Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:15
- Nahlásit

Gerda
s kožešinou z mořského ježka, s chlupem dovnitř
A s vycpáfkama z mořských medůz Už to vidím v naprosto jadných barvách

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:17
- Nahlásit

kejtlin
dovču závidím, já už nebyla 4 roky vůbec nikde-
Prostě děngy nejsou, krásně se dá užít i v čr.
takovejch je nás víc.. mě nezbejvá ani ta dovolená, natož prachy na ní. ale je mi to nějak fučík. Raduju se z toho že v pátek po práci se ségrou sbalíme stan, dítě, čokle, a do pondělka se budem courat někde po českym středohoří - asi, nebo taky někde jinde, prostě někde kde to ještě nemáme prochozený a je to v dojezdu po práci. Jako úžasnej bonus mi připadá, že si budu moct proti plánu vzít dovču i v pondělí, takže jsou z toho rázem 3 luxusní dny.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:18
- Nahlásit

Gerda
V kotci jí celej den nechat nemůžeš
hele nevím, ale má celkem velký kotce a nevidím důvod proč by v něm nemohla vydržet????? Když u nás nikdo není doma tak jsou psi taky zavřený, zásadně je samotný puštěný nenechávám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:19
- Nahlásit

bonc
ale já nemám ani na ten benzín abych jela do toho českýho středohoří paní

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:27
- Nahlásit

kejtlin
neměli by tam cizí chodit, ale jistě to nevím
a máme kontakt na někoho, s kym se to dá vyjednat? Aleksa je strašně seriózní vyjednavač, určitě by byla nesmírně laskavá a zařídila to, že jo, Aleksandro?

kde myslíš že jsou psi když jsem v práci v zimě?
Jo, ok, v poho, Mařena, když je sama a bejvala taky moc dlouho doma sama, byla zavřená v pokojíčku, kterej je jako velkej kotec, takže v kotci, proč ne, je to určitě lepší než na řetězu, to je bez debat.

Baico
A s vycpáfkama z mořských medůz
z mořských medůz si uděláme umělý prsa, stejnak vypadaj jako implantáti...

bonc
mě nezbejvá ani ta dovolená, natož prachy na ní.
tak ta dovolená je to, co mi zbyde vždycky, dovolený mám plno, kdyby se převádělo do dalšího roku vše, co zbyde, měla bych asi dva roky prázdnin )) Ale prachy taky mco nemám, takže ten systém, co ty děláš, užívám též. Na víkend se sbalit, když přidám pondělí či nedejbože pátek, je z toho luxusní prodloužeňák. Tenhle týden v mlíkoších pro mě bude po mnoha letech první dovolená v kuse a mimo domov )))

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:28
- Nahlásit

kejtlin
jestli máš kdo by ti pohlídal saň, tak vem 2-3 zdravý čokle, na záda bágl a vyraž na vlak. Netucham teda kolik dneska vlak stojí, ale určitě míň jak benzín a se psama tam nikdy nebyl problém. Od vás to třá neni daleko na děčínsko, český švícarsko, ne? tam je strašně náádherně, protoulat se tam víkend jenom s čoklema - to je pro mě mnohem větší relax než se kodrcat k moři s myšlenkou že mě to stojí celoroční úspory (který, jentak mmch, teď vůbec žádný nemam)

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:35
- Nahlásit

Gerda
kdyby se převádělo do dalšího roku vše, co zbyde, měla bych asi dva roky prázdnin
já nechápu jak ty to děláš mě se ta dovolená vždycky rozplyne pod rukama ani nevim jak, to je potřeba tudle den a támle den je po srandě. Letos třá chci jet na 7 treků, což znamená si vzít 7x čt, pá volno páč všude to mam na dojezd hrozně daleko a v pátek ráno se vyráží. Možná tam nějakej jeden čvrtek vyšetřim. A hned je to 14 dní dovči v háji. Ale zároveň 7 naprosto úžasnejch víkendů, který stojej za všechny dovolený... K tomu tejden kdy hlídam naše bejby a budu ráda když mi zbyde pár dní na vánoce.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:38
- Nahlásit

kejtlin
bonc
Gerda
já už na dovolené nebyla x roků naposledy s našima na Slovensku, ale to jsem byla malá, (cca 1. třída) a jednou nedávno (asi v 17) s kámošem na Žermánkách
A vůbec mi to nechybí

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:41
- Nahlásit

Koukám, že s dovolenou, resp. prachama na ní, jsme na tom všeci stejně. Proto žumpu milánkuju. Já byla teď na celejch pět dní na džekraslářkým sraze a to byla pro mě nejdelších dovolená za posledních deset let.

Ještě musim vymyslet, co budu dělat těch prvních deset dní v červenci. S tolika volnem. Možná vezmu všecky čokly a vyrazim někam trajdat. V sedmi psech by to mohlo být docela dobrodrůžo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:43
- Nahlásit

Gerda
Aleksa je strašně seriózní vyjednavač, určitě by byla nesmírně laskavá a zařídila to, že jo, Aleksandro?
no já bych to nechala na kejtlině. Dyť je to přes ní celý zařizovaný ni????

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:43
- Nahlásit

impact
tak přijeďte za náma já mám od 8.7. volno, no vlastně to si jedu pro malou po práci a od té doby pak budu mít 16 dnůůůůůů volna to bude krása

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:44
- Nahlásit

bonc
dělám to strašně jednoduše - na vánoce si nikdy neberu, sem do 23. do večera v práci, neboť vánoce nesnášim, hned pak se těšim na 27. až budu moct vysmahnout do práce a nedělat už vánoce. Prodloužený víkendy si někdy beru, ale chaty ani zahrady nemaje, nikam nejezdím, tak na co bejt dovolenkující na sídlišti v garsonce. V moři se nekoupu a nemám ráda horko, jela bych do hor, ale to se zas nikomu nechce. Dovolenou si neberu, bo by mě zabil ten návrat, umřela bych z toho, takže raději nic než zažít ten děsnej stres z návratu z dovolené dlouhé. Jednou už sem měla před 10 rokama 14 dnů dovolený a jednou sem byla 3 týdny před 10 rokama nemocná, na neschopence, jinak nic, sem furt v práci a na víkendech A týden bych nikomu dítě teda nehlídala.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:45
- Nahlásit

Monty
Šiš, se tam nahrnu s toliko čoklama a budeš bez štěněte.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:45
- Nahlásit

bonc
no my jezdíme každoročně do Itošky s už zajetou partou a vychází to na osobu maksimálně za bůra + teda nějaký prachy sebou, ale letos je to zatím nejdražší páč jedem až v červenci, jinak dycky do 4000,- a vjetšinou i míň

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:46
- Nahlásit

Gerda
jela bych do hor, ale to se zas nikomu nechce
ty jo, já bych jela kdybych měla s kým

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:48
- Nahlásit

impact
no to by jsi musela dojet bez thajčice

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:52
- Nahlásit

Gerda
A týden bych nikomu dítě teda nehlídala.
když ono je to jaxi naše dítě tagže si pěkně rozeberem prázdiny na 4 kousky a je to. Předloni jsme byli v tom tejdnu co vyšel na mě s kámoškou a jejim frbulem a boňousem na dovče, pěkně v pensionu kde nevaděj psi, bylo to fajné akorát je to jediná osoba se kterou můžu jet s Ondřenou - studuje speciální pedagogiku, tak jí furt řikam že to má jako názornou praxi mezi mentoše S nikym jinym si delší čas ve společnosti Ondřeny netroufam, je to veeelmi náročné Loni to časově nevyšlo a letos mi odfrčí do Kanady, tak snad příští rok.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:54
- Nahlásit

Alexa
jinak dycky do 4000,- a vjetšinou i míň

to máš ale jenom ubytko, nebo s jídlem ne? Když přihodíš béňo a těch tisíc věcí okolo tak to už tak málo nejni...

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:55
- Nahlásit

Monty
Nikdy.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:57
- Nahlásit

impact
hm, tak to bych měla po malé i menší

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:58
- Nahlásit

Monty
Neee, thajka by si dala tebe.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:58
- Nahlásit

bonc
to máš ale jenom ubytko, nebo s jídlem ne? Když přihodíš béňo a těch tisíc věcí okolo tak to už tak málo nejni...
ubytko+cesta busem, jídlo kupujem tam nebo vezem - doma nejíš??????

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:01
- Nahlásit

no já to ale nemyslela tak že je dobře že to sem dovážej či chtěj dovážet, jen že jsou idioti že si s tim nporaděj sami...a ve svý podctatě je mi to fuk

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:03
- Nahlásit

impact
chudák... špekaté maso
a děcka sitoty to by jsi je pak musela adoptovat

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:08
- Nahlásit

Alexa
ubytko+cesta busem
tak to je hodně hezký
doma nejíš??????
doma jíš, na dovolený žereš

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:16
- Nahlásit

Gerda
My bysme se na vás taky rádi přijeli podívat do Mlíkoš, máme to kousek.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:18
- Nahlásit

bonc
na dovolený žereš
no to je fakt ale tady co jezdíme to máme vychytaný páč je tam cca 5 minut pěšky vod baráku lídl a maj tam stejný a mnohdy i nižší ceny jak u nás a zajímací je že třá jogurty tam chutnaj ouplně jinak než u nás a mňamózní kafovej jogurt sem tady ještě neviděla

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:20
- Nahlásit

kachna_
no tak to je bezvadňácký, to budeme rádi! a kdy? Na celou dobu asi ne, co? A s přespávkou nebo na votočku?

Alexa
se zas budeš vystavovat, co?

bonc
jak naše děcko? Čí teda je? Si jeho teta? Jakože tvojí ségry nebo bráchy? Šak není tvoje, nemusíš ho hlídat, ne? Jako teda kdybys nechtěla samozřejmě....

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:23
- Nahlásit

Gerda
se zas budeš vystavovat, co?

jako myslíš sluníčko?????????????? si piš

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:24
- Nahlásit

Hele děcka, čí vší narosky se slaví v mlíkoších? Makyjový, moje, Adidasčí, kdo je ještě letňátko červencové až srpencové?

<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání