| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:02
- Nahlásit
Alexa
jedete paní do Itálie? a na ja dlouho???
Biluška
hele já ti dovezu něco z Itošky chceš??????????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:03
- Nahlásit
čau jelyta, proč sem vozíte slovenský štěnce??? nemáte svejch dost?
Objevila jsem záhadu neustálého průvanu v peněžence - dlouze jsem se zadívala na stav tacháčů obouch aut, zamyslela se nad tim kolik tam bylo když jsme je kupovali a jak dlouho je máme... výsledek není úplně pěkný. Krabičku budem mít teď rok a zvládla jsem s ní najezdit 16.000 km při denním dojíždění do práce (větší dálky jsem jezdila s už prodanou Kiou), Fábuly mam 5 tejdnů a je tam najeto skoro o 3.000km víc... To je strašný, pak nemam celou vejplatu nalejt do nádrže
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:04
- Nahlásit
zdár lemurý!
co sem dáváte takovéto odkazy, chcete mě nasrat hned po ránu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:05
- Nahlásit
pawLINka
Néé, to musíš dovézt z Itálie třá do Rakouska, aby to bylo v souladu s tou hrou.
nebo do Francie. Vzhledem k tomu, že tam zná pouze Leyendičku, bude tato myslím na vrcholu blaha. Ale zase by mohla těma psama ucpávat díry, kterýma jí táhne do baráku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:06
- Nahlásit
bonc
dělám šéfovi knihu jízd, počátkem roku tam měl 63.000 km, před měsícem 89.000 km děs. A mě to tak nebaví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:08
- Nahlásit
kachna_
Ale zase by mohla těma psama ucpávat díry, kterýma jí táhne do baráku
to je nápad, ta bude mít radost
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:13
- Nahlásit
Monty
jedete paní do Itálie? a na ja dlouho???
bohužel jenom na tejden ale aspoň že tak
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:15 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Monty
dělám šéfovi knihu jízd
no eště že si nic takovýho nevedu. By tam bylo každej den Dražov - Vary. Vobjíždění Varů. Vary - Dražov. Nechceš mi taky vést knihu?
zase by mohla těma psama ucpávat díry, kterýma jí táhne do baráku
a se štěňatama se bude ucpávat vo to líp, sou ještě takový měkký, tvárný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:16
- Nahlásit
Alexa
tak jak vy přijedete, tak já budu mít asi tak nějak zrovna malou
tobě zkončí dovolená a mě začne
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:18
- Nahlásit
bonc
nééééééééééééééééééééééééééé nechcu
dělám ji totiž dvou, naštěstí ten druhý nejezdí jak blázen
a se štěňatama se bude uspávat vo to líp, sou ještě takový měkký, tvárný
no a rostou, takže to bude super izolace
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
čus
Alexa
už jenom 11 dní a jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
kamže?
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Monty
už se ti to krátí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:21
- Nahlásit
Lola1
Dneska až přijde muš z práce, tak udělá druhý pokus o odeslání žumpí vestičky. Snad už je pošta přestěhovaná a balíčky budou přijímat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:23
- Nahlásit
Baysha
ale houby, Alexičce se to krátí já se ještě načekám
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:24
- Nahlásit
Monty
šak se na malou zajedeš podívat občas, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:25
- Nahlásit
Lola1
kamže
Lido Adriano
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:27
- Nahlásit
Baysha
jednou jsem ji viděla a ještě jednou asi pojedu, ale víc asi ne, nejsou ode mě daleko, jsou z Bílovce, ale cesta tam a zpátky mě minimálně trvá 3 hodiny a přes týden to fakt nehrozí, asi tam pojedu příští týden a pak až si pro malinkou pojedu
bylo by super, kdyby ještě přijeli k rodičům, to mám asi 5 minut od baráku a rodiče mají rod. dům se zahradou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:31
- Nahlásit
Alexa
jedeš s nějakým čtyřnožcem?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:41
- Nahlásit
Monty
jedeš s nějakým čtyřnožcem?
ne, jenom s dvounožcem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:50
- Nahlásit
Brýtro ženy, už su taky v kolbeně, sme se tady hned ráno pohádali, bo sme zjistili, že nám na dvorku parkují lidi, co maj normálně parkovačku na dvojku a trojku, pročež si mohou stoupnout kamkoli chtěj, hnedle za vrátka našeho fdvorku a tím uvolněj místo na pohodu dalším čtyřem, co ty parkovačky nemaj. Chápete tu bezohlednost, že se sem nacpou lidi, který můžou v klidu stát po celejch vinohrada, a nechaj svý vostatní kolegy, aby platili parkovací hodiny, nebo aby jezdili do práce na sedmou?????????? Normálně burani největšího kalibru, už se to řeší, zatim si promluvíme jako slušný lidi, když to nepůjde, bude bitka. Sem přijela v 8.10 a chytla sem jedno z posledních dvou parkovacích míst. A to máme dělat od 8.30. Hustý, ne?
Maryje je pani Kulhánková, už mi tim pěkně štve, takže dostala botu a na noc dostane límec, bo si obě fusky sundala. Dupina dnes nedupala, přitom byla doma, úplně jí milákuju, je zlatá, skvěle se mi spalo, mám báječnou náladu.
Kdo má vestu? Potřebuju jí dodat na nákuk Vlčáčkové, pak hned vrátit, tento týden mi řeknou krs vejšifky, eště sme se švadlou vymyslely další postup, jak to pořešit v případě krize, ale potřebujem chápavého spoluvýšifkáře. Sem fčéra ve zlovsi koukala na Andrei bundu od Ščučky, děcka, ty střihy musíme dotánout, kdo tu má bundu od Ščučky, nechť mi ji prosím zapůjčí, poladíme podzimně zimní bundičky, budou velmi krásné, pak doladíme ještě něco, rozhodla sem se, že vytvoříme žumpí celokolekci, když toho bude víc, na každé roční období něco, bude nám to švadla šít za almužnu. Takže si vymyslete, co byste ještě chtěli. Navrhuju pyžama. Necháme potisknout látku kadibutkama, na kapsičku vyšijme hovínko. A budou růžová ))) Barvu si samo můžete vybrat )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
Alexa
Davítková tě zabije za tu fotku, s tim doufám počítáš. ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
Jo a eště sem vám chtěla říct, že sem mělaq včéra tak zvrácenou náladu, že sem se dívala na Andělskou tvář, teda jen na kousek na konci, páč sem nevěděla, že to dávaj, zrovna když měl pomej erotickou scénu s kuklovou. Sem se strašně styděla )))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:57
- Nahlásit
Gerda
chci taky podzimně zimní bundičku... no, pokud nebude drahá
Nemáme u tebe petpass?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:58
- Nahlásit
ahoj,je mi opět blbě nejvíc...jsou unás šamponi,nyxa a autokar velkogus...strašně tu vysíraj,bosněj na posteli a já jdu ve středu na ty játra a myslim,že to bé blbý,bo je mi furt blběěěě
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
Alexa
Lido Adriano
óóóóóóó, byla jsem v Bibione, tady to vypadá ještě líp.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:00
- Nahlásit
čau, mě se krátí hlavně čas do dnešní zkoušky, takže vodcházím a v 17.30 prosím o hromadné držení palcůch.
P.S.: slovenské štěňce tu nechci!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Gerda
zrovna když měl pomej erotickou scénu s kuklovou.
ty jo, tu už si vůbec nevybavuju, přitom je to můj "vztahovej" film, tj. že k němu mam ten.. vztach - byl to můj první životní film kterej jsem viděla na varskym fesťáku, bylo to děsně nóbl, byl tam režisér a pomeje a eště něgdo a načinčaný slečny jim tam musely dávat kytky před celym narvanym sálem a já si řikala - no tak todle bych nigdy v životě nemohla... a za dva roky už sem tam s těma kytkama dupala taky
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
pawLINka
druhý pokus o odeslání žumpí vestičky
se těším. Budu na téhle adrese ještě 9 dní, tak doufám, že to dnes vyjde.
Vlčáčková
pošli mi, prosím, adresu kvulivá vestě. Dík.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:04
- Nahlásit
Maky a Trix
Petpass nemáte, myslela jsem, že jsem ti psala, ale vypadá to, že ne...ještě to projedu pořádně, jen vůbec nemám tuchu, kam bys ho mohla dát, páč jediný, kde by moch bejt, je stůl nebo podstůl...a tam neni...
Marush
jdu ve středu na ty játra
a máš ten ostropestřec? Jako teď to asi nejspíš už nedohoníš, ale on fakt játra čistí, k tomu ještě i ty kefíry a takový věci, taky pomáhaj, abys aspoň o něco měla ten výsledek lepčí....
Lola1
Pani, nakontaktila ste si Vlčáčkovou krs odesílku?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:05
- Nahlásit
Gerda
nic mi nepřišlo, ale to je fuk. Dík
|