Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:18
- Nahlásit

Alexa
když jsi u toho bití, tak můžeš i mě, ale mě méně, sních mi sice nevadí, ale mě by třeba stačily teploty do 20 °C

makrel
Člen
- Nahlásit

Baysha
jo paní svatá pravda, furt je jen vedro nějaký, teda dneska ne, jsem spokojená, je tam na mikinu a dlouhý gatě minimálně

jbat
Člen
- Nahlásit

Marush
voleeeeee,co děláš?

??? co bych dělala? su v práci, teď zrovna balím Hatovi dárek.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:19
- Nahlásit

danajasa
Co to vidím krásného za tebou na té druhé fotce? :slintajícísmajlík:

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:19
- Nahlásit

přebytečný lůžka daly do klubovny dolu a mohli tam chrápat další lidi
Gerda
Pani to hovoříte vo Mlíkoších?Páč ohledně žumpalandu mám doma eště dvě spartakijádní lehátka dyby si někdo chtě voskoušet jakse žilo na spartakijádě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:20
- Nahlásit

Baico
s Aleksovou jednopostelí počítá Danajasa )) A davítkovou jednopostel dostane Agáta. Tzn máme teď pořešíno.

jbat
OK, přesouvám tě na necelý termín.

Alexa
Hele já bych nahoru nacpala Davítkovou na postel, tebe na dvojlůško nafukovací, Agátu s jednolůškem, kejtlinu krs záda s jezefčíkama a krysama v krabičce, bude tam místo pro Lolu na chvíli, co přijede a zbytek do dolních dvou kluboven.

Do zadní by šlo Dítě země s DDZ, Jana s děckem, k nim by se pak nacpali Eldoráda s Vikinem, někam mimo vyčlenit Bambiho a Jiříka, asi do tý přední klubovny, tam můžou dostat postele, co sundáme shora, eldoráda určitě musej mít postel taky a jana s děckem taky. Děti země maj nafukovačku. Takže nahoru potřebujem lidi, co maj nafukovačku, abychom mohli dolu dát lidi na postele....anebo to má bejt obráceně? Nahoru lidi na postel a dolu lidi na nafukovačku, Ale to nám tam pak zase hapruje vymezená davítková...pomooooc ))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:22
- Nahlásit

pawLINka
Co to vidím krásného
Ano odtud pochází ta burgunda co se musí tajit eště tu máte jednu flašku kerou bém maskovat za tu hanáckou at to konečně koštneš

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:22
- Nahlásit

danajasa
přejeme pakoňovi vše neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

a ten hnusný obojek mu sundej

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:24
- Nahlásit

Potřebujeme teda dokoupit jednu dvojpostel a jednu jednopostel. Kdo to řikal, že pojede do teska?

danajasa
dvě spartakijádní lehátka
TAK TY POTŘEBUJEME PRO BAMBIHO A ZLATOVLÁSKU ))))))

Psí narozeniny? Už zas? Takže přejeme Pakoňoj a Hatoj jen to nej do života, krásné čupky f okolí, mnoho intelektuálních úspěchůch, štyry do tanku a další štyry na člun!

už se jim to vaříííí na oběěěd sváteční ))))

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

Baysha
gdy byl sních?
ta paní mě snad chce zabít či co...
lépěj by se možná bylo ptá GDE BYL SNÍCH! Pražáci si možná v listopádu vopalovali pupky, v únoru si je vopalovali určitě... a u nás se v listopadu sáňkovalo a v ounoru byly vichřice. Si živě pamatuju jaxem málem sežrala televizi, kde celej večer ukazovali ty děsný hyci a práglofce na buslích a u vody a slíknutý až hamba podívat a zatim za voknem uragán, vichřice ,strom letí okolo, že se pomalu ani nedalo vylézt s čoklema a ovec musel bejt na vodítku aby neulít. A vo sněchu ani nemluvě, huž ho nebylo vůbec kam dávat, měli sme na zahradě iglů velkoiglů, ze zastávky už taky bylo iglů, fréza se nám snažila udělat ze zcela zavátý silnice aspoň jednostopou kolej, ploty zmizely... a to nebydlíme na horách!

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:28 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat

Hatík slaví,jo,tak gratulac!!!(Máš sovůůůůůůů)

Pakoňoj též přeji vše nej

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:29 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Gerda
TAK TY POTŘEBUJEME PRO BAMBIHO A ZLATOVLÁSKU
Ted de vo to kam?Do kojetína dovezu jinam huž je všecko pro mě hig sund leones Edit:děkujem za voběd a masénko

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:29
- Nahlásit

Alexa

jim nevěřím ani slovo
to je taky jediná možnost já jim to stejnak taky nevěřim, dyk nedokážou předpovědět počasí na 2 dny dopředu, jak chtěj předpovídat na desetiletku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:30
- Nahlásit

Au, au, au, au, au, au....

Sežrala jsem čtvrtku ananasu a teď mám rozedřenej celej jazyk. Au, au, au, au, au...
To by se mi po čokoládě nestalo.

Jdu si udívat marodění a udělat si nové nehty.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:31
- Nahlásit

Pakoňoj a hatoj taky všecko nejlepčejší, pakůň je velmi drsný v drsném vobojku a ani nemá kupírovaný uši copak dostane hat za dárek, taky drsnej vobojek jak šmirgl?

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

jbat
jéééééééééééééééééééééé Hat má taky narozky???
Tak to teda vše neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

já taky budu tento nakupovat dárečky pro Sphyji, těch červnových ale je

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:37
- Nahlásit

pakoňovi a hatovi fšecko néééj!

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:38
- Nahlásit

Děkujem za gratulace, Hatík odstane jakousi drahou sračku na prevenci proti zubnímu kamenovi, novej obojek koženej (neni drsnej, ale je tam vyraženej nápis The Best Dog a hromadu žvýkacích věcí etc.

Pakůňkovi
přejem hlavně zdraví a radost ze života.

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:41
- Nahlásit

Jéžíšmarjá hmyzopes si ted s něčím hrála až sem na nu hukla tak vyplivla malovlaštovku,fakt nemám páru esli na balkoně huž umřela nebo ji ta sfině čapla páč byla eště teplá ale už tuhla tak tipuju,že našla ptáčkamrtváčka a začal to kocour(nejvíc mě štvě,že mi celou dobu serou na hlavu a až maj lítat tak blbě dopadne)

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:42 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

danajasa
Mám teda jednu volnou nafukovací jednopostel pro tebe. Asi ti jí budu muset poslat počtou.
Jinak postel má placenou Gerda, Kejtlin a Jbat.
Peníze bych potřebovala, co nejřív, neb mi v tom visí ještě litr a budu ho určo potřebovat na ten výlet s Fanoušem do Paříže. Takže prosím, prosím pošlete mi to na účet,ozvěte se mi na mail pod členem, pošlu číslo účtu.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

Baico
vode mě ti to došlo ty prachy simtě??

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:44
- Nahlásit

jbat
vode mě ti to došlo ty prachy simtě??
Píšu, že máš placeno, ne.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:48
- Nahlásit

Baico
Píšu, že máš placeno, ne.
no pod tím píšeš, že ty prachy potřebuješ, takže TO mě asi zmátlo. ok.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
Mám teda jednu volnou nafukovací jednopostel pro tebe
počki počki zatím nic neposílej, až budu mít koupenou tu dvojpostel. Večer ti pošlu prachy za 1 dvojpostel pro DZ a tu jednopostel, pak mi jí danajasa kdyžtak zaplatí

edit: kolik to bylo penízů??? a pošli mi na mejl anoel.a@seznam.cz číslo účtu ju

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:05 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Alexa
Jako hlavně abych to pak neměla s vysokohorskou přirážkou rum mám vlastní(jééé ted ste mě přivedli na myšlénku pořídit do zimy pakoni na krk eště soudek) Dva v lavině,přibíhá bernardýn s rumem-Hélééé nejlepší přítel člověka a nese ho pes

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:10
- Nahlásit

ŽENY, BAJKOFCE SE DÁVÁ 200 KČ, PÁČ SE PLATÍ I TEN KOMPRESŮREK, KTEREJ MÁME JEDEN, NEBOŤ TO STAČÍ.

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:11 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

GERDA

POŠLI MI PLS SOVU kdy a kde jest onen tábor a stručné info, ať se mohu zasoustředit a případně vyjádřit esli se mi podaří na chvíli přiject!!! Určo bych tam nebyla celou dobu, ale na 2-3 dny bych dojela ráda... podle práce.

edit: myshotaurus@gmail.com

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:15
- Nahlásit

Gerda
ŽENY, BAJKOFCE SE DÁVÁ 200 KČ, PÁČ SE PLATÍ I TEN KOMPRESŮREK, KTEREJ MÁME JEDEN, NEBOŤ TO STAČÍ.

tak prosím někdo pošlete 50,- i za mě a já vám je dám, poslala jsem jen 149,- a 50,- samostatně posílat nebudu, dám je někomu osobně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

Grin
Ty blázne starý, nemám tvojí mejlofku )) Prostě je to jednoduchý, jedeme v termínu 1-5/8 na cvičák do mlékojed, kde se nám loni líbilo tak, že sme chtěli pobejt delší dobu, budeme si dělat žumpí srandazávod, leháro, Agáta povede začátečnickej seminář o stopování, až dojede Eldorádo, povedou s mušem bránící chvilku, s sebou máme dva fíky - Zlatovlásku a Bambiho (nevíme, na kolik bdue Bambi ještě žít, ale kousat ho psové můžou), pronájem za plac je na den litr, tzn bůra za týden, jedem od pondělka do pátku, cena za pronájem se dělí, spí se v klubovně a v pokojíku anebo ve stanu, Gustaf je báječnej kantýnskej, s nim domluvíme, jestli by nám vařil a staral se o nás krs gastronomii. Cvičák je plně eletrifikován, má dva hajzlíky dámský, taky páncký, má sprchu a světlo a plac je ozářen. Za plotem teče labe a kousek je pískovna na koupání. Budeme se válet, opalovat, cvičit, jíst, pít, spát, chodit na procházky a třá i na výlet, dyš budeme chtít.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:32
- Nahlásit

VŠE NEEEEEEEJ HATOJ a PAKOŇOJ!!

<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání