Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:14
- Nahlásit

Fakt mě mrdne. Ty vole, tak spim ráno a přistane mi na hlavě moucha. Tak ji odeženu, ona udělá kolečko po pokoji a přistane na mě znova. A tak furt dokola. No essi by se jeden neposral.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:15
- Nahlásit

kuva, šéfka tady dneska asi zase nebude, ne že bych ji chtěla, ale už mám nervy, nemám stále podepsanou dovolenku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:23
- Nahlásit

impact
Fakt mě mrdne. Ty vole, tak spim ráno a přistane mi na hlavě moucha. Tak ji odeženu, ona udělá kolečko po pokoji a přistane na mě znova. A tak furt dokola. No essi by se jeden neposral.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:25
- Nahlásit

davidkova renata
potřebuju slunko na vopalovačku
tady je, u vás ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:32
- Nahlásit

davidkova renata
posílám ti ho a klidnš si ho nechej navždy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:37
- Nahlásit

u nás ráno pražilo, ted´ je příjemně pod mrakem. Fakt nechápu lidi, co dají psa na hotel a nevyzvednou ho v daný den bez slůvka omluvy, už to udělali potřetí, se nedivím, že za mnou jezděj 60km asi je všude z pražských hotelů vyfákli, ani se nedivím, tak mě je to jedno, pro mě to jsou prachy navíc, ale nedali jí ani dost granulí, tak jsem šla hned ráno do tenesca nějaký koupit, čuba maso nežere a zase aby měla hlad kvůli páníčkům idiotům to jsem nechtěla

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:45
- Nahlásit

makrel
ty fole, tak šéfka tady nebude už tento týden
Nevím, kdo mi podepíše tu dovolenku

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:49
- Nahlásit

Monty
tak ji musí někdo zastupovat

impact
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:00
- Nahlásit

Že by se nám tu někdo dal na množení?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:02
- Nahlásit

makrel
no její její synáček, jdu za ním, tak drž vše co máš, kdyby to padlo kvůli toho, tak by mě jeblo
Add FB, jsem ti říkala, že jsem tam jednou v práci šla a pustilo mě to

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:03
- Nahlásit

čus bus ženy, prolítla sem fotky z jabloňpárty, byly ste opět velmi mocné ještě že tak, musíte dobře reprezentovat žumpu i v odlehlých končinách kam sláva žumpy ještě nedolehla. A vokamžitě si někdo vemte tu žlutou čubku, je moc krásná, má úpa bíglí oči!
U nás hlásim slunco a teplo, ale mraky na vobzoru.
Potřebovala bysem ňáké rozumné počas na neděli, už nutně musim vzít psa na velkovýlet, už je zpruzená a votrávená z nicnedělání jak svítiplyn, ale v ňákym extrému se mi nikam nechce.
Měli sme krásný 2 dny volna, keškovali sme jak vo život, včera jsme byli v Lokti na hradě, procházkovali v historickym centru, pak na tuze krásných vyhlídkách, koupali psíci u řeky a tak. V podstatě byli čokle oba dva dny furt venku na nohou, takže večer konečně spali.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:04
- Nahlásit

Monty
ale prd když to máš domluvené

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:08
- Nahlásit

makrel
jo tak v poho, jsem za ním šla, jestli by mi to nepodepsal, tak ji to prý veme, asi mě zjebe po telefonu, ale co, já nemohla vědět, že tu v pondělí nebude

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:24
- Nahlásit

Brýden děcka, už su taky v háku, teda už su tu dlouho, ale musela sem číst mejly a odpovídat na ně, jít snídat, na cigáro, uklidit si stůlek...dneska přijedéé vrčák Krysííííííí a zítra přijedééééé Fejticeeeeeeeee!

Tady máte update mlíkošů:

Zítra by měly dorazit vzorky vejšifek a hned po schválení začnem šíííti

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:29
- Nahlásit

Gerda
hlásim že westa vyprána, na první pohled přežila, ještě jí večer pořádně zkouknu až doschne. Mate, že je celá oníťovaná z toho nezašitýho šusťáku co je v přípravě na výšivku, jinak jsem žádné zranění nezaznamenala, jen ta pasošňůřka je nějaká načatá, v jednom místě roztřepená - ale nevim jestli už to bylo.
Co s ní dál? Komu jí postoupit?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:35
- Nahlásit

impact
Je před háráním

impact
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:37
- Nahlásit

pawLINka
Tak to dá rozum, že je to poctatná informace. Tipuju, že už je aj po štěňatech.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:37
- Nahlásit

bonc
ta pasošňůřka je nějaká načatá, v jednom místě roztřepená
HA! Tak to je závada, musí se dát jiná, zacházej s tim bez rukaviček, ať víme, co to všechno udělá. Teď už by ji měla mít jenom Vlčáčková, ale ta se vůbec nehlásí, takže ji pošli zpět ke mě prosím. Do mailu ti pošlu adresu. Dojedeš na tábor?

Děcka, velká věc - kdo bude všechno slavit narozky v Mlíkoších? Atuše, Maky, Adidaska, Lola, já...kdo eště? Musíme udělat dárky slavencům!

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:45
- Nahlásit

Gerda
ok, v pondělí jí pošlu tobě zpět do rodného hnízda. S táborem je to ve hvězdách, ještě nevim jestli se zúčatnim akce Dojdi z Děčína domu, jestli jo tak na to padne celej zbytek dovči a nedogestim se ani na minutu, jestli ne tak mi něco zbyde tak bych se přijela vokázat - hlavně na tu voslavu, že áno!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:48
- Nahlásit

bonc
voslava bude průběžně, každej den jeden člověk, ať můžem slavit právě furt....))) Ty si fakt úplně bez dovolený? Já mám ještě 25 dní...no, možná už jen 21.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:51
- Nahlásit

Gerda
Já mám ještě 25 dní...no, možná už jen 21.
to se někdo má, to sis ještě nebrala dovču??? nebo jakto, že máš tolik hodně, žeby z loňska ještě?

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:02
- Nahlásit

Gerda
teď to vypadá těžce optimisticky, zbejvá mi 22 dní, ale mam to rozplánovaný tak že mi po létě zbyde 5 dní, což na vánoce a jakejkoliv jednodenní problém není mnoho, a že se vyskytuje každou chvíli něco.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:11
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem tu jen na skok, co nového zde?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:17
- Nahlásit

Monty
jasně, ještě mám z loňska ))

bonc
zbejvá mi 22 dní, ale mam to rozplánovaný tak že mi po létě zbyde 5 dní
no tak vidiš, kolik máš ještě volna před sebou. A že ti zbyde málo na vánoce...to je těžký, no, chápu, že někdo chce trávit svátky doma a mít nějakou atmosféru a dlouhý volno, ale zrovna právě na vánoce jsem nejraději, když můžu bejt mimo lidi a shon zavřená v kolbeně ))

Eldoguero
prd a jedna vlašťovička.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:19
- Nahlásit

Eldoguero
co nového zde?
sem tlustá

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:20
- Nahlásit

davidkova renata
sem tlustá

Kdy přijede Cryse malé crysátko?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:22
- Nahlásit

bonc
Já chci taky takový pochod.

Tady na mě každej kašle. Muš sice chodí velmi rád a na jednodenní 30 - 40 km výlety se mnou vyráží přeochotně, ale na vícedenní se mnou nechce. Plánuju letos prá dvoudenních po okolí, spát chci v lese. Ale máme úplně obyč staré spacáky, které jsou velké a nezahřejí. Nechce se mu někde prý mrznout.

V srpnu si budu brát dovolenou a vyrazím asi sama. Muš bude sic držkovat a nebude mě chtít pustit, ale tak co. Má jet se mnou...

V sobotu vyrážíme taky na velkoprocházku po okolí. Vytáhnu po dlouhé době i manmaťáckej pás, půjčím od máti hůlky a pofrčím si. Těším se.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:24
- Nahlásit

Davítková, Atušová, Crysová - nevim, jestli sevám to bude líbit, nebo ne, nabídla jsem vaše pejsky k focení holčině, co vyhrála v Jílovém poslušnostní kategorii, je od Bajkofky ze cvičáku, potřebuje pejsky k nafocení do časáku, tzn sem jí napsala, že máme děsně moc psů, takže jí můžu slíbit Bůška a Nandičku a Syrečka kdykoli, že zjistim miminko vrčákový a maliny z Tůně. Fenkiii z tůně by se asi fotily, až se vrátí Aleksandra, tzn byly by to tři malinky, vrčáků sem řekla, že máme hodně - šedovlký nandički, bůški, malodudunki, potom mimi od krysů (nevíme, jakou má barvu), potom znakatou alekandru a černou akyháku. A taky že máme grifona a sirku. A k bílejm fotkám by byl bajki, fandi, grineček, dorina a jerry. A to bychom asi vzali aji lemonku s tou její čůzou bílou, páč by se taky mohla fotit.

Vadí vám to jako nebo ne??????????!!!!!!!!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:26
- Nahlásit

Gerda
dík
davidkova renata
gdeeeeee a jak se ti to tak rychle povedlo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:27
- Nahlásit

tag zas du, zdar večír

<< 1 ... 8100 . 8101 . 8102 . 8103 . 8104 . 8105 . 8106 . 8107 . 8108 . 8109 . 8110 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání