Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit

Tinta76
Cigi
...jo, ale to musí být podané do 15:00 hod. Jinak nemusí do druhého dne. Podané obchodní balíky po 15.h mohou doručit až "pozítří" Pořád něco někam posílám, tak už jsem vyškolená
jo no vlastně a taky je třeba doplnit, že ne z každý počty jde obchodní balik poslat

takže se vemte za ruce a jděte na poštu spolu ))))

jablunka
A mývala nechci,gdyš dospjejou,sou to akresivní sfině
tak jakýho meďánka? Nebo co teď přijde za zvíř?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit

blázni, chápete to vedro venku? já to nchápu vůbec jako... asi zemřu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit

Gerda
tak jakýho meďánka? Nebo co teď přijde za zvíř?
jedině tohodle,žvížátek je teď až až!

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit

pawLINka
Člen
- Nahlásit

jablunkataky ti nemusí napsat ani vycházky:
Tak to bych dala výpověď a radši bych byla asi na úřadě práce...

Kámoška, co nedávno potratila, byla na nemocenské a měla vycházky dokonce dopolko i odpolko. Až jsem hleděla...

Ségra byla na tom umělým a v pátek jde zjistit jak to dopadlo a když dobře, tak jde taky hned na nemocenskou, tak uvidím, jestli jí ty vycházky dají. Ty vole, ale představ si, že nesmíš 9 měsíců z baráku.

agáta12nejhorších je asi těch prvních 16 - 17 let, ale pak je to prima.
Tak právě jsem si to rozmyslela. Asi si chci radši ještě užívat mládí.

Nejhorší představa je, že bych se musela na neurčito vzdát vína. To je horor!!!

Marush
Člen
- Nahlásit

jbat
blázni, chápete to vedro venku? já to nechápu vůbec jako... asi zemřu

nechápu a chcípnu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

cernej cajmam teorii, ze kdyby clovek zacal posilat emaily na zname, at poslou jednu kc na dany ucet, a at poslou dal jinak treba zcepeni nebo tak, ze kdyz je v cr 10 000 000 a korunu by ti dalo aspon 100 000 tak to neni spatny.

Jdu do toho s tebou. Ale psssst, ať o tom neví Biluše. Ta by to hned ukradla a vydělávala na tom prachy sama.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit

pawLINka
pani, řekla bych, že jste v podobné situaci, jako já před pár lety
barák neřeš, všechno se dá dělat za pochodu, my momentálně žijeme taky na staveništi
děcko taky neřeš, vono to většinou stejně přijde jináč než si plánuješ, normoš bych tomu nechala volnej průběh (tak jak já a otěhotněla jsem asi vo půl roku dřív než jsem měla v plánu takže žádná první dovolená v Jugosláviji nebyla )
Všechno zvládnete, pokud máš chlapa, kterej není totální ko... tak se všechno dá
Akorát teda jestli si myslíš, že těhotenství jsou super prázdniny, tak ti moc nebudu kazit iluze
Já byla v pohodě, v sobotu jsem ještě s čubama lítala na cvičáku na obranách a v pondělí v půl jedný ráno se malá narodila, ale prázdninama a pohodou bych to teda nenazvala ani ve snu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

Marushjbat
blázni, chápete to vedro venku? já to nechápu vůbec jako... asi zemřu
nechápu a chcípnu!

Já to chápu a jsem ščastná
Konečně luxusní počásko.
Uvažuju dokonce, že si po práci zajdu ještě i do solárka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

jbat
blázni, chápete to vedro venku? já to nchápu vůbec jako... asi zemřu.
vidim to stejně.

jablunka
jasný, takový medánka bych si taky přála )))

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit

jbat
pockej, az prijde Davidkova, ta ti da se snehem!

pawLINka
myslim, ze v pripade nemocenske zapricinene rizikovym tehotenstvim ti vychazky napise kazdej doktor, tady je uplne bezny, ze treba vsechny ucitelky, osetrovatelky apod jsou cele tehotenstvi "nemocne ", vino ti asi prestane chutnat samo od sebe

jinak je desny vas docitat, nez doctu stranku, naskoci dve nove, takze jsem to jen prolitla, lituju Kejtlin kvuli blbejm sousedum, chapu vztek na tu fenu, ale s travenim bych byla opatrna, mohlo by se to pak otocit i proti tvym psum, Vlcackove gratuluju k vybojovanym stenatum, jim moc ne.

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit

Marush nahlaš ho, psů nad 40cm je tuším ještě málo kdyžtak pošli přihlášek, že zaplatíš na místě, aby se s tebou počítalo s cenama, bude sice navíc cen, pro ty co dohlásí vše až na místě, ale ať minimalizujem rizoto, že na někoho nevyjde

Kejtlin tak ve středu jedu i kolem tvého pracoviska, ne?

Dáška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit

pawLINka
Paní, takhle se to dělá, když potřebujete prachy URL

Jinak s bydlením ti rozumím, my máme úplné houno, nedědíme, nedotáváme. Budem asi do smrti po podnájmech, hnus... plně vás chápu s obavama.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit

Crysa
nahlaš ho, psů nad 40cm je tuším ještě málo

ty vé on je obří nejvíc to bé sranda, a jak ho mám nahlásit a kde,já jsem mimoň,znáte mě že jo...?!!! Pošlu přihlášek a zaplatim ale nevim kde jak kam proč co a skym

impact
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:32
- Nahlásit

leyenda
pawLINka
vino ti asi prestane chutnat samo od sebe

Cha cha.

Dáška
Jinak s bydlením ti rozumím, my máme úplné houno, nedědíme, nedotáváme. Budem asi do smrti po podnájmech, hnus... plně vás chápu s obavama.
Hypo. Vždyť víš, ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

jbat

ty tam v tom štětí máš mít na starosti nějakýho vořecha? A na celou dobu? Víš co,že dyby ne a pokud ještě nebéš mít hata,esli bys mi tam pohlídala Nyxáka,když budu vystavovat guse psuse...ty jo,jste mi zas nsadili brouka do hlavy...Gus vystavován,von je ech vesnickej čokl,aby nespich

Dáška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

impact
S mým platem uklízečky Není nad pomáhající profese.

Kurňa sem to napsala, jak kdyby mi měl někdo něco dát, to vůbec jako jen že není kde brát, po škole mám půl roku, zakládám stavebko konečne, hurá hurá

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

Marusha jak ho mám nahlásit a kde,já jsem mimoň,znáte mě že jo...?!!!
mimózo, tady jsou propozice a přihlášky http://www.zkosteti.tix.cz/11/stetsky-vorisek-2011 /9/propozice-a-prihlasky
příhlášku stahneš, vyplníš, odešleš, nejlépe podepsanou naskenovanou, ale mohla by stačit i v PC vyplněná a na kontaktní mail odeslaná, peníz dáš u přejímky, k přihlášce do mailu napíšeš, že béš platit na místě.

http://www.zkosteti.tix.cz/11/stetsky-vorisek-2011 /10/jak-se-k-nam-dostat tady je cesta, jedna ze sta, i s vobrázkama

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

Marush
Víš co,že dyby ne a pokud ještě nebéš mít hata,esli bys mi tam pohlídala Nyxáka,když budu vystavovat guse psuse...ty jo,jste mi zas nsadili brouka do hlavy...Gus vystavován,von je ech vesnickej čokl,aby nespich

budu mít hata. jestli budu mít i vořecha nevim, ale asi teda dohlásím hata na tu výstavu do nějaký kategorie nevím jaký teda a bude.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit

leyendavino ti asi prestane chutnat samo od sebe
Tak to je ještě větší horor.

Víno je totiž to jediný, co mě udržuje při životě.
A impact se laskavje přestane blbě smát.

DáškaBudem asi do smrti po podnájmech, hnus...
To je právě to, co chci pořešit. Chci bydlet za každou cenu ve svém...

Když to tak vezmeš, tak v podnájmu platíš nájem a nic. Takhle bém platit hypotéku, ale bude to aspoň trochu naše...

Jediný, do čeho se fakt nehrnu, je svajba. Jenže prý jsou pak výhodnější hypotéky...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit

Marush
v témě, co teď vyskočila vzhůru, o štětskym vořechu, jsou propozice a kontakty, vyplníš jen přihlášku a pošleš mailem s info, že zaplatíš na místě, ale bude to o kilo dražší, to dá rozum

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit

Gerda
v témě, co teď vyskočila vzhůru, o štětskym vořechu, jsou propozice a kontakty, vyplníš jen přihlášku a pošleš mailem s info, že zaplatíš na místě, ale bude to o kilo dražší, to dá rozum

takže kolik je startovný za hady na místě teda?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

Crysa
příhlášku stahneš, vyplníš, odešleš, nejlépe podepsanou naskenovanou, ale mohla by stačit i v PC vyplněná
sem to posílala růčo vyplněný, pani mi napsala, že to chce v doc. tak to sem poslala až dnes, asi dávaj přednost wordu.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:42
- Nahlásit

Gerda
jbat
já ještě nebyla od rána venku, tak nevím jak tam je, ale jsem zmrzlá z kanclu, takže než rozmrznu, tak ani nepoznám jestli tam byl hic nebo ne

pawLINka
Člen
- Nahlásit

DáškaS mým platem uklízečky
Právě.

Já teda stavebko mám asi 5 let (založila jsem ho po matuře, kdy jsem makala, a pak při škole jsem ho platila z brigád), ale neposílám tam moc, tak žádná sláva, to mě fakt nevytrhne.

Zajímavý, že dřív to všechno šlo. Většina lidí měla rodinu ve 20, postavili barák... Nikdo nebyl zadluženej. Prostě pohoda...

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
nevim, si to tam přečti, asi 300...myslim.....

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit

Gerda
dyby to šlo, drahá, šla bych aspoň na jeden zoubek místo tebe.
to by byl ten nejkrásnější dar co by mi kdo kdy mohl dát, normálně mě to až dojalo, jako vážně!

jbat

pawLINka
9-ti měsíční prázdniny by byly fajn, kdybys je totálně chudá bez peněz neproblila, neprokulhala s oteklejma hnátama a na konci tě nečekalo peklo vykoupený ještě horšim peklem....
= můj náhled na mateřství

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit

hele kolik má hat v kohoutku asi?

Dáška
Člen
- Nahlásit

pawLINka
To je právě to, co chci pořešit. Chci bydlet za každou cenu ve svém...

Když to tak vezmeš, tak v podnájmu platíš nájem a nic. Takhle bém platit hypotéku, ale bude to aspoň trochu naše...

No jo, jenže kde schrastit aspoň těch 20%, abychom tu blbou hypo dostali. Stejně je to hrůza, mít pak obr radost z toho, že se člověk na 30 let zadluží...

Marush
Člen
- Nahlásit

Crysa
Děkuji ti milá krysko!

jbat

hat nejni kříženec ty vogo,kam ho chceš hlásit...že je jako pes kříženej s hatem nebo jak?
Tak ale stejně bysme mohli dogestit spolem,že? už jsme zvyklý

<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání