| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:51
- Nahlásit
jablunka
Holka,fšechno de dyš se chce
mně by se teda nechtělo jako ale vůůůbec.
Ale nemusím ti povídat,že něgdy je to hodně těšký
no to je skoro až nepřectavitelný pro mě. z toho všeho, co máš ty, mám jen ty kozy a už to je dost jako...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
kejtlin
hm, to je k vzteku teda, co si vezmeš na starý paní, která ještě navíc upřímně lituje toho co se stalo, když ti, kdo to celý zavinili se tvářej jakoby nic
ach jo, kámoška kdysi řešila svýho pokousanýho ridgebacka psem NO (je mi jasný, že poměr sil je úplně jinde než v tvým případě, ale jde spíš o míru zavinění), on totiž majitel toho NO psa normoš vypustil z branky přímo na kámoščinýho psa, prý si jich nevšiml ridgeback měl pokousanou packu, zbytek kámoška ubránila pomocí kola, nakonec chlapovi ovčouna ještě musela přivézt, páč chlap si pro něj ani nepřišel
Nakonec to všechno skončilo u přestupkový komise, kdy chlap pochopitelně plácal kraviny, ale musel veterináře zaplatit, z toho se nevyvlíkl.
Bohužel si ani potom nedával na psa pozor a třá náš Argo od něj byl pokousanej iks krát Ono asi fakt platí, že komu není zhůry dáno ...
Chci tím jen říct, že je možný to řešit i na úrovni přestupkový komise, navíc, když to není první případ, ale je zase dobře, že konečně k tomu plotu dali plech, akorát, že ten tam měl být už dávno ...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit
Marush
A do Štětí asik nejedu,nemám vořecha simtě pche
vem divnouše, ne?? essi mu nevam že mu budou rozhodčí šahat na koule...
ty tam jedeš?Kdo tě vystaví,takovou směsku pouliční ?
drž hubu, ano?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit
jbat
vem divnouše, ne?? essi mu nevam že mu budou rozhodčí šahat na koule...
ty seš lamka....ale to by mohlo vyjít...se zeptám,to by mu vadit nemuselo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit
jablunka
mám doma ajťáka,děti,jen svoje kozy a některý znám vosobně!
vy se nepočítáte, vy máte taky štyry děti, Mauglího a pána Džunglí.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Marush
ale to by mohlo vyjít...se zeptám,to by mu vadit nemuselo
já si myslím, že vzhledem k jeho výkonům to bude něco jako když běžcům nebo běhnám masírujou nohy...
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
Gerda
Aha, takže když chci jen jednu zásilku ideálně zítra odeslat, tak mi ji nevezmou jo?
Tak co radíte jinýho, normoš poštu? Ale ty jsou jak zpomalenej film ne
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
Eldoguero
no nevezmou, jsme potřebovali poslat 60 kg balik (kterej počta váhově už nebere) a bohužel ... holt musíš na tu počtu ... ale neboj se nic ... "dnes podáte, zítra dodáme" ... pokud to pošleš jako obchodní balik, máš to druhej den doručený ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit
Eldoguero
Tak co radíte jinýho, normoš poštu? Ale ty jsou jak zpomalenej film ne
no poštou sem posílala ty žumpí tvorby a mikiny na výšifky, byli dost rychlí, druhej den sem to měla z moravy v praze a z prahy na moravě....
Marush
Pojeeeď, budeš vystavovat vořecha z Kralup
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
my posílali NTB do Brna a zavolali jim, my ho zabalili , popsali oni přijeli mi to zaplatili a notasek odjel... uplně v pohodě. Zkus pplko
Gerda
Jak to dnes paní vidíte?
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Crysa
tak zrovna ve středu nejsem doma ale v hokně, sem ymslela že bych něco upekla a zahustila jí koprofku aby sis mohla dát s námi
Eldoguero
šak jsem taky starý paní poděkovala a řekla poprvadě jak je na tom pes a dál neřešila, vůbec jsem jí z ničeho neobviňovala
all
tak jedu zatím zdááár
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:01
- Nahlásit
Atusch
Jak to dnes paní vidíte?
Počítám s tim na 100 %, když vyrazim kol půl na 7, měla bych k vám doject poměrně gomfortně. Ale smíchovem nepojedu, nejsu debil, objedu prahu a přijedu vot stalingradu.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Gerda
ad Štětí!!!
A nemůžu eště na poslední chvíli přihlásit vořecha rodičůch? bebo to je jen pro outulkáče?
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Jo, ty se nepočítáš. Já nechci štyry děti. Co bysem s něma dělala? Stačí, že mám štyry psy a lidi se furt diví na co jich mám tolik. Co by teprve říkali, kdybych měla ty štyry děti?
Mám takovou přectavu, že bych hned po otěhotnění chtěla na nemocenskou (nechci tuhle práci dělat těhotná). Tím budu mít 9 měsíců prázdniny. O těchto prázdninách se budu buď učit anglicky a nebo si najdu někoho, kdo mě naučí fotit. Myslím, že fotit docela umím, ale chtěla bych se zdokonalit. A nejlepší na tom bude, že nebudu muset každý ráno do práce.
A nekažte mi nikdo ideály tím, že se budu nudit atd. atd. Rozhodla jsem se, že se nudit nebudu totiž.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit
ráno jsem byla u zubaře, na procházce přišlápl šeltiák obrovského a nechutně tlustého hada a nakonec vrchol, blbka všech blbek nutí starou, nemocnou a vyřízenou fenu k odchovu 5 štěňat. To je dost zasranej den!
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
Gerda
Atusch
šmarjá takový komplikace děsný
já asi zkusím tu počtu, chci poslat jen pytel granulí, tak to snad počta zvládne nééé, vím, že tam povětšinou nepracujou moc chytrý lidi, ale doručit balík z místa A do místa B, tak aby ho cestou nerozškubli snad zvládnou i voni
Jak je to s placením u počty asi nevíte co, jestli to mají nějak na kila nebo rozměr nebo jak vlastně?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Marush
A nemůžu eště na poslední chvíli přihlásit vořecha rodičůch? bebo to je jen pro outulkáče?
joooooo musíš ho přihlásit! A můžeš hlásit až na místě, jen je to o kilo dražší a nebude v katalogu tištěnym, to ale neva, vem ho 100%
kejtlin
flus flus flus, ať si zlomíš vaz, jakože se to řiká, když přeješ někomu velkej úspěch!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit
Marush
Ty vole, promynentní vořech.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit
Marush
jabloň má šecko,haty,krysy,krokodýle,holyvůdský hvjězdy...simtě ta si žije
Tý vole,krokodýl nám chybí.
jbat
mně by se teda nechtělo jako ale vůůůbec.
taky se mi vopčas nechce.
no to je skoro až nepřectavitelný pro mě. z toho všeho, co máš ty, mám jen ty kozy a už to je dost jako...
Hele,vony něgdy ty kozy stačej.
Gerda
vy se nepočítáte, vy máte taky štyry děti, Mauglího a pána Džunglí.
Ale doma mám uš jen dvě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit
pawLINka
A nekažte mi nikdo ideály tím, že se budu nudit atd. atd. Rozhodla jsem se, že se nudit nebudu totiž.
nudit se nebudeš, bo budeš blejt, votečou ti hnáty, budeš furt spát, unavená jaxviňa, čim vjěčí břich, tim vjěčí otoky na nohách.
Eldoguero
hele víte co? Zavolejte si tam, jo? )))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:05
- Nahlásit
Eldoguero
zkuste to tadyk pani, poslat pytel granulí by mělo bejt úpa v pohodě, pokavad to teda nebudou chtít nějak balit
http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit
Tinta76
pokud to pošleš jako obchodní balik, máš to druhej den doručený ...
...jo, ale to musí být podané do 15:00 hod. Jinak nemusí do druhého dne. Podané obchodní balíky po 15.h mohou doručit až "pozítří" Pořád něco někam posílám, tak už jsem vyškolená
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Jo, ty se nepočítáš. Já nechci štyry děti. Co bysem s něma dělala? Stačí, že mám štyry psy a lidi se furt diví na co jich mám tolik. Co by teprve říkali, kdybych měla ty štyry děti?
A sedum psůch .
Mám takovou přectavu, že bych hned po otěhotnění chtěla na nemocenskou (nechci tuhle práci dělat těhotná). Tím budu mít 9 měsíců prázdniny.
Tak vopatrně s nemocenskou,páč teď to není jako to bylo dřívávjec,taky ti nemusí napsat ani vycházky:
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Ale doma mám uš jen dvě.
ale zas máte štyry nový haty, co se vám doma v kniháriu slíkaj. Eště nemáš méďu, měla bys mít aspoň mývala.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit
pawLINka
Di do toho !
Já to tedy zkusila 3 X , je fakt, že nejhorších je asi těch prvních 16 - 17 let, ale pak je to prima.
A všichni z naší rodiny, teda sestřenky, bratránci, naše děti a kamarádi a vůbec ti co to zažili byli nejspokojenější na chatě, kde jsme s babičkou žili od března do září. Nebyla tam pitná voda - nejbližší asi 150 metrů. Vlastně bylo tam vody fůra chajda stála na břehu obrrybníka a měla 40 metrů čtvercovejch a všichni jsme se tam vešli a byli strašně moc spokojený.
Jen má matka a otec tam moc nejezdili, protože je tam ta necivilizace bez inženýrských sítí dyskomfortovala.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:08
- Nahlásit
Cigi
...jo, ale to musí být podané do 15:00 hod. Jinak nemusí do druhého dne. Podané obchodní balíky po 15.h mohou doručit až "pozítří" Pořád něco někam posílám, tak už jsem vyškolená
jo no vlastně a taky je třeba doplnit, že ne z každý počty jde obchodní balik poslat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
Gerda
ale zas máte štyry nový haty, co se vám doma v kniháriu slíkaj. Eště nemáš méďu, měla bys mít aspoň mývala.
Jen tři a uš sou f teráriu.
A mývala nechci,gdyš dospjejou,sou to akresivní sfině a mývačáry tu eště nejsou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
agáta12
Já to tedy zkusila 3 X , je fakt, že nejhorších je asi těch prvních 16 - 17 let
)))))) No jasně, pawlínka má teď určitě o starost míň krs vaše uklidnění )))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit
Gerda
joooooo musíš ho přihlásit! A můžeš hlásit až na místě, jen je to o kilo dražší a nebude v katalogu tištěnym, to ale neva, vem ho 100%
Takže pozor, kde je to obkurní Štětí a jak je to daleko, vod kolika to je,kdo tam jede a fakt můžu přihlásit velkogusíka? Nebo je to jen jako te´d hurá zvolání a nebude se moct zůčastnit...protože jestli se zůčastnit může,tak bych ho musela natunit a chtěla bych vzít Nyxáka na čumendo a to nevim jak bych je zvládla a taky nevim jestli si dá Gus šáhnout na gule,ale to snad i jo ale je převelice pěkný má hlavu jak picbum
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit
Eldoguero
8 kg obchodní balík mě stál 123,- Ká
|