Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit

bonc
hele bych ten plot zabezpečila i z tvojí strany, když tam máš malý prďoly, nespoléhala bych se na jejich zabednění - aby to za tejden neodnesl zase nějakej další...

už je tam plech, nedostane se už tlamou skrz plot, to se stalo poprvé takhle skrz plot, jinak to bylo 2 krát v lese
all
ted´mi volala veterinář jak je na tom, takže měl fakt strach aby to do rána nezabalil, já měla teda strach taky sem skoro celou noc nespala a kontrolovala jestli dejchá

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit

Marush
já řikám sedni...tak na mě zavrčela trochu
ale vona nevrčela, vona si myslela, že má štěknout. Když máš dlouho před sebou pamlsek, začne štěkat, tim vrčenim se jenom rozštěkává, ona na tebe vážně nevrčela, kdyby vrčela, nejde navolno mezi tolik lidí, to zas nejsu ichtylojd ) Jestli si u toho měla zvednutej prst, tak to štěkala určitě a rozvrčovala se na to. Dyš máš jídlo, je to kamarádka 100%, třá Atuši milákuje, třá k ní přijde na můj povel, normálně se jí přiřadí k noze a na mě sere ))) Páč ví, že teta Atuše má furt dobrůtky a je to hodná teta.

jablunka
Takže proto,že oni tu byli před náma,udělali jsme čokliskům výběh na druhé straně zahrady a je klid.
přesně, pořešit to jako slušný lidi a je klid.

bonc
lepší smrt v lese než v křesle zubařově
dyby to šlo, drahá, šla bych aspoň na jeden zoubek místo tebe.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

kejtlinmíchanice pro kachňata vejce, strouhanka, kopřivy a ?? děkuju

My většinou dáváme vejce, kopřivy, pampelišky a šrot. A zvlášť dáváme ještě nakrájenou cibuli, syrovátku a zkyslé mléko.

Dřív jsme kupovali pro kuřata, kachňata, housata, perličata a krůťata ještě ty výkrmový směsi, ale letos jsme se na to vyflákli a krmíme takhle a krásně nám to roste.

Tinta76nooo, tak tyhlety vztahy majitelský, to je taky něco ...
Mi povídej.

že je muš zedník, je fakt ultramega výhoda, u nás všecky zednický práce (krom překladu) obstaral taťka a dlažbu nám položil jeden známej za poloviční cenu ... normoš cena za pokládku je prej +-500 Kč za m2 ... a my máme 60 m ...
Právě vím, že ty ceny jsou šílený, tak jsem ráda, že ho mám. A na elektriku mám zase svého bratra.
Muš právě udělá veškeré omítky, stropy ze sádrošů, zapraví okna, zazdí dveře... Prostě všechno. To je jediný, co mě drží při tom, že bychom to mohli zvládnout. Jinak teda nevím, ale asi bych skončila pod mostem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

pawLINka
cibuli????
no jó vlastně šrot, no tak ten nemám sakra, oni tý výkrmový směsi totiž podražili a to dost, z loni mám ještě asi 5 kg BR 2, ale na to jsou ještě asi malý....

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit

Gerda
ale vona nevrčela, vona si myslela, že má štěknout.
sem si to hned myslela...že se spíš raduje jako nána dycky , Mařenka je velmi roztomilá a dycky jí krutě mazlim,ačkoli to nechce,ale za pamlsky si to nechává líbit

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit

Ahoj dezoláti.
Bubu je čudinka největší jako. Doufám, že bé brzo oukej... Černou kroniku od Impact ani nekomentuju...
Jak se máte? Mně už prdly dvje až tři cévky, začínám se tu z toho dost posírat... jako obrazně smaozřejmě... no i když...

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

kejtlin
no jó vlastně šrot, no tak ten nemám sakra, oni tý výkrmový směsi totiž podražili a to dost, z loni mám ještě asi 5 kg BR 2, ale na to jsou ještě asi malý....
hodila jsem ti dotz

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit

Marush
že se spíš raduje jako nána dycky
no vona zkouší jen to nejjednodušší, co může udělat, aby získala jídlo, a to nejjednodušší je štěknout, bo se u toho nemusí hejbat a nestojí jí to žádný úsilí )) Na kikání taky nejraději cvičí cviky vleže. Páč sou to pamlsky skoro zadarmo ))) Ale jako zlopověstná bejt umí, davítková mi závidí, jak je mařena krutě zlá na náfštěvy, musí se mnou třá do práce, když má mámě přijít návštěva, bo by jí sežrala, když už se stane, že jí nechá vejít dovnitř, monitoruje každej její krok, běda, jak se ten čék hne. Smí eště teda sedět, ale nesmí se hejbat, to po ňom jde jak zabiják. A vodevřít dveře bez odvelení psa na místo je vo lejtka Proto se máma třá večer sama doma nebojí, páč krs vzteklost zádveřní vůbec nepoznáš, jak je ten čokl velkej.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit

upřesnění: dotaz na známou drůbežářku
pawLINka
Hele 1 mega by pro nás byl bez problémů únosnej. Ty dva jsou fakt na hranici, do toho bych bez dalšího zajištění nešla (máme ještě jednu nemovitost, kterou budeme prodávat)

Tinta76
- Nahlásit

pawLINka
A na elektriku mám zase svého bratra.
jo vidiš elektriku, tu taky dělal taťka a taky jsme měli výhodu (no kdyby to šlo, udělala bych to jinak), že už byla hotová koupelna ještě po ségře, ještě teda tam chybí udělat strop, ale to už se neposere, fungovat se v tom dá
Muš právě udělá veškeré omítky, stropy ze sádrošů, zapraví okna, zazdí dveře... Prostě všechno. To je jediný, co mě drží při tom, že bychom to mohli zvládnout. Jinak teda nevím, ale asi bych skončila pod mostem.
to vypadá, že byste to zvládnout mohli, no

pawLINka
Člen
- Nahlásit

kejtlin
My jsme je právě taky přestali kupovat. Beztak v tom není nic zázračnýho, co by čék nemohl namíchat doma.

cibuli????
Jj, to nám doporučil jeden starý chovatel. Dáváme ji od loňska a kuřata to od malilinkata baští jak blázni. Tvrdil, že jim to posiluje imunitu a že s tím má dobré zkušenosti. Nevím, jestli je to založený na nějakým vědeckým základě, ale já těmto starým chovatelům prostě věřím. Používají babské rady na všechno možný a velmi často to funguje.

Jinak se musím pochlubit - Lukáš dostal nabídku, aby dělal hlavního garanta drůbeže v celém okrese. Bé jezdit na celorepublikový schůze, bé přednášet o chovatelských úspěších a třeba bé i v Chovateli. Se z něho picnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:55
- Nahlásit

pawLINka
Lukáš dostal nabídku, aby dělal hlavního garanta drůbeže v celém okrese.
To tě znaj v celym okrese????????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

Zdar lidi,
mám super typ na letní koupání, obzvlášť vhodný to tam bude pro menší psy
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/jihomoravsky-kra j/breclav/2498-4697-nove-mlyny-vydaly-kapitalni-ry bu-vice-nez-dvoumetroveho-sumce.html?ref=boxE
kejtlin
co bubák, je ok?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

kachna_ 1 mega by pro nás byl bez problémů únosnej
Mám takovej strach, že to pro nás nebude stačit vzhledem k velikosti té barabizny. Musím zajistit nejprve odhadce. Fakt si neumím tipnout jakou to může mít hodnotu. Ale vzhledem k velikosti pozemku asi docela velkou... Se právě bojím, že to bude stát tolik, že nám nezbyde na ty opravy.

Ale mám krásně vymyšlenou koupelnu (už asi 3 roky) a parádně mám vymyšlenou chodbu (je taková dlouhá, velká a nevyužitelná, ale bude krásná ). Těším se na to prostě moc.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit

GerdaTo tě znaj v celym okrese????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:01
- Nahlásit

pawLINka
Hlavně ať máte prachy na koupi a rekontrukci kuchyně a jedný byldicí místnosti, všechno ostatní může počkat a dělat to postupně. Se mi právě líbí, jak to píše Jebloň, že dělaj svépomocí postupně a pak z toho maj radost, prostě si budujou domiov, ne že jen stavěj dům.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit

GerdaHlavně ať máte prachy na koupi a rekontrukci kuchyně a jedný byldicí místnosti
No my budeme probourávat místnost, kde bude kuchyň do stávající kuchyně (kde pak bude obývák), takže se to musí udělat zároveň. Ale výhoda je v tom, že jeden pokoj je na druhé straně domu, kde se nebude nic dělat (tam může být třeba Lukášova máti) a ještě je pokojíček na půdě, kde stejně teď bydlíme. Takže v tomto je to dobrý.

Už to vidím trochu víc optimisticky, když tady nad tím díky vám tak uvažuju. Prostě vidím, že to dokázali zvládnout jiní, tak proč ne my... Jen nevím jak s tou mateřskou. Původně jsem měla nedávno nápad, že bych za rok už jako otěhotněla. Tak to prostě bém muset odložit na neurčito.

agáta12
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
Marush
atd. .... všem
Tak, zatoužila jsem býti v obraze abych mohla tak nějak moudře reagovat, ale protože čtu velmi pomalu a navíc se ztrácím v událostech ....
Jsem velice rozradostněná z víkendu ....
Žlutá dečka je ležérně přehozená přes opěrku francouzského auta, tak aby všici jako viděli.

Jse naštvaná spolu se všemi na Kejtlininý sousedy - potřebovali by zřejmě postřelit, aby dlouho a bolestně umírali.
Kejtlin bych mohla přihodit jakousi granuli, ale k soutoku nedohodím a nevím jestli náhodou nebarfuje.
Ale pokud přijdeš na nápad tak řekni !!!!!

Jsem nadšená, že jsem poznala obyvatele - domorotce Žumpolandu, že mám svou vlastí kadibudku, že jsem shledala, že jste na první i 2. pohled všici velice inteligentní a krásní a úžasní a dobří lidé ( zapomněla jsem na něco )

No a mezitím, co jsem se snažila telegraficky vyjádřit budu pravděpodobně muset dočítat dalších 24 stran

Jo a musím říci že i úžasňák byl spokojenej i když se občas tvářil, že se nudí. Ale skoro celou cestu domů jsme probírali nedělní zážitky a postřehy

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:13
- Nahlásit

Gerda
bo se u toho nemusí hejbat a nestojí jí to žádný úsilí )) Na kikání taky nejraději cvičí cviky vleže. Páč sou to pamlsky skoro zadarmo )))

mám s Máňou dost společnýho ne jen jméno

bo by jí sežrala, když už se stane, že jí nechá vejít dovnitř, monitoruje každej její krok, běda, jak se ten čék hne. Smí eště teda sedět, ale nesmí se hejbat, to po ňom jde jak zabiják. A vodevřít dveře bez odvelení psa na místo je vo lejtka

je to výborný pes!

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:17 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

agáta12
že jsem shledala, že jste na první i 2. pohled všici velice inteligentní a krásní a úžasní a dobří lidé

On byl ještě nějakej jinej paralelní žumpí sraz s uplně jinejma lidma? tam mě nikdo nepozval

Jbate si tu?! sem ti chtěla něco ty degenoide

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:18
- Nahlásit

pawlinka
dobrá tedy nakrájím jim ještě cibulu, jj staré chovatele mám taky jako rádce
kachna
za dotaz děkuju
Eldoguero
jo je v rámci možností dobrej, najedl se tý paštiky co jsem mu koupila, už mu to neteče ale pro jsitotu jsem píchla Pambu, když mi volal vet tak jsem se ho na to ptala zda ten zbylý kubík píchnout nebo ne, když už nekrvácí, říkal pro jistotu jo, že tím nic nezkazím

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:19
- Nahlásit

pawLINka
Původně jsem měla nedávno nápad, že bych za rok už jako otěhotněla. Tak to prostě bém muset odložit na neurčito
Hele to si nemyslim, zase to odkládat, když to děcko chceš, ono to může nějakou dobu trvat, než se povede...bude to samozřejmě velmni náročný, mužíček bude muset makat mnohokrát víc, ty budešm uset taky hledat nějakej přivýdělek, buď vás ten dyzgomfort stmelí, nebo rozhodí, jako šla bych do toho, s hlapíkem do nepohody určitě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:20
- Nahlásit

agáta12
mí psi žerou úplně všechno občas maso, občas grancle, ale již mám pořešené díky Eldogueru

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit

agáta12
už sme se lekli, že to rozdejcháváte a nevydejcháváte ))) Sme rádi, že sme vás poznali, máte velmi heské bokséry!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit

agáta 12
původně jsem si tě přectavovala úplně jinak.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit

kejtlin
hele tak prý to neublíží a dá se to, ale je to škoda

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:26 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

agáta12

já bych prosila dyby bylo možno ještě zde vaše milé boxérky vokázat,bo my s Jébatem jsme je viděli jen z dálky anšto jsme se museli schovávat za plotem krzeva neznervozňování te´d už plnothodnotného terapeuta Kokeška(Rockyho vod ségry Adydasový) a tudíř jsme si nemohli vaše psouny dostatečně prohlédnout

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:27
- Nahlásit

Marush
si tu?! sem ti chtěla něco ty degenoide

nejsem, co bys ráda?

agáta12

paniiii, rádi jsme vás poznali, hlavně jste velmi obratná v kradení buřtů jaxme zjistili a to se vždycky hodí! já jsem jbat, ta, co jste myslela, že jsem Maruš... no... je to složité.

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Gerdaono to může nějakou dobu trvat, než se povede...
Právě proto jsem nad tím začala pomalu uvažovat. Moje ségra se snaží otěhotnět už několik let a neúspěšně (bylo jí už přes 30, když se začali snažit) a teď byla na umělým a čeká se, jak to dopadne. Další kámoška se snaží otěhotnět 4 roky taky neúspěšně (je jí téměř 30) a další kámoška už 2x potratila a teď nemůže otěhotnět (je jí přes 30). A tak si říkám, že ten věk možná taky hraje nějakou roli a nechci dopadnout stejně. Přece jen jsem s Lukášem už skoro 7 let.

No, zatím to ještě neplánujem (kdo ví, jestli se mu do toho bé chtít ). Ještě je ale čas, jsem mladý tele.

A navíc si říkám, že jsem tak trochu exot tady v žumpě, kde zastává polovina z vás názor, že děti ne-e.

Atusch
Člen
- Nahlásit

Dobré dopoledne všem, v 10 jsem vás začla dočítat při práci a skončila sem teďka

Kejtlin
je dobře, že jsi na sousedy naběhla, udělej to ještě aspoň dvakrát, je to prostě poškození cizí věci a krom zabezpečení ať ještě zaplatí vet péči. Tohle se nedělá a jeden plech není zabezpečení celého plotu, ale těžko říct v jakém byl stavu a také čí je to plot?

Jinak doma nemám co obědvat, a kdybych nebyla líná tak, ale můžu za matinkou do Přílep kde mají den votevřenejch dveří a je tam kýta, a mnoho masožráááádla.
A byla jsem včera v lídlu, dokonce dvakrát, fronty žádný ! Jen mám pocit, že ani jedna návštěva nesplnila svůj účel, protože mám furt hlad. Sem jak kyselina.

A jsem paranoidní, ale před půl hodinou vyběhli psi ven hlídat, mám votevřený dveře a když Áres přišel, tak se děsně volizoval, tak sem se ho ptala co žral, a tak se voblizoval vo to víc, vylítla jsem za starejma psama a taky mi přišlo jak když něco dožíraj. Tak sem letěla k brance a tam nikde nikdo... tak nevím jestli mi fakt nějakej hajzl krmí psy přes plot nebo co? Je to tak 30 minut a jsou v pohodě, ale je to moc moc divný. Asi fakt paranoia...

<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání