Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit

Biluška
mi řekla, že to je starost Vlčáčkové, ona si vezme zpět akorát Sábu, štěňata jí prý nechá. No dobře jí tak
Tak ať si to užije, když si to všechno tak vybojovala. Fakt nechápu tohle zachraňování i přes mrtvoly (teda snad to nebude úplně doslova).

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

Alexa
prosimtě a máte tam aspoň měšťáky???? zavolej ty poliše

stejně s tím nic dělat nebudou, byla jsem v noci na služebně a řekla jim co se stalo, psa jsem měla sebou, tak to sepsali a řekli že za sousedama zajedou i jsem řekla, že to nebylo poprvý, od rána nejsou doma, byli u nás, fotili si ploz, sem řekla, že ten plech tam předtím nebyl a že mi dají vědět.
vrazila jsem Bubovi do tlamy kolagen ještě

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:49
- Nahlásit

davidkova renata
co tam vole????
jedu na školení, do bezva hotelu s oooobr snídaněma v čeně, pak se dem nažrat na přednášku, pak dem na 3d piráty z karibiku, pak dem na diskošku, pak dem na tu bezvadňáckou snídani, pak teda asi na nějakou přednášku nebo možná taky ne, pak do divadla atak no prostě nuda

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit

kejtlin
No tak aspoň něco. Eště by to chtělo zaplatit ten účet a příště si už daj bacha a zabezpečej si plot pořádně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit

Alexa
bezva hotelu s oooobr snídaněma v čeně, pak se dem nažrat na přednášku, pak dem na 3d piráty z karibiku, pak dem na diskošku, pak dem na tu bezvadňáckou snídani, pak teda asi na nějakou přednášku nebo možná taky ne, pak do divadla atak no prostě nuda

dobrý školení..nezapomnte jít taky do bordelu pro žencký,uš prej sou.-)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit

kejtlin
byla jsem v noci na služebně a řekla jim co se stalo, psa jsem měla sebou, tak to sepsali a řekli že za sousedama zajedou i jsem řekla, že to nebylo poprvý, od rána nejsou doma, byli u nás, fotili si ploz, sem řekla, že ten plech tam předtím nebyl a že mi dají vědět.
vrazila jsem Bubovi do tlamy kolagen ještě

bezva, hele tady jde i o to že si vod nich nenecháš srát na hlavu, já vím, že s tím asi nic dělat nebudou, ale byli tam, ještě k nim pojedou, budou psát protokol, celá ulice vidí že maj sousedi průser a vostudu chápeš????? a kdyby se účet vyšplhal nedejbože přes 5000 tak to už asi řešit musej, aspoň myslím teda. Hele vem to že je to poškození cizí věci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit

jinak policajti příjemní, oba řekli, že by tu čubu zabili

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:54
- Nahlásit

Baico
Asik trénovat na Velkou, ne?
no to nevim...zatim trénuju akorát já ve zlýfsi)))) a jako nic moc teda.. nevim esi dám tedleten taksys

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:54
- Nahlásit

Alexa
no prostě nuda
tak si tu nudu užij. V Pardubicích jsem studovala a na pařby to tam vůbec nebylo špatný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:56
- Nahlásit

no jsem řekla, že byl na operaci jestli to chtěj vidět že mu tlamu otevřu, olni že ne, že ho to určitě bolí, ale taky řekli že z nich ty prachy nedostanu tak na 80% tak o to nejde hlavně a je malej v pořádku

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:56
- Nahlásit

davidkova renata
nevim esi dám tedleten taksys
No hele, asi bys musela trochu změnit styl překonávání překážek. Eště to není ono, hlavně jestli budeš mít za krkem ňákýho žokeje eště

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

Venta
mít za krkem ňákýho žokeje eště
třá bambiho, tak to tuty nedá
kejtlin
hlavně měj všechny účty od veta, fakt hajzli lidi

Cigi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

davidkova renata
Baico
zasraný květinový záchranářky psychopatický!!!!! co to je za svoloč to se nevidí!!
Fakt nevím, jak jste přišli na to, že je to akce květinek. Vždyť je to sólokapr Vlčáčkový - žumpistky.

Lucie Novotna
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:02
- Nahlásit

Biluška
No to je teda hezký!!!! Tak snad už natom bude Sába jedině líp. Díky za info

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

Děcká, včera jsem se s mušem bavila, že se bém muset na celej život už konečně zadlužit a koupit tu barabiznu od jeho máti. Netuchám, jakou může mít cenu. Navíc jsou tam ještě 2 místnosti, který patří nějaké tetičce, tak to budeme muset koupit i od ní. Pak se z toho dá udělat docela slušný bydlení. Ale kde na to vzít???

Muš je původním povoláním zedník, což usnadňuje spoustu věcí, bém všechno dělat svépomocí. Ale problém jsou furt ty prachy. Barák je uvnitř v dezolátním stavu a navíc tam jsou minimálně 3metrový stropy. Takže investice krom kompletních omítek, oken, dveří, elektroinstalací, topení, veškerého vybavení (hlavně trvám na parádní kuchyni do písmenka ú) ještě navíc i do snížení stropů. Se bojím, že je to příliš velké sousto. Jako stavebních úprav zase toliko nebude - zbourá se jen jedna příčka tam, kde bé kuchyň... Mno, na přestavbu bude nejhorší koupelna, ale ta může i počkat.

Tak si říkám, že asi ani nebudu moct jít na mateřskou, abychom to nějak všechno zaplatili.

A teď se ptám:
Jak to ostatní lidi zvládají??? Teda ti, co mají podprůměrné platy jako my dva? Jak může mít každý svůj opravený barák nebo novostavbu???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit

Alexa
hlavně měj všechny účty od veta, fakt hajzli lidi

to mám, nevím co mu dám k jídlu snědl jednu piškotu nalámanou na kousky zkusím mu jich pár rozmočit v jogurtu

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit

kejtlin
snědl jednu piškotu nalámanou na kousky zkusím mu jich pár rozmočit v jogurtu
chuďátko malý, hele a nemáš nějakou paštiku??? že by jí lízal nebo tvaroh

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:13
- Nahlásit

Brý den,

tak tady zas jobofky největší,to je děs běs

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:14
- Nahlásit

jinak add Sabča, já si byla jistá že ji má Vlčáčková, jen nevím kdo za ni účtuje
mi tak nějak až v noci došlo, že jak jsem pospíchala s bubou-byla jsem tam za 7 minut pořád jsem jela 140 vesnice nevesnice a překročila jsem asi všechny předpisy, tak případ
nou pokutu bych jim taky mohla naúčtovat jako že málem vykrvácel atd.. což je pravda, veterinář chvíli myslel, že mu zůstane na stole jak to ani on nemohl zastavit. Policajtů jsem se nechtěla na to ptát-na tu případnou pokutu i když byli sympat´áci.Jsem tam přiletěla po cestě m
u volala že tam jedu s tím a tím, říkal, že hned máme jít dovnitř nečekat, jsem byla celá od krve, hlavně tričko i když jsem cestou popadla nějaký prostěradlo co dávám pod psy a lidi a ani neremcali že jdu hned dovnitř, tak jsem proletěla čekárnouže mě asi ani nezaregistrovali

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:15
- Nahlásit

Alexa
třá bambiho, tak to tuty nedá
do října má čas, třeba to natrénuje

kejtlin
nebo třeba pribináček

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit

Alexa
pro paštiku můžu skáknout do tenesca a tvaroh nemusí, to má radši jogurt, ted´ vůbec nebudu koukat jestli je to pro něj zdravý nebo ne budu mu nabízet to co má rád, kočičí jsou prý lepší než psí, tak pro ně jdu

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit

pawLINka
Jak to ostatní lidi zvládají??? Teda ti, co mají podprůměrné platy jako my dva? Jak může mít každý svůj opravený barák nebo novostavbu???
Nevím jak ostatní,ale my horko těžko a to ten plat má jen chlap,já už sem přez rok nezaměstnaná.
Prostě na nic nespěcháme.....koupelnu jsme udělali rychle aspoň tak,že je tam umyvadlo,vanička a záchod,obklady prostě počkaj.taktéž je to s omítkama.....zaplatilo se léčení Otíka a halt na omítky nezbylo,tak se to bude dělat až zase něco bude,vždyť to nehoří.
A vidím obrovskej rozdíl ,když můj bratr musel mít všechno hned teď a i když dost měli naspořeno,stejně se zadlužili,všechno si nechali udělat a z toho domu jen utíkají,protože je tam nic nedrží,kdežto my se radujeme z každý píčovinky a hodně si vážíme toho co si uděláme.
Biluška
Včáčkovou virtuálně kopu do prdele,doufám,že se jí to všechno vrátí,kravce!
kejtlin
Po sousedech bych se vozila tak dlouho,než by si uvědomili,co všechno se může stát a navíc bych klidně udělala to co ti psala tuším Alexa........podrápala bych se,potrhala oblečení a řekla,že čuba napadla i mě!

Lucie Novotna
Člen
- Nahlásit

KEJTLIN
šmankote co se to dělo za horor?

Tinta76
- Nahlásit

Dobrý den celý den
tak jak bylo v Jílovym???

Biluška
si jako dělaj prdel ne????

Kejtlin
paní, ať se drží, prťka malej ...

Jinak jako my se v neděli chystali na cvičák a jdeme se projít ještě s Kytku a Žerykem ... jdeme si tak v poklidu kolem místního budhistickýho centra, ze kterýho vyběhl buldok jménem Láma a šel natvrdo po Kytce pak se ještě chtěl pustit do Žeryka, ale podařilo se nám je ubránit nikdo naštěstí nebyl pokousán ...

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit

Tinta76
kolem místního budhistickýho centra, ze kterýho vyběhl buldok jménem Láma
Já myslela, že budhisti jsou klidný osoby a nenapadaj bližní Ještě že jste je ubránili.

No nic, mějte se tu jak chcete. Vyrážíme k vodě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:28
- Nahlásit

pawLINka
šetříme a nezveme moje rodiče , páč by z toho dostali psotnik.
Je fakt, že teda neplánovaný investice jsou dost čára přes rozpočet, protože se nám prostě nedaří udělat záložní fond, letos jsme chtěli dodělat elektriku, ale muselo se opravit auto.
Psi mají zakázáno být nemocní, platíme nějakou základní úrazovku,když to jde, tak se snažíme uspořit každou korunu, kterou nám pak zblajzne auto
Kasu držim já! To je prosím základ úspěchu.

Tinta76
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:34
- Nahlásit

Venta
Já myslela, že budhisti jsou klidný osoby a nenapadaj bližní
no to jsem si myslela taky, ale tak buldok evidentně budhista nebude, až na to jméno teda

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit

jablunkakachna_
Ach jo, já mám právě představu, že až to koupíme, tak uděláme omítky v jedné dosud nepoužívané místnosti, pak by se probourala ta příčka a udělala se zaráz kuchyň plus obývák plus jídelna. To nejde dělat přece postupně. Klidně počkám s koupelnou, ta je ještě ucházející docela. Pak ještě počká ložnice Lukášové mamy a ještě jeden pokoj. Ale ta kuchyň a tak nepočkají. A to bude největší investice, když je třeba udělat komplet všechno. A nejprve vlastně ještě okna. Ach jooooo.
Ale budeme mít parádní francouzské okno s terasou na dvůr, to bude príma...

Holky, velmi moc vás obdivuju, že to zvládáte. Já se bojím, že tu hypotéku prostě nezvládneme platit. Já prostě chci mít do 30 (ideálně do 28) dítě.

Jo, a to ještě musíme pořešit půjčku, co máme na auto. Chceme ji nejprve doplatit a až pak si vzít hypotéku. Je to nějaký komplikovaný... A doufám, že se to zkomplikuje tím, že nám tetka nebude chtít tu její část prodat a nebo bude chtít, ale za velký prachy...

kachna_
Kasu držim já! To je prosím základ úspěchu.

Dík za radu. Budu se jí držet. Mám pocit, že budu muset Lukášovi velmi omezit jeho velkochov zvířat, pač to prožere neskutečně moc peněz.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit

a plot je navíc souseda ted´ mluvili policajti se starou paní-není majitelka čuby to je její zet´ a ten není doma.
Bubovi jsem koupila paštiku nějakou ultra drahou novinku v konzervě a ta mu jede teda, no zas tak drahá nebyla stála 24 kč

Tinta76
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit

pawLINka
tywoe, my se teď přestěhovali k rodičům, opravili si přízemí a napůl to museli financovat s rodičema, bo bysme eště teď nebydleli ... museli jsme si vzít normální spotřebitelskou půjčku (bo nemáme ani na blbý stavebko), tou jsme doplatili stávající, koupili kuchyň a zaplatili dlažbu+pokládku a konec, zbytek museli financovat rodiče žádný PZ naštěstí v plánu nejni a nebé a kasu u nás drží muš, bo je na to lepčí uspůsoben

<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání