Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:41
- Nahlásit

hmm tak soused už tam namontoval plech-na ten plot

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
no a teď si představ že by k tobě přijeli poliši
nejde vo to něco dokázat, voni by to stejněvodložili, ale že tam přijedou vyslýchaj atak chápeš???????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit

Grin
jsi hodná, ale dietu nevyužijem ani nevím na co je

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit

Alexa
chápu no jenže to mi nic neřeší

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:01
- Nahlásit

kejtlin
no třá ti ty prachy radši daj než aby měli problémy víš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

Alexa
hele to bohužel nejsou blbci oni vědí že s tím policajti nic dělat nebudou.....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit

Buba je po narkóze už skoro normální, ale pro jistotu ho nechám ještě na zemi na pelíšku, ale už nemusí být v kennele. Říkal vet, že mu nebude nejlíp až se probere

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit

jo z tý práce se mi samozřejmě neozvali i když mi říkali že zav olaj at´ tak či tak

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit

kejtlin
mělas ty policajty fakt zavolat. Mně když fenu napadla jiná a panička se tvářila, že tohle eště nikdy neudělala atd., tak jsem jela na veterinu a nechala si u známýho doktora napsat ten účet víc než dvojnásobnej, aby měla ta p... co platit. Akorát pak z ní vylezlo, že poslední dobou takhle napadá... tak jsem hodně litovala, že jsem nenaběhla k doktorovi se svým prokouslým kolenem (to mi udělala, když jsem jí sundavala).

Biluška
připomínám se s číslem účtu za dečku. Slouží nám dobře, jen jí zabavilo děcko pro svýho oslíka, jestli teda nevadí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit

kejtlin
ty vole, to jsou radosti teda! mělas zavolat cajty a tvrdit, že máš svědky!! Hele přece neotrávíš chudáka psa, ten za to nemůže, to radši zabij toho zmrda souseda!

impact
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/234225-chl apec-na-slovensku-obesil-psa-a-jeste-se-tomu-smal. html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:44 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

zuzanarosakova
vím že za to nemůže ale budu čekat až mi kousne dalšího malýho psa?
Edit: kde bych narychlo ty svědky asi sehnala

impact
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:44 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Ty vole, tak dneska co novinka, to perla.

http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha/1805-4685- hasici-vysvobodili-psa-z-okapu-na-strese.html

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit

kejtlin
dyk ti Biluše psala, že ti to odsvědčí..

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:51
- Nahlásit

kejtlin to je na h....! Mělas fakt volat cajty taky mi Džínu napadla cizí čupka taky něco jako berňačka a ženská se chtěla se mnou hádat jen jsem zvedla mobil že je zavolám už byla krotká a čupku si vlekla pryč ani jsem nepotřebovala svědky díky bohu se Džíně nic nestalo krafka dyš mě teď vidí přechází na druhý chodník

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:53
- Nahlásit

impact
ty vole, ale aspoň, že ho zachránili, nechápu, jak tam vylezl jinak ten zmrd, co oběsil toho psa, to už je dýl, to už bylo na fcb..

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit

Dětííí přeji héézký večír maměnka mi dala čerství špenát ten milánkuju čerstvě tržený s česnekem a kvedlím vejcem jen tak pohustu.impact
to perla
moc bych chtěla ten vokap co udrží taký hovado. Tímto PROSÍM kohokolif kdo závodil v medajlovém Jílověm o info zda někdo natáčel popř.kde by se to dalo vidět konkrétně pakůn a pakonová co byli na bednách existuje něco takého???????

impact
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
Hele podle mě se ta bordina chtěla kouknout z balgonu a ujelo jí to. Má z prdele kliku, že ju zastavil ten okap.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
pojd´na fb
hancaw
já jim to řekla, ale oni bohužel vědí, že s tím policajti nebudou nic dělat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:04
- Nahlásit

kejtlin
sem tam

impact
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit

N i k d y ! ! ! ! !
• Sedím jako vždy v mém denním lokálu u baru.
• Náhle přijde dovnitř ta nejkrásnější žena, kterou jsem do té doby spatřil.
• Přemýšlím, jak bych ji mohl oslovit, nakonec jí nechám od vrchního přinést tu nejdražší láhev šampaňského, kterou lokál nabízí. S poznámkou na lístečku, že bych ji rád s ní společně vypil.
• Přečte lísteček, usměje se na mně a nechá mně od vrchního přinést lísteček zpátky.
• Na něm stojí psáno:
• "Vážený pane, abych s Vámi tuto láhev společně vypila, musí ve vaší garáži stát Mercedes, na Vašem bankovním kontě musí být jeden milion US-dolarů, ve vašich kalhotech se musí nacházet 17 cm a vilka na Kanárských ostrovech by také nebyla závadou".
• Přečtu s úsměvem její poznámku a píši zpátky:
• „Vážená paní, v mé garáži se nachází jeden Porsche, jeden Ferrari a jeden Mercedes. Na mých 8 bankovních kontech se nachází na každém po 2 milionech US-dolarů, jednu vilku mám na Bali, další v Římě, jednu na Floridě a jednu ještě v Rakousku"

Ale N I K D Y ! ! ! v životě, ani pro tu nejkrásnější ženu světa, bych si nenechal uřezat 6 cm ...

...pošlete jednoduše láhev zpátky !

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit

Zdar lidi, je tu ještě někdo?
chudák Bubáček, držím všechny palečky ať je co nejdřív fit

ten článek o oběšeném psu je drsnej, nejlepší jsou ovšem otcovi věty, moc mě to dostalo

též chci echt odolný okap co udrží borderu, ten náš se prohne i pod konipáskem

Cigi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:51
- Nahlásit

impact
N I K D Y ! ! !

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 23:21
- Nahlásit

tak jsem píchla bubovi injekci na srážení krve vyvenčím a půjdeme spát

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 23:22
- Nahlásit

impact
hele i ta diskuze pod článkem o tom mamrdovi slovenskym stoí za to...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 00:10
- Nahlásit

Nazdar pipky, vrátila sem se z oslavy narozenin, nakonec sme se vrátlili do mladejch let, vzali flasku ven, lehli si do zatáčky na silnici a flanděru vychrupli. Kačena jedla z hladu psům frolíky, zpívali sme, až jeden pán vylezl, zhlučel, tím nám rozštěkal psy, pročež vstalo půl sídlu. Měnili sme víno za citruse s nějakejma mládeží na vedlejších lavičkách. Zjistili sme, že na velikosti záleží, všem. Jdu spát, myslim, že je mi blbě. Asi sme někde ztratili jednoho psa.

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 03:09
- Nahlásit

kejtlin
to jsou zmrdi.Chudák Bubu

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 06:23
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice, bez vyjímky, alkoholička Gerdoslava taky

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 06:39
- Nahlásit

jo a musím vám říct Sabina už porodila. Bylo jich šest, jedno jim už zdechlo. Samozřejmě všechny nechávají Budou holt muset pozdechat sami

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:05
- Nahlásit

Bré úterý!

Biluška
Bylo jich šest, jedno jim už zdechlo. Samozřejmě všechny nechávají
To si dělají legraci, ne? No hlavně, aby Sába nebyla ve stresu !!!

<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání