| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:41
- Nahlásit
hmm tak soused už tam namontoval plech-na ten plot
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
no a teď si představ že by k tobě přijeli poliši
nejde vo to něco dokázat, voni by to stejněvodložili, ale že tam přijedou vyslýchaj atak chápeš???????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit
Grin
jsi hodná, ale dietu nevyužijem ani nevím na co je
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit
Alexa
chápu no jenže to mi nic neřeší
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:01
- Nahlásit
kejtlin
no třá ti ty prachy radši daj než aby měli problémy víš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit
Alexa
hele to bohužel nejsou blbci oni vědí že s tím policajti nic dělat nebudou.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit
Buba je po narkóze už skoro normální, ale pro jistotu ho nechám ještě na zemi na pelíšku, ale už nemusí být v kennele. Říkal vet, že mu nebude nejlíp až se probere
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit
jo z tý práce se mi samozřejmě neozvali i když mi říkali že zav olaj at´ tak či tak
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit
kejtlin
mělas ty policajty fakt zavolat. Mně když fenu napadla jiná a panička se tvářila, že tohle eště nikdy neudělala atd., tak jsem jela na veterinu a nechala si u známýho doktora napsat ten účet víc než dvojnásobnej, aby měla ta p... co platit. Akorát pak z ní vylezlo, že poslední dobou takhle napadá... tak jsem hodně litovala, že jsem nenaběhla k doktorovi se svým prokouslým kolenem (to mi udělala, když jsem jí sundavala).
Biluška
připomínám se s číslem účtu za dečku. Slouží nám dobře, jen jí zabavilo děcko pro svýho oslíka, jestli teda nevadí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
kejtlin
ty vole, to jsou radosti teda! mělas zavolat cajty a tvrdit, že máš svědky!! Hele přece neotrávíš chudáka psa, ten za to nemůže, to radši zabij toho zmrda souseda!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/234225-chl apec-na-slovensku-obesil-psa-a-jeste-se-tomu-smal. html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:44 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
zuzanarosakova
vím že za to nemůže ale budu čekat až mi kousne dalšího malýho psa?
Edit: kde bych narychlo ty svědky asi sehnala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:44 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Ty vole, tak dneska co novinka, to perla.
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha/1805-4685- hasici-vysvobodili-psa-z-okapu-na-strese.html
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit
kejtlin
dyk ti Biluše psala, že ti to odsvědčí..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:51
- Nahlásit
kejtlin to je na h....! Mělas fakt volat cajty taky mi Džínu napadla cizí čupka taky něco jako berňačka a ženská se chtěla se mnou hádat jen jsem zvedla mobil že je zavolám už byla krotká a čupku si vlekla pryč ani jsem nepotřebovala svědky díky bohu se Džíně nic nestalo krafka dyš mě teď vidí přechází na druhý chodník
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:53
- Nahlásit
impact
ty vole, ale aspoň, že ho zachránili, nechápu, jak tam vylezl jinak ten zmrd, co oběsil toho psa, to už je dýl, to už bylo na fcb..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit
Dětííí přeji héézký večír maměnka mi dala čerství špenát ten milánkuju čerstvě tržený s česnekem a kvedlím vejcem jen tak pohustu.impact
to perla
moc bych chtěla ten vokap co udrží taký hovado. Tímto PROSÍM kohokolif kdo závodil v medajlovém Jílověm o info zda někdo natáčel popř.kde by se to dalo vidět konkrétně pakůn a pakonová co byli na bednách existuje něco takého???????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele podle mě se ta bordina chtěla kouknout z balgonu a ujelo jí to. Má z prdele kliku, že ju zastavil ten okap.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
pojd´na fb
hancaw
já jim to řekla, ale oni bohužel vědí, že s tím policajti nebudou nic dělat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:04
- Nahlásit
kejtlin
sem tam
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit
N i k d y ! ! ! ! !
• Sedím jako vždy v mém denním lokálu u baru.
• Náhle přijde dovnitř ta nejkrásnější žena, kterou jsem do té doby spatřil.
• Přemýšlím, jak bych ji mohl oslovit, nakonec jí nechám od vrchního přinést tu nejdražší láhev šampaňského, kterou lokál nabízí. S poznámkou na lístečku, že bych ji rád s ní společně vypil.
• Přečte lísteček, usměje se na mně a nechá mně od vrchního přinést lísteček zpátky.
• Na něm stojí psáno:
• "Vážený pane, abych s Vámi tuto láhev společně vypila, musí ve vaší garáži stát Mercedes, na Vašem bankovním kontě musí být jeden milion US-dolarů, ve vašich kalhotech se musí nacházet 17 cm a vilka na Kanárských ostrovech by také nebyla závadou".
• Přečtu s úsměvem její poznámku a píši zpátky:
• „Vážená paní, v mé garáži se nachází jeden Porsche, jeden Ferrari a jeden Mercedes. Na mých 8 bankovních kontech se nachází na každém po 2 milionech US-dolarů, jednu vilku mám na Bali, další v Římě, jednu na Floridě a jednu ještě v Rakousku"
Ale N I K D Y ! ! ! v životě, ani pro tu nejkrásnější ženu světa, bych si nenechal uřezat 6 cm ...
...pošlete jednoduše láhev zpátky !
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit
Zdar lidi, je tu ještě někdo?
chudák Bubáček, držím všechny palečky ať je co nejdřív fit
ten článek o oběšeném psu je drsnej, nejlepší jsou ovšem otcovi věty, moc mě to dostalo
též chci echt odolný okap co udrží borderu, ten náš se prohne i pod konipáskem
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:51
- Nahlásit
impact
N I K D Y ! ! !
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 23:21
- Nahlásit
tak jsem píchla bubovi injekci na srážení krve vyvenčím a půjdeme spát
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 23:22
- Nahlásit
impact
hele i ta diskuze pod článkem o tom mamrdovi slovenskym stoí za to...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 00:10
- Nahlásit
Nazdar pipky, vrátila sem se z oslavy narozenin, nakonec sme se vrátlili do mladejch let, vzali flasku ven, lehli si do zatáčky na silnici a flanděru vychrupli. Kačena jedla z hladu psům frolíky, zpívali sme, až jeden pán vylezl, zhlučel, tím nám rozštěkal psy, pročež vstalo půl sídlu. Měnili sme víno za citruse s nějakejma mládeží na vedlejších lavičkách. Zjistili sme, že na velikosti záleží, všem. Jdu spát, myslim, že je mi blbě. Asi sme někde ztratili jednoho psa.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 03:09
- Nahlásit
kejtlin
to jsou zmrdi.Chudák Bubu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 06:23
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, bez vyjímky, alkoholička Gerdoslava taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 06:39
- Nahlásit
jo a musím vám říct Sabina už porodila. Bylo jich šest, jedno jim už zdechlo. Samozřejmě všechny nechávají Budou holt muset pozdechat sami
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:05
- Nahlásit
Bré úterý!
Biluška
Bylo jich šest, jedno jim už zdechlo. Samozřejmě všechny nechávají
To si dělají legraci, ne? No hlavně, aby Sába nebyla ve stresu !!!
|