| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit
BiluškaBylo jich šest, jedno jim už zdechlo. Samozřejmě všechny nechávají Budou holt muset pozdechat sami
Gerda
Tak jaká jsou rána opilcova???
Asi sme někde ztratili jednoho psa.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:24
- Nahlásit
čus cambus, dřete?
kejtlin
okamžitě těm parchantům sousedskejm odnes ten účet a řekni jim, že když ho nezaplatí tak voláš poliše - nemusíš si nic vymejšlet, prostě jim nahlásíš napadení čivavy berňačkou, ukážeš zraněnýho psa, účet od veta... Pochybuju že budou sousedi takový drsňáci aby jim bylo úúúplně volný že je přijdou vyslýchat. Tim že nebudeš dělat nic jim jenom potrvrdíš že to nemusej řešit a můžou na tebe srát.
Fazoli je dneska týden, už je to velmi čilé kotě, má velmi velké břicho - nikdy sem takhle malý koce neviděla, nevim do jaký míry je to normální... jestli je jenom tak nažraný nebo jestli neni něco špatně - to mě napadá jenom začervení, ale kočka je odčervovaná a vyčetla sem že prcci se odčervujou až v 7-mi týdnech...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:33 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
bonc
My jsme odčervovali koťata tuším 2 týdny po porodu.
Edit: Jsem našla na netu:Odčervení koťat
Koťata se odčervují podobně jako štěňata brzy po narození společně s matkou. První odčervení provedeme ve věku 14-ti dní, další odčervení vždy po 14-ti dnech a od 3 měsíců věku koťat odčervujeme každé 3 měsíce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:36
- Nahlásit
kejtlin
Přeju Bubovi, ať je brzo v pořádku!!!!
Sousedům bych rovněž donesla účet a nedala bych se jen tak odbýt. Je to jejich pes a oni za něj zodpovídají.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:41
- Nahlásit
pawLINka
jé, dík, já jsem našla nějaký kočky on-line nebo co to bylo, tam bylo něco ve smyslu porod a poté od A do Z a tam psali že se maj odčervit v 7. Nepřekvapilo mě to, páč u minulejch kocat mi vet řekl něco obdobnýho, že když je kočka odč. pravidelně tak až někdy kol toho 7-8. týdne, ale jsou to už 3 roky tak jsem to hledala znova... tak teď nevim, mam teda fazoli odčervit ve 14-ti dnech? neumim si představit jak do tak pidifazoličky narvu prášek, nebo pastu? Jsem z toho taková zmatená, ty minulý jsme měli možnost vídat až tak od 2. týdne, kočka s náma tehdy ještě moc nepekla tak je měla schovaný, teď když mam fazoli v kuchyni a můžu jí furt pozorovat tak je to všecko takový závažný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:44
- Nahlásit
bré ráno, opět se mi tady nechce být a snad těch osm a půl hodiny přetrpím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit
kejtlin
co je Bubovi????
Biluška
no to jsem zvědavá, jak to se Sabčou nakonec skončí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:51
- Nahlásit
bonc
Já jsem to našla na nějakých stránkách veterináře. Náš vet taky doporučoval odčervit v těch 2 týdnech, když jsme měli koťata. Ale ony se ty názory v tomto docela různí... Pokud máš ale podezření, že by mohlo být kotě začervený, tak bych neváhala.
Pastu do něj dostaneš v pohodě, neboj.
můžu jí furt pozorovat tak je to všecko takový závažný
Já chci to foto!!!!!! Už jsem si o něj psala minulý týden.
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:52
- Nahlásit
Vlčáčková............... Dobrý den všem. Jak to vypadá se Sábou? Je nějaké info?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:54
- Nahlásit
Monty
Sousedovic berňačka ho chytla přes plot a ukousla mu kus čelisti i se zubem. Sousedi nechcou zaplatit kejtlin účet a ona se bojí zavolat policajty.
all
Už víme, co bylo těm kůzlatům od kamaráda. Opravdu nám jiný vet a kamarádova stará babička (chová krávy a měla dřív i kozy) potvrdili to, co jsem si myslela - koza neměla liz a tudíž má nedostatek jódu. Kůzlata měla ty obr uzliny a ani jedno to nepřežilo. Dusily se.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:56
- Nahlásit
pawLINka
Já chci to foto!!!!!!
ho sem stejně nedostanu, na to já nemam nárok bych ti ho musela poslat do emila. Ale je fakt že vyfotit bych ho mohla
Pokud máš ale podezření, že by mohlo být kotě začervený,
když já nevim jak maj mít takovýhle mrňata velký ty panděra, jestli je to normálně napuclý koce (je jedináček takže dudá furt und furt) nebo je to podezřele moc.. nemáš fota vašich koťat v podobnym věku?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:59 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
bonc
Pošli na mejla, dám je sem.
Fotky koťat mám doma v pc, tak pak můžu mrknout. Našla jsem na rajčeti jen jejich matku v očekávání. Mám pocit, že byla stejně ošklivá, jak ta tvoje, podle toho, co popisuješ. Bohužel už Amálu nemáme...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit
pawLINka
bože to je hrozné
sotva začal žvýkat kostičky a teď zase toto
jinak tady je video prcků
http://www.youtube.com/watch?v=Yq98WIBoCb8&feature =player_embedded
a ještě 45 dnů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:06
- Nahlásit
bonc
Takhle vypadala naše koťata. Mám je jen na estrankách, takže jen pres odkaz
Odčervovala jsem prvně ve 14 dnech Brahmin pastou na doporučení naší vetky, která je dlouholetou chovatelkou koček. A pa za 14 znova pastou.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit
pawLINka
Mám pocit, že byla stejně ošklivá, jak ta tvoje, podle toho, co popisuješ.
ne ne, Amála byla Miss kočka v porovnání s tou naší - představ si Amálu v mnohem tmavší barvě, takové vyblité černo-hnědé, příšernou nekvalitní srstí, s půlkou fousů, panděrem vysícím na vystouplý páteři, jedinym špičákem vykukujícím z tlamy a místo jednoho oka rudá díra...přidej nezničitelnej zápach a místo mňoukání GGGGRRRCHCHCHKKKKRRR a máš přibližnou podobu naší kočky Kočky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Tady jsou 14 jsou holky 14 dní staré
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit
Lucie Novotna
Ad Sába
Info od paní Sláčikové, se kterou jsem mluvila dneska ráno. Sabinu má u sebe Vlčáčková, nikoliv paní Sláčiková jak původně chtěla. No její boj. Sába rodila na veterině, tam porodila pět štěňat. Vet udělal sono, viděl tam ještě jedno štěně, ale poslal je domů ať ho porodí tam. Porodila a štěně za hodinu umřelo. Zbývajících pět žije.
Stran utracení - Vlčáčková nakecala Sláčikové, že jí vet řekl, aby je neutrácela, že je Sába silná a že to zvládne Zároveň jí ale preventivně nechal kanylu, kdyby došlo k eklampsii, aby jí mohl dát vápník Sláčiková to Vlčáčkové sežrala i s navijákem. Na můj dotaz kam proboha umístí pět vořechů s úžasnou genetickou výbavou (DKL,DKK a luxace pately) mi řekla, že to je starost Vlčáčkové, ona si vezme zpět akorát Sábu, štěňata jí prý nechá. No dobře jí tak
Ještě mi řekla velmi zajímavou informaci stran březosti Sáby, jak se o ní nevědělo, zjistilo se to pozdě a nestíhal se potrat.... Takže ti cigáni co u nich byla (mimochodem nebudou to asi až tak úplně cigáni, páč chlap je prý normálně bílý a jezdí pracovat do Rakouska, cikánka je prý jen ta ženská) paní Sláčikové nechtěli Sábu dát, s tím, že je březí a že jí ji dají až po porodu Ona trvala na tom, že si ji vezme hned a teď je velice ráda, že si ji vzala hned, protože si neumí představit, že by ty chudinky štěňátka ležely někde ve škarpě v blátě
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit
Baico
dík, určitě jí/ho teda odčervim za tejden, měli jste ňuňatý kocata, škoda že jim nejsou vidět břicha Vzala bych je k vetoj, abych měla jistotu že je všechno ok, ale mam strach že by Kočka v bedně hysterčila tak, že by kotěti i mohla něco udělat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:23
- Nahlásit
bonc
Dobrá, uznávám, že ta tvoje je asi o kapánek ošklivější.
naší kočky Kočky
Ty voe, ta má originální jméno.
A opakuji ještě jednou - pokud je kotě taky želvovinové, tak je to holka, ptž želvičky jsou vždycky holky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:26
- Nahlásit
bonc
škoda že jim nejsou vidět břicha
Hele jestli je to jediníček, tak má všechno mlíko jen pro sebe, takže to musí být pěknej štuclík
Vzala bych je k vetoj, abych měla jistotu že je všechno ok,
My jsem je naložili i s koučkou v obrovském prádelním koši i s kočkou a dovezli je tam. Ale pokud se bojíš, tak bych dala kočku do přepravky samotnou a kotě vezla zvlášť v košíku. Tu chvíli to vydržej oba
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit
pawLINka
Ty voe, ta má originální jméno.
vymejšlej něco 17-ti letý bréce kterou dostaneš jako bonus k baráku a prvních půl roku jí vůbec nevidíš, jenom večer dáš před dveře žrádlo a ráno uklidíš prázdnou misku... vet se má alespoň čim bavit, vždycky se ptá jestli ještě máme tu položku na seznamu "kočka jménem Kočka". Aspoň je originál.
ODCHÁZIM K ZUBAŘI, JESTLI SE NEVRÁTIM NECHTE MĚ POHŘBÍT NA FIJI.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit
Baico
do koše kočku dát nemůžu, neni zvyklá na jakýkoliv přenášení/převážení, musela by být zavřená v bedně. U nás je to záležitost tak na 3/4 hodiny než se dostanem do ordinace, to samý zpátky... může bejt prcek tak dlouho sám? Nevim jestli nejsem zbytečně hysterická, kočena má mlíka hromadu a prcek chlastá a chlastá, jinak jsou oba úplně v pohodě, kočka je zasloužilá matka a stará se jak má... nechce se mi je stresovat kvůli tomu abych se dozvěděla že je dobře napapaný... ale zase co když neni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit
ahoj všichni Bubovi je pořád stejně, dostal zase i njekce, ten bude jak jehelníček chudák, koukala jsem mu oprtně do tlamy, pořád to má oteklé a není to hezké
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar paka
loučím se s vámi za chvíli odjíždím do pardubic a vrátím se až ve čtvrtek večer tak tu nezlopte
Biluška
Sabinu má u sebe Vlčáčková
no neřikala sem to?????
kejtlin
prosimtě a máte tam aspoň měšťáky???? zavolej ty poliše
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit
kejtlin
tak mu vzkaž, že mu přejeme brzské uzdravení, bobek
All
nevím o co tady některým debylům (v práci) jde? dostala jsem kartáč, za něco za co nemůžu, nejlepší je, jak se tady vždycky, když někoho jbou vyžívají, to je děs
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit
zdar debylové )))
kejtlin
pořád to má oteklé a není to hezké
chudák..je tak malinkej a taková rána obrovská ,to bych se posrala!
biluška
hele to si děláš prdel s tou Sábou ne???!!!! jako todle je teda poslední kapka,zasraný květinový záchranářky psychopatický!!!!! co to je za svoloč to se nevidí!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:45
- Nahlásit
Alexa
odjíždím do pardubic a vrátím se až ve čtvrtek
co tam vole???? hlavně se pak připoj at domluvíme ty kralupy bo co
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:45
- Nahlásit
bonc
může bejt prcek tak dlouho sám?
Tak 2 hoďky to sám určo zvládne. Ale radši bych se s vetem předem domluvila, aby vás vzal hned, aby ste netrčeli dlouho v čekárně.
nechce se mi je stresovat kvůli tomu abych se dozvěděla že je dobře napapaný... ale zase co když neni
To je přesně ono. Já bych tam pro svůj klid zajela. U Fandy jsem taky předpokládala, že se prostě jen někde do tý nohy praštil. Ale radši jsem to došla zkonzultovat. Ale je fakt, že já to mám do ordinace přesně 300 m
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:46
- Nahlásit
zdra
ségra mě na zejtřek pozvala do národáku do divadla,ale nejdu,bo je to šílená ztráta času a tak vezmu hafuše a půjdu s nima na chvilku k rybníku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
odjíždím do pardubic a vrátím se až ve čtvrtek
co tam vole????
Asik trénovat na Velkou, ne?
zasraný květinový záchranářky psychopatický!!!!! co to je za svoloč to se nevidí!!
Krásně řečeno!!
|