Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7641 . 7642 . 7643 . 7644 . 7645 . 7646 . 7647 . 7648 . 7649 . 7650 . 7651 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit

pawLINka
Většina lidí měla rodinu ve 20, postavili barák... Nikdo nebyl zadluženej. Prostě pohoda...
až na to, že barák začal stavět fotr, všechno si dělali svépomocí, dřeli na baráku každej den, nikam ty lidi nemohli, páč furt dřeli na stavbě, museli se informovat, kde kam koho uplatit a ukrást traverzy, museli v tom generačnim baráku s rodičema bydlet, poslouchat je celoživotně, rodit od dvaceti, když to klaplo, jeli na dovču do jugo hugo...jako pohoda...no, kdo nebyl ve dvaceti vdanej a zabřezlej, byl divnej.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit

pawLINka
Víno je totiž to jediný, co mě udržuje při životě.
to se samo od sebe prehodnoti, neboj toho bych se bala nejmin
a co tady pises, je vsechno rozumny, myslim, ze se nemusis bat,
ani te svatby

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:47
- Nahlásit

Marush
hat nejni kříženec ty vogo,kam ho chceš hlásit...že je jako pes kříženej s hatem nebo jak?

no kategorie "Psi do 40cm", ni?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:47
- Nahlásit

jbat
hele kolik má hat v kohoutku asi?
asi 30-35 max si myslim. On je bez PP? Tak ho nahlaš do bezPP psů do 40 cm.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit

Gerda
až na to, že barák začal stavět fotr, všechno si dělali svépomocí, dřeli na baráku každej den, nikam ty lidi nemohli, páč furt dřeli na stavbě, museli se informovat, kde kam koho uplatit a ukrást traverzy, museli v tom generačnim baráku s rodičema bydlet, poslouchat je celoživotně, rodit od dvaceti, když to klaplo, jeli na dovču do jugo hugo...jako pohoda...no, kdo nebyl ve dvaceti vdanej a zabřezlej, byl divnej.
presne tak, dneska lidi daleko lip zijou
bonc
9-ti měsíční prázdniny by byly fajn, kdybys je totálně chudá bez peněz neproblila, neprokulhala s oteklejma hnátama a na konci tě nečekalo peklo vykoupený ještě horšim peklem....
= můj náhled na mateřství

nedes ji, nekdy to tak neni a navic to utece jako voda

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit

Gerda
asi 30-35 max si myslim. On je bez PP? Tak ho nahlaš do bezPP psů do 40 cm.

díky, taky myslím asi... jj, do té kategorie jsem to napsala. neumim tam najít, kolik je startovný. no to je jedno.

Marush
Tak ale stejně bysme mohli dogestit spolem,že? už jsme zvyklý

jasné, dogestíme, uvidíme, zahulíme a tak.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:54
- Nahlásit

Gerda
jbat

tak já ho tam nahlásim,jest to vořech ze dvouch třetin zlaťák a ze jedna třetina vepřador/vlčák tak si myslim že jest to vořech kovanej

impact
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit

Dáška
impact
S mým platem uklízečky Není nad pomáhající profese.

Myslíš, že já v sociální oblasti na 0,8 úvazku beru dvacet? Není to ani patnáct vole.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

Marush
tak já ho tam nahlásim,jest to vořech ze dvouch třetin zlaťák a ze jedna třetina vepřador/vlčák tak si myslim že jest to vořech kovanej

já teda hlásím hata. bude-li mi vražen nějaký vořech, vystavím i jeho, hlavně ale chci vás všechny zas vidět a taky chci, aby hat něco vyhrál.
jak je Gus na jiný psy?

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
neumim tam najít, kolik je startovný. no to je jedno.
koukala sem a nemůžu to taky najít, ale mělo to bejt 200 a na místě o kilo víc, útulkáči polovinu.

leyenda
nedes ji, nekdy to tak neni a navic to utece jako voda
to si taky myslim, peklo začne teprve, dyš chytne miminko první koliku a ta trvá do 4 měsíců, plynule přejde v růst zoupkůch, a potom jen hysterické brečení batolete v růstu. A tak miminko řve prvních 12 měsícůch života bez rozumnýho slova, pak už řve pokoušejíce se něco říkat, obvykle se to netýká kladených otázek - Co ti je? - často řve jenom Necííííííííí.

bonc
Člen
- Nahlásit

leyenda
nekdy to tak neni
no, to nezní moc přesvědčivě

jelimáni, chtěla sem se na Vořecha dogestit, s myšlenkou že budu socializovat ovec a pomůžu s odvozem kralupáků na místo určení, ale teď sem otevřela propozice a složitým matematickým propočtem zjistila následující: začíná to od 9, při nejvíc optimistický variantě to znamená bejt v Kralupech pro útulkáče v 8, spíš asi v půl 8 když od 8 do 9 je vet. přejímka, což znamená v půl 6, max v 6 vyject, což evokuje myšlenku na vstávání ve 5.15, resp. ve 4.45 o jedinym volnym víkendu široko daleko. To nedam.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

Holk já sama platim ten půlmegáč na byt, po úrocích je to třičtvrtěmegáče, dala sem si to na celej život, s co nejnižšíma splátkama, bo se nejvíc děsim, že když přijdu o práci (velmi snadno se může stát), nebuu mít na splátky. Tak mám půlmegáč rozatahanej až do svý smrti po umrněnejch 5 tisících, míň už nešlo, si řikám, že 5 bych měla vydělat, i kdybych o práci přišla a to bych teda šla dělat úplně cokoli, jen mít na splátky. Nidky jsem ještě nebyla tak děsně zadlužená, jsem z toho nervózní a furt mě z toho bolí břicho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit

bonc
přijeď, pokud můžeš, až tam, vořechy v kralupech vyzvednem, máme Aleksandro-vůz a jedno místo v knedlíčku.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit

Gerda
mám hodný dítě, bylo hodný i coby těhotenec. Ochotně se mnou pracovalo až do mateřský.
Jenom se ten spratek narodil o 14 dnů dřív, takže kvůli němu máme křivý zásuvky, páč jsem nemohla ohlídat zedníky

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit

Tak Hat přihlášen, přihláška odeslána.
Nemám ale výstavní vodítko a moc bych chtěla, nemáte někdo vodítko na hata?

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit

Gerda

vo čem je soutěž "pes šikula" na tý voříškyjádě...te´d su v diskomfortu,abysme to teda dali!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:04 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Gerdaeumim tam najít, kolik je startovný. no to je jedno.
koukala sem a nemůžu to taky najít, ale mělo to bejt 200 a na místě o kilo víc, útulkáči polovinu.

Prezence a veterinární přejímka: 8.00 – 9.00 hod.

Startovné a podmínky účasti – uzávěrka 22.5.2011

Startovné: 200 Kč za 1.psa
100 Kč za každého dalšího psa

Startovné po uzávěrce nebo v den konání akce: 300 Kč za 1.psa
200 Kč za každého dalšího psa

Startovné pro účast pouze v kategorii Dítě a pes: 50 Kč za jeden tým (dítě+pes)

Přihlášení v den akce nebudou uvedeni v katalogu.V případě Vaší neúčasti se startovné nevrací..

edit: kopírováno z propozic

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

Co Pawlinku děsíte s tím těhotenstvím? Já byla těhotná děsně ráda a klidně bysem si to gdykoliv zopakovala . Teda porod a vlastnictví děcka už ne, to už nechci. Ale březost klidně jo. Mě to nevadilo, nigdy jsem neblila a nic podobnýho. Byli to jediné dvě období v mém životě gdy jsem NEBYLA TLUSTÁ, páč se ty špeky tak nějak rozplynuly v tom velkobřichu

Stran tý hypotéky a dluhů vám řeknu jedno - Gdo se bojí a neriskuje, ten ničeho nedosáhne

A nepyšte furt, musím dřít, nemůžu vás číst

Dáška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

impact
Myslíš, že já v sociální oblasti na 0,8 úvazku beru dvacet? Není to ani patnáct vole.
Teda s patnácti bych si pískala, vole

Gerda
Nidky jsem ještě nebyla tak děsně zadlužená, jsem z toho nervózní a furt mě z toho bolí břicho.
Tož to je ten hnus dnešní doby, fuj. Ale po pěti to máte dobrý

Dáška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit

Biluška
Paní, že tu zrovna ste, kolik mám poslat na vaše účto za postroj a už přinde? nemůžeme plnohodnotně pracovat bez toho :-P

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
A tak miminko řve prvních 12 měsícůch života bez rozumnýho slova, pak už řve pokoušejíce se něco říkat, obvykle se to netýká kladených otázek - Co ti je? - často řve jenom Necííííííííí.
tak tak anebo se prvních 12 měsíců cpe, na prvních narozeninách se nacpe k prasknutí, následně se cpe denně jak nezavřená, jest postrachem všech žracích akcích, ale zároveň i velmi oblíbenou atrakcí, páč se živí kdekoliv a skýmkoliv, načež nejoblíbenější činností jest míchání granulí a házení čehokoliv (většinou něčeho zakázaného) psům a opětovné braní jim onoho předmětu, což v reálu vypadá tak, že čék 12 hodin denně imrvére bjehá za dítětem, aby zjistil co zrovna chce cpát tomu,kterému psu ...
Někdy hotová idylka

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit

jbat
Tak Hat přihlášen, přihláška odeslána.
Nemám ale výstavní vodítko a moc bych chtěla, nemáte někdo vodítko na hata

já taky nemám vodítko výstavní ani nevim jak vypadá

jinak huš budou papíry na Nyxo pak bém moc nyxo fšude ztrapňovat a hlásit do soutěží ačkoli nic neumí a ani nejni exteriérová...ale to nám je fuck

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit

Marushvo čem je soutěž "pes šikula" na tý voříškyjádě...te´d su v diskomfortu,abysme to teda dali!!!
vo šikovnosti, esli třá válí sudy bo takněco, ale vzhledem k množství již přihlášených šikulůch bé muset mít ňáký dobrý číslo, třá Velkogusoj připnout sedlo a pořídit k němu cvičenou vopičku co na něm bé jezdit voltyž

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit

Gerda
tak víš co? Já tu udělam úplně jinak, dogestim se jenom na kukačku třá na 10., abysem vás viděla mohla říct čau volové live. Výjezd v 8 už zvládnu a když zabloudim taxe nebudu stresit že dorazim pozdě. Ovec vezmu taky, v rámci uvalení do dyzgomfortu až na místě a ne doma z toho že mu zase ujedu, soutěžit nebude, to bysme tam museli bejt před tou 9.
hmmm, dobrý plán

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit

Marush
pak bém moc nyxo fšude ztrapňovat a hlásit do soutěží

no super, to se jí pak můžem dost drsně arogantně vysmívat, že?
ti řikám, ten pes bude mít ÍPO hned.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:09
- Nahlásit

kachna_
mám hodný dítě, bylo hodný i coby těhotenec.
no jo, vy máte furt nějký výjimky. )))

Marush
vo čem je soutěž "pes šikula" na tý voříškyjádě...
vo tom, co pejsek šecko umí, aby se dalo říct, že je šikula.

Crysa
kopírováno z propozic
sou to degenky, já věděla, že to někde bylo.

Marush
Člen
- Nahlásit

jbat

jak je Gus na jiný psy?

je moc hodný bobík,mazlík na psy i na lidi...nikdy na nikoho nebosní neni teda zvyklej na milion lidí a psůch,ale myslim že to dá v pohodě...jen pokud ho někdo napadne,tak se dycky ubrání,bo je to tančík

jbat
Člen
- Nahlásit

Crysa
třá Velkogusoj připnout sedlo a pořídit k němu cvičenou vopičku co na něm bé jezdit voltyž

můžeme opyčku nahradit hatem a máme to dva v jednom!!!!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:11
- Nahlásit

Crysa
vo šikovnosti, esli třá válí sudy bo takněco, ale vzhledem k množství již přihlášených šikulůch bé muset mít ňáký dobrý číslo, třá Velkogusoj připnout sedlo a pořídit k němu cvičenou vopičku co na něm bé jezdit voltyž

von upí prt ale )))))))) ale je krásný a mazlík a obří,jinak třá umít ukrást jídlo ze stolu nebo se schovat před čištěnim zubůch

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit

tumáte těhulí šlágr
http://www.youtube.com/watch?v=gCxiU68SkqU&feature =player_embedded

<< 1 ... 7641 . 7642 . 7643 . 7644 . 7645 . 7646 . 7647 . 7648 . 7649 . 7650 . 7651 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání