| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
tag zas du, zdáááár
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit
Gerda
já sama platim ten půlmegáč na byt, po úrocích je to třičtvrtěmegáče, dala sem si to na celej život, s co nejnižšíma splátkama
Taky tak. Akorát z půlmegáče mám megáč a platím necelý tři tácy.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Já byla těhotná děsně ráda a klidně bysem si to gdykoliv zopakovala . Teda porod a vlastnictví děcka už ne, to už nechci. Ale březost klidně jo.
Pani, nechtela byste pro me bejt brezonosicka? Me tehotenstvi sice nijak nezatezovala, ale na druhou stranu ani nebavila.Ale hrozne me bavilo mit miminka a vubec maly deti. Teda svy, aby nevznikl omyl. Akorat bychom musely nejak poresit ten porod, no
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
v reálu vypadá tak, že čék 12 hodin denně imrvére bjehá za dítětem, aby zjistil co zrovna chce cpát tomu,kterému psu ...
Někdy hotová idylka
no to alew řikej pawlince, kerá chce mermomocí 4 haranty, aby se jí hodili k picbumům a do rozestavěnýho baráku. A Biluše jí v tom potporuje, bo je sama dost pološílená.
Marush
ty vole, nechoď do psa šikuly, ale do nejhezčího páru, si vyber v kralupech do páru nějakýho pěknýho vořecha ke gusoj, já tam beru pro mařenu nějakýho pěknýho pejska, budou soutěžit spolu. Výstup bude formou dialogu:
Vořech: Čuch čuch, ty si fenka?
Maryje: Di do hajzlu ty hnusnej kreténe, eště jednou ke mě čuchneš, zabiju tě!!!!!!!!!
Vořech: Jééé no jooooo, ty si fenkááá, budem si hrát?
Maryje: Di do hajzlu ty hnusnej kreténe, eště jednou ke mě čuchneš, zabiju tě!!!!!!!!!
Vořech: A můžu aspoň vedle tebe sedět?
Vořech: Pojedem spolu v autě?
Maryje: se opakuje....
bonc
guuuuuuuuuuuuuuuuut, dobrej nápad.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
Dáška
Však píšu, že to není ANI PATNÁCT. Patnáct to nevidělo ani z rychlíku.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
impact
Akorát z půlmegáče mám megáč a platím necelý tři tácy.
to jde? a na jaky urok?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit
Gerda
ty vole, nechoď do psa šikuly, ale do nejhezčího páru, si vyber v kralupech do páru nějakýho pěknýho vořecha ke gusoj, já tam beru pro mařenu nějakýho pěknýho pejska, budou soutěžit spolu
a co velkogus a malohat,jako dvojka..pat a mat
Já chci guse prostě vystavit,bay každej uznal jek je krásný,šikulu neberu on nic neumí vůbec ale je mu 7 je to skoro psí senior ale vypadá mladší
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit
Gerda
no to alew řikej pawlince, kerá chce mermomocí 4 haranty, aby se jí hodili k picbumům a do rozestavěnýho baráku
dobře, tak já jí to neřeknu pššššššt
a nezdržujte mě furt, gdyž du ven
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:18 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
jdu hajinkat blpky, tak nepyšte!! bo jsem únavou huž mrtvá a asi bych nezvládla vás dneska už znova dočítááát
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit
Gerda
Vořech: Čuch čuch, ty si fenka?
Vořech: Jééé no jooooo, ty si fenkááá, budem si hrát?
Vořech: A můžu aspoň vedle tebe sedět?
Vořech: Pojedem spolu v autě?
Maryje: se opakuje....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit
impact
Akorát z půlmegáče mám megáč a platím necelý tři tácy.
to se dělá jak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit
Crysa
tumáte těhulí šlágr
zvracející smajlík tu žalostně chybí!!!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:21
- Nahlásit
impact
Tak já nemám ani 12, s 15 bych měla týden mejdan
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit
Dáška
Já ani 11.
jbat
Co myslíš? Z půl mega mega a nebo tři tácy splátku?
leyenda
to jde? a na jaky urok?
To nechci vědět. Je to prašť jak bóchni jak platit nájem, akorát tu mám šanci, že to bude jednou moje.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit
impact
Co myslíš? Z půl mega mega a nebo tři tácy splátku?
no platit za hypošku ve výši 1 000 000,- splátku necelý 3 000,-. když bych počítala se sci-fi úrokem 2% a splatností 40 let, tak i tak se dostanu na cca 3 500,-.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit
jbat
No to já nevím, nerozumím tomu a je mi to popravdě šumák. A platím aktuálně nějak 2282. Vyleze to na max trojec, až ju dočerpám celou. Nevím, fakt nevím. Ani netuším, co je to scifi úrok. Pro mě je důležitý, že jsem ve "svým" a neposírám se z podnájmu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
impact
No to já nevím, nerozumím tomu a je mi to popravdě šumák.
a co to je za banku teda? bo takovou hypošku chci taky a hned...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
Crysa
jbat
Gerda
Gusík má 66 v kohoutku právě ho táta změřil
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit
Marush
Gusík má 66 v kohoutku právě ho táta změřil
Toby má cca přesně polovinu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit
jbat
Wüstenrotka. Byl to malej sasrak. A asi tři měsíce s tím ten jejich agent zápasil, než mi to schválili. S mým platem, žeáno.
A jak to počítáš? Mám to na 25 let. Tzn. 25 krát 12 měsíců je 300 a vynásobit 3000 dělá 900.000,-. Přitom hypo jsem měla na půl mega, tže přeplatím těch 400.000 asi. Nevim, fakt, nerozumim tomu. Platím a bydlím. O to mi jde.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit
jbat
mám tam napsat jako majitele tátu,nevadí že ho pak povedu já? Bo on neni můj tak si ho nesmim přivlastńovat asik Co myslíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
impact
u vistenrótky sem měla mít ten půlmegáč a přeplatila bych taky o skoro celou částku. Pak mi to ale nějak zaplichtili jako úvěry ze stavebka, musela sem si založit dvě stavebka, a přeplatim o 250.
Marush
mám tam napsat jako majitele tátu
no jo, ale to fóťa vyhraje, jen tam nedávej jeho méno, to pak nemá cenu. Dej tam svoje. A napiš se jako Mary Rousack.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:42
- Nahlásit
Marush
mám tam napsat jako majitele tátu,nevadí že ho pak povedu já? Bo on neni můj tak si ho nesmim přivlastńovat asik Co myslí
normál si ho přivlastni.
impact
jak to počítáš? Mám to na 25 let. Tzn. 25 krát 12 měsíců je 300 a vynásobit 3000 dělá 900.000,-. Přitom hypo jsem měla na půl mega, tže přeplatím těch 400.000 asi.
ty vole nechápu to taky jako vůbec, ale jako člověku z banky mi to prostě nedává smysl.
Platím a bydlím. O to mi jde.
jako právě aby ses nedivila.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit
Ty voe, vy mě děsíte teda.
Stran těhotenství a ještě víc stran hypotéky. Mám totiž děsný trojma z toho, že těm hypotékám vůbec nerozumím.
Nebaví mě takový ty pojišťovací kecy a tak. Jak jsem psala - stavebko mám 5 let a od té doby jsem s žádným pojišťovákem nemluvila. Vždycky je pošlu do řiti, že nemám čas.
Musím se na ty hypotéky podívat, ale nevím u koho...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:51
- Nahlásit
jbat
A čemu bych se jako měla divit? Já fakt platím a domek je můj.
Gerda
Hmm, tak to já tak nějak extra neřešila. Potřebovala jsem právě platit co nejmíň.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit
impact
čemu bych se jako měla divit? Já fakt platím a domek je můj.
Však jasně.
pawLINka
Musím se na ty hypotéky podívat, ale nevím u koho...
na netu najdeš kalkulátory u všech bank, můžeš si cca zkusit, kolik by to dělalo a tak. ale jinak se vyplatí ty banky obejít...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
impact
Hmm, tak to já tak nějak extra neřešila. Potřebovala jsem právě platit co nejmíň.
já už taky byla na cestě to podepsat, ale holky tady v práci řekly, že sem debilní, že se mi samy podívaj po něčem levnějšim. Takžet eď mám dva úvěry, jeden na 300 a druhej na 200, dva ručitele a splátky dohro necelejch 5. Mám ale taky děsně nízkej nájem a poplatky, takže mě to totálka nezrujnuje. Ještě mám nějaký pojistky, kdyby se mi něco stalo, máma doplatí byt, může ho prodat a bude si žít jako pán do konce života. I když ona by mě stejnak nepřežila o moc dýl, sme děsně spjatý.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
jbat
Nezáviď.
pawLINka
Nebaví mě takový ty pojišťovací kecy a tak. Jak jsem psala - stavebko mám 5 let a od té doby jsem s žádným pojišťovákem nemluvila.
Můžu ti dohodit toho svýho. Je z Ká eM.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit
Gerda
Já nad tím až tak do hloubky fakt nepřemýšlela. A jednala jsem tehdy pod solidním tlakem, protože to vypadalo, že půjdu pod most. Vím, že to nebylo ideální řešení, ale včil už to asi nevrátím.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit
Musim ho teda vyfešákovat Gusíčka
|