Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7641 . 7642 . 7643 . 7644 . 7645 . 7646 . 7647 . 7648 . 7649 . 7650 . 7651 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Cigi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:13 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

pawLINka
Mám ale strach, že ta barabizna takovou hodnotu určitě bude mít
Nejhorší je, že Ti nepůjčí např. 80% z tžní ceny nemovitosti, ale 80% ze zastavitelné hodnoty nemovitosti, tj.taková hodnota, kterou určí jejich smluvní odhadce a ta hodnota je taková, že by za to ten barák prodali okamžitě, kdyby jim náhodou propadl ve prospěch. Tak se může stát, že tržní cena je jeden milion, ale zastavitelná hodnota je 550 tis., čili by těch 80 dělalo jen 440 tis.....
No a naopak pro vyplácení příbuzenstva se vychází z tržní hodnoty.....

agáta12
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit

pawLINka
No a gdyš je tam ten pěknej pozemek, proč nevrazit kus peněs do hezkého pozemku, nevrazit na něj novotu - páč to přijde levněji - mimo jiné ušetříte za ty kýble, ve kterých byste skladovali nervy .
A starej barák si vyřešte jako pozůstalost a než to nastane choďte si tam na návštěvu.
Od příbuzných bych tedy nekupovala nic.
Čék chce být za každou cenu slušnej a hodnej a pak je zbytek života za toho špatnýho...
I když nám to taky říkali ..... a hádej...

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:22
- Nahlásit

Gerda
Holky hlasujte Mařence, že je nejkrásnější
nejde mi se prihlasit, ovsem marenka je nejkrasnejsi i bez souteze
pawLINka
ja bych na tvym miste mela nejvetsi strach ze souziti s tchyni, vetsi nez z hypoteky. (Podotykam, ze moje vlastni tchyne byla strasne strasne hodna a mela jsem ji moc rada. Dokonce jsem ji ke konci ja sama chtela vzit k nam.) Bude ona mit nejake uplne oddelene bydleni? Aby jeji navstevy nesedely v tvym obyvaku? Aby, az bude potrebovat pomoc a zaopatreni, se ti vsichni nepromenovali po tvy kuchyni a koupelne? Ja bych se bala toho.
Mozna to mas jinak, ja jsem dost hakliva na svy soukromi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:29
- Nahlásit

agáta12
leyenda
Od příbuzných bych tedy nekupovala nic.
ja bych na tvym miste mela nejvetsi strach ze souziti s tchyni, vetsi nez z hypoteky.
ženičky souhlasím s vámi.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit

Gerda
přihlásila jsem se, ale hlasovat jde až od 27.5.. Tak jsem přihlásila i Hata. takž epak hlasujte i jemu, jo?

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

Gerda
já jsem se zaregistrovala, a teď se nemůžu přihlásit, to je divné

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:41
- Nahlásit

ste stádo hovat páč popýšete 10 stran za dopoludne!!

du dřít,jediný co sem zahlídla byla dorazifší agáta12,sem velmi ráda,že ustála žumpaprojevy a dále s námi míní kamarádit..je to dobrá agáta)))) i nás heskya výstižně popsala.-))))))))

dále nevim esi je už pawlinka těhotná a pokut jo ,stejně nevim s kým páč komyse mívá obvykle více členů

dále přikazuji jébatovi aby tách do prdele nejtemnější s debilníma fotkama zasraný zimy!!!! hlavně že žebrala o fstup do klubu někdy kolem půlky prosince...tůůůůůůůdle!!!

jooo a pak mi eště volala neonka,že se patrně omylem dostala na Karlofku,ale nevim přesně na co, nemůžu se voptat bo vysmach asi slavit..
a du...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:42
- Nahlásit

jbat
Monty
zahlasuju vám, že máte taky nejkrásnější pejskiiii.

leyenda
ovsem marenka je nejkrasnejsi i bez souteze
a to máte velikánskou pravdu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:46
- Nahlásit

Holky, díky moc za rady.

Máte pravdu s tím, že bude problém v soužití s tchýní. Jenže to je neřešitelný problém, který řešíme už x let. Pořád ta samá písnička - máti to neměla lehké - první manžel přišel o hlavu na hasičské přehlídce před moc lidmi, pak žila s druhem, který byl alkoholik a bil ji. Je to na dlouhé vyprávění... Taky jsem si jistá, že až to bude potřebovat, tak se o ni nikdo z dalších sourozenců nepostará. Zároveň si neumím představit, že by žila sama. Spadlo by jí to tady na hlavu. Prostě se s tímhle musím nějak vyrovnat a brát to tak, jak to je.

Uvědomuju si všechny ty problémy, které to nese. Bohužel... Jenže mi fakt zbývá se s Lukášem buď rozejít a nebo se s tím srovnat (za určitých podmínek, které jsem Lukášovi jasně nastolila).

Kachna měla ale velmi dobrý nápad s tím koupením jen od tetičky a splácením máti. To by docela mohlo i klapnout. Peníze bychom nedávali přímo jí, ale střádali bychom jí je na její účet... Jenže se zase bojím, aby to pak Lukášovi sourozenci neotočili proti nám - nevěřili by nám, že jsme jí ten barák splatili.

Jinak tetičku ani neznám, vůbec sem nejezdí (je to příbuzná toho první manžela Lukášové máti), a tak si myslím, že s ní ani problém nebude. Bude podle mě ráda, že má peníze.

Jdu s psíkama plavat než půjdu na cvičák. Mějte se hezky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:46
- Nahlásit

davidkova renata
eště volala neonka,že se patrně omylem dostala na Karlofku
))) hustoneonka )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:50
- Nahlásit

Gerdaeště volala neonka,že se patrně omylem dostala na Karlofku
))) hustoneonka )))

podle radosti tuším správně rozdíl mezi Karlofkoua Karlákem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:55
- Nahlásit

Crysa
Davítková se překlepla, chtěla napsat Kaufland.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit

davidkova renata
jooo a pak mi eště volala neonka,že se patrně omylem dostala na Karlofku,ale nevim přesně na co, nemůžu se voptat bo vysmach asi slavit..

ty vole tak jási ho teda vemu no.

dále přikazuji jébatovi aby tách do prdele nejtemnější

nepudu. už mi jede klima na 15°C.

Gerda
rozeslala jsem odkaz všem známým a všem jsem napsala ať hlasujou i pro Mařenku.

Crysa

myslím, že mamka má radost, že neonka bude zametat Karlovo náměstí, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit

jbat
rozeslala jsem odkaz všem známým a všem jsem napsala ať hlasujou i pro Mařenku.
a taky pro Brixíčka, to je neboštík vot Atuše. Děsně byl krásnej.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit

Gerda
Davítková se překlepla, chtěla napsat Kaufland.

Za kasu? Pip - pip- pip? Jako mohla jit Pawlinka nebejt komyse?
Dobre, budu davat Neonku za priklad holkam

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:01
- Nahlásit

leyenda
Za kasu? Pip - pip- pip? Jako mohla jit Pawlinka nebejt komyse?
Pani, vy myslíte, že neonka se vyspala s komisí, aby mohla uklízet v kauflandu? Tak teď teda nevim, jesi mamka měla radost, nebo jesi se šla zabít krs tuhle novinku.....

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:03
- Nahlásit

Gerda
mamka měla radost, nebo jesi se šla zabít krs tuhle novinku..
asi to druhy, psala neco o rybnicku...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:04
- Nahlásit

leyenda
asi to druhy, psala neco o rybnicku...
až mě jímá hrůza.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:15
- Nahlásit

Nazdar děcka.
trixa už má jen velice decentní dírku ze které čumí modrý steh, takže má dnes rande. kamarádka si pořídila velice stydlivou fenku šoltyje, co nemá zuby nebo co. Tryksa jí bude vysvětlovat, že není třeba býti stydlivá, tak uvidíme... Ještě jsem mu to neřekla, ale určitě bude rád. Dneska normálně zvládnul sedni na 15metrů. Měla jsem velikou radost, tak jsem se k němu rozeběhla a trochu ho tím vyděsila k smrti.
Davítkojc neonce gratulíre

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit

Maky a Trix
Měla jsem velikou radost, tak jsem se k němu rozeběhla a trochu ho tím vyděsila k smrti.
))) to je debííílek ))))

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit

Co by na to asi rek hlavni vlkoodbornik? Nebude mit vlce spatnej ymprintink?
http://www.novinky.cz/koktejl/234183-opustene-vlci -mlade-naslo-novy-domov-u-kocky-s-kotaty.html

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit

Gerda
Čau paní jedno pro matinku na raut, ozvi se prosím až budeš vyjížďět z práce...
Díky Zatím páčko a samosebou vše platí a počítám s tebou kolem téj 7h, že s krásnou Maryjí dorazíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit

leyenda
prej se to vlčátko nějak pomalu vyvíjí, tak možná umře...

Atusch
jasná věc, ozvu se.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:44
- Nahlásit

Jo vlastně a co Sabyna?????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:48
- Nahlásit

Maryje má dost pěkné ípo )))

hancaw
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:26
- Nahlásit

Čus pipky co zas kafráte? Dočítat vás teda nebudu nejsu šialená a dneska to bylo jen o fous páč jsem byla přednášet ve školce a najednou uprostřed se jedna malá holčička svezla k zemi a začala sebou škubat - účy fcelku f klidu tak jim říkám to děcko má záchvat máte léky? A ony néééé to vona si jenom hraje - nehrálo mělo srdeční fibrilaci - letěla jsem ho zvedat a vytáhnout mu jazyk dítě už fialový fakt bomba navíc mi kouslo myslelajsem že se na místě po.... účy volaly sanitku a povídaj no ona je tu jedna pani a má to pod kontrolou - to myslely jako mě! Nevim CO jsem měla pod kontrolou ale rozhodně ne situaci dojela jsem domu a musela si dát panáka asik budu od Biluše chtít nebezpečnostní příplatky

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:30 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Kejtíííín esli huž jsi doma, tak sem aspoň hoď bloudícího smajlíka!!

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:30
- Nahlásit

hancaw
účy fcelku f klidu tak jim říkám to děcko má záchvat máte léky? A ony néééé to vona si jenom hraje - nehrálo mělo srdeční fibrilaci

ty vole...

dojela jsem domu a musela si dát panáka

twe bych se asi posrala nejvíc na celým světě...

seš teda ale dobrá žena a děťozachránkyně, půjdeš do nebe. a budeš se tam strašně nudit, bo tam nikdo není a nedá se tam chlastat.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:30
- Nahlásit

hancaw
jsi velice duchapřítomná, to se musí nechat!

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit

hancawúčy fcelku f klidu tak jim říkám to děcko má záchvat máte léky? A ony néééé to vona si jenom hraje - nehrálo mělo srdeční fibrilaci
a pak dej děcko do školky.. vás nominujem na nějakou tu záchranářskou cenu paní, bo jako evidentně jste zachránila děcku život!!

<< 1 ... 7641 . 7642 . 7643 . 7644 . 7645 . 7646 . 7647 . 7648 . 7649 . 7650 . 7651 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání