| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit
Eldoguero
to nemuzu, rada bych do Prahy i ty granule bych dovezla, ale nejde to, moc se omluvuju, ze teda cekate zbytecne
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 22:43
- Nahlásit
leyenda
to neva, tak já si řeknu, že jsem čekala na vás pani stejně jo
granule pořešíme zítra
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 22:46
- Nahlásit
mámtéma na debatu
jak moc troufalý, blbý a pošahaný by bylo jít s rybičkou k vetovi?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 22:47
- Nahlásit
běžte se za mě někdo vyčůrat, se mi nechce vstávat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 22:52
- Nahlásit
Akky0Aime
zažila jsem na praxi paní se slepicí, ale rybičku fakt né
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 22:57
- Nahlásit
Nazdar pipiny, už su domki, krááásně sme se s Bůchovejma prošli, Bůch je strašnej kretének, koupal se sám, běhal ve vodě a plaval a zlobil se a tak. Maryje byla pasena šedovlkým ofčákem, už jí taky umí kousat do hlavy.
Proč mě hledáte? Ke kejtlině jedu v sobotu, v neděli ne, to se slavěj hancovy narozky a eldorádo laskavě dorazí, neboť když už bude v prahéééé, tak kousek cesty navíc nezabije. Pak musim eště na říbátka, dnes sem to slíbila na 100%.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:05
- Nahlásit
Akky0Aime
jak moc troufalý, blbý a pošahaný by bylo jít s rybičkou k vetovi? Já spíš nevim, jak moc by to mělo cenu , páč s tím nemají zkušenostě.
Sera má takový moc pěkný knížečky s choropama rybek a maj i léčiva. Jinak bych teda zkusila akvaristiku někde, kde maj ryby.
Takový ty základní choroby by měli znát.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:05
- Nahlásit
Gerda
pani, ale já budu v praze až v neděli, páč máme tu výstavu, v sobotu jsem na Kristýně přece
Nechceš dorazit na chvíli do rychet podívat se na kanárka a převzít zásilku pro Kejtlin?
Páč jinak by ji vyzvedla laguna a musela ti ji nějak předat, ale nevíme jak.
Já totiž vůbec nevím jak dlouho tam budu, to záleží na tom, jak všichni dopadneme, tedy kdy půjdou na řadu AD a KD a jestli budu čekat na závěrečky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:13
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, to jako úplně asik nechci, jednak rychety nejsou praha, v životě sem tam nebyla, jako že se kejtlin bojí jet tam, kde to nezná...neznám to tam úplně stejně, bloudim úplně stejně jako ona, pokud to má laguna kousek a může to vyzvednout, tím lépe, leda by se v nedlěi v rychetách udělala ta hanciw oslava, páč jet do prdele jen kvůli pytli granulí na otočku a ještě ani ne pro mýho psa....bloudit po perifériích....jako když se tam udělá sražení a slavení, na dopoledne, ok, proč ne, ale na otočku si tam může kejtlin dojet sama. Hlavně já se k ní normálně nedostanu, to bude teď v sobotu cestou z vořecha, to už stejnak budem na cestě.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:26
- Nahlásit
Gerda
no, prý je to někde u uhříněvsi, já nevím nikdy jsem tam nebyla, osobně nikam do prahy nejedu, za prvé ještě teď nevím jak pojedu, za druhý prahu jako řidič vůbec neznám a za třetí v neděli odpol. tam fakt nehodlám bloudit
Tak uvidíme, ještě se zítra nějak domluvíme s Kejtlin.
Laguna psala, že by to vyzvedla, páč to má kousek, ale teď to ještě potřebujeme nějak doručit kejtlin
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:32
- Nahlásit
Eldoguero
Laguna to má kousek, páč tim směrem bydlí, já to mám přes celou prahu, potom ještě zpět přes celou prahu a do nerátek ke kejtlin a pak zase zpět do prahy, to fakt nejsu blázen, abych najela přes sto kiláků jen tak. Když to laguna vyzvedne, hodí mi to někam přibližně, potom to odvezu příští neděli do zlovsi. Pokud bdue kejtlinovi stačit pytel příští víkend, pak to takhle udělat můžeme. Navíc já nemám kufr otevíratelnej, vozila bych týden pytel granclí na sedačkách, v tom vedru. Notabene stejně jako ty nechci bloudit v neděli odpoledne městem ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:40
- Nahlásit
Gerda
Já právě zase nevím jak dlouho tam budu a hlavně ještě vůbec netuším jak tam pojedu takže nechci raději slibovat, že jí to hodím domů, páč nakonec to dopadne všechno jinak, já třá budu muset řešit nějaký náhradní dopravní řešení ...
Dobrý, tak zítra to nějak domluvíme přímo s ní, třá k ní pojede někdo jinej nebo se třeba přecejen někdo přijede podívat na nás, prostě uvidíme zítra
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:44
- Nahlásit
kachna_
Eldoguero
no jen mě to napadlo, představila jsem si jak se doktor snaží rybičce dát injekci a nahání jí v tom akvárku
no už vidim jak by se na mě vet tvářil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:50
- Nahlásit
Pokud by se jelo za vámi hancovat hromadně, pak ok, ale na otocku vyzvednout grancle ne, to bych hned pytel projela v benzinu. Domluvíme se zitra. Už nemám napojku a pisu z telefonu, je to strasnej voser. Jako ale neni to blbej nápad jet se srazit za vámi do těch prdelakovic.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:53
- Nahlásit
Akky0Aime
no jen mě to napadlo, představila jsem si jak se doktor snaží rybičce dát injekci a nahání jí v tom akvárku
tý vole, tak tohle mě fakt nenapadlo
Du spát lidi, dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 23:55
- Nahlásit
Gerda
jasný pani, zítra až nás bude víc domluvíme se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 06:56
- Nahlásit
fstávejte a makejte, proč furt dřu jenom já a makrel?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:06
- Nahlásit
Bré ráno!!
Dneska je středa, poslední den, kdy je v práci klid, neb zítra už tu bude šéfová
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:26
- Nahlásit
čao balíci, já taky dřu furt und furt.
Velmi mnoho moc se obdivuju hancaw že dokázala zvládnout to co zvládla, já bych to asi nervama zalomila vedle děcka. Matka děcka je teda krávomatka.
Veliká poklona neonce, vyspat se s komisí aby moch zametat karlák, to už chce ňáký odhodlání!!
Plešomorčata sou pořád stejně děsivý, furt se jich bojim.
Máte jediný štěstí že sem nemůžu dávat fotky, včera jsem nafotila fazol a Kočku, to by měla Kejtlina teprve sny! Měla bych Kočenu nabídnout někam k filmu, by v hororech nemuseli dělat složitý triky s obludkama.
Žádám Biluši, aby mi prozradila kudy vede cesta cestička - nejlepší/nejkratší/nejjednoduší z Práglu tam někam k ní.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:27
- Nahlásit
Biluškafstávejte a makejte, proč furt dřu jenom já a makrel?
Co kecáš, voe? Já jsem už hodinu v práci. A dneska budu moc makat, pač jedu na výlet s klientkou k soudu. Těším se.
Jsem velmi nevyspané čék a tudíž velmi protivné čék. Jestli mě někdo nasere, tak si za to může sám.
Už asi týden jsem se pořádně nevyspala, v noci se pořád budím. Děs.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:28
- Nahlásit
bonc
Pošli mi ty fotky na mejla.
st.pavlusa uzenáč seznam.cz
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:30
- Nahlásit
bré ráno, ještě 44 dní
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:33
- Nahlásit
Jdu vám jen říct, že makám a nestíhám. A Monty jdu říct, že když nebude pršet, tak jdem ven po 17.30 a ať mi vezme plís ty papíry.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:37
- Nahlásit
dobre rano, ja uz taky davno dru a boli me v krku a mam otekle kotniky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:38
- Nahlásit
pawLINka
emila mam opsanýho. To že sem je nafotila neznamená, že sem zvládla ty fotky stáhnout, pak hodit na flešku a tu vzít do práce. To sou 4 rozlišný úkoly který žádaj mnoho dní a fazole se vůbec nedá fotit, pořád je z ní jenom černej nicneříkající flek... ale jednu mimozemskou fotku mam, Lilátko má konkurenci!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:39
- Nahlásit
makrel
už jsem si to dneska přečetla, papíry už jsou doma a čekají na 17:40
leyenda
paní, tak se šetřete, ať nejste nemocná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:40
- Nahlásit
bonc
Cesta z Práglu: po dálnici na Hradec, ale ne až do Hradce, uhnout na Náchod. V Náchodě přes hranice a polskem Nysa-Otmuchov-Prudnik. V Prudniku uhnout zpátky do Velkomoravské říše a hned za hranicema seš u nás
hancaw
Seš dobrá paní, máš velkou pochvalu. Bezpečnostní příplatky ze mě teda nevyrazíš ani omylem, su lakomá a každý to ví . Ale začlením tě do přednášek a budu lidem říkat, že musí umět první pomoc páč učitelky ji neumí Na matku bysem si asi stěžovala u nějaké sociálky, nebo takové nějaké instituce co se zabývá týranýma harantama. Páč pokud to děcko nedostává léky tak týrané je. Nedávno měli takové v jednom ústavu kam jezdím terapeutit. Nedostávalo léky na epku. Jinak fšechno v pohodě, dítě čisté, matka ho evidentně vzdělávala a pracovala s ním, ale prostě mu nedávala ty prášky tak ho sociálka sebrala a frkla do ústavu. Na učitelky bysem si stěžovala ještě víc, asi u města, páč to je jejich zřizovatel. Jako aby učitelka neuměla první pomoc a řekla, že děcko si hraje....to je na mě moc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit
dobrý ráno fšem, sem v hokně a nejsem tu št´stná
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:56
- Nahlásit
Monty
paní, tak se šetřete, ať nejste nemocná
dneska to nejde, planuju setreni se na 15.11. 2022
hlavne at vam to rychle utika - tech 44 dni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit
leyenda
paní jste drsnější než já. já se hodlám šetřit už letos v červenci.ale nevím, jestli se toho dožiju
|