| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:04
- Nahlásit
leyenda
planuju setreni se na 15.11. 2022
to půjdete do důchodu??? ne, ne?
hlavne at vam to rychle utika - tech 44 dni
jo to by bylo super, ale když se člověk na něco těší, tak se to jak naschvál táhne jak smrad, a pak ta dovča co budu mít na holky uteče jak voda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit
makrel
si piš, že se dožiješ!!!!!!!! když jsi přežila mě, tak přežiješ všechno
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:09
- Nahlásit
Monty
taky fakt, hlavně zážitky v lese
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:11
- Nahlásit
makrel
paní jste drsnější než já. já se hodlám šetřit už letos v červenci.ale nevím, jestli se toho dožiju
jo, ja jsem si taky driv rikavala, ze se o prazdninach odpocinu, ale nevychazi to, proto jsem zvolila takovy velmi vyhledovy datum
abych se mela na co tesit
Monty
to půjdete do důchodu??? ne, ne?
to nevim, popravde receno me o duchodu nikdy nenapadlo premyslet
o to by bylo super, ale když se člověk na něco těší, tak se to jak naschvál táhne jak smrad, a pak ta dovča co budu mít na holky uteče jak voda
to je vzdycky tak, i kdyz mne se zda, ze cas utika jako blazen porad
Jdu, mejte se hezky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:22
- Nahlásit
Biluška
děkuji ti krásná paní, v polsku sem ještě nebloudila, bude to příjemná změna jak se volá z polska do voryjentu o pomoc?
teď sem tu vražednou tour hodila do mapy, ta mrcha mi vyplivla 434km, a to si naivně myslí že to vemu krz prahu, jako by nevěděla že tu já musim pěkně velkym obloukem objet
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:33
- Nahlásit
dobré ránko všem...nevíte někdo nějaké další info o Sábě a mimískách?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:36
- Nahlásit
bonc
jak se volá z polska do voryjentu o pomoc?
No normálně telefonem . Radši si předtím zapni rouming. Tam skoro není kde zabloudit, víceméně jedeš pořád rovně a po pravé ruce máš Jeseníky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:39
- Nahlásit
v noci nevím jak, mi otekly prsty na levý ruce a celkem dost, že jsem si musela sundat prstýnky a už je nenadala, je to nepříjemný, asi je to z cukrovaru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit
Bré ráno na pyjáno. Sme v práci, páni nám uklízej terasu, neboť je velmi špinavá. Máňa je ráda, že je doma, neboť chce už spát a jíst a otpočívat. Na mámu děsně hučela, což je znamení, že se na ní velmi těšila. Fčéra sme s Atuší trápili Bůcha, byl ve velmi velkém dyzgomfortu, ale už pouští klacek, zřejmě byl uplaván až k únavě, páč na pusť pouštěl. Ještě nechápe, že ho má nosit, ale to přijde. Pak se mu Atuše skovala do kopřiv, já ho odlákala za keř, takže jí vůbec neviděl, pak plašil, hledal, soustředil se, na písknutí se na pětníku otočil a hledal jako blázen. Pak měl velkou radost a pak nás obě kous, páč sme ho furt zlobily. Máňu kousal do hlavy taky, děsně si chtěl hrát a furt jí napásal, aspoň že se dá napásat, páč jinak to nemá cenu, von je z toho děsně špatnej, že se mařenka nehejbe, jak by chtěl. Tedy rychleji.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
pudl neshanela davidkova pudla pro nejaky znamy duchodce?
edit: nebo gerda nebo nekdo tak...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Žeryček už umí sedni - už si sedá, i když je na něco velice natěšen
A dneska jedem na Slovencko, se mocinky těším, uš jsem tam nebyla cca 3 roky - vod tý doby, co Rexík umíral na bolavou páteř
Co to Jílový??? Nikdo jste ani nepokusil vo stručnej vejcuc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:02
- Nahlásit
Tinta76
no hurá, žeryček bude velkoposlušník!
joooo měla ste tam bejt )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:04
- Nahlásit
Hoj lidi
Nevíte něgdo,proč mi v noci nešlo vůbec spát a teď mi nejde se probrat,i gdyš f sobje mám 2 kafe a jeden energeťák. Sem jak gdyby mě něgdo praštil bejsbolkou a eště mi s ní podtrch nohy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
kejtlin
co malý??? Dobrý???
|
Tinta76
|
- Nahlásit
A esi někoho zajímaj filmy, tak doporučuju tyto dva
Sound of noise a Black Dynamite
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
Jílový gůt. Kejtlin napekla děsný kvantum palačinek. Sme měli strach, že se to nesní tak jsme fšem co byli na kanystrových zkouškách nařídili sníst sedm palačinek. Jako každej nejmíň sedm. Akitka Rikina jich měla dvanáct . To byla chyba, páč pak se přihnala Žumpa a nezbylo na ně. Davídková měla jednu jedinou poslední a to ji dost zdyskomfortilo. Rozhodilo ji to natolik, že mi pak vyrvala z ruky fantastickou buchtu od mamky Rosákové a sežrala ji Taky sme pili šampáňo (vůbec nevím kde se tam vzalo, ale bylo dost dobrý). Aktivovali jsme megavrtáky (jenom teoreticky samozřejmě, byli tam děti). Davídková jezdila na kriplkáře, Gerda ji pošťuchovala a ptala se jí "uvezu to pane Lórenc?" . Dítě Dítěte Země figurovalo a je prý dost dobrý. Je to správné dítě, asi ho vezmu na Gulak .
Konec hlášení v českém jazyce
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit
Gerda
joooo měla ste tam bejt )))
děkuji za přestručnej vejcuc, je mi to úpa jasný
jablunka
Nevíte něgdo,proč mi v noci nešlo vůbec spát ...
asi ňáká blbá kanada ... nebo změna počasí, nebo co, co???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit
Biluška
ó děkuji
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit
Biluška
Radši si předtím zapni rouming.
to právě nevim esli vlastnim, se budu muset zajít zeptat růžovek esli to f přístroji telefónově vůbec mam. Please pošli mi na emila tvůj telefén, mi teď došlo že na tebe vlastně mam jenom pevnou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:33
- Nahlásit
Dobr dan!
bonc
Veliká poklona neonce, vyspat se s komisí aby moch zametat karlák, to už chce ňáký odhodlání!!
Plešomorčata sou pořád stejně děsivý, furt se jich bojim.
Máte jediný štěstí že sem nemůžu dávat fotky, včera jsem nafotila fazol a Kočku, to by měla Kejtlina teprve sny! Měla bych Kočenu nabídnout někam k filmu, by v hororech nemuseli dělat složitý triky s obludkama.
Ty seš zas moc
pro ty co jedou na vořecha
nepojedem na vořecha,velkogus má zánět vočiček musí se léčit tak jsem ho nepřihlásila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:33
- Nahlásit
Pohled uživatele:
Vypnul se mi počítač. Volám "ajťáka". Po mnoha urgencích přichází, těžce
vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi desetkrát se otáčí na mé židli,
kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a bez
pozdravu odchází. Je to prostě namyšlený blb.
Pohled správce IT:
Zavolali mě k uživateli. Ten idiot si myslí, že jsem tu snad jen kvůli němu.
Zjišťuji, že se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky.
Tiše nadávám, odmotávám kabel, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby
to zase nenamotal, zapínám ho a on čumí, jako když nadloube volovi. Je to prostě blb.
Dobré ráno Vjetname.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
Monty
co malý??? Dobrý???
už je úplně dobrej sice ho bolí ještě jíst ale neřeší to moc
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:38 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
jbat
ad IT
Ajťáci smrděj
kejtlin
už je úplně dobrej sice ho bolí ještě jíst ale neřeší to moc
je statečný péz!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit
jbat
ajťáci sou divný, ale neříkejte to Maky, ta má jendoho doma :-D
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
Taky jste měli takovou příšernou noc? Já si připadám, jak kdyby mě někdo kvajznul palicí. Navíc mě vo půl sedmý vzbudili popeláři. Vo půl sedmý se přece ještě spí. Včera to samý, ale zas sekáči trávy. Nesnáším je. To bude dneska hnusnej den.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
makrel
ajťáci sou divný, ale neříkejte to Maky, ta má jendoho doma
naši aj´tácí bydlej v divný díře o velikosti 1X1 metr a když tam přijdeš,tak tam s nima sedí uklízečka s kýblem a voni čuměj divně...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
Marush
nepojedem na vořecha,velkogus má zánět vočiček musí se léčit
pojeď na vořecha, já sem taky ovec nepřihlásila krze moc brzké vstávání, hodlam se dogestit jenom na čumendu, tak vem Nyxátora a přijeď - sem jí eště neviděla, už to vůbec nebé roztomilé dudu ale velkej zlopes
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
kejtlin
to je výborná zpráva
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit
impact
Vo půl sedmý se přece ještě spí.
neser.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit
impact
To bude dneska hnusnej den
asi že jo...
all
Dneska zavolám panu krotiteli psůch..musim se na to psychicky připravit,aby mě neodhalil,hned po telefonu....pak mě samo hned vodhalí....že jsem hovnokynolok! Možná se nachytá,že mám NO vlkošenou Nyxu,že to jako nemaj uplný ksindly...a vo to horší pak bé to setkání naživo, Nyxina na růžový flexině a pojedu
|