| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:35
- Nahlásit
Gerda
nemethova5
nezaplatí poněvadž to prej klidně mohl bejt můj pes , nic já tý jeho čubě dám mňamku přes plot a bude
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:36
- Nahlásit
kejtlintaky reseni,asi bych to z nervu udelala taky,jako jsem posledni dobou upa bez zabran!!!!kurvy jedny zasrany!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:38
- Nahlásit
kejtlin
jako nevim co říct
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:38
- Nahlásit
nemethova5
ta vyloženě napadá psy natvrdo, mě už napadla 3, dva venku a ted´ Bubu, ta pude ani mi jí nebude líto, oni ji nemlžou vzít ani ven s jejich dvěma dalšími psy poněvadž by je zabila, jak to řešej doma netuším
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:41
- Nahlásit
kejtlinme by take kurvy taky lito nebylo,mpac furt aby mi naka svina rvala psi,tak byhc na to nervy nemela,tak je jen jedno reseni,at se to libi nekomu,nebo ne,ja ti davam za pravdu!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:42
- Nahlásit
jo ještě vlastně dostal injekci proti bolesti a dal mi další 2 domů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:46
- Nahlásit
kejtlin
to je ta berňačka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
hele ty megerito, byla si v nějakym mimosignálovym koridoru, pak mi přišlo 25 mejlů, tak sem se na tebe už vyprdla.
Je tu někde Atuše? Zejtra se mnou krs dvéřování jede mařena do práce, takže večer můžem venčit s Bůškem a rovnou bych si vzala grancle nějaký zase
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:47
- Nahlásit
Gerda
to je ta berňačka?
jj ta
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:54
- Nahlásit
kejtlin
ty woe si děláš prču??? jako vyběhni na něj s účtem, žes to viděla že to byla vona a jestli to nezaplatí že voláš poldy že napadla i tebe svině jedny svinutý, kurva když už mám psa magora tak ho mám zabezpečenýho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:55
- Nahlásit
Gerda
Jsem tu. Přijeď s Marenkou a půjdem ven. Granule jsou bezpečně ve skříni takže v pohodě čekají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:59
- Nahlásit
Gerda
tak sem se na tebe už vyprdla.
neva,já sem zvyklá na ústrky
Alexa
sim tě potřebuju esi béš mluvit s DDZ abys mu řekla,že ho budu potřebovat toho 4. aš skončej ty atrakce..nacvičim na něm revíry f terénu,narozdíl vot bambiho určo vyleze na strom nebo zaleze do ďury..počki ,to budou revíry takový,že ten mistrák příště vyhraju a taky mám f plánu na něm nacvičit aby ta svině přestala napadat..je v zásadě neubnavitelnej a vydrží to tak dlouho,že to tu svini nakonec přestane bavit a dojde jí to Tak mu to řekni,že potřebuju aby mi pomoch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:06
- Nahlásit
kejtlin
Alexa
jo, jak píše Aleksandra, jdi na něj s účtem, že jsi to viděla a že zavoláš policajty. Nemůže ti berňák masakrovat čivavu, to je fakt o život.
Atusch
Tak já bych z práce zítra vyrazila rovnou za tebou, vemu si převlečení na procházku, zkusim co nejdříve, půjdem k altánku, jestli máš kolo, vem ho s sebou, večer už by mohlo bejt líp a bůšek by běhal po tý rovný cestě - už má hnátu OK? Aji Sirku vemeš, jo? Atík by umřel, ten nemůže.
davidkova renata
šak ti zas zavolám ty blázne starý )))
Tak mu to řekni,že potřebuju aby mi pomoch
Takže už máme první děcko na seznamu lidůch zamordovaných nadšenou Nandou ))Hlavně mu z té haluze nesmí čouhat řiť, jinak mu jí Nanda natrhne. Nacpem DDZ celý do ringogatí, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:07
- Nahlásit
Alexa
nemohla mě napadnout, když byla za plotem že jo a navíc když jsem jim nabízela at´ přijdou na cvičák, tak ne, ona je člen rodiny a nebudou ji cvičit
all
nic no, mám žrádlo pro psy na 4 dny a pak je budu nafukovat pumpičkou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:09
- Nahlásit
kejtlin
nemohla mě napadnout, když byla za plotem že joa navíc když jsem jim nabízela at´ přijdou na cvičák, tak ne, ona je člen rodiny a nebudou ji cvičit
šiš tak když mohhla čivaváka tak kdyžs ho tahala kousla i tebe ne????? normálně bych si fakt udělala škrábanec na ruce a řešila bych to natvrdo přes poliše
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:13
- Nahlásit
kejtlin
Bubíky líty líty... a bejt tebou fakt řešim poldy a kdyby nic tak klidně i vytáhni že napadla tebe žes něco dělala u plotu třeba plela co já vim, a že tě přes ten plot chytla za rukáv - můžeš i natrhnout nějakou starou blůzu jaklo důkaz..
něco bych ti poslala ale doma nic navíc teď nemám a očekávám výplatu. Mám sice asi 2kg granulí pro krysaříka navíc, ale jsou to zdravotní hills L/D, tak jestli tvůj někerej pesan by tohle využil tak pošlu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:13
- Nahlásit
Alexa
při mojí smůle na to přijdou že je to podvrh, hele já neumím vůbec lhát mě dostanou hned na první otázce, do hajzlu proč já mám tak zasranou smůlu, fakt už mě to nebaví!!!!!!!!!!!!!
ale tu čubu otrávim, chvíli počkám až to jako utichne, stejně nemám prachy na ani jed a pak půjde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:17
- Nahlásit
kejtlin
prosimtě tak běž za těma lidma a tímhle jim vyhrožuj, že ti toho psa ta jejich čuba zřídila a ať koukaj navalit prachy za veta nebo voláš poldy, třá řadši zaplatěj než by měli něco s poldama
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:22
- Nahlásit
tak ja vas du pozdravit as tady takovi desy to je mazec jako kejtlin at je haf co nejdriv ok to je udesny .......
ahoj vsem ostatnim
davidkova renata
Gerda
nemethova5
doufam ze se mate fajn prinejmensim tak jak ja ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:23
- Nahlásit
ketty
doufam ze se mate fajn prinejmensim tak jak ja
no naštěstí nejsme těhotný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:25
- Nahlásit
kettya co decko uz se pomalu klube na svet?????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:26
- Nahlásit
davidkova renata
no az tak sem to nemyslela voeeeeeeeeee zebyste jako museli to myslim k tomu aby bylo dobre neni potreba ja sem jako zavalena detskejma vecma uz ma vic bot nez ja dostala sem krasnou ruzovou kombinezu zimni jestli to bude kluk urco bude mit radost jo a jedno super tricko beda jak se to mimi nebude libit to je tak pekny ze sem zkousela jestli mi nebude s pejskem fialkovi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:26
- Nahlásit
Alexa
tak jsem tam byla a řekla, že bud´ zaplatí účet a psa samozřejmě zabezpečí nebo zavolám policii tak řekli že to tedy budou řešit s policií, at´ je zavolám, bohužel jaksi vědí že s tím policajti nebudou nic dělat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:27
- Nahlásit
Kejtlin
Odnes jim normálně účet od veta a řekni jim, že máš svědky, že to byla jejich čuba (budu klidně tvrdit, že jsem u tebe zrovna pila kafe a viděla jsem to) a že chceš proplatit účet. Myslím, že je to i donutí, aby si zabezpečili plot.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:28 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
nemethova5
nonono na klubani ma dva mesice jeste zatim radi v brise jako blazen se tam kouli lita to je mazec je v klidu ejn kdyz rvu na psi nebo vycvikuju to posloucha a nerusi
jestli bude hyperaktivni jako liska tak se zblaznim a nebo jako jaaa a ve spojeni s liskou nevim jak je uhlidam fakt skrz pres plot budou zdrhat spolu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:29
- Nahlásit
Biluška
sem řekla že mám svědky-určo by svědčili určití lidé jo řekli že mám zavolat ty policajty, takže jsem v hajzlu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:30
- Nahlásit
kettynonono na klubani ma dva mesice jeste zatim radi v brise jako blazen se tam kouli lita to je mazec je v klidu ejn kdyz rvu na psi nebo vycvikuju to posloucha a nerusi
ty voleeee!to bude vycepovane decko jak hodinky!
kejtlinudelej to jak rika biluse bych se s hajzlama vubec necrcala,svine jedny zasrany!klidne jsem tam byla i ja,je to pro dobro tvoje!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:32
- Nahlásit
kejtlin
sem řekla že mám svědky-určo by svědčili určití lidé jo řekli že mám zavolat ty policajty, takže jsem v hajzlu
roztrhni si bundu a zavolej cajty že ti pootrhala psa a i tebe kurva ať viděj že to dotáhneš, nikdo ti nedokáže že ti tu bundu neroztrhla
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:35
- Nahlásit
nemethova5
myslis kdyby to tak fungovalo kurna to by byla parada vychovat to jeste nez s eto narodi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:38
- Nahlásit
Alexa
ale nedokážu ani že mi ji roztrhla je to tvrzení proti tvrzení a na mě je poznat že lžu, prostě to neumím a nikdy jsem neuměla , max. do telefonu ale i tam je poznat že tam něco nehraje natož někomu do očí, prostě jsem zase v prdeli já, jen se postarám aby to ta čuba neudělala
|