| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit
Cigi
Fakt nevím, jak jste přišli na to, že je to akce květinek. Vždyť je to sólokapr Vlčáčkový - žumpistky.
fklidu..na tebe to neni,ty seš fcelku normální ..osobně považuju za zasranou květinovou záchranářku každou podobně smýšlející krávu a je mi fuk,pod jakou organizací "pracuje"
vlčáčková přišla do žumpy a byla myslim po krátké době přijata celkem v poho,i když v něčem jsme s ní nesouhlasili,ale třecí plochy nebyly zas tak velký aby se to nedalo..myslela jsem,že je teda normálnější,eště sem si s ní emilovala zkraje týdle kauzy,že to je třá nedorozuměmí či tak něco,leč bohužel to co předvedla ted jí teda u mě odepsalo totálně.Netušim zda s ní ostatní členky mijaspolku souhlasej či jí v tom pomáhaj,nečtu to tam,pokud ano,mám pro ně stejný označení,pokud ne,tim líp.
tintička
twe budhystyckej čokl )))))))))))))))) tak to je hustý.-))))) řek jim někdo co je filosofií budhismusu?? ))) že by si jako měli vopstarat lepčího čokla )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit
Tinta76
Hm, máte to ale lepší v tom, že jste se nastěhovali k rodičům. My musíme nejprve ten barák koupit. Kdybychom to aspoň nemuseli kupovat od Lukášové mamy, tak by to bylo v pohodě. Jí by to nevadilo, ale Lukáš má pitomé sourozence a chtěli by vyplatit. Radši to chci pořešit zrovna a jednou pro vždy než to řešit třeba za pár let. Navíc když pak stoupne cena té barabizny tím, že ji opravíme.
Jak já ten barák nesnáším...
Je z venku obrovskej a hnusnej. A přitom vevnitř prakticky nic není! Má ale velmi velký pozemek, nějaké hospodářské budovy a velkou stodolu, což je jediný, co na něm mám ráda. Jenže Lukáš z tadyma prostě nepůjde.
zbytek museli financovat rodiče
To u nás nehrozí. Naši možná trochu vypomůžou, ale Lukášova mama nemá z čeho. Ona nemá prostě vůbec nic krom té barabizny, kterou od ní koupíme a ona u nás bude bydlet.
zaplatili dlažbu+pokládku
Jak vidím, tak máme fakt velkou výhodu, že je Lukáš zedník a má moc kamarádů zedníků.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit
UMŘU!!!!! Za 14 dní musim k tomu hnusákovi odporákovi zubákovi znova, se rozhod vyvrtat mi kazík, dneska jsem tomu unikla jen díky plnýmu časovýmu plánu. A pak mě zabil rovnou, oznámil mi že mi vyrve VŠECHNY 4 osmičky!!!! Dostala jsem čas do zimy, přes léto to prej dělat nebudem - ale druhym dechem dodal (když viděl můj absolutně hysterickej výraz a slyšel mé zoufalé NE!!) že je to úplně banální zákrok, vlastně to vůbec nebolí... ale přes léto to radši dělat nebudem Nenávidim ho.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
myslim, že každej další čokl u nich dopadne úpa stejně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit
bonc
já se zubaře bojím velmi mnoho
pawLINka
paní jak se dělá míchanice pro kachňata vejce, strouhanka, kopřivy a ?? děkuju
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:58
- Nahlásit
davidkova renata
na tebe to neni,ty seš fcelku normální
..osobně považuju za zasranou květinovou záchranářku každou podobně smýšlející krávu a je mi fuk,pod jakou organizací "pracuje"
Tak to jo, když je to míněno takto, tak to i souhlasím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
dneska jedu do těch hořovic, tak držte palcária
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
tak děcka mějte se tu jak chcete odjíždímn
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Já se zas nechytám,ta kauza/Biluška/ záchrana těhotnýho starýho psa, nějak to nechápu ani úlohu Vlčáčkový v tom a předpokládám,že mi to tady nikdo nevyloží...takže vlastně ani nevim proč to teď píšu...vlastně nevim nic...du scipnout!
|
Tinta76
|
- Nahlásit
pawLINka
nooo, tak tyhlety vztahy majitelský, to je taky něco ... to naštěstí snad u nás nehrozí, ačkoli barák je našich jenom z půlky ...
že je muš zedník, je fakt ultramega výhoda, u nás všecky zednický práce (krom překladu) obstaral taťka a dlažbu nám položil jeden známej za poloviční cenu ... normoš cena za pokládku je prej +-500 Kč za m2 ... a my máme 60 m ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
Alexa
užij si to
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit
bonc
NE!!) že je to úplně banální zákrok, vlastně to vůbec nebolí... ale přes léto to radši dělat nebudem Nenávidim ho.
zubaři jsou svině,bojim se jich nejvíc,mám díru v zubu a nepudu tam dokavaď mi se mi bolestí nezoskočí hlava !
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
to co předvedla ted jí teda u mě odepsalo totálně.
Vidíš to a já to měla od začátku,aji sem to Biluši do founu říkala,prostě mi tam něco vot počátku nesedlo,teda já vím co,ale nebudu to tutaj fšechno rozepisovat.Prostě mě něgdy ten můj rypák nezklame a to toho čéka nemusím vidět ani na živo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:09
- Nahlásit
Nazdar megerojdi, vše dopadlo dobře, je mi celkem dobře.
Bubátko nebohé, hlavně ať je v pořádku, kejtlinová dělá dobře, že to rozmázla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
Gerda
gdy se přijedeš kounout na úplně malý kachny?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:12
- Nahlásit
bonc
že je to úplně banální zákrok, vlastně to vůbec nebolí
mě trhali jen jednu osmičku a vážně to nebolelo, měla sem super injekci, děsně sem se bála, furt sem řikala, že mi toho píchli málo, že chci celkovou anestézii, sestra si ze mě udělala prdel, vzala si tu gumovou řeznickou zástěru a štít plastovej, chytla mě za hlavu, sem se slzama řekla, co to dělá, a vona, že mi rači bude držet hlavu, aby ta krev stříkala jenom na její zástěrku a štít. Pak mi propíchli dáseň háčkem, páč sem furt ječela, že všechno cejtim, že mě to děsně bolí, ale vůbec sem nevěděla o tom, že mám dáseň krz nazkrz, takže mi to fotili a smáli se, že injekce funguje. Pak to vyvaklali a vytrhli, za pár minut hotovíčko, dali mi prášek, že kdyby to bolelo, ať si ho vemu, ale nebolelo a nevzala sem si ho. Do týdne se ďura zahojila a pohoda. Jen sem si vyplachovala hubu šalvějí na stažení dásní.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
Bubátko nebohé, hlavně ať je v pořádku, kejtlinová dělá dobře, že to rozmázla.
Sousedi pěkný kryplové,proč maj tak diskomfortní čubu agresorku zasranou?! Debilové...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
Alexa
Užij si krásně svou nudu nudu šeď šeď )))))
kejtlin
gdy se přijedeš kounout na úplně malý kachny?
no to by chtělo asi hned po vejkendě, ideálně v sobotu po tom štětskym vořechu, pokud teda nejsi v práci a můžeš.
jablunka
Co záda popálený?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
Gerda
jsem doma v sobotu, klíd´o doražte i s davídkojc a tak......prostě celá kavalerie
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
Marush
proč maj tak diskomfortní čubu agresorku zasranou?!
hele můj pes by přes plot dělal to samý, nevim teda, jestli by psa takhle napadla, ale bordel by dělala v každym přípatku. V každym přípatku taky vim, že když to dělá, mám pořádnej plot, i sem zeď stavěla, kolem plotů nesmí chodit a ječet na psy, když je někde v sociálnim dyzgomfortu, jde na provázek a dostane koš. Že je čokl kretén, OK, může bejt, neni problém, pokud je dobře zabezpečenej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit
kejtlin
jsem doma v sobotu, klíd´o doražte i s davídkojc a tak......prostě celá kavalerie
Tak bychom se stavili cestou z vořecha, doufám teda, že už nebudeme mít v autě kralupáčky, ale bude vedro, nebudeme moct nechat čuby v autě, tak to bych tě poprosila, jestli bychom je mohli vzít dovnitř, jestli by velký holky mohly bejt nonkomfortně zavřený...ale to asi i budou muset bejt, jinak by nás zakously a splnil by se ti tvůj sen, jak mě tví psi trhají u vás na dvorku na kousky.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit
Gerda
hele můj pes by přes plot dělal to samý, nevim teda, jestli by psa takhle napadla, ale bordel by dělala v každym přípatku. V každym přípatku taky vim, že když to dělá, mám pořádnej plot, i sem zeď stavěla, kolem plotů nesmí chodit a ječet na psy, když je někde v sociálnim dyzgomfortu, jde na provázek a dostane koš. Že je čokl kretén, OK, může bejt, neni problém, pokud je dobře zabezpečenej.
jo?Já nevim teda,bych řekla že by třá po něm sekla,ale urvat mu kus dršky? To mi příde že ho chtěla zabít...ale jako jasný, pokud to už udělala dřív a je agresivní,má bejt zabezpečená,aby to udělat nemohla. Taky berńák je velikej pes, když tě pokouše Máňa,asik neumřeš že jo...a nepomlouvej Máňu vlastně...si nedovoluj,jak ona je hodná mezi milionem psůch...pche! Jen když jsem jí dávala pamlsky a ona stála a já řikám sedni...tak na mě zavrčela trochu,tak jsem se jí vomluvila,že jsem jí poroučela a byly jsme zas kamarádky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
Gerda
Co záda popálený?
V poho,uš sem do hněda a můžu se zase pálit.
hele můj pes by přes plot dělal to samý, nevim teda, jestli by psa takhle napadla, ale bordel by dělala v každym přípatku.
Asi tak,naši psi sice nenapadaj přez plot,ale vysíraj šíleně,taktéž sousedovic.Takže proto,že oni tu byli před náma,udělali jsme čokliskům výběh na druhé straně zahrady a je klid.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
Marush
Gerda
,proč maj tak diskomfortní čubu agresorku zasranou?!
tam je to ale bohužel zanedbanou socializací zejména
jj velký holky můžou být zavřený i když když jsem u toho já tak se půjdou s příchozími pomazlit, psiska samozřejmě můžou dovnitř
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:24 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Marush
bych řekla že by třá po něm sekla,ale urvat mu kus dršky
hele ale voni maj úpa jiný měřítka neš my lidi..nám se to může zdát amorální a drastický,pro ně je to norma..sou to zvířata,pořád eště.To máš stejný jako některý feny okamžitě zakousnou cizí štěně..pro nás brutál a pes svině,pro ně přírodní zákon..je na lidech to eliminovat zabezpečením
du k rybníku hovada,nepyšte
,tak jsem se jí vomluvila,že jsem jí poroučela a byly jsme zas kamarádky
si na ty psi děsně dovoluješ to nemůžeš! mě zas včera nána málem rafla do xichtu dyš sem jí držela mezi kolenama a hubou jí chtěla sebrat balonek co měla v drže..neni to dobrej nápat..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit
Gerda
zala si tu gumovou řeznickou zástěru a štít plastovej, chytla mě za hlavu, sem se slzama řekla, co to dělá, a vona, že mi rači bude držet hlavu, aby ta krev stříkala jenom na její zástěrku a štít. Pak mi propíchli dáseň háčkem,
tywole tak to teda nevim esli si mě teď uklidnila... budu muset do zimy umřít, nejlíp rovnou za tejden u Biluše, abych nestihla ani to vrtání, páč to stejně nepřežiju - a lepší smrt v lese než v křesle zubařově
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale voni maj úpa jiný měřítka neš my lidi..nám se to může zdát amorální a drastický,pro ně je to norma..sou to zvířata,pořád eště.To máš stejný jako některý feny okamžitě zakousnou cizí štěně..pro nás brutál a pes svině,pro ně přírodní zákon..je na lidech to eliminovat zabezpečením
No já chápu,že tomu psovi to příde úpa na pohodu si kousnout,ale pokud to příde na pohodu i těm jeho majitelům,tam mě by pak přišlo na pohodu jim jít trochu rozbít hubu, minimálně nějak hodně zle vyhrožovat,aby se báli příště tu čubu takhle nechat...eště ke všemu jak psala K.to neudělala poprvé že jo...Naše Elza co už nežije taky nenáviděla štěňata...a po prvním jejím takovymhle představení(štěně přežilo už se s žádnym prostě nesetkala osobně a hotovo...a prostě esli někdo kousne dudlíčka,tak umře...to je tak v kostce vše
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:33 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
davidkova renata
si na ty psi děsně dovoluješ to nemůžeš! mě zas včera nána málem rafla do xichtu dyš sem jí držela mezi kolenama a hubou jí chtěla sebrat balonek co měla v drže..neni to dobrej nápat..
ty máš dost Nána nechce,ale jednou tě bé muset voddělat, ty si vo to vyloženě škemráš....a necho´d se furt pect, seš už šílená negryně nejvíc bylo jak se představovala Agátě: Ahoj já jsem davídková renááááátka to jsem chcala a pak ses odgestila na vozejku doprostřed louky za gerdina řevu:Uvezu to pane Lorenc...nejsem si jistá jestli se Agáta chudák eště někdy ukáže po tomto
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:34
- Nahlásit
kejtlin
hele bych ten plot zabezpečila i z tvojí strany, když tam máš malý prďoly, nespoléhala bych se na jejich zabednění - aby to za tejden neodnesl zase nějakej další...
davidkova renata
dyš sem jí držela mezi kolenama a hubou jí chtěla sebrat balonek co měla v drže..
ať žijou yntelygentní nápady Pak nemá bejt furt v dyzgomfortu když jí chceš dávat francouzáky, určitě sis předtim ani hubu nevypláchla co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit
Marush
nejvíc bylo jak se představovala Agátě: Ahoj já jsem davídková renááááátka to jsem chcala a pak ses odgestila na vozejku doprostřed louky za gerdina řevu:Uvezu to pane Lorenc...nejsem si jistá jestli se Agáta chudák eště někdy ukáže po tomto
nooo fakt je,že tu vod tý doby nebyla..mi jako zarazilo páč mohla zhodnotit neděli a vyjádřit radost,že nás poznala osobně konečně.. ňáký divný to je
bonc
ať žijou yntelygentní ná
anojofurt
|