Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:29
- Nahlásit

Marush
já bych prosila dyby bylo možno ještě zde vaše milé boxérky vokázat,

vole já nechci vidět ničí boxerky jako...

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:29
- Nahlásit

jbat
nejsem, co bys ráda?

Jen jsem ti chtěla říct....abys DRŽELA HUBU pohoda

agáta12

Jo já jsem ta,jak jste si zprvu myslela že nejsem marush,že ta by měla mít asi větší kozy,ale nakonec jsem to byla já bez koz

agáta12
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:30
- Nahlásit

Marush
No to teda, to nevim, ale byla tam taková ňáká, co tvrdila, že je Maruš, ale to zvíře, které mělo být Nyxa, bylo u Jbata. Tak teda teď fakt ňák nevim.
A byla jsem vůbec v Jílovém????
A co na to tedy Jan Tleskač ??

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:30
- Nahlásit

pawLINka
A navíc si říkám, že jsem tak trochu exot tady v žumpě, kde zastává polovina z vás názor, že děti ne-e.

Někdo je mít musí,jsme ti vděčné že se obětuješ za ostatní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit

Gerda
žere davídojc a zbytek co dogestí, koprofku? že bych ji udělala na tu sobotu

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit

Marush
Jen jsem ti chtěla říct....abys DRŽELA HUBU

aha, tak jo, díky.
co to dvojče jak jsi ho absorbovala??

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit

Jdu pryč. Přivádíte mě do dyzkomfortu, ptž se všichni znáte a já neznám skoro nikoho. Bydlíte všichni totiž na úplně blbý straně replubliky.

Mě byste poznali všichni hned. Kozy totiž nemám. Teda mám jich 13, ale ty jsou doma.

Už dostavte ten žumpalend, ať tam můžete přijet a můžu vás poznat s kozama i bez.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

kachna_
proč škoda?

Marush
Člen
- Nahlásit

jbat
co to dvojče jak jsi ho absorbovala??

ešče nefim,du dnes zas k vetovi lidskýmu...uvidíme...

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:33
- Nahlásit

Marush
Někdo je mít musí,jsme ti vděčné že se obětuješ za ostatní

jj, Maky sbírá ajťáky, ty budeš mít děti a my normální si můžem dál v klidu žít svoje životy, hladký průběh celého cyklu je zajištěn.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:34
- Nahlásit

kejtlin
to je dobře, že je mu líp, co sousedi, řešili jste to nějak, nebo jsi to nechala být?

Nevíte někdo jak je to se zasíláním zásilek přes PPL, DHL a co já vím co, teda jestli to někam musím dovézt nebo si pro to přijedou a na místo určení odvezou?

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit

jbat
jj, Maky sbírá ajťáky

jako má sbírku ajťáků?! k čemu je to dobrý,já zas sbírám gumový zvířátka no...nakonec proč ne,ale kam je dává? Musej zabírat dost místa teda

Gerda
Člen
- Nahlásit

pawLINka
A navíc si říkám, že jsem tak trochu exot tady v žumpě, kde zastává polovina z vás názor, že děti ne-e.
nejsi ekzot, dyť tady sou děsně dětný ženy - mamka, aleksa, biluše, malinka, kintička, lolinka, jebloň, lejendička, laguna, agáta, koko asik taky...pak sme tu my děsně mladý, kerejm by to podtrhlo děctví, pročež nehrajem a někerý z nás nechtěj hrát vůbec. Buď ráda, aspoň budeš mít volno na střední, půjde ti harant bez přijímaček.

Atusch
tak nevím jestli mi fakt nějakej hajzl krmí psy přes plot nebo co?
dyť choděj k plotu žrát trávu, ty delší stébla, sou to kreténi, mařena u vás žere stébla přímo u plotu, jak se to už nepodaří vyseknout sekačkou.

Marush
Jo já jsem ta,jak jste si zprvu myslela že nejsem marush,že ta by měla mít asi větší kozy,ale nakonec jsem to byla já bez koz
)))) tak si je prostě na žumpasrazy ber, no.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Atusch
on ten plot není dlouhej asi 2 metry, zbytek tvoří garáž-tj zed´ betonová, já to nechápu schválně tam totiž udělal branku aby ze zahrady nemohla k tý garáži-k plotu protže se vysírá do psů skrz plot-ten cca 3 metrovej délkou a tu branku nechává otevřenou...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit

Eldoguero
nejsou doma je doma jen stará paní a ta se mi přišla omluvit i když to není její pes a ptala se na to jestli je bubovi líp, fakt bylo vidět že je jí to líto

Tinta76
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit

Eldoguero
Nevíte někdo jak je to se zasíláním zásilek přes PPL, DHL a co já vím co, teda jestli to někam musím dovézt nebo si pro to přijedou a na místo určení odvezou?
s PPL (a určo i s DHL) musíš mít smlouvu a zásobit je pravidelnějc zásilkama, jinak na tebe prdijóóóó ... nějaká jednorázová akce je nevzrušuje ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit

kejtlin
žere davídojc a zbytek co dogestí, koprofku? že bych ji udělala na tu sobotu
tak doufám, že jí nikdo jinej už nežere, ráda bych jí měla jen pro sebe. Ale pro tvé uklidnění - jasněěěě, mamka má koprofku moc ráda. Nevim ale, kdo s náma přijede ještě, my sme samoposátka.....Bajkofka nejede vůbec, Aleksa, dyť jí znáš, ta furt nikam nechce jezdit, Cryska bude asik hotofson krs organizaci...Maruna s Jébatem by se ale pochlapit mohly, a dorazit sn ámi ka kachňátka.

Eldoguero
jak je to se zasíláním zásilek přes PPL, DHL a co já vím co, teda jestli to někam musím dovézt nebo si pro to přijedou a na místo určení odvezou?
přijedou si pro to, jen jim řekni, kam. A na místo dovezou. Takhle mi jezděj zásilky z intronétovejch obchodů do práce, dnes mi došly zrovna kníšky. nesnášim nákupy v krámě, takže miluju nakupovat intronétově.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit

Zdar dyzkomoforti.Souhlasím s pawlinkou, že ste trapní, že děláte srazy daleko a ještě si na ně neberete kozy! ad PZ nemám vyhraněný názor, ale spíš ne. a du zase dřít.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit

Gerda
[i]pak sme tu my děsně mladý, kerejm by to podtrhlo děctví

nalož mamku na vozejk a vodgestěte na bělehrad jinak už nevim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit

Gerda
já sháním kvůli cryse bezlepkovou mouku a nikde jí nemaj

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit

makrel
ad PZ nemám vyhraněný názor, ale spíš ne

to jsme rádi,žes nám sem přišla říct svůj fundovaný vyhraněný názor lybko a si trapná,furt jen makáš jak magooor

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit

Marush
hele pojedeš do toho Štětí nebo ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit

co to tady čtu???
Sem nejspíš divná......mám doma ajťáka,děti,jen svoje kozy a některý znám vosobně!

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:47
- Nahlásit

jablunka
Sem nejspíš divná......mám doma ajťáka,děti,jen svoje kozy a některý znám vosobně!

to snad ani nejde, ne? mít todle všecko...?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit

pawLINka
to urcite zmaknete, a koneckoncu se da zit i bez zcela funkcni kuchyne, aspon voda a neco na cem se da varit. sem dobry priklad, po roce a pul mam splachovaci zachod konecne, takovy ambice jako kuchyn radsi ani nemam a reknu ti ze to utece jako voda.

mam teorii, ze kdyby clovek zacal posilat emaily na zname, at poslou jednu kc na dany ucet, a at poslou dal jinak treba zcepeni nebo tak, ze kdyz je v cr 10 000 000 a korunu by ti dalo aspon 100 000 tak to neni spatny. Nicmene mam obavu, jestli to je legalni napsat email stylu "dobry den, jsem ve spatne financni situaci, prosim poslete 1kc na ucet xy" a udelat pruzkum kolik se tak da vydelat... ale asi by me za to mohli aj zavrit, ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit

jbat
to snad ani nejde, ne? mít todle všecko...?
Holka,fšechno de dyš se chce. Ale nemusím ti povídat,že něgdy je to hodně těšký.

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit

Zdravím vespolek, tak jsem zběžně prolítla co jste nadrásaly, fstekliny drásavý a je toho mnoho..
Jdu udělat hajíbucí, jsem upracované, z práce na obrany, z obran domů a teď vás od desíti dočítám.. u snídaně jsem začala a je čas na oběd. Příště piště pomalu, pže já čtu pomalu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit

jdu do sprchy a pomalu vyrazím na směr Hořovice

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:51
- Nahlásit

jablunka
jbat

jabloň má šecko,haty,krysy,krokodýle,holyvůdský hvjězdy...simtě ta si žije

A do Štětí asik nejedu,nemám vořecha simtě pche
ty tam jedeš?Kdo tě vystaví,takovou směsku pouliční ?

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:51 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlinjá sháním kvůli cryse bezlepkovou mouku a nikde jí nemaj
kvůli mě nic nesháněj, já ti jí hodím esli chceš mocí mermo něco dělat, ve středu jedu do Tenesca ještě pro sponzorák

kejtlina pomalu vyrazím na směr Hořovice držím palec ať to vyhraješ to výběrko

<< 1 ... 7632 . 7633 . 7634 . 7635 . 7636 . 7637 . 7638 . 7639 . 7640 . 7641 . 7642 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání