Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
sovárium nakrmený a odeslaný zpět

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit

Baico
Se zase vystavuješ?

danajasa
Tak další čísla by už měly být normálně ke koupi. Už se jich bude tisknout dost.

davidkova renata

Monty
R.I.P.

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:19
- Nahlásit

Biluška vyměním s tebou fackování ohledně záchranářství psůch za fackování za záchranářství koní - taky bych prosila mlátit do hlavy a kopat do p..... bo už jsem opjet tvrdě náháně do dalšího íháka - zatímse bráním ale nevím jak dlouho to vydržím
jo a souhlasím s lagunou - vyúčtovala bych jim to fše! Plus bych si nechala podškrábnout papír že byli seznámeni s rizikem převozu takhle malých štěňat a feny krátce po porodu

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:22 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Představte si, co si Mates dovolil. Já mu jak krerén nabídnu, že mu ty jeho fotky s Myšákama, co jsem nafotila v nedělu i vytisku. A on mi napíše, že prej si mám radši vytisknout ty s veverkama a na canis zkouškách je rozdávat jako omalovánky!!! Je teda pěkně drzej.

Cigi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:22
- Nahlásit

Biluška
Biluška
Utichlo to tady na diskuzi a žije to celé na telefonech. Neustále někdo volá, vzápětí volá někdo jiný, že mu tamten řekl, že já jsem řekla a ona na to řekla a proč já jsem neřekla..... Furt jenom zvedám telefony, vyvracím nějaké fámy, už mě to fakt neba. Teď volala ta Sladíčková či jak se jmenuje (ta důchodkyně z té chaty co Sabinu původně inzerovala), že si ji příští týden chce vzít. Chce táhnout fenu po operaci (si myslím
Cože? To Ti ještě nedaly pokoj? No tak to je hustý. Ony jsou snad úplně pomatený

Cigi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit

hancaw
jo a souhlasím s lagunou - vyúčtovala bych jim to fše! Plus bych si nechala podškrábnout papír že byli seznámeni s rizikem převozu takhle malých štěňat a feny krátce po porodu
Naprostej souhlas

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit

Biluška
tywoe fčil sem to dočetla... nemám slov jaksi nechápu, o co těm ženským jako de?

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baysha
o co těm ženským jako de?
no to nechápe víc lidí a nejhorší je že momentálně nejde vůbec o zdraví a pohodu tý fenky a případnejch štěňat

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:28
- Nahlásit

hancaw
ok, budeme se s Baico střídat, jedna bude mlátit vás a druhá bilušku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:29
- Nahlásit

Monty
vzpomínka na Monťáčka, který by měl dneska 11 roků

Baico
prej si mám radši vytisknout ty s veverkama a na canis zkouškách je rozdávat jako omalovánky!!!
to je blbej nápad..bude potřeba akorát jedna barva,to děcka nebude bavit((

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:30
- Nahlásit

impact
ty do toho PSA píšeš?

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:31
- Nahlásit

Biluška nevym teda žádnej příběh k čupce ne/rodičce, ale esli jí nekdo chce, tak bych mu jí dala teď, ať si to odroděj na svý veterině císařem u nich a užijou si to s plnou parádou oni. Podle mě lepší jak riskovat převoz tejdeních prcků do novýho prostředí. A ještě bych si nechala vyjet od veta co bylo s fenou děláno a jeho stanovisko na vývoj březosti a stavu na sonu v době přebrání. Tedy asi bych volila spicha na veterině, tam nechala lidi uhradit dosavadní výlohy, ať si tam zvíře se zprávou převezmou a dál si odroděj jak chtěj a kde chtěj. pže vono se taky nakrásně může stát, že nemusí pustit mlíko, pak ty pucle budeš tahat na flašce, 'a 2 hodiny vstávat, aby si je pak někdo vzal a zabil je v tejdnu věku nevhodnou péčí v kombinaci s jinym bakteriálním prostředím..

Baysha tak to pracuješ někde blízko poklopce když pracuješ pod kokotáryjem

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:32
- Nahlásit

Makrel
Baico
děkuji jste velmi obětavé !co mě týká použijte i těžké a tvrdé předměty ! musím se informovat v bance zda mi lze zamezit ve výběru peněz v případě že by vzniklo podezření že bych peníze použila na koupi čehokoliv živého

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Monty
R.I.P

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
to je blbej nápad..bude potřeba akorát jedna barva,to děcka nebude bavit
myslim žes ho nepochopila, on určitě myslel vybarvit na vlkošedy
Monty

vzpomínka na Monťáčka, který by měl dneska 11 roků

ale poslal ti za sebe Fejtku

Marush
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jako pozor! máme novej prvek a to je skleník! to se musí ydentyfykovat! vopsach uš známe...seděj tam kokoti samý..jakej z toho je závěr teda?

co to furt jeeeeeeeeeee,já vás du zabít,utratit zbavit trápení asik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:33
- Nahlásit

Monty

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:34
- Nahlásit

Monty¨pani,nic jineho si rict neda!
davidkova renataahojda,nemam moc dobre zpravy,haja uz nechodi vubec do prace,dnes jsem byla na veterine,ma artrozu nejhorsiho stupne,prej movalis dobrej proti bolestem,ale chce to jeste neco.jinak dobra zprava ze ten vymaz amin se zklidnuje a to fest,dneska veta zezrat nechtel,nechal se od nej i pohladit a prohlidnout.

impact
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
impact
ty do toho PSA píšeš?

No jasný. Přece bych nedělala jen tak reklamu Plesku.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
myslim žes ho nepochopila
a todleto mám furt
Marush
hele jak je to s tim skleníkem?? nemáš zas ilustrační vobrázek? su tupé totiš tak abysem to pochápla

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:35
- Nahlásit

Crysa

nevym teda žádnej příběh k čupce ne/rodičc
tady si počti http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_11963_0.html

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:36 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

nemethova5
ma artrozu nejhorsiho stupne

chudák co alavis? Rambíkovi na artrozu pomáhá..

Alavis 5 teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:36
- Nahlásit

nemethova5
haja uz nechodi vubec do prace,dnes jsem byla na veterine,ma artrozu nejhorsiho stupne,prej movalis dobrej proti bolestem,ale chce to jeste neco
njn..to je na pikaču..a co mu máš eště dávat?

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
hele jak je to s tim skleníkem?? nemáš zas ilustrační vobrázek? su tupé totiš tak abysem to pochápla

jsem doma,tady nemám vercajk na názornostě já ten skleník nechápu, nevim co to je..seděj tam kokoti,ten neznám,znám skleník kde seděj třá rajčata...pěstování kokotůch je mi neznámé

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:37
- Nahlásit

zuzanarosakovamam koupit ten konskej???no nevim,pry to je fest pokrocile.chodi,nechodi,ale cupita,jak alzhaimrackej dedek,sere me to,pac se na nej neminim divat.

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:38
- Nahlásit

nemethova5
ma artrozu nejhorsiho stupne [/i]
!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:38
- Nahlásit

Marush
znám skleník kde seděj třá rajčata
rajčata neseděj ale visej! to zaprvý..tagže by to mohlo bejt i vysáryjum...
pěstování kokotůch je mi neznámé
páč eště nejste provdána))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:40
- Nahlásit

nemethova5

s koňskym nemám zkušenosti, dávám tu pětku a jako pomáhá, plus dávám ještě Artro green a Caniviton forte. Nejvíc mi přijde že pomáhá ten Alavis, protože když ho visadim víc než na tejden vždycky začne kulhat..

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit

Děcka neblbněte a voprafte někdo tomu eldorádovi auto vojedžra, ať může přiject!

Baysha
Nazdar Bajšová, docela ráda bych tě viděla v neděli v Jílu. Jak si na tom? Někdo by tě tam měl aji s mušem vyklepnout, neboť byste se měli pozřít na vesty taky trochu. Máš kontakt na hancuw? Měli byste pořešit navzájem kontakty, hancaw s tebou potřebuje mluvit a ty si byla děsně ztracená - už si najitá? A co už umíš ze školení? Vypnout intronét celýmu západnímu německu? Hlavně přijeď v nedělu.

impact
oukej, kůli tobě si ten časák koupim - bude tam někdy i jinej pes než hečbek? ))) Tohle číslo nebude tak slavný, chyběj tam fotky hlavních hvězd )))

Monty
Vzpomínkou na Monťáčka přejeme mu krásné narozeniny in memoriam, už brzy ti pošle za sebe malou Faith.

hancaw
Jak jako koňa? Zas nějakýho hřepce?

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:41 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

nemethova5 našemu starýmu tosákovi zabíral lidskej Hyal gel - Alavis nemohl vždycky se po něm poeal jinak se dožil v plném rozletu 14 let.... umřel letos v lednu
Nicméně jsem Alavis dávala dlouhodobě koni - spoustu let bez přerušení a byl fakt skvělej! hlavně v zimě kdy ho trápily klouby tak jsem zvýšila dávky a Boban běhal jak zamlada
Gerda jo a už mi ho i vybrali jsem obklopena bandou nebezpečných šílenců usilujících o můj život!

<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání