Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:28
- Nahlásit

Lájoš
Počkej budeš se bát mě

jo, to je pravda, do teď jsem nepřišla na to, jak psy natrénovat na ten tvůj atak a to chodíme cvičit do podchodu pod D1

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:29
- Nahlásit

Lájoš
To je bordel. Jsem zvědavá jak mi vyjde tip.

Budou to 3 psi a 1 fenka a budou 2 černý a 2 zrzavý. Joo a budou mít bílý znaky.

Nic, jdu ven s hafavýma.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:30
- Nahlásit

též jdu ven..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
náhodou to byla naprostá prča, kyra tahala děcka na vozíku ti z toho měli srandu, lily skákala z vozíku na vozík každýho olízala z toho měli taky srandu, fakt byli ty děcka úžasný a přistupovali ke psům s větším citem jak normální děti....

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit

Lájoš no jo vlastně! Ty budeš dělat zvuky viď? Mocinky se těšim jak se mami lekne a bácne tě kabelkou po hlavě bo v této sestavě nekouše pes ale psovod
ad. Sabina možná byste jí měli předvést co přesně po ní chcete - vrhni se na zem a sténej třá to pomůže

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:34
- Nahlásit

hancaw
vrhni se na zem a sténej třá to pomůže
))) si blbá??? Co když mášenek porodí taky nějaký šelmyje????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:35
- Nahlásit

Lájoš
začínám se krapet bát teda

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:37
- Nahlásit

Gerda šak u nich se to už ztratí ne? Za pár dnů jí roděj ty další tak se můžou střídat v kojení any mohl Mášenek i do práce a navíc se zase zviditelní ne?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:44
- Nahlásit

hancaw
Mocinky se těšim jak se mami lekne a bácne tě kabelkou po hlavě bo v této sestavě nekouše pes ale psovod
To je mi jedno nezapomeň že jsou jeden tým a jako jeden tým poletí. na kabelky jsem obzvláš hákliv.

Sabina možná byste jí měli předvést co přesně po ní chcete paní v klidu jo. Kdo se potom postará o ty tvorečky který porodím?

Gerda
si blbá??? Co když mášenek porodí taky nějaký šelmyje???? obávám se že by to vypadalo trošku jinak. To víš na poprvé se to nějak nedá odhadnout

kejtlin
začínám se krapet bát teda
To děláš dobře. Se ptej jinde oni ti poví.

zuzanarosakova
jo, to je pravda, do teď jsem nepřišla na to, jak psy natrénovat na ten tvůj atak a to chodíme cvičit do podchodu pod D1
Na mě si nějaká D1 nemůže přijít

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:58
- Nahlásit

LIDI V PÁTEK KOLEM 11 HOD MÁM POHOVOR NA TU PRODAVAČKU DO TĚCH CHOVATELSKEJCH, SICE BUDU PO NOČNÍ ALE TO SE NEDÁ NIC DĚLAT, BUDE TOM V GALERII NOVÉ BUTOVICE

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:00
- Nahlásit

TAK ZMĚNA JE TO DO CYKLISTYCKÝCH POTŘEB JAKOP PRODAVAČKA ALE I TO JE ÚSPĚCH

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:03
- Nahlásit

tak na ten pohovor jdu už ZEJTRA!!!! mi volala jestli bych nemohla zítra

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:06
- Nahlásit

kejtlin
a to máš také v nových butovicích???

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:07
- Nahlásit

Lájoš teda to bys přece Džíně neudělal! Mi je celkem jedno co porodíš a gdo se o to postará sem ti chtěla jen pomoct třeba se ti povedou nějaký roztomilí kříženečci

kejtlin ti budu držet palce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:11
- Nahlásit

Atusch
hancaw
jj je to v nových butovicích potřebuju radu jak se tam dostanu
all
by se mi hodilo jít odsud, dnes mi šéf strhnul 500 za to, že nemám ostře nažehlený puky na kalhotách, přitom to nejde protože jsou už tak prořídlý.....mám jen jedny a už jsem je dostala poděděný a já je nosím už 4 roky, snažila jsem se mu to vysvětlit a hlavně mi 2 roky slibuje nový......

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:19
- Nahlásit

kejtlin pojedeš autem? Nebo necháš auto na metru a pojedeš metrem? Nové Butovice jsou stanice metra B jak se jmenuje ten obchoďák? Myslím že na butkách jsou 2

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:21
- Nahlásit

kejtlin
A chceš autem nebo metrem?
Autem:
Z Holešovic pojedeš po ulici M. Horákové kolem Letné, tama když budeš sledovat ukazatele na centrum tě to dovede do tunelu, projedes Strahovským tunele, když z něj vyjedeš před tím než pojedeš do dalšího odbočíš vpravo směr Radlická ul. to odbočíš doleva. Radlickou jedeš fuuuurt nahoru a ta tě dovede až ke Galerii Nové Butovice.

Metrem:
Sedneš v Holešovicích na metro, pojedeš směr Florenc, tam přesedneš na linku B a jedeš směr Zličín - a pojedeš až do stanice Nové Butovice. Tam to projdeš pěsky podchodem pod tou hlavní a jsi tam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit

hancaw
pojedu pro jistotu z nera busem a pak metrem, vím, že je to b-čko, je to Obchodní centrum Galerie Butovice, Radlická 117, Praha 5 v přízemí mezi
minigolfem a Komerční bankou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:24
- Nahlásit

Atusch
děkuju, na letnou sice umím, ale nebudu riskovat že se ztratím někam dál, to třeba až jestli to vyjde tak si to projdu třeba po kouskách od tunelu pěšky, kdybych chtěla jezdit někdy autem

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:30
- Nahlásit

lidi já mám depičku, politujte mě někdo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:33
- Nahlásit

Biluška
lidi já mám depičku, politujte mě někdo

lity, lity moc. z čeho?

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:36
- Nahlásit

kejtlin
Od tunelu to je docela kus, ale tak třeba tě můžem někdo provést. Já tam jezdím nakupovat každý týden.
Jinak až vylezeš z metra tak se neděs, musíš projít kolem prosklené budovy jakoby mezi něma, pak po schodech dolů do podchodu a ten tě vynoří hned u Galerie. A až vlezeš do hlavního vchodu tak jdi jakoby rovně je to na té straně co je McDonald.
Aspoň teda ten minigolf jo, co je tam cyklistického nevím, možná nějaká novinka.

Biluška
lity lity paní co se vám stalo?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:37
- Nahlásit

Biluška

Lilty lity pani

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:43
- Nahlásit

kejtlin
Jednak Nýna asi potratila a za druhé mě neskutečně irituje celá ta kauza kolem Sabiny. Utichlo to tady na diskuzi a žije to celé na telefonech. Neustále někdo volá, vzápětí volá někdo jiný, že mu tamten řekl, že já jsem řekla a ona na to řekla a proč já jsem neřekla..... Furt jenom zvedám telefony, vyvracím nějaké fámy, už mě to fakt neba. Teď volala ta Sladíčková či jak se jmenuje (ta důchodkyně z té chaty co Sabinu původně inzerovala), že si ji příští týden chce vzít. Chce táhnout fenu po operaci (si myslím, že beztak skončí na tom císaři) a týden starý štěňata někam do prdele, na chatu kde má dvě čuby, z toho jedna po Sabině startuje... Mě už je to všechno s prominutím u prdele, ať si někdo tu čubu odveze pokud možno hned, chci mít konečně klid. Připadám si jak v nějaké pošahané reality šou - celý národ sleduje každý můj krok. Každý je samozřejmě chytrý jak rádio, takže neustále radí, ať jdeme hned na císař, ať uděláme tohle a tamto a samozřejmě ať je neustále o všem informujeme Si asi myslí, že mám na zahradě ropný pramen, takže můžu neustále volat a esemeskovat na všechny strany a vůbec nemusím pracovat (ale zatím nikdo z těch radících nenabídl, že uhradí účet na veterině, který se šplhá do astronomických výšin. Lidi tady z žumpy a z cz-psa celkově jo, ti pomoc nabídli, ale ti co furt otravují ne) Už mě to fakt neskutečně sere. Lituju, že jsem se kdy do tohoto namočila a je to opravdu moje poslední pomoc komukoliv

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:47
- Nahlásit

Biluškato je desny lity,lity,lity...a vis jak se to rika,po zasluze byva kazd yradne potrestan!!!!mam s tim skvely zkusenosti!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:52
- Nahlásit

Když tak nad tím přemýšlím, je to vlastně skvělý nápad, aby si Sládečková čubu odvezla. Budu ji pak moc v šest ráno volat jak se štěňátka mají

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:02
- Nahlásit

Biluška
Budu ji pak moc v šest ráno volat jak se štěňátka mají

laguna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:05
- Nahlásit

Biluška
I já tě lituju a jediný co ti řeknu je abys jim to všechno naučtovala.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:13
- Nahlásit

Biluška
Líy líty pani dneska sem splkla s lesním mužíkem(páník od Garpové víly s neméně slavným Argem alias médou)mám vás srdečně pozdravovat,třeba vám to majíííčko zvedne náladku,následně vyžíznout že se těší na trek převelice

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:17
- Nahlásit

danajasa
Jé, gde ste potkala Lesního Skřítka? Essi je ještě potkáte tak jim plís vyřiďte, že se na ně rovněž velmi těšíme a na strejdu Greňa taky, ať ho určitě přivezou

laguna
I já tě lituju a jediný co ti řeknu je abys jim to všechno naučtovala.
Dobrý nápad paní. Akorát škoda, že jim nemůžu naúčtovat i benzín proježděný na veterinu kam jezdíme denně (asi 40 kiláků), ztracený čas, nervy a to buzení v šest ráno No ale to jim vrátím až budu volat já

<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání