| Autor |
Zpráva |
Cigi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit
Alexa
No právě a Rita je navíc bojácná a totál závislačka, je z útulku. Ona by nepřežila ani ten pooperační box, má fobii z mříží....Ve všem by nám vyhověli, mohl by jeden z nás být u ní většinu času a pooperační péči by dělal náš vet u nás doma. Ale stejně nebudem mít asi odvahu do toho jít...Já jsem tak 80:20 pro ne. Asi si nechám poradit jen jaké léky atd.....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit
Alexajj,zkusim,uvidime no.ale to spise zabira pri dlouhodobejsim pouzivani?
Cigino prave,ta pooperacni pece bude strasne narocna a co pak?
hancawjsem si vsimla,ze to ma hodne jak ma byt zmena pocasi a to jako dost brutalne!!!!jeden den chodi normalne a druhej den se plazi.
danajasafujjj pani,vy mate same supr veci,koukam,ze se nenudite!!!si hrajes na vetrelca????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit
Alexa
máš slizárium
A co mám jako jít spát na psí pelech a založit velkochov slimáků???
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:24 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
danajsa hlavně že je ti teplo děfče
nemethova5 vydrž se to zase usadí
Alexa tak to v žádným případku cokoliff jen ne nostalgíje kromě toho že ztloustnul se zas tak moc nezměnil jen vylepšil kecy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit
hancawno je fakt desny se na nej nekdy koukat,dost me to irituje,jako chapes jo?
jako tatka petka je vyssi levl jo???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit
Jdu se svalit do postelárija. Takže dobrou, dofám, že bez hatů
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Gerda
omluvuji se za nepřítomnost, su malinko ztracená, bo na starým týmobajlím founu mi nejede outůčkovej net a novej služební tydlifoun eště nemám... v neděli je jíl? tybrďo, to by možná šlo skloubit s rodinnou akcijou v Kostelci... zasadím se všemi silami co mi chce hancaw?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit
já byla v masišti
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
nemethova5 mě se na to taky dobře nekoukalo ale občas pomáhalo namazat mu ty nohy francovkou nebo třeba ibalginem
Myslim že trochu vystřízlivěl a začal víc kecat nejftipnější mi přišlo jak se teď rozplýval nad tim dítětem a přitom má dvě o který se nestará
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Týýý vooo lééé v dramatech je ten týpek co sežral nákou ženskou co se chtěla sebevraždit hlava mi to nebere
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit
hancaw
ahoj, pani, prej si mi něco chtěla?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit
danajasaTýýý vooo lééé v dramatech je ten týpek co sežral nákou ženskou co se chtěla sebevraždit hlava mi to nebere
taky na to čumim
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:38 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Baysha jo chtěla - prej jste někoho sháněli v práci s dobrou Aj. ale asi už to bude pryč co?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit
hancawaha pani to me nenapadlo,ze mu muzu hnatky mazat francovkou moc dekuji!!!!!
co se tyce tatky peti,tak k tomu se vubec nevyjadruju,ten je zralej tak na kop do hlavy a mezi nohy.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
hancaw
nene, furt to platí - ale krom AJ to chce taky aspoň trošku znalosti stran IT a telekomunikací... http://www.chcidoo2.cz/volna_mista/index.html?id=4 691
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit
Biluška
došla ti odpověd´ na tu sovu? neustále mi padá net
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:45
- Nahlásit
nemethova5 francovka je dobrá - rychle se odpařuje tak nemusíš hlídat jestli to náhodou neslíže což u těch mastí je trošku problém.....
Baysha díky zkusím to jak hluboký ty znalosti mají být? Teorii bych asi zmákla ale s praxí je to už horší .....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:47
- Nahlásit
hancawaby hajanoj nebyl jeste k tomu vozralej z francovky,no lizat to nebude on veskery takovy veci a alkohol nenavidi!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:53
- Nahlásit
Tíjo hele chcete aby se vám zcvokl pes nebo kočka?Tož mu kupte tuto interaktivní hračku jako sou ty lidi vůbec normální???? http://www.eshop-bozita.cz/frolicat-bolt-1/
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:55
- Nahlásit
hancaw
Hele abys věděla, o co se jedná: jde o dohled sítě. V Německu. Velitelství rozhodlo, že budou Němcům dohledovat síť Češi. Bez ohledu na jazykovou bariéru. Bohužel to začíná vypadat, že krom angličtiny nás budou muset naučit i německy, bo Skopčáci jaksi překvapivě anglicky nemluvěj Co se týče znalostí - je dobrý trošku vědět, co je to DSLAM, router, switch, VPI/VCI a tak... Nic moc do hloubky, mně třeba vzali vyloženě jenom skrz angličtinu, neřekla jsem jim pořádně ani vrstvy OSI Ty pozice jsou vlastně dvě, jednak k nám na DSLAMy a další na IP síť. Nevím, co znáš a co jsi dělala, jestli by to pro tebe bylo...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit
danajasaty jo,az budu mit prachy to koupim aminovy,on furt lita a lovi svetylko,hlavne to z baterky,s tim si vyhraje nejvic!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:58
- Nahlásit
no dnešní kombinace jídel nebyla asi nejšt´astnější, krysy budou mít pod peřinou chemickej poplach-nebo si to aspoň budou myslet
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:17
- Nahlásit
nemethova5
Pani a netrefí hošlak?Já třeba když nám nainstalovali světla pod okna na přechod pro chodce a nějak se na tý tyčce houpaly takže mi běhalo halogení po stropě a mě málem rupla céfka stálo mě to tři stofky za hutný závěsy nový.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:25
- Nahlásit
danajasano von je na svetla naprosto silenej!!!ne netrefi a ja budu mit konecne klid vod neho,to ho naprosto unavi a konecne ho uvidim,ze ten pes chrape!!!me takove veci nevadi,on totiz pase jak svetla tak i stiny,proste magor,tohle jsem zazila u kocky ale ne u psa,no taky by me vadilo,kdyby mi litali svetylka po strope.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:30
- Nahlásit
asi du žumpo číst do postele a pak spát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit
kejtlin nejdřív mi pošli znova ten mail a zkus to s přílohou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:38
- Nahlásit
Crysa
já na to jebu protže mi neustále padá internet-na jedno odeslání 2 krát spadne takže to pošlu zejtra
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:44
- Nahlásit
kejtlintak si hlavne v posteli nezapaluj,kdyz mas ten biochemicky poplach.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:44
- Nahlásit
kejtlin tak teda dobrou
Já jdu už taky prdět do peřin. Už mi zas běží večerníček, kde sbíraj kosti.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit
kejtlin
Tak přesně aj já furt to padá.Takže všm dobrou ze slizárija,du si nastlat mezi šnečky
|