| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit
Marush
hele asik nebudeš moct teda toho matesa zneuctít,bo to tam ségra nebé chtít čekat od 9ti do 3než se všichni dogestímeš,což bych se jí ani nedivila...tudíž bych jela tak třá na tu 12vzala Bambuse a dojela do Jílovýho a Zloves tim pádem padá....nevidim jiný řešení...samozřejmě ti matesa může dovést Baico,ale ta to odmítá,takže asi nebude ten seks teda,nevim no
ty vole já to vůbec nechápu!!!!! dyk ségra bude se psema oběma na kanystrech, ne??? nebo kde budem vyzvedávat Rambíka???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit
agáta12
pani já už vás mám taky krs ty palačinky, děsně je milákuju, přesně, jak píšete! Voschlý, když z nich kape marmoška, nebo tvaroch! Ale uznejte, co tam budeme dělat, když vy budete seriózně kanystřit, procházet se můžem v rámci srazu poté, až skončíte.
Ráno bychom se vyzlovsili, vyráchali čokle v pískovně nebo v nádrži, prošli po lese, dali kávu, přigestili se do Jílu, počkali, až skončíte, pojedli palačinek, pokud zbydou, pokafili, poprocházeli, čokle umrtvíme, sebe taky a odpo se jede domki jako páni.
Vesty ještě nebudou, já zatim neměla volno, abych dojela do té výšifkárny, musim si na to vzít den volna, možná to nakonec udělám v pátek, že si vemu volnej den. Přijede tedy jen prototyp bez výšifky.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit
jbat
ty vole já to vůbec nechápu!!!!! dyk ségra bude se psema oběma na kanystrech, ne??? nebo kde budem vyzvedávat Rambíka???
najn!!!!!!Rambík už je přece má ty zkoušky...a abychom právě nemuseli se srát tam ráno,protože by ho musel někdo(v tomto případě ty)hlídat...tak tam jedeme až odpo a tudíž ho ona nechá doma...a tam doma u ní ho my máme vyzvednout,zatimco ona bé dělat tuli/tuli zkoušky z Kokešem...
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit
kejtlin
protože doufám, že budou ty palačinky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit
Marush
...a abychom právě nemuseli se srát tam ráno,protože by ho musel někdo(v tomto případě ty)hlídat...tak tam jedeme až odpo a tudíž ho ona nechá doma...a tam doma u ní ho my máme vyzvednout,zatimco ona bé dělat tuli/tuli zkoušky z Kokešem...
Aha! Tak OK, tak zas jako ale doufám, že nebudou všichni ve zlofsi až do čtyř třeba... A tak kdyžtak si dáme buchtu, víno, projdem se a pojedem dom.
Hele a jak já se dostanu k tobě?? Krz tamto?? Booože, zase mám tik, špatná organizace úplně...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
agáta12
protože doufám, že budou ty palačinky
jo tak, tak já jich nasmažím fakt moc, ale domu to nepovezu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:35
- Nahlásit
jbat
doufám, že nebudou všichni ve zlofsi až do čtyř třeba
no to určitě ne, vidim to, že hnedle po kousání se vydáme směr praha, myslim si, že do dvou bychom tam měli bejt.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit
jbat
Aha! Tak OK, tak zas jako ale doufám, že nebudou všichni ve zlofsi až do čtyř třeba
no to já taky doufám,už mě to celý začíná trochu navozovat mrtvičku nevim ,ještě se domluvim se ségrou...
Gerda
A mohlo by se orientačně říct od kolika je teda ten mýtink..ne v kolik tam kdo přijede a bude jíst buchtu , ale jako od kolika je ofiko začátek,abychom se podle toho zařídili nebo se šli zabít? dík
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit
Psíček
Psíčku deš na náš sraz? Můžeš semnou eště nemám partnera...Jbat mi vyfoukla všechny fíky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit
Marush
to já taky doufám,už mě to celý začíná trochu navozovat mrtvičku nevim
ok.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit
Gerda
Marush
doufám, že nebudou všichni ve zlofsi až do čtyř třeba
no to určitě ne, vidim to, že hnedle po kousání se vydáme směr praha, myslim si, že do dvou bychom tam měli bejt.
Do čtyř jsme tam byli teď, protže jsme čekali na výstvaníky až dorazej. Ve dvě by první zlovesí účastníci mítyngu měli dorazit do Jílového.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
Psíček
Hej jbat tys tak dobrá, to je teda NÁŘEZ!
Já vím, tak se hezky mlčky uč od těch dobrejch...
Marush
Psíčku deš na náš sraz? Můžeš semnou eště nemám partnera...Jbat mi vyfoukla všechny fíky
nene, jestli Psíček pude, pak jedině se mnou!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:42
- Nahlásit
Marush
A mohlo by se orientačně říct od kolika je teda ten mýtink
Ale to jako nikdo neví, když to navazuje na ty kanystrry. Biluše psala, že budou končit nejdřív ve tři. Tak hned, jak skončej. A jak to jako chceš asi ofiko dělat? Dobrý den, vítáme vás na žumpasrazu, právě zahajujeme další jarní setkání, račte jíst až odteď....tři dva jedna start ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit
Gerda
zahajujeme další jarní setkání, račte jíst až odteď....tři dva jedna start
to bys nedala, co? takovej ofiko žrací program.
Marush
heleď, prostě se domluf se ségrou, dej mi vědět kdy a kde a řekněme, že se dogestíme do Jílu třá na jednu hodinu?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit
jbat
nene, jestli Psíček pude, pak jedině se mnou!!!!!!!!!!!!
Hele ty jsi teda pěkně hamižná!!! Todleto se ti tu trpět nebude. Neb každý ví, že Psíček je již dávno zaslíben majitelce fóry!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:46
- Nahlásit
Baico
Psíček je již dávno zaslíben majitelce fóry!! ,
no ale von jí přece zdrch vod oltáře tak to ho asi už nechce, má ňákou hrdost ne????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit
Psíček
Dobře jbat, s tebou bych šel, ale musíš mi koupit obušek, já žádný nemám.
vemu drezurní bičík, pouta, latexovej obleček (ten nevím, jestli oblečeš, nevím, jak vypadáš. je jen trochu vytahanej přes prsa.), důtky... to by mohlo stačit. tak kde tě máme vyzvednout?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit
jbat
to bys nedala, co? takovej ofiko žrací program.
nedala, ale potřebovala. Teď sem od minulýho tejdna zhubla dvě kila, páč sem snížila dávku snídaně )) Ale bez prdele jako - normálně sem 2x v noci nejedla, měla menší snídani v práci, už 4 dny sem neměla pečivo (páč žádný nemám) a mám o dvě kila míň. Kdo ví, kde se to zastaví ))))))))) Obávám se, že se to zastaví ve chvíli, kdy si zas dopřeju řádné snídaně )))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit
Gerda
Dobrý den, vítáme vás na žumpasrazu, právě zahajujeme další jarní setkání, račte jíst až odteď....tři dva jedna start ))))
jo přesně takhle..chci v tom mít ordnung! Frštenzíííííí?! Proto mám taky německýho vofčáka,že jo... já jen chtěla vědít jako jestli je začátek třá ve 12 nebo ve 4...nic víc...a už nic nechci teď...už jsem v diskomfortu šílenym...už mě nechte bejt
Psíček
Marush nejdu, dyk víš, že jsem duševně i psychicky zaražený, to by se to asi nelíbilo takový srazování.
to nechápu teda...sem se už těšila...tag nic no,tak radši DH
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit
Alexa
tak to ho asi už nechce, má ňákou hrdost ne????
No ale Jbat by si měla uvědomit, že by ji svým zájmem mohla velmi ranit její city. Todle se mezi slušnejma lidma prečiž nedělá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:51
- Nahlásit
Gerda
normálně sem 2x v noci nejedla
ty jíš v noci??? a kdy spíš?
Obávám se, že se to zastaví ve chvíli, kdy si zas dopřeju řádné snídaně )))))
to asi jo no. )))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit
Marush
Tak sraz je oficiálně od 15.30 ))) Přiject se může dříf i pozdějc, jíst se smí už od začátku, kafe taky se smí.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:53 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Zdáár jako to nedočtu páč už nejsou dlouhý zimní večery u krbu chápejte!Nyní potřebuju vymyslet krycí název pro pakůně,páč sme už měsíc nebyli na stopě dnes šel bylo to pěkné,usoudila sem že zraje jak tvarůžek,ale syreček už tu je,Takže žádám o oficiální schválení názvu plemene HOLOMOCKÉ PAKŮNˇ
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
Baico
Todle se mezi slušnejma lidma prečiž nedělá
hele ty bu´d ráda že jsme upustili od sexuálního vobtěžování matesa,pokud béš Jbatce zakazovat eště psíčka,tak se k tomu zas možná vrátíme...ve vlastnim zájmu bych se do tohohle nepouštěla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:56 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
danajasa
HOLOMOCKÉ PAKŮNˇ
tak eště může být Romadůr.
Gerda
Tak sraz je oficiálně od 15.30
tak to bych teda jela rozhodně dřív... co Maruš?
Marush
hele ty bu´d ráda že jsme upustili od sexuálního vobtěžování matesa,pokud béš Jbatce zakazovat eště psíčka,tak se k tomu zas možná vrátíme...
slyšeli ste slovo boží, amen!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit
Gerda
Výborně,děkuji převelice a upeču vám něco taky...eště nevim co
a už du,už musim...nic nezvládám,jste zlý lidi co furt píšou a já nemůžu pracovat vůbec...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:58
- Nahlásit
jbat
tak to bych teda jela rozhodně dřív... co Maruš?
jo třá na 12ku a na pohodu!!!Nebo na 1nu a už na mě nemluvte...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit
Marush
hele ty bu´d ráda že jsme upustili od sexuálního vobtěžování matesa,pokud béš Jbatce zakazovat eště psíčka,tak se k tomu zas možná vrátíme...ve vlastnim zájmu bych se do tohohle nepouštěla
Už mlčím, si to s Psíčkem užijte
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit
jbat
slyšeli ste slovo boží, amen!
vidiš...teďka si řekla konečně něco inteligentního,vidiš že to jde když se snažíš trochu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit
du vy blázni...a s Jbat se domluvíme eště soukromě na tý logistice!!!
|