| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit
davidkova renata
esi můžu prosit,nepouštěj se do debat esi bé bydlet f teráryju akváryju nebo jiným riu
pššššššššššššššššššššššššššššššššššššššttt!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit
gabifi
novej hat je převelice velice pjeknej. Až bude Adam zlobit, tak mi ho pučíš, viď?
Dík paní,ale zklamu vás,Adámek je na něj přece jen velkej,maksimálně by ho hat mohl přiškrtit.
Gerda
Brýtro megerové, zdravím novou šelmyjoženu a hlavně mauglíčka, kerej už má dalšího hata, hata Ká. Kde se to zastaví? Já to vidim, že voni tu pumu nakonec mít budou. Až donde na slona a medvítka, budou vystěhováni, všichni jablůnkofcí.
Puma fakt nebude. Ale fčera už sem říkala,že ten velkej barák je průser.
Biluška
K Hatovi ti gratulovat nebudu, ale aš váš všechny uštkne a sežere tak vám pošlu nějakou kytku na pohřep
Tenhle hat neuštkává,ale gdyby náhodou něco......nesnáším karafijáty.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:17 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Baico
A prosím debaty o těch skleNěných nádobách různých tvarů a funkcí už nerozvíjejte
doufám,že stim nějakej debyl zas nezačne
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit
Zítra mám dovolenooooooooou. Ale budu fstávat ještě dřív než normálně. Je to pořád dovolená?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:18
- Nahlásit
Biluška
Fčera sem ji na chvíli zpacifikovala asi čtyřma fackama a několika ránama vařečkou. Páč už byla neskutečně ofrklá a drzá Nejspíš to zabralo, páč dneska ráno nebylo po pubertě ani stopy
Super chválím matku pluku. Můj syn když už to nebylo k vydržení tak byl u nás veselý drát a to, že jsme prostě vzala pěstí ne dlaní to bych si ublížila, ale pěsti a dostal. No a teď má 27let a nedávno zase byl veselý drát prostě dostal, když se mi něco nelibý dostane pěstí a je vymalováno. On má 115kg, měří 193cm já mám 60kg i s posteli, měřím 173cm, ale vyskakovat si jako na mě nebude. Nedávno jsme shodila ze schodů chlapa, co po mě ječel tak ať vidí co ženská dokáže když s kreténem není řeč.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:18
- Nahlásit
jablunka
gdyby náhodou něco......nesnáším karafijáty
Moooooc blbáááááá
Jsem pila kafe.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit
Gerda
vypadají stejně jako bratranci Veverkové, když byli miminka. Jako rozlitej jogurt.
Tommáš pravdu, když na fotce neni máma, tak to nepoznáš
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
kdes vzala teráryjum? prdlo ti akváryjum jo?
Ale prt prdlo.....jedno prdlý sme gdysi teda měli,ale bydleli v ňom potkani.
Ale velkohat uš měl svoje vosobní a pro malohady bude ze zrušenýho chovu hatů.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit
Gerda
vypadají stejně jako bratranci Veverkové,
ty s tim ruchadlem???? to se mi nezdá teda..
jablunka
jedno prdlý sme gdysi teda měli,ale bydleli v ňom potkani.
a byla v něm voda? .-)))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:21 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
Mám, můžeš ho smazat, aby náhodou Bambiho někdo neotravoval skrz to, jestli má doma akvárko
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:21
- Nahlásit
davidkova renata
doufám,že stim nějakej debyl zas nezačne
ŽE???!!!
pawLINka
Zítra mám dovolenooooooooou. Ale budu fstávat ještě dřív než normálně. Je to pořád dovolená?
ne, to je jen den, kdy nejdeš do práce, ale vstáváš ještě dříf. dovolená jistě ne. můžeš mi ale vysvětlit, proč to děláš??
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Baico
Monty
Holky,nechci bejt hnusná,ale vypadají jako krmení pro ty naše haty.
Ale samože krásný krmení.
pawLINka
Moooooc blbáááááá
No cococo,však nejsem Lenin.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Čus bus psomilci a velkohatochovatelé!
Taky hlasuju za zákaz některých slov zde např.vše co končí na "rium" bych po trestem smrti zakázala...
davidkova renata
s tim venčenim jsem si uvědomila,že ty asik můžeš jen dopo,ale já zas jen odpo..tak nejdřív kolem4tý než dogestim z práce dom vemu zlomalopsa atd...
jablunka
Já už každej den čekám co to bé příště..navrhuju třá vopičku,nějakýho drzýho makaka moch by se jmenovat třá Antónyjo Banderas, nebo psouna prérijovýho ten je super a moch by to bejt...např Bret Prt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit
Baico
aby náhodou Bambiho někdo neotravoval skrz to, jestli mám doma akvárko
já myslim,že stejně nemá..možná tak prakvárko jak jebnul do akvárka dyš šel vod Velasů )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit
davidkova renata
a byla v něm voda? .-)))
Ne......bylo to prakvárium.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:23
- Nahlásit
davidkova renata
jedno prdlý sme gdysi teda měli,ale bydleli v ňom potkani.
a byla v něm voda? .-)))
mamko drž hubu tě řikám!!! se to už nesmí vopakovat!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit
jablunka
Holky,nechci bejt hnusná,ale vypadají jako krmení pro ty naše haty.
No a za pár týdnů se vaši hati proměněj v krmení pro ně
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
Dobrý den,kozy ven! Takže máš Rambíka na neděli!!! Pak se ešče musíme domluvit logisticky jak to pořešímeš...
|
Tinta76
|
- Nahlásit
dobrý den celý den
se z toho černobílýho fakt už poseru včéra pohodička, v noci pohodička (když pominu to, že všici štyry čokli byli nasáčkovaný v posteli, s tim že nahatci musej bejt nutně přikrytý peřinečkou ), ráno byli vypuštěni na zahradu a při návratu ten idiot dost hnusně vrčel, nevim vůbec na koho, stál sám v kuchyni, ztuhlej, čuměl do zdi a vrčel taxem ho vyhodila na půlhodiny na chodbu, kde po celou dobu škrábal na dveře, že ce zpátky
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Marush
á už každej den čekám co to bé příště..navrhuju třá vopičku,nějakýho drzýho makaka moch by se jmenovat třá Antónyjo Banderas, nebo psouna prérijovýho ten je super a moch by to bejt...např Bret Prt
Opičku nigdy,páč sou to fsteklý mrchy,smrděj a musej mít furt plíny......sem ráda,že děti z nich už vyrostly.
Ale psouny maj fjednom Petku f Pardubicích a sou moc krásní.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Marush
ale já zas jen odpo
jo ty už makáš jo?? tak to je blbý bo to je jak řikáš.-((( ale uvidíme se o víkendu v jílovým ne????????
jablunka
Ne......bylo to prakvárium
jotak to jo.. )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:26
- Nahlásit
Marush
Dobrý den,kozy ven!
Dobrý den, šulín ven.
Takže máš Rambíka na neděli!!! Pak se ešče musíme domluvit logisticky jak to pořešímeš...
jasně, se zas někam případně dogestím, resp. pravděpodobně budu dogestěna jako minule...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
jak jebnul do akvárka dyš šel vod Velasů
Ty vogo, aby si mě teda pamatoval. Aby mě neposlal do pryč, když ho teta zkontaktuju, že ho vezu v sobotu do Jílovýho.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:27
- Nahlásit
jablunka
Ale psouny maj fjednom Petku f Pardubicích a sou moc krásní.
já si myslim,že ti vyloženě takovej psoun co si vyhlobí v gauči noru a všechny hryže,velice chybí...to ještě promysli
davidkova renata
ale uvidíme se o víkendu v jílovým ne????????
Tak to je samozřejmost!!! tak to nebém hrotiti...Dudu už je velmi velké jen dodávám
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Baico
No a za pár týdnů se vaši hati proměněj v krmení pro ně
No to je jasný.
Ale takovej poznatek......fšicí psi terárko i knihárko vopcházej a hati jim nevoní,jen kocour dneska spal na terárku s přesvječením,že toho plaza dostane.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jablunka
sou to fsteklý mrchy,smrděj a musej mít furt plíny......
někdo mě shání???
Tinta76
se na něj vyser,třá je prostě debyl,no..nesnaž se pochopit jeho zvrhlou duši,at dělá co po něm chceš a pak se časem uvidí..nebo taky né
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:28
- Nahlásit
Tinta76
pani, ahoj, tu nedělu musím rušit, tedy nebudu k dispozici tvému psoj, neb se budu napojovat na Rambíka, kterého budu vystavovat a tudíž by asi bylo dobré, aby si aspoň všimnul, že existuju... tak se nezlopte.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Marush
já si myslim,že ti vyloženě takovej psoun co si vyhlobí v gauči noru a všechny hryže,velice chybí...to ještě promysli
Já f tom mám jasno........mě stačí Žaneta s Žofinou.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
a byla v něm voda? .-)))
Ne......bylo to prakvárium.
nemohla v něm bejt voda, bonc jasně psala, že myšky a rybičky se nemaj chovat pohromadě, protože myšky překoušou hadičky vot filtru, nebo rybičky nejsou vidět f pilinách.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
sou to fsteklý mrchy,smrděj a musej mít furt plíny......
někdo mě shání???
Jsu bubá viď
|