| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit
Že bychom mohli aji eldoráda a agátu nagestit do Zlovse a pak je odtáhnout do Jílu, ve Zlovsi by si mohli aji kousnout na Matýska, aji kanárek by moch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit
Marush
jbat
A proč ho nevyzvednete ráno a nepřesunete se na dopo do Zlovse? Jako čekat do tří, než budeme moct do Jílu, mi přijde jako kravina. A navíc v takovym počtu, kdybychom chtěli jít na procházku, nikde nezaparkujeme. Navrhuju proto tu Zloíves, po kurzistech bychom najeli na přátelskou návštěvu, pokousali a pak to všechno odvezli do prahéééé. A když bdue vedro, aji bysme to vykoupali v nádrži nebo pískovně.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit
Gerda
aji kousnout na Matýska, aji kanárek by moch
hlavně Jbat by si chtěla kousnouť dyby to šlo nějak podpultově zařídit
jbat
kazišuk ten rambík, fakt jako
no mám stejnej názor,ale jet z Mníšku do Zlofse,ze zlofse do průhonic a z průhonic do Jílovýho se mi zdá poněkud na 3,14ču,nevim a to vše s nyxlem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit
Gerda
Eldorádo i Agáta se kanystrují ty trupko. Tagže tam budou od rána, ale já si je usurpuju pro sebe a nevrátím dřív jak ve čtyři . Než začneš něco organizovat tak tě upozorńuju, že z žumpy se kanystruje ještě Kejtlin,Adidaska,Venta,Hancaw-mamka a Crysa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit
Tinta76
když si z toho přestenete dělat bžundu, tak vodpověď zní taky ne????
no spíš taky,ale zas to nejde říct jistě,nikdo sme ho neviděli,tak to je těžký,počkáme a uvidíme až ho uvidíme.-))) vono se to dá takhle fakt těžko říct.
Gerda
Že bychom mohli aji eldoráda a agátu nagestit do Zlovse a pak je odtáhnout do Jílu, ve Zlovsi by si mohli aji kousnout na Matýska, aji kanárek by moch
mě je to fuk,ale pokud vim tak eldorádo chce dělat ty kanystry!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
Marush
no mám stejnej názor,ale jet z Mníšku do Zlofse,ze zlofse do průhonic a z průhonic do Jílovýho se mi zdá poněkud na 3,14ču,nevim a to vše s nyxlem
no a nemůže ti ségra Rambíka hodit nebo případně ho hodit mně v Prahé a já bych se pak někam dogestila i s nim? jinak jako chápu, naprosto v pohodě.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
Gerda
A proč ho nevyzvednete ráno a nepřesunete se na dopo do Zlovse?
ty vé,nevim jestli by ségra souhlasila,Rambíka nám takto vydat...mi neposlechne asik a bé furt diskomfortně štěkat tam na psy brániče jak největší dezolát... a máňa ho zas kousne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit
Marush
ty vé,nevim jestli by ségra souhlasila,Rambíka nám takto vydat...mi neposlec
tak uvidíš. a ségra tam jako bé se dvěma psama od rána?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit
Biluška
z žumpy se kanystruje ještě Kejtlin,Adidaska,Venta,Hancaw-mamka a Crysa.
Ahaaaaa, no tak to je príma tolika hodnejch pejskůch, ale mě to vůbec neva, nebudu doma čekat do čtyř hodin, než budu moct se psem na výlet. Takže v neděli ráno jedu do Zlovse na kafe a cigáro a pak dojedem do jílu aji se zloveskejma V každym případě je dobře, že eldorádo i agáta jsou pořešený.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
Gerda
Děcka, co kdybychom si v nedělu dali sraz ve Zlovsi a do Jílu se přesunuli na druhou nebo třetí?
Výbornej nápad!! Asi nejlepší z těch, co tu dneska kdokolif vyprojektoval!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
jbat
tak uvidíš. a ségra tam jako bé se dvěma psama od rána?
ještě se s ní domluvim,no já právě myslela jet až na sraz cca ve12...a až tam jí dogestit rambíka a jít na procházku šicky a pak rovnou mýtink..ta zloves mi to narušila ten plán,ale uvidim co se dá dělat,protože vím,že tam chceš mocinky,moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit
Gerda
a proč nemůžem bejt v jílovým? jako to nejde bo co?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit
Gerda
jbat
tak ségra by nám ho vydala prej,dyš se mu nic nestane a neztratí se a celkově nebude mít z vás všech trojmat! jenže stejně furt nevíme to předání...tag nevim
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
bude jich tam hodně, budou potřebovat plac, v poctatě nic se tam pro nás dít nebude, nemůžem se jim tam nakouřit do kanystrovejch zkoušek, asi by to mělo mít taky nějakou úroveň. Takže tam asi bejt můžem, ale zřejmě ne na place, abysme nezabírali místo.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
šiš nevim co blbne, jistě že můžete bejt v Jílovym, stejně jako loni, dyť si můžou kanystrovat a my si dělat co chcem vedle, ni
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Ty nechceš do Zlovse? Dobře, budu si to pamatovat a neukážu ti tu krásnou požární nádrž, kam se dá jít kromě pískovny taky koupat!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
all
tak se to zas celý začíná zvracet do sebe koukám...to je špatná organizace,te´d už vůbec nevim kam s kym koho kde proč kdo s kym a tak......
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Ve Zlovsi maj hezčí procházky, s koupánim pro čokle, je tam víc lesa než v Jílu, v Jílu sou ovce a polnostě, kde když pere slunko, se nemáš kam schovat ))
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Čau,
jsem spjet ze školky, pískání se přesunulo z pravý části nosu do levý v levý se mi ucpala dutina a bolí to jako čert cuká mi v oku a v uchu. chci litovat! Hned
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
hancaw
lity lity lity lity lity lity moc, rýmička je šílená nemoc, ale pouze pro samečky. Ty seš samýca tak se koukej sebrat a makat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
hancaw
slanou vodu do hlavy, pak mocné lity lity, ale nenechat zastydnout.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit
Biluška
v kolik mají být zkouškující v jílu?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit
hancaw
chci litovat! Hned
lity, lity, moc moc moc moc!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
kejtlin
Od osmi do devíti je prezenčka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit
kachna
špicoidní psi odesláni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:19
- Nahlásit
Biluška
Od osmi do devíti je prezenčka
to abych vyjela kolem 5 kurňa i dyš já bloudim věčinou cestou dom
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:19
- Nahlásit
Děkuji fšem litujícím aš na Biluši páč mi nelituje tudíž jí taky nebudu litovat krs šelmyji nerodící
Asi mám alergii ale nevím na co ještě fčera jsem nekejchala! Nějakej šmejd asi vykvet!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:21
- Nahlásit
Gerda
Tak taklhle tedy ne, protože boxéři v neděli kóóósat nemohou, protože by nás jinak Biluška vykanystrovala a my chcem být zkanystrovaný. Jen aby bylo jasno. Včéra jsme konečně ulovili chlapa na káře, protože tu Saša ještě neviděl a tedy máme natrénováno skorofšecko.
Teď jen nesmí šéfovou bolet zub - neb by byla tuze nepříjemná, nesmí se jí nigdo lámat do kufru ,to by byla nepříjemná určitě ještě víc a prosím neprobírat hovna u prdele, bo by jí praskly cévky. Doufám že konečně ta štěňata z tý Doroty vymlátí a nebude mít komplikácyje a bude vlídná a milá na nás kolemjdoucí. Bo budu naštvaná já a boxéři budou zútočnělý.
A taky doufám, že do tý vsi nepoženete Kejtlin s palačinkama, které už doufám smaží ( mám ráda ty voschlé, co z nich kape marmeláda nebo jam ) a nesežerete je tam. Na Kejtlin se moc těším i když ji neznám, ale musí to být prima děvče, když už umí a chce smažit palačinky a ještě se o ně dělit.
A tak se na vás těšim na všici, jsem zvědavá na módní trendy vestičkové a nejvíc na tu Kejtlin
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit
Jbat
hele asik nebudeš moct teda toho matesa zneuctít,bo to tam ségra nebé chtít čekat od 9ti do 3než se všichni dogestímeš,což bych se jí ani nedivila...tudíž bych jela tak třá na tu 12vzala Bambuse a dojela do Jílovýho a Zloves tim pádem padá....nevidim jiný řešení...samozřejmě ti matesa může dovést Baico,ale ta to odmítá,takže asi nebude ten seks teda,nevim no
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:23
- Nahlásit
agáta12
nejvíc na tu Kejtlin
proč na mě???
|