| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit
Ahoj všem, prosím vás, až přijde Tintička, vyřiďte jí, že jsem již psově obsazená, tedy nemohu jí hlídat psíka. Děkuji.
Jinak jak se máte? Vidím že Sabča nic, mrcha.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit
Darina1
Huhuhuhuhuh Sabinko rodit třeba děěěléééj.
Tož sem hukla pomohlo?
Ne Sem jí to přečetla, ona zvedla hlavu, hodila po mě pohled "polib mi pr..." a spí dál
Teda ty jseš tak zlá matka pluku, žížaly nech pro mojeho Chamika a děvčice kup pořádné zvíře. Tsss žížalou ji chce odbyt.
Žížalama můžu zásobovat i dvacet chamíků, jsou těžce přemnožené . Dítě v devíti letech chtělo psa. Tvrdilo, že bude běhat agility, bude dělat juniorhandling a vůbec všechno možné. Prosadilo si tricolorní šelmyji, přesto, že já jsem chtěla zlatou. Bude to její pes a musí být tricolorní. Koupila jsem Bonku. Hádej kdo teď s Bonou běhá agility a jezdí po výstavách? V jedenácti chtěla koně. Dostala Barona-Božetěcha-Bořivoje-Bramboříka. Ve dvanácti chce hata. Tůdle nůdle Matka už prokoukla, děcko dostane tak leda na prdel a gdyž si bude pravidelně uklízet v pokojíku tak jí povolím tu žížalu v pětilitrovce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit
Dou sem nový lidi tak něgdo vyvětrejte, ukliďte ty fusekle pod postelí a chovejte se slušně, jo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
Biluška
Dou sem nový lidi tak něgdo vyvětrejte, ukliďte ty fusekle pod postelí a chovejte se slušně, jo?
to bylo na tvoje PZ, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:52 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
jinak tady jsou včerejší fotky broučků
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit
Monty
ty jsou slatkýýýýýý!!! takový myšičky malý...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:54
- Nahlásit
jbat
to bylo na tvoje PZ, ne?
Ne, to bylo na vás tadyk, u svých pézetek už jsem to dávno vzdala Když k nám má přijít návštěva tak pézetka posílám na návštěvu ke Kristýnce,Natálce,Nikolce,Aničce,Pavlínce a Marušce a důrazně jim zakazuju vrátit se dřív než v devět večer
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Ne, to bylo na vás tadyk, u svých pézetek už jsem to dávno vzdala
a tady jsi to ještě nevzdala? naifko?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
čus debilové,někdo mi na kompu zmenčil písmenka tagže nevidim,pročeš nepyšte!!!!!!!!!
dále mám puičený luks na praní koberců,pročeš nepyšte páč je asi teda budu prát..možná..eště nevim..asi ne ..sem líná
kacha_na
tagže odpovědi se ti dostalo,no neřikala sem to to????? nakonec si za debila bo to epka nebyla přestože dopol. eště jo ))) to sou zvraty.-)))) dále tě hlavní šmírák essina bistře odhalila,to mi řekni,gde voni na ten šmírunk berou furt čas? ..se nedivim,že maj čokly nezvládnutý bo místo aby je učili sedni nebo pocem tak seděj na foře a šmírujou
atuš
ooo díky,pani,sem tam napsala.-))))))))))))))))) to bé prča )))))))))
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
TYDLE VYDLE.... )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
davidkova renata
páč je asi teda budu prát..možná..eště nevim..asi ne ..sem líná
Zas to rozmlátíš jako loni
někdo mi na kompu zmenčil písmenka tagže nevidim,
Si to zvětši. Dole v rohu je takový štvereček a v něm je 100% . Nebo míň, nebo víc. To musíš rozkliknout a spravit zase na těch 100. Se mi to stává furt
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit
davidkova renata
nemáš zač paní, jen bacha aby nebyli překvapený, že z rozmazlenýho jorka by se jim vrátil normální péf, to ty lidi nezvládaj...
Co jsi to tu včera říkala vo těch šatech v souvislosti se mnou?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit
Biluška
Tůdle nůdle Matka už prokoukla, děcko dostane tak leda na prdel a gdyž si bude pravidelně uklízet v pokojíku tak jí povolím tu žížalu v pětilitrovce
Tak tvůj popis přesně sedí na dítě, které dostalo vše, co mu rodiče vydělí na očích ( nej seš sama v tomhle tom jsme všichni takový) a pak nám to zůstalo na krku a podle mě začíná super puberta a myslím, že zvířátko to nezachrání spíš návštěva drogérie+ návštěva nějakého obchoďáku s čananýma věcma, asi tak.
Tož vališ už na tu veterinu? Podle tebe huž to bude normální cestou anebo to bude muset nastoupit ten cisařák? Chlust+ chlust+ chlust ať vše dobře dopadne to vzkazuje bíla smršť s Havířova, držíme tlapky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit
Lucie Novotna
TYDLE VYDLE
nooo tak to je poměrně hodnotný fsupní příspěvek ,tak tě pyc )))
Biluška
Zas to rozmlátíš jako loni
to je skoro jistá vjec..
Dole v rohu je takový štvereček a v něm je 100%
no to možná u tebe ,já tu nic takovýho nemám!
eště gratuluju bonc k porodu prakočky..btw.asi tě nahlásim kubyšový )) a montymu k fotkám(jééžiš to zas bude..samí malí kníračové) .-))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:02
- Nahlásit
Atusch
že z rozmazlenýho jorka
to je jorko jo? tyvoe toho dám do bajšakapcy a můžu ho za prachy venčit a hlídat do smrti.-)))
šaty sem zahlídla na tej výstavě jaxi česala sirku..nebo to aspon tak vypadalo,celá si tam nebyla tak možná to byl jen oufit )))) ale mě to k leknutí úpa stačilo.-))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
eště gratuluju bonc k porodu prakočky..btw.asi tě nahlásim kubyšový)) a montymu k fotkám(jééžiš to zas bude..samí malí kníračové) .-))))
Chi abys mi taky pogratulovala k třetímu a eště vječímu hatovi!!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
davidkova renata
Jestli můžu poradit tak u nás se zvětšuje písmo tím, že vlevo na klávesnici je napsáno CTRL to zmáčknu a kolečkem roluji na myši si to zvětšuji stále tisknu to klávesu.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
tak zmáčkni CTRL a jeď rolovacím kolečkem na myši nahoru.
panebož edoufám, že máš mys s rolovacím kolečkem... doufám, že máš myš...
Lucie Novotna
TYDLE VYDLE....
jo, ty tady zapadneš...
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Chi abys mi taky pogratulovala k třetímu a eště vječímu hatovi!!!!
jéééžišmarjá tady je bordel nenormalny..sem sice nějakou hadici zahlídla,ale myslela sem že je to tza původní..
samosebou velkogratulace k velkohatovi!!! hlavně esi můžu prosit,nepouštěj se do debat esi bé bydlet f teráryju akváryju nebo jiným riu..včera mi to stačilo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit
jablunka
novej hat je převelice velice pjeknej. Až bude Adam zlobit, tak mi ho pučíš, viď?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Darina1
jbat
ty krááávo!!! holky tak to je dokonalý!!!!!!!!!!! díííky moc!! já dycky prudila žábu a ten řek že to neumí ,paxem ho zmlátila tak v zásadě rozebral komp a nějakejmma složitejma programama způsobil,že písmena byly vječí asi vo pikomilimetr
ooo díky bohu za mou milovanou foru!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
hele nevím jestli je to jork, ale nedivila bych se tomu
Jinak to šaty fakt nebyli, jen triko a kalhoty, nejsu blázen abych se zrovna já rvala do šatů, to už pár desítek kil nedělám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit
Brýtro megerové, zdravím novou šelmyjoženu a hlavně mauglíčka, kerej už má dalšího hata, hata Ká. Kde se to zastaví? Já to vidim, že voni tu pumu nakonec mít budou. Až donde na slona a medvítka, budou vystěhováni, všichni jablůnkofcí.
Maryje dnes musela do práce, neboť jí máma doma nechce krs náfštěvu a náfštěvovo lejtka. Příští pindělí nám budou dělat bezpečnostní dveře. Budou velmi heské a bespečné.
Sabina už mi štve, už by měla rodit, chtěla bych vidět čerstvě narozené šelmyje. Hlavně tu Frndičku, to mě zajímá, jestli jí tak Biluše pojmenuje.
Maryje fčéra vyfoukla bublinku do vody v rámci nácviku. Bylo to humorné, skoro se utopila.
Bonc má novou kočku s očima, může jí dát Lucyncecochodíjenvnocisčíslem, ale nejdřív jí potřebujem odstranit jednu nohu. Už dlouho tu nebyla trojnohá kočka. Ta přináší štěstí, když se umístí.
Jak se máte jelimáncííí?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Darina1
a podle mě začíná super puberta a myslím, že zvířátko to nezachrání spíš návštěva drogérie+ návštěva nějakého obchoďáku s čananýma věcma, asi tak.
Fčera sem ji na chvíli zpacifikovala asi čtyřma fackama a několika ránama vařečkou. Páč už byla neskutečně ofrklá a drzá Nejspíš to zabralo, páč dneska ráno nebylo po pubertě ani stopy
davidkova renata
Tak si to rozbyla, to je jasný. No to su zvědavá co s tím budeš dělat
jablunka
K Hatovi ti gratulovat nebudu, ale aš váš všechny uštkne a sežere tak vám pošlu nějakou kytku na pohřep
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Atusch
jen triko a kalhoty
aháá ale vypadalo to vznešeně tagže přectavu mám ))
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
samosebou velkogratulace k velkohatovi!!! hlavně esi můžu prosit,nepouštěj se do debat esi bé bydlet f teráryju akváryju nebo jiným riu..včera mi to stačilo
Děkujivelmimnohokráte!
A velkohat má samo terárimu a malohadice maj knihárium,ale jen do zejtra,vot zejtra maj taky terárium.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit
A nesmim zapomenout na Montyho a jeho knírače bílý, jsou děsně rostomilý a kupodivu vypadají stejně jako bratranci Veverkové, když byli miminka. Jako rozlitej jogurt.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit
davidkova renata
ty krááávo!!! holky tak to je dokonalý!!!!!!!!!!! díííky moc!!
No vidíš a bez rozebráni PC tak jednoduchý. Super.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:14
- Nahlásit
davidkova renata
Hele jestli mi nepošleš to číslo na Bambiho, tak já ho f sobotu zapomenu vyzvednout
A prosím debaty o těch skleNěných nádobách různých tvarů a funkcí už nerozvíjejte. Byla jsem z toho včera velmi neščasná!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:15
- Nahlásit
jablunka
malohadice maj knihárium,ale jen do zejtra,vot zejtra maj taky terárium.
kdes vzala teráryjum? prdlo ti akváryjum jo? )))))
Darina1
tak jednoduchý. Super
to jo...úžasný ,eště jednou dík,ženy ))
|