Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7560 . 7561 . 7562 . 7563 . 7564 . 7565 . 7566 . 7567 . 7568 . 7569 . 7570 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 23:15
- Nahlásit

Gerda
Tak teda dobrou s terarijním zvířátkem z podzimní autrálie.
třá s božským Lumírem

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 23:32
- Nahlásit

jablunka
třá s božským Lumírem
to je dalších kamarád těch dvou malejch škrtičů, co tě pokousali?

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 23:35
- Nahlásit

Venta
to je dalších kamarád těch dvou malejch škrtičů, co tě pokousali?
jj,krajťák královský,dneska jsme ho dovezli a ten mě nepokousal.

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 23:43
- Nahlásit

jablunka
A to je škrtič? Je hezkej, ale nechtěla bych to, páč se krmí živejma zvířatama. Já jsem teď viděla o hodně většího takovýho bíložlutýho hada, ale to nebylo ono.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 23:50
- Nahlásit

jablunkafajne,prijedu si pohladit!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 23:50
- Nahlásit

Venta
A to je škrtič?
Jj,škrtič.
Je hezkej, ale nechtěla bych to, páč se krmí živejma zvířatama
Tohle mi nevadí,je to jejich přirozenost,tak to neřeším.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 23:51
- Nahlásit

nemethova5
fajne,prijedu si pohladit!!!!!
To by se ti to pohlazení prodražilo. ale dík.

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 00:02
- Nahlásit

jablunka
je to jejich přirozenost,tak to neřeším
Já vim, chápu, že se to nedá převést na granule

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 00:05
- Nahlásit

ahoj žumpo

tak jsem ráno byla s Akky u veta nakonec našeho nechala jsem tam zaplať pánbu jen 250, Akky má ucho trochu podrážděné ale dělala tam vyrvál jak kdyby ho měla utržené, byla tak nepříčetná že jí pani doktorka musila zavázat hubu aby nás všechny nesežrala

dostaly jsme na to mastičku

chudinka chodí jak postižená s hlavou nastranu a furt s ní klepe

dobrou vážení ráno zas do háku

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 05:28
- Nahlásit

Fstávat a makat. bolí mě břichp, beztak ze stresu se Sabinou. a taťku Peťku shlédnu zase až na naetu

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 06:42
- Nahlásit

fstávat a makat. A nedráždit mě, su tak chronicky nevyspaná, že to asi v životě nedospím Večer ta čůzice vypadala, že se snad fakt chystá k porodu. Nežrala, asi třikrát zafuněla a pětkrát hrábla do deky. V devět jsem to zalomila a natáhla si budíka na jedenáct, abych ji zkontrolovala. O půl jedenácté mě vzbudila Bageta, která venku řvala na kočky. Vstala jsem, dala jsem přes dršku Bagetě ať nehuláká a zkontrolovala jsem Sabinu. Seděla v pelechu a vrtěla na mě ocasem. Nařídila jsem ji ať okamžitě rodí, že už toho jejího trileru mají fšichni plné zuby. Natáhla jsem si budíka na půl jedné a šla jsem spát. O půl dvanácté mě opět vzbudila Bageta, dostala přes dršku víc. Sabina byla velmi šťastná, že jsem za ní zašla a chtěla ať ji mazlím. Bela byla velmi nešťastná, že si jí nikdo nevšímá a dostala z toho jeden ze svých štěkacích záchvatů. Řvala do jedné. Dalšího budíka jsem měla nataženého na tři - Sába byla opět ráda, že mě vidí, nicméně byla trošku zpruzená, že ji furt budím Dala jsem jí do dršky za to, že neposlechla moje nařízení o okamžitém porodu. Beztak to dělá schválně O půl šesté někam odjížděl soused, to znamená, že Bageta musela řvát no a o půl sedmé je budíček, abych stihla dřít. Dneska budu děsně zlá

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:12
- Nahlásit

čao bambíni, když už v noci opět nerodila Sába, tak to za ní vzala naše Kočka. Večer si nacpala pupek, flákla sebou v kuchyni do psích pelechů no a ráno se tam válela s kotětem. Sem si toho teda vůbec nevšimla, až když jsem jí šla dát nažrat a Kočena jenom natahovala krk a nehodlala se zvednout, tak mi to přišlo divný... no a koukam že má o nohu víc. Jsem velmi spokojená s výsledkem, za a) Kočka žije, zdá se že je v pořádku - žere, pije, zajímá se, což v jejím věku (21) už nejni úplná samozřejmost. Za b) je kotě jen a pouze jedno, což je po nule nejlepší číslo (teda doufam že do odpoledne už žádný nepřibudou). Tagže se ptám: KDO CHCE KOTĚ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:14
- Nahlásit

bonc
Já bysem aj chtěla, ale mám vážné obavy, že někteří z mých psů (většina) by taky chtěli

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:20
- Nahlásit

Biluška
mno, tak to se nevyplatí vést přes celej svět těch pár kg barfu koce bude zjevně z rozhodnutí Kočky odchováno v psích peleších, čokla z leva, čokla z prava, takže asi nebé mít správně vyvinutej ten.... pud že se má psůch bát

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit

bonc
takže asi nebé mít správně vyvinutej ten.... pud že se má psůch bát
to by bylo bubý, Armánek by byl nakrkanej, on si rád se svým jídlem napřed trošku pohraje. Gdyž ta kočka neutíká tak je zpruzenej a zabije ji rychle

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:29
- Nahlásit

Dobrý večer v Austrálii!!
bonc
KDO CHCE KOTĚ?
No u nás by jistijistě přežilo psy,ale máme plný stav. Máme svoje 4 a ještě živíme 2 od sousedů.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:36
- Nahlásit

dobré ráno,
dnes by měl můj Montíšek 11 let

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:43
- Nahlásit

Monty
Tak přejeme Monťáčkovi in memorian fšechno nejlepší.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:51
- Nahlásit

Biluška
Hele ženská neserete mě už a roďte páč jste jak telenovela na Nově a to mě vůbec nebaví. Vyté. Už chci nějaký výsledek a hlavně aby vše bylo v pohodě jak s fenečkou tak se štěňátkama. Tož dělejte a nezdržujte. Nebo tam přijedu huknu a vy se leknete a porodíte.
Hau náčelniku roďte a nekecejte.

jablunka
dneska jsme ho dovezli a ten mě nepokousal.
Jablůničko tobě jako ozdoba velice pasuje, ale Mauglímu ještě víc. Moc hezkéj ten škrtič a já tak somrovala na manželovy, že chci taky hada a on jen přes mojí mrtvolu. Tak, že až vyroste, že bych si ho jako pučila?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:57
- Nahlásit

Darina1
a vy se leknete a porodíte.
já nééééééé, já necí rodííííííííít Necí další pézetko
Hukni rači na Sabinu, jo? Ona je děsně neposlušná, sere furt doma, čůrá klidně taky doma a neposlouchá gdyž jí nařídím, aby ihned porodila Jako na rovinu, to by si žádná moje fena nedovolila, ty rodí normálně na povel, ale tahle ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:58
- Nahlásit

Darina1
jablunka
Lálinka chtěla taky hada. Prej nějakou červenou užofku,nebo co. Poradila sem jí ať si vyreje na hnoji žížalu a počká až jí vyroste . To je zhruba tak jediný hat, kterého doma strpím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit

bonc
Jaké barvy je koťátko?

Biluška
Ten pes není normální. A je otevřená??

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:11
- Nahlásit

tak sem si přečetla stodvacátý díl trileru o Sabině a jdu si dát kafe

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit

pawLINka
Ten pes není normální. A je otevřená??
je. A už dlouho, nějak od soboty. Je to celý divný. Ono se teda v jejím věku a stavu nedalo čekat, že to bude normální, ale přijde mi to už hodně divný. Pojedem za chvíli zase na veterinu tak uvidíme co se dozvíme.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:15
- Nahlásit

Biluška
děkujeme za Montíčka a držím Sabči palce, aby už se stala konečně maminou

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:17
- Nahlásit

Zdar fšem mám děsnou rýmu až mi píská v nose - nenávidim to! Musím jít přednáškovat do školky a zvuk mého nosu mi znervózňuje!
Biluška Sabina je teda náročnej podnájemník! řekni jí ať se s tim už ne.....e a vyprdne štěncle kurňa! Kdo tady má furt číhat na nějaký informace!

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:20
- Nahlásit

pawLINka
Jaké barvy je koťátko?
barvy Kočky nohy, tj. takové neurčité... Kočka je želvovinová, kotě má stejnou tmavou (nikoliv černou) barvu a na hlavně ňáký fleky želvovinový... no prostě je stejně hnusný jak matka doufam že na rozdíl od matky bude mít aspoň obě oči

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:28
- Nahlásit

bonc
Tak aspoň máš jistotu, že je to holka.

no prostě je stejně hnusný jak matka
Želvičky jsou hezký

Chci foto

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:41
- Nahlásit

zdar,dnešní stopa byla divná,místo pamlsků dastík šel za zajícem ),bych jako nečekala mezi panelákama že tam bude ráno na 6 čekat až začnem

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit

Biluška
Hukni rači na Sabinu, jo?
Huhuhuhuhuh Sabinko rodit třeba děěěléééj.
Tož sem hukla pomohlo?

Poradila sem jí ať si vyreje na hnoji žížalu a počká až jí vyroste
Teda ty jseš tak zlá matka pluku, žížaly nech pro mojeho Chamika a děvčice kup pořádné zvíře. Tsss žížalou ji chce odbyt.

<< 1 ... 7560 . 7561 . 7562 . 7563 . 7564 . 7565 . 7566 . 7567 . 7568 . 7569 . 7570 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání