Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7560 . 7561 . 7562 . 7563 . 7564 . 7565 . 7566 . 7567 . 7568 . 7569 . 7570 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit

Biluška
si řikala neřeš aqu
radši si zapiš na kartičku jméno pro to nej-(dosaď si sám) štěně:
bysem prosila jednoho štěnce pokřtít FBI -
falešně bisexuální idiot
fantasticky bestiální ignorant
fascinovaný bláznivý ibyšek
freneticky blbý izotop
fakt brutální ischias
fatálně bezectný ispidich

Jak se jmenuje rium na utopence?
MRTVRIUM

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit

bonc
MRTVRIUM

Ale oni rozhodně nejsou mrtvý. Sem je tam dávala už před Vánocema, nějak je nikdo nesnědl a včil už nikdo nemá odvahu. Se to tam docela hýbe, občas nějaký ťuká do skla a včera jsem měla pocit, že z cibule staví nějaký hrad či co

Efbíáj si píšu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit

Kdo z vás myslel na Trixu, ha?
Má v boku jeden krásný modrý U-steh. Velice mu to sluší. První dva vpichy ani nezaregistroval a při zbylých dvou spustil takovej virvál, jako kdybychom ho chtěli zabít. Takže se to muselo píchat vícekrát. Jeho problém, nemá blbnout. Teď je doma, chodí v canisterapeutický dečce, protože je krásně pevná a přímo mu zakrývá tu ránu a on si jí nemůže škrábat. steh mu vyndám za 14 dní, pokud si ho do tý doby nevyndá sám, nebo se to zas nezkomplikuje. ale dostal pochvalu, že se hezky hojí.

Tinta76
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:16
- Nahlásit

Gerda
no jo, jenže jak k tomu přinde Kytička? já vůbec nechápu, jak někdo může mít víc jak tři psy ... jak se to dá vůbec všecko zvládnout ... Žeryk pude sám a basta, maximálně s Kytičkou

Pani, vy ste se nesoustředila, dyš se to tu asi už 14 dní píše
no tak to teda jako nevim jak, sem nakouknu a dycky jsou tu nějaký pindy, nic vo kanystrech jsem nezaznamenala ... a navíc jak uš nejsem kolemzdejší ale pouze kolemjdoucí, tak to tady prostě nestíhám
jako zní to mocinky dobře! vod kolika do kolika to je? mám cvičák ... můžu to nadhodit doma, ale nevim no, vidim to tak 50 na 50 ... buď jo nebo ne ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:18
- Nahlásit

Biluška
Efbíáj si píšu
dost by mě zajímal ten Fáborek....je to jímavý jméno, krásný a může to značit, že příště bude pentlit cestu na trek s tebou, takže jde vlastně o velmi nápomocného psa, který je zároveň i zdatný orientační běžec, i dyš běžet nemusí, jistě si bude umět sám v lesích najít podle chorošů sever. Já třá nevim, co je choroš, tak musim mít buzolu. Ideálně se vůbec na takový trasy nevydávám, hlavně od té doby, co mě z Lomnickýho štítu vezla lanofkou horská služba, bo sem ztropila scénu a byla sem dezorientovaná. Takže Fáborek je vlatně takový manifest za schopnosti malogolyjí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:23
- Nahlásit

Gerda
Paní, jako vaše zdůvodnění je dost dobrý, to zas jako jó, ale páč umím pracovat s mapou tak fáborek nepotřebuju. Uznejte paní, že zas až tak špičkový jméno to není a tolik těch štěňat prostě nebude. Vaše návrhy jsou zastoupeny jménem Fást end Fjůriouz. Čili máte de facto dvě jména za cenu jednoho

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit

Maky a Trix
Kdo z vás myslel na Trixu, ha?
všichni ty ichtyle! Bajkofce sem to řikala fčéra, je jí to líto za všechny zlovesany. Chudinka Cicinek. Má tu ale dva spolehlivý kamarády - Syrečka a Filátko. Bude se jim spolu moc líbit, příště půjde už jen s prověřenejma úplně a s malejma. A se žumpíma, ty mu nic neudělaj. Doufám, že teď už se zahojí pořádně pipinek.

Tinta76
no jo, jenže jak k tomu přinde Kytička?
vemte voba, ne? Zoráka aji Květinu. Přijeďte v neděli co nejvíc k vobědu, to je správnej čas. A ty procentuální úspěšnosti si nechte na jindy laskavě.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:27 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
:-P jj, myslím, že nejpozději za měsíc už zase hezky pošupajdí na agi a bude stíhat střapec i disky. jste tedy hodní, že na něj myslíte.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit

Biluška
Ale oni rozhodně nejsou mrtvý. Sem je tam dávala už před Vánocema, nějak je nikdo nesnědl a včil už nikdo nemá odvahu. Se to tam docela hýbe, občas nějaký ťuká do skla a včera jsem měla pocit, že z cibule staví nějaký hrad či co
nevim, jak máš řikat tomu akvárku, ale cibuli a utopencům můžeš říkat Písečníci
http://www.databazeknih.cz/knihy/pisecnici-31751

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit

Tinta76
naprostý souhlas, letmo přečtený 2 stránky naprosto stačily, už tam nepolezu
Marush
fuuuuj ty jsi zase pjěkný hovado s tím RD - blicísmajlík třikrát

Mimochodem Bjutinka má vyrážku, vůbec se jí to nezlepšilo po ATB, páč se furt škrábe zřejmě nás Hrušková nemine

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:30
- Nahlásit

Biluška
občas nějaký ťuká do skla a včera jsem měla pocit, že z cibule staví nějaký hrad či co
hlavně je nevypouštěj do bažin!!

Gerda
á třá nevim, co je choroš, tak musim mít buzolu
ta by mi byla platná asi jako choroš. má znalost použití obého končí u informace co to je

Maky a Trix
Má v boku jeden krásný modrý U-steh. Velice mu to sluší.

pofoukej mu za mě bebí a vyřiď mu že je to velmi statečný pés První dva vpichy ani nezaregistroval

Tinta76
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:30
- Nahlásit

Gerdavemte voba, ne? Zoráka aji Květinu. Přijeďte v neděli co nejvíc k vobědu, to je správnej čas. A ty procentuální úspěšnosti si nechte na jindy laskavě.
Procentuální úspěšnost/pravděpodobnost se lehce zvyšuje Žeryk pude sám na prochajdu s nenáviděnym psem Kdybysme jeli v tu neděli, tak bysme jeli všicí krom Rexíka. Ovšem jako problém vidim to, že se mi to kryje se cvičákem

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit

bonc
si myslím, že je spíš mírně natvrdlej, než statečnej. protože když mu došlo, co se děje, už statečnej nebyl vůbec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:37
- Nahlásit

Tinta76
Žeryk pude sám na prochajdu s nenáviděnym psem
a budeš ho furt kontrolovak, pozorovat, koukat, jak se tváří, děsně ho řešit, volat, řikat si - co udělám, až po něm zas vrkne? Vem i Květinu, ať si s nenáviděným psem Květina pěkně hraje.

Ovšem jako problém vidim to, že se mi to kryje se cvičákem
Tady bych si ani netroufla dávat priority, neboť žumposraz je mnohem víc než cvičák. My vám tady s Ventičkou můžem v našem sanatoriu zničit psa, zbytek vám ho zmlátí, popíchá vidličkou, zavře do krabičky a tu bude kutálekt kejtlinova Kyra. Dojeďte s nejvyšší pravděpodobností.

Tinta76
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

Gerda
a budeš ho furt kontrolovak, pozorovat, koukat, jak se tváří, děsně ho řešit, volat, řikat si - co udělám, až po něm zas vrkne? Vem i Květinu, ať si s nenáviděným psem Květina pěkně hraje.
a tak jo teda, máte pravdu ... ale Květina si bestak nehraje

Tady bych si ani netroufla dávat priority, neboť žumposraz je mnohem víc než cvičák. My vám tady s Ventičkou můžem v našem sanatoriu zničit psa, zbytek vám ho zmlátí, popíchá vidličkou, zavře do krabičky a tu bude kutálekt kejtlinova Kyra. Dojeďte s nejvyšší pravděpodobností.
tak to tomu černobílýmu zmetkovi teda přeju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:54
- Nahlásit

Lidi právě jsem se dozvěděla, že pro plemeno cane corso nesmí být otevřena pracovní třída, přestože splní podmínky pro zařazení víte o tom někdo něco bližšího, důvod apod.?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:56
- Nahlásit

Tinta76
Květina si bestak nehraje
Tak kdo si s nim hrál??????

tak to tomu černobílýmu zmetkovi teda přeju
namluvíme mu Maryji, to mu přeju taky )))))) Dva černobílí zmetci ))))) kdybyste jela do Štětí na vořecha, mohli bejt spolu v rozbitém páru. Rozbití by mohli být, až se porvou )))

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:58
- Nahlásit

Maky a Trix
si myslím, že je spíš mírně natvrdlej, než statečnej.
ne ne, byl statečnej co se to dalo, pak už se to prostě nedalo

Tinta76
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit

Gerda
Tak kdo si s nim hrál??????
Betka (ta nahatka vod našich) přeciž se v tom nějak ztrácíte huš

namluvíme mu Maryji ...
aby nás nepřetento ... si navzájem sednou a béme mít po legraci

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

Tinta76
Betka (ta nahatka vod našich) přeciž se v tom nějak ztrácíte huš
ztrácim, to jo, se v těch čoklech nevyznam, když ste všichni tak megalomanský, že vám jeden čokl nestačí )))) Tak vemte tu čůzu vod vašich na tu prochásku.

si navzájem sednou a béme mít po legraci
toho se nebojte, Maryje je spolehlivá, nemá ráda nikoho.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit

Už jsem moc vzdělaná a víc už bejt nechci
du radši bránit, zdar lidi a držte mi na zítra palce

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:21
- Nahlásit

Eldoguero
co béš zejtra dělat? něco sem tu zahlídla s dětma ale huž nevim co to bylo

Tinta76
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:26
- Nahlásit

Gerda
tak teď krom ztracený ste eště zacyklená víc jak dva psy (z toho jednoho jeblýho) vzít nemůžu, bo by mi rupla céfka asik ... když bych vzala Betku, nemůžu vzít Kytku a to nende, bo by mi bylo líto, že trčí doma ... a Kytka si zas nehraje s nepřátelskym (pro žeryka samozřejmě) psem ... pomoooooc, já necííí tolik čoklůch

toho se nebojte, Maryje je spolehlivá, nemá ráda nikoho.
ale aspoň mě určitě ráda má ... bo jsem jí onehdá držela za vodítko a žádný námitky neměla

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

BiluškaLidi, včil mě něco napadlo. Mám akvárko. Ale ono to vlastně není akvárko, bo v něm nejsou rybičky. Ale dřív bylo. Bydlel v něm křeček. Teda úplně nejdřív v něm bydlely rybičky. Pak ten křeček. Pak křeček zdechnul. Neměla jsem do čeho naložit utopence tak sem je dala tady do toho akvárka. Je prasklý, ale neteče. Co to vlastně je? Jak se jmenuje rium na utopence?

utopence jsou v rostoku, čiliže vodě, takže to máž dozajista jako aquáryjum, to že ti v něm plave chcíplý prase v podobě buřtů ti vomluvíme, ale plave to, takže je to ve vodě, a kde je voda je agua a kde je aqua, tam je dozajista aquáryjůům!!! Takže budou mrtvolky z aquárka, logicky - utopence.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:43 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

EldogueroLidi právě jsem se dozvěděla, že pro plemeno cane corso nesmí být otevřena pracovní třída, přestože splní podmínky pro zařazení víte o tom někdo něco bližšího, důvod apod.?

http://cmku.cz/index2.php?stranka=rady_a_predpisy
>Směrnice ČMKU
---> Směrnice o certifikátech, od 1.7.2010

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:54
- Nahlásit

šišmarjá tady je to zas psycho, jedno velký terárko!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:01
- Nahlásit

Biluška
jinak ale zpravidla flaška vod vokurek

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:06
- Nahlásit

Takže-pokud máte akvárko,máte v něm vodu,dozajista v něm máte rybyčky pokud,máte rybyčky znamená to že máte rádi zvířata,kdo má rád zvířata,má také rád lidi,pokud máte rád lidi máte rádi také ženy-z toho vyplívá pokud nemáte akvárko nemáte rád ženy,pokud nemáte akvárko ste buzerant!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:10
- Nahlásit

danajasa
A co je Biluška, když má akvárko, má v něm vodu, ale nemá v něm rybičky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:11
- Nahlásit

kachna_
Mám v něm utopence, to je skoro jako rybičky, jenom je na nich víc masa

<< 1 ... 7560 . 7561 . 7562 . 7563 . 7564 . 7565 . 7566 . 7567 . 7568 . 7569 . 7570 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání