Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7560 . 7561 . 7562 . 7563 . 7564 . 7565 . 7566 . 7567 . 7568 . 7569 . 7570 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
njn.. tady je to často vo život tě řeknu.. dost strašnej byl i gerdinej popis proč brendabenží eště nevrhla děcko..tim vlastně začla debata vo akvárkách co sou terárka..ale nevim esi bys to měla eště číst
No tý vole....Gerda a Maruš se vo ten tytul můžou podělit,páč to je prostě strašný!!!!!
jbat
krom Jabloně teda, t amá teďka nahatý hady
Tohle tady prosímtě nesmíš psát,už tak mám kvůli nahatejm problémy.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit

jbat
davidkova renata
jablunka

tak a dost! Akvárko či terárko se nedefinuje přítomností vody..alébrž přítomností hata..kde jest hat je to terárko,kde není hat nikdy nebyl a nebude...dá se říct kde chybí hat...to jest akvárko...nevim už jak líp tuto přírodovědecko fyzikální pravdu doložit než už tim co sem sem dávala jako názorný příklad...

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit

Alexa
tak to máš jenom monofunkční, kdybys měla polyfunkční mohla bys mít buď akva nebo tera
Ale zase můžu mít zdělaný hady.
jbat
no to jsme tu ještě potřebovali, srovnávat terárko s knihovnou, opravdu...
Já nesrovnávám,ale tak to je......dříf knihovna,nyní terárko a voda by z toho vytekla.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit

kachna_
Co jsem to teda měla ale doma já? Když jsem v bejvalym akvárku (tekoucím leč neprasklym) měla na kočkolitu králíka jménem Špuntkvaň? (Jen pro doplnění, králík se utopil, ale to až v králíkárně)

panebože nevim cos měla ale seš kráva strašná. D

jablunka
Tohle tady prosímtě nesmíš psát,už tak mám kvůli nahatejm problémy.

a jo, sorry. )))))))
hele tak jim kup šprcky, ať se zase oblečou, čudinky...

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:23
- Nahlásit

Marush
tak a dost! Akvárko či terárko se nedefinuje přítomností vody..alébrž přítomností hata..kde jest hat je to terárko,kde není hat nikdy nebyl a nebude...dá se říct kde chybí hat...to jest akvárko..
Tím je jasně řečeno,že naše knihovna je terárko.

bonc
Člen
- Nahlásit

jbat
ak je to akvárko bez akvy. ale není to terárko
AKVÁRIUM bez akvy neni terárium, ale RIUM. Bysem si drze troufla tvrdit že ten začátek se tam stčí podle toho, co se strčí do RIUM. Buď tam vrzneš aqu, nebo teru

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Marush
...dá se říct kde chybí hat...to jest akvárko
hele a co vodní hat??

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit

bonc
co se strčí do RIUM. Buď tam vrzneš aqu, nebo teru

joooooo

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
hele a co vodní hat??
Ten má prostě smůlu a musí si nechat dorůst plíce.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

jablunka
Tím je jasně řečeno,že naše knihovna je terárko

ano přesně tak,tvoje knihovna je terárium,nechápu žes to nevěděla..ale zase podle bonc to zřejmě bé knihárium...takže te´d nevim nejsem si jistá...vim jen že tahle debata se zhroutila sama do sebe už tak před dvěma stránkama a že jste všechny naprosto pekelný psychopatky a měli byste se jít utopit do akvária...ale vy to pochopíte blbě a béte se topit v teráriu...já to vim

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

tak to je pocta, že bude mít Sabča jméno po mě a po jbat

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit

bonc
Bysem si drze troufla tvrdit že ten začátek se tam stčí podle toho, co se strčí do RIUM. Buď tam vrzneš aqu, nebo teru

no ANO a jsme u toho. definitivně se tedy potvrdilo, co tvrdím pořád, že akvárko bez vody není terárko.
je to, jak chytře doplnila bonc, RIUM.

davidkova renata
hele a co vodní hat??

a jsme zas na začátku...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

bonc
Buď tam vrzneš aqu, nebo teru
no hodně štěstí, až tam tu teru budeš rvát

tera se u nás říká tomuhle!!!

Tinta76
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
reagovala bych ale nemůžu,zabyla mě m aruna a bonc
no tak hlavně, že se máte na co vymluvit ... a bestak byste mi napsala, že mu mám dát do držky

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
hele a co vodní hat??

JAKS TOHLE MOHLA VOTEVŘÍT?!!! tos zabila teď celý

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit

Marush
JAKS TOHLE MOHLA VOTEVŘÍT?!!! tos zabila teď celý

jj, kdo s čím zachází, s tím teké schází. čímž jsem vyčerpala dnešní dáfku záblesku inteligence a paměti. ještě že je neděle...

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit

Marush
ano přesně tak,tvoje knihovna je terárium,nechápu žes to nevěděla..ale zase podle bonc to zřejmě bé knihárium...takže te´d nevim nejsem si jistá...

hele a nešlo by u toho RIUM vynechat jedno písmeno,aby fšem bylo jasný na co to je?

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit

a ešče než vodejdu k zubařoj, tak vám jako povim, že u nás tady kousek maj VIVÁRIUM a maj tam rybyčky v akváriích a zvířátka v akváriích bez vody co jsou vlatně Riumama..
Tak, a teď to bé teprf šrumec jdu si zvednout adrenalýn z zubařoj

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit

Tinta76
příště se už tomu ale radši vyhnu ...
to bych asi nedělala. Zejména pokud ho má ten pes druhej na háku a vůbec si ho nevšímá. Tim pádem pacifikuješ jen jednoho čógla. Nevim, nakolik je to kravina nebo uplácení nebo co jako jinýho, jinak mě to nenapadá a jinak bych to nedělala, ale zrovínka toho prudérního čokla bych se snažila zabavit jinak, aby nebyl z tý procházky jenom nasratej, aby měl i v přítomnosti "nenáviděnýho" psa nějakej hezkej zážitek. Tak ňák jako na klid a pohodu. Mařena taky nejdřív vyjížděla po Nandě, nebo jak si čokle začali hrát, chtěla to rozehnat a zprudit, ale jak se jí nikdo nevšímal a neřešil to (páč tam prostě jistota, že se do ní jinej nevotočí, byla), uvykla těm situacím, nechává je bejt, nanda jí bodyčkuje furt, v autě už si na ní lehá i Bůch, na prochajdě jí taky následuje blemce, což by dřív vůbec nesnesla, prostě tyhle situace furt furt a furt. naopak bych využula toho, že ten borderák na něj úplně peče a dávala tyhle chvilky co nejvíc. A Zoráka trénovala na kontakt - nečum furt na něj, teď čum na mě - jooo, bezva....atd...Dneska Mařenu hlídám akorát, aby do ní nenabourali hrající si psové, samci to ustojej, když se rozčiluje, ale feny by nemusely...fakt se tomu nevyhejbej, zejména když druhej je úpa v klidu, využij toho. Nech mu koš, klidně si ho připni k sobě, ať nemusíš furt držet vodítko, ale měj ho se psama, neizoluj. To si o tom myslim teda jako soukromě.....

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:32
- Nahlásit

jablunka
hele a nešlo by u toho RIUM vynechat jedno písmeno,aby fšem bylo jasný na co to je?

já jsem pro než budu mít ten infarkt karborundum mijokardum z toho...

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit

Marush
tak a dost! Akvárko či terárko se nedefinuje přítomností vody..alébrž přítomností hata..kde jest hat je to terárko,kde není hat nikdy nebyl a nebude...dá se říct kde chybí hat...to jest akvárko...nevim už jak líp tuto přírodovědecko fyzikální pravdu doložit než už tim co sem sem dávala jako názorný příklad...
Mám na zahradě užofku Chápu tedy správně podle této teorije, že celá má zahrada je akvárko?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit

Biluška
Chápu tedy správně podle této teorije, že celá má zahrada je akvárko?

nenenen máš hata máš terárkum, na akvárkum bys tam musela mít rybičky

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit

jbat
jj, kdo s čím zachází, s tím teké schází. čímž jsem vyčerpala dnešní dáfku záblesku inteligence a paměti. ještě že je neděle...

DRŽHUBÁRIUM UŽ ! nemám na to vůbec kapacitu mozgu už

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit

Alexa
nenenen máš hata máš terárkum, na akvárkum bys tam musela mít rybičky
Mám lososa v mražáku . Je můj mražák agvárijum?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit

A co cvrčci? A paboucí? A vodoměrka? Dyš to neni rypka, ale chce vodu, aby po ní mohla chodit? Může bejt vodoměrka v poctatě malej hat? Hat s nohama....takže stonoška - je tedy vodoměrka stonoška spíš hat nebo rypka?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit

hele vy teorýje sem se ptala ráno essi stačí, dyš nasmažim ty palačinky z 5ti litrů mlíka? nevim kolik nás bude....

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:38
- Nahlásit

Biluška

Mám na zahradě užofku Chápu tedy správně podle této teorije, že celá má zahrada je akvárko?

šmarjápano já už nevim...tak...máš užofku...je to hat,pak tvoje zahrádka je terárium jasný..naprosto nespochybnitelný

a chtěla bych říct fšem že celá žumpa je krutopřísný VOBLUDÁRIUM! Protože co za vobludnostě se tu dnes jede,to nemá vobdob

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška

jistě. dle místní ynteligentní dedukce máš místo mrazáku akvárko a místo zahrady terárko.
jsem zvědavá, jak se s tím popereš, doufám, že je ti jasný, že psi do terárka nemůžou...

bonc
Člen
- Nahlásit

kachna_
tera se u nás říká tomuhle!!!
nic nevidim!!!

jo,jináč Monty gratulu k holčičce, ňák mi to v tomdle..... ehm.... žumpě uniklo

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit

Biluška
v poctatě ano, je to spíš ale takové muzeum...nebo spíš grab...takový statický záběr z jinak pohyblivého útvaru. Ale ono se vlastně pohybuje šecko, minimálně v čase určitě, takže i když máš v mrožáku lososa, jde o ice-akvárium, neboť losos se pohybuje, v čase. a tayk se pohne, dyš si vyndáš hranolky. Takže ano, jde o akvárium (zimní verze)

<< 1 ... 7560 . 7561 . 7562 . 7563 . 7564 . 7565 . 7566 . 7567 . 7568 . 7569 . 7570 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání