| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit
bonc
(by mi hlodafcí rozkousali ty gumový hadičky vod filtru )
myslím, že přidala-li bys hlodafce k rybyčtám (tedy do AKVÁRIJA), tak by hadičky byly celkem v bezpečí...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit
jbat
myslím, že přidala-li bys hlodafce k rybyčtám (tedy do AKVÁRIJA), tak by hadičky byly celkem v bezpečí...
To je jasný, opačně by to přece nešlo. Páč rybičky by jí zapadly do těch hoblin na dně a nebyly by vidět
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:58
- Nahlásit
Absolutně vás nestíhám dočíst
Ale tohle mě odrovnalo!!!!
Ste kreténi!!!!
už vám to něgdo řek?? Vůbec se nevyznam f problematice aqaroterárek, a to sem jich měla doma asi milojoun. Dycky to bylo akvárko, ale většinu času v něm žili hlodafci... ale něgdy taky rybičky. ale nigdy, nigdy, ani na chviličku,v něm nežili dohromady (by mi hlodafcí rozkousali ty gumový hadičky vod filtru )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit
Biluška
To je jasný, opačně by to přece nešlo. Páč rybičky by jí zapadly do těch hoblin na dně a nebyly by vidět
no jasně! takže co? takže terárko a akvárko není totéš. krásný demonstrativní příklad...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit
Marush
ty si nejvííííííííííc! Boží definice!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit
Dobrý den celý den
zase jedno hlášeníčko vohledně černobílýho čokla:
Udělal mi o víkendu radost, bo spapinkal lososa a taky dvě kosti z kuřecího stehna ... a dneska k snídani kapra/sumečka včetně zeleniny ... toto vše ve stavu syrovém ...
Ovšem čím mě teda pořádně nakrknul - byli jsme v tejdnu s kámoškou venčit a vzala jsem s sebou i Betku (tu malou nahatku), kterážto se zalíbila kámošky borderákovi, no a Žeryk se z toho moh posrat, permanentně na něj vrčel a já debil vůbec nevěděla, co s tim. No jo, dobře mi tak, když nejsem schopná se dogestit někam, kde mi poraděj
Biluška
Paní, držím palce, ať to proběhne hlatce ... včera jsem četla ty příšerný vejblitky ve vedlejším tématu a jako nechápu ještě teď
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit
no jasně! takže co? takže terárko a akvárko není totéš. krásný demonstrativní příklad...
je tu eště něgdo, kdo to nechápe????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit
jbat
o jasně! takže co? takže terárko a akvárko není totéš. krásný demonstrativní příklad...
no jasně páč gdyž je tam voda je to akvárko a když tam neni voda je to terárko! Už je ti to jasný?????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit
bonc
si úplně stejně nejvíc blbá jako Maruš )))))) Dneska ste spolu dvěstěbodový ))))))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
makrel
je tu eště něgdo, kdo to nechápe
no to už snad neni,můj příklad snad byl více než názorný, můžete s tim polemizovat,můžete nesouhlasit,ale to je tak fšechno co s tim můžete dělat a už držte huby
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
Gerda
hele včera sem dala Sisině tu kapsičku a prej byla dobrá celou jí zblajzla, velikostně je to tak pro ní, jsou tak normál kusy asi tuňáka nebo něčeho takovýho, krásně tuňákově voněla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit
Tinta76
Žeryk se z toho moh posrat, permanentně na něj vrčel a já debil vůbec nevěděla, co s tim.
Pani, Mařena, když tohle dělá na čubu, kterou ráda nemá a čuba na ní prdí, akorát si jí vůbec nevšímá, nechám Mařeně koš, hlídám si jí, vrčet si smí tam, kde to nikoho neobtěžuje, ale s čubou je furt, je jen pod dozorem, neizoluju, jako když to začnu řešit a nevim jak, udělam si v tom větší mrdnik, než by mohl bejt, takže zakošuju, hlídám, aby pes neobtěžoval toho vyvrčenýho, ale je s nim furt dál. Byť třá na vodítku.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
bysem prosila jednoho štěnce pokřtít FBI -
falešně bisexuální idiot
fantasticky bestiální ignorant
fascinovaný bláznivý ibyšek
freneticky blbý izotop
fakt brutální ischias
fatálně bezectný ispidich
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit
jablunka
Ale tohle mě odrovnalo!!!!
a to nevim esis viděla na přetchozí straně vot maruš jasnej nákres akvárka a terárka! rozdíl je markantní!
timto se připojuju k bonc,ste neuvěřitelný j kreténi pro přípat že by vám to eště nigdo neřek!!!!
du vocad rači neš mi tu jebne z vás
Tinta76
reagovala bych ale nemůžu,zabyla mě m aruna a bonc
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:09
- Nahlásit
Alexa
Už je ti to jasný?????????
ne. nepřítomnost vody v akvárku ještě nedělá z akvárka terárko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit
Alexa
Tak bezva, sme rádi, že Sisině mistryni chutnáááááá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
timto se připojuju k bonc,ste neuvěřitelný j kreténi pro přípat že by vám to eště nigdo neřek!!!!
asi když už nám to řekla bonc, tak už nám to někdo řek, ne? ježiš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:11
- Nahlásit
jbat
nepřítomnost vody v akvárku ještě nedělá z akvárka terárko.
to je právě tvůj největší vomyl bo akvárko bes vody nemůže bejt akvárko!!! logicky bo akva jest voda.-))))) takže suchý akvárko muší bejt neakvárko neboli terárko!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
ty si debíííííl - bo akva jest voda - a dyš akvu nemaje vezmu onu nádobu skleněnou, hata do ní vrazivši terárko stvořím ))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
davidkova renata
a to nevim esis viděla na přetchozí straně vot maruš jasnej nákres akvárka a terárka! rozdíl je markantní!
Taxem si to našla a prohlašuju na cokolif,že Maruš dneska vyhrává cenu za největšího kreténáááááá!!!!!!!!!!Mám velký cik!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
Gerda
no přesně, ten borderák ho měl (a vševobecně má) úpa na háku, řešil si svoje větvičky, šištičky, vobčas se prohnali s Betkou, Žeryk byl samo na vodítku, bo přivolání veškerý žádný, ale nasranej byl teda fest ... pro mě to byl celkem štéz, bo jsem měla vlastně tři psy (včetně Kytky) i když Betka byla na volno a Kytku pak vzala radši kámoška ... tak jsem se pak snažila bejt v klidu ... příště se už tomu ale radši vyhnu ...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
bo akva jest voda.-))))) takže suchý akvárko muší bejt neakvárko neboli terárko!!
tak je to akvárko bez akvy. ale není to terárko.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit
Gerda
bo akva jest voda - a dyš akvu nemaje vezmu onu nádobu skleněnou, hata do ní vrazivši terárko stvořím )))))) Eště že vím,že z našeho terárka,nejde udělat akvárko,maximálně zase knihovnu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit
Co to tu řešíte za kraviny s akvárkama/terárkama?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
jablunka
Maruš dneska vyhrává cenu za největšího kreténáááááá
njn.. tady je to často vo život tě řeknu.. dost strašnej byl i gerdinej popis proč brendabenží eště nevrhla děcko..tim vlastně začla debata vo akvárkách co sou terárka..ale nevim esi bys to měla eště číst
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
tady uš to je jak u šeltky, rači obraťme list.
a sakra, kopírák...
takže - akvárko a terárko není to samý. jako jediná z vás mám hata a mezi vámi kynology jsem jediná terarista, (krom Jabloně teda, t amá teďka nahatý hady), takže tůdle nůdle, že.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit
jbat
ak je to akvárko bez akvy. ale není to terárko
no logicky je páč gdyž tam neni voda nejsou tam rybičky a sou tam hadi a podobný potvory tagže je to terárko
jablunka
Eště že vím,že z našeho terárka,nejde udělat akvárko,maximálně zase knihovnu.
tak to máš jenom monofunkční, kdybys měla polyfunkční mohla bys mít buď akva nebo tera
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit
jablunka
Eště že vím,že z našeho terárka,nejde udělat akvárko,maximálně zase knihovnu.
no to jsme tu ještě potřebovali, srovnávat terárko s knihovnou, opravdu...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit
no, to je taky fakt, páč rybičky byly většinou dost agresivní a morčata navopak děsně mírumilovný, tagže by to asi vyhrály ryby na body dříf než by se morče dostalo k hadičce..
no tak to je snad jasný ne, že nebudu strkat rybičky do hoblin, ale mořský prasátko k rybičkám by klidně šlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:19
- Nahlásit
Gerda
akvu nemaje vezmu onu nádobu skleněnou, hata do ní vrazivši terárko stvořím
a když tam vrazíš hlodavce stvoříš hlodárko?
Co jsem to teda měla ale doma já? Když jsem v bejvalym akvárku (tekoucím leč neprasklym) měla na kočkolitu králíka jménem Špuntkvaň? (Jen pro doplnění, králík se utopil, ale to až v králíkárně)
|