| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit
Marush
Hele ať si do zabíjecího seznamu malo Dudu přidá rozhodčího, co posuzoval v sobotu bělouše. Si dovolil dát vašmu budoucímu manželovi princovi Hyjacyntovi jen velmi dobrou!! květinovému dítěti se příčí jakékoliv násilí, tak prosí budoucí ženu, aby to a něj vyřídila
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:52 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Baico
Hele ať si do zabíjecího seznamu malo Dudu přidá rozhodčího, co posuzoval v sobotu bělouše. Si dovolil dát vašmu budoucímu manželovi princovi Hyjacyntovi jen velmi dobrou!!
A jak si to jako moch dovolit?!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:54
- Nahlásit
Marush
A jak to to jako moch dovolit?!
Asi byl slepej či co. Ale rozhodně to nebude náš kamarád a tímto jeho rozhodnutím padlo na pana rozhodčího žumpí prokletí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit
twe zděs bordel nenormalny zas!
jaxe máte,hovátka? .-))))
hrozný fotky btw
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit
davidkova renata četlas co jsem tu psala včera večír? Ozve se někdo z těch Kralup?
Díky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
Baico
Asi byl slepej či co. Ale rozhodně to nebude náš kamarád a tímto jeho rozhodnutím padlo na pana rozhodčího žumpí prokletí
a vejstřich byl? Protože jestliže byl,tak teda už nevim co by jako chtěl?!!! Pche...neslýchaná drzost teda...žumpí kletba na tě letí,postihne tvé psy i děti
davidkova renata
twe zděs bordel nenormalny zas
čau šéfko, neuděláme taky žumpa reality šou...jakože ty jako šéfka a všichni bém soutěžit kdo má diskomfortnějšího čokla a ty to béš posuzovat z tý maríny,kerou ti teda Rudik ešče nepustil!!! a bé to cirkus nenormálny samozřejmě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
Marush
Hele ať si do zabíjecího seznamu malo Dudu přidá rozhodčího, co posuzoval v sobotu bělouše. Si dovolil dát vašmu budoucímu manželovi princovi Hyjacyntovi jen velmi dobrou!!
A jak si to jako moch dovolit?!
zdár všichni. koukám u tý polomrtvý šeltie se zase někteří pěkně přiživili, aby se na ně jako nezapomnělo... z vlka je ovčák... ještě že to tu existuje, jsem se dlouho tak nezasmála.
ad šeltka teda doufám, že to bude ok, aby bylo jasno. tzn. že se najde nejlepší řešení, ať je jakékoliv.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit
zdar,tak jsem se vyspala,ale ještě to jdu zatáhnou,bo vedle vrtaj,takže hlavně chudáci psiska
honzovi nevadí žádnej hluk vedle,ten spí jak mrtvej
zejtra jdem zas na stopu,hned po novinách
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
jbat
máš propustku dneska ze cvokhauzu zase? Brzo bé festival mezi ploty v Bohnicích,přijdu tě navštívit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit
Marush
máš propustku dneska ze cvokhauzu zase? Brzo bé festival mezi ploty v Bohnicích,přijdu tě navštívit
csss, já mám ambulantní léčbu pouze!
Brzo bé festival mezi ploty v Bohnicích,přijdu tě navštívit
jj, jsem slyšela, že mentíci tam maj nějaké vystoupení... budeš hrát na dřífka nebo na trijangl?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit
Marush
jbat
Brzo bé festival mezi ploty v Bohnicích,přijdu tě navštívit
jj, jsem slyšela, že mentíci tam maj nějaké vystoupení... budeš hrát na dřífka nebo na trijangl?
Vy ste rouryyy největší!! Cik cik cik!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit
Biluška
Hele tak počkej do zítřka, třá si to rozmyslí a vrátí je
nerozmyslel, budeme muse volat doktora.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:11 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
uffff, taxem šeltku dočetla, stálo mě to spoustu času - čék nemohl nic přeskočit, páč zvraty se tam děly tak rychle, že včera bylo už zítra Komentovat to fakt nebudu, můj názor je asi jasnej... taxe jen táži - porodil už konečně ten pes nebo se furt tváří nezúčastněně??
a uznávam že todle se fakt vycucávat nedá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
jbat
budeš hrát na dřífka nebo na trijangl
eště nevim,podle toho co mi hoděj do mýho klecovýho lůžka no...uvidíme,zatim jdu zkoušet nárazy hlavou do špruslí klece a vytékající slinu z huby
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
bonc
taxe jen táži - porodil už konečně ten pes nebo se furt tváří nezúčastněně??
a tim porodem to teprf začne, počki, to nebé jen tak.
Baico
Cik cik cik!!
jéééžiš pani, pochcávat se ve vašem vjeku... opravdu...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
bonc
v Budějkách sem jí chtěla rozšlapat, páč paní neznala obchvat a tudíž sme si důkladně prohlídly celé centrum
von tady totiš žádnej obchvat není, jen jedeš o pár ulic dál. Ale už se o něm (obchvatu) píše v novinách a řeší se, zda dálnici nebo obchvat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
Marush
uvidíme,zatim jdu zkoušet nárazy hlavou do špruslí klece a vytékající slinu z huby
tak slina bé v pohodě si myslím, ty nárazy je třeba doladit, aby ozvěna z hlavy nebyla moc loud a zvukař se z toho neposral...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:17
- Nahlásit
Gerda
Malá ochutnávka
pjekný fotky, hlavně Fidel.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit
Marush
čus bus, Šamponi dnes neotevřeli oči do půl deváté, ráj na zemi!
Baico
o budoucím ženichovi Malududu bych si dovolila polemizovat, tento víkend dosti zabodoval princ Jasoň!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit
Lola1
von tady totiš žádnej obchvat není, jen jedeš o pár ulic dál.
no počkej, já sem po něm zpátky jela
paní v navigaci se teda rozčilovala že jedu po poli, ať to okamžitě votočim, ale já cizí paní ze zásady neposloucham, taxem pak už jela jenom po bílym a bába rezignovaně hlásila "jedete směr jihozápad"
jbat
a tim porodem to teprf začne, počki, to nebé jen tak.
no předpokládam že jisté osoby jsou přesvědčené že mají výhradní právo rozhodovat o naprosto všem týkající se štěňat, jménem počínaje a výběrem veta konče, žádnej novej majitel nebé dost dobrej a prověřenej a nikomu se štěnda nebudou smět vydat i kdyby měli zvostat až do důchodu. Nebo navopak budou mít zástup sqelých nových majitelů, který sou sice vod nevidim do nevidim v práci a čokla vlastně vůbec nechtěj, ale důležitý je kdo si připíše body za udání.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
o budoucím ženichovi Malududu bych si dovolila polemizovat, tento víkend dosti zabodoval princ Jasoň!
to je pravda,tam se rodí něco velkýho...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
To protože Malodudu Fanouška nevidělo už 3 týdny. A navíc pric Jasoň si jí vzít nemůže, protože je to v podstatě její bratranec a to by byl incest.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:31
- Nahlásit
bonc
no předpokládam že jisté osoby jsou přesvědčené že mají výhradní právo rozhodovat o naprosto všem týkající se štěňat, jménem počínaje a výběrem veta konče, žádnej novej majitel nebé dost dobrej a prověřenej a nikomu se štěnda nebudou smět vydat i kdyby měli zvostat až do důchodu. Nebo navopak budou mít zástup sqelých nových majitelů, který sou sice vod nevidim do nevidim v práci a čokla vlastně vůbec nechtěj, ale důležitý je kdo si připíše body za udání.
))))))))) tak nějak. Tam už vo prinpic dáááávno nejde... tam už de vo hovno (nejdřív to v srsti a pak o hovno celkové... )
Za sebe doufám, že díky tomu Biluše nebude mít nějaký extra problémy nebo velký výdaje nebo prostě něco. Blbý kecy jistě odignorovat umí. Čubě držím palce. Ze zbytku dostávám záchavty smíchu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit
Marush
jbat
twe vy ste krávy nenormalne! ))) vás nevemou ani mezi ty ploty bo se vymykáte fšem meskům!
realytyžumpašou můžem klidně dělat,udělejte někdo scénář a můžem ho v mlíkoších realyzovat.-))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit
Marush
ještě bys k tomu mohla prdět...místo bubínku třeba
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit
Ty vole, teprve jsem dočetla Sabinu. Docela hustá diskuze o guvně.
Ať žije uražená ješitnost.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:39
- Nahlásit
makrel
ještě bys k tomu mohla prdět...místo bubínku třeba
...nebuď impertinentní zase...jaký bylo vlastně soustředění svalofcůch?!
davidkova renata
udělejte někdo scénář a můžem ho v mlíkoších realyzovat
ty vé scenário je třeba,měli bysme mít i celotáborovou hru asik...seš hlavas takže to je na tobě , to byl dycky náš táta na táboře,ráno vylezl v pyžamu a zatroubil budíček a odgestil se opět spát
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
vás nevemou ani mezi ty ploty bo se vymykáte fšem meskům!
ale vemou, Maruška loni dokonce mohla i vylézt z lůška, sice měla takovou košili s dlooooouhým rukávem, ale aspoň mohla dělat tanyny.
realytyžumpašou můžem klidně dělat,udělejte někdo scénář a můžem ho v mlíkoších realyzovat.-))
scénář píše sám život, stačí eště pár polochcíplejch těhotnejch psů a je to. můžem si to ale přehrát, v tom případku bych chtěla hrát Vlčáčkovou, mám ráda komedyjální role.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit
Marush
ráno vylezl v pyžamu a zatroubil budíček a odgestil se opět spát
no to můžu samo taky!! .-)))) uš mám funkci,jupýýýý a docela slušnou ))
můžem udělat třá strašidelnej les )))))))))))) to bysem taky mohla hrát hlavní roli.-))))
pak eště hra Gdo toho víc sní..tam se bzudu vo první místo bít s gerdou
gdo toho víc vypije nehrajem bo jede aji bambi a asi zlatovláska,tagže je zbytečný se snažit (((
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
ještě ti chybí kdo udělá větší ostudu..
|