| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit
Baico
ve výstvaních kruzích by se o tom hooodně dlouho vyprávělo jaká je Adidaska snob
no tak právě proto!! stejnak sme jí chtěly s biluší nafotit jak krade f sámošce aby sme jí zviditelnily!
zuzanarosakova
to vůbec nevim, co je
to je Ten,který vystaví a předvede tvého psa ))
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Alexa
jaký pohlaví
ty si fakt strašně ympertynentní...
šlo by to, pani? to vystavování...?
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jbat
simvás vobejde s čoklem na vodítku kolečko pak ho (nééé mu) postavíte a je to. V neděli to proberem. Hlavně ho naučte ukazovat zuby
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
jbat
koupím ti teda nějakou alpu
hele na to pozor, moje mamča se kdysi vsadila s mojí babičkou, že vypije flašku alpy, pak šla do hospody na pivo a domů to pak vzala přes řeku plavmo (přes Berounku na soutoku s Vltavu. Mamča je velmi špatný plavec).
Jakmile jsem byla ve věku, kdy to přicházelo v úvahu tak mě pak vždy varovala, že jednak nemám pít alpu a druhak se sázet s babičkou.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:04
- Nahlásit
zuzanarosakovaanebo si zaplat profi handlera..to taky de
to vůbec nevim, co je
voe to je něco, co na prťavou výstavičku mezi myslifcema v Kunratickym parku fakt jako nepotřebuješ.
Jste hysterický zase fšecký!
Jako Kunratice jsou pěkná výstava, ale jako rodinného typu, takže koukni na fotky jaký má takový šampon výstavní postoj a zjisti, jestli psa umíš uvíst do pohybu tak, aby nešel mimochodem, ale hezky prostorně klusal (když doma nikdo není, natoč to na vídejo a koukni se sama na sebe).
Pak zkus esli cizejm ukážou zuby a koule esli si nechaj vošmatat a zbytek nech plavat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:04
- Nahlásit
Alexa
a jaký maj voči
zadělaný zatim ty střevo ))))))))))))))))))))
Alexa
pak ho (nééé mu)
to bych vypíchla,víš jaxou seksuálně náruživý ,aby nedošlo k trapasu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit
kachna_
hele na to pozor, moje mamča se kdysi vsadila s mojí babičkou, že vypije flašku alpy, pak šla do hospody na pivo a domů to pak vzala přes řeku plavmo (přes Berounku na soutoku s Vltavu. Mamča je velmi špatný plavec).
Od té doby mě vždy varovala, že jednak nemám pít alpu a druhak se sázet s babičkou.
chcí vidět maruš plavat!!!! koupím alpy rači tři, vemu-li v potaz její tréninky...
Alexa
V neděli to proberem
v neděli se něco děje?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
zuzanarosakova
anebo si zaplat profi handlera..to taky de
to vůbec nevim, co je
ja prvý nevim co to je a za druhý mě to uráží
Baico
Na oblastní výstavu? Tak to by bylo velmi raritní a ve výstvaních kruzích by se o tom hooodně dlouho vyprávělo jaká je Adidaska snob
Tý jo,to by se vyprávělo,jo? Bl by to velkej škandál,myslíš? Tak to radši ne....ségra si veme ty nejstarší tepláky, nejlíp po mně,aby jí hodně moc plandaly a zakrejem jí cop jako Nastě marfuša...a pak snad bude panovat fšeobecná spokojenost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit
Marush
ségra si veme ty nejstarší tepláky, nejlíp po mně,aby jí hodně moc plandaly a zakrejem jí cop jako Nastě marfuša...a pak snad bude panovat fšeobecná spokojenost
srape!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit
jbat
v neděli se něco děje?
hele uš to nepij jo. Sou kanystrový zkoušky a pak žumpamýtyng
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit
bonc
já sem po něm zpátky jela
jo, je to trochu hlavnější ulice, ale obchvat rozhodně né. No hlavně, že jsi nebloudila, to víš, babě se nedá věřit, důvěřuj, ale prověřuj.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renata
hele psal mi Zlatovláska kdo nabere Petra v sobotu. Jste někdo s někým na něčem domluvený????????????????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit
Alexa
hele uš to nepij jo. Sou kanystrový zkoušky a pak žumpamýtyng
Jo?? a já mám psa na prázdninách opět... pučíte mi někdo psa, prosím? abych mohla ject?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit
Baico
Na oblastní výstavu? Tak to by bylo velmi raritní a ve výstvaních kruzích by se o tom hooodně dlouho vyprávělo jaká je Adidaska snob
Crysa
voe to je něco, co na prťavou výstavičku mezi myslifcema v Kunratickym parku fakt jako nepotřebuješ.
Ženy, tak právě proto to musí mít, hlavně aby se řikalo, že si adidaska bere profi hendlera i na oblastní výstavu, že už samou roztažitostí neví, co by do tý huby narvala. Bude velkej článek, ve kterym bude Adidaska dementovat tuto zprávu, a podávat na časopis žalobu. A bude škandáááál, založíme na fejsbůku stránku - Zuzka za nic nemůže - kde jáí budem bránit a řikat, že šlo o informační šum a překlep, že místo Kunratice slyšela Cruft. A tak se stanou slavnými i Kunratice a každej tam bude chtít vystavovat, pročež tam natáhnem aji nějaký vořechy k umístění
Takže potřebujem profi hendléra )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit
Marush
Tý jo,to by se vyprávělo,jo? Bl by to velkej škandál,myslíš? Tak to radši ne....ségra si veme ty nejstarší tepláky, nejlíp po mně,aby jí hodně moc plandaly a zakrejem jí cop jako Nastě marfuša...a pak snad bude panovat fšeobecná spokojenost
blbý je, že uš sei ví, jakej je to promynent, takže je prostě navždy prokleta, nehledě na její vzezření... to už jí nikdo nesmázne.
ale ty teplátky si teda pučím já, já je budu mít spíš jako elasťáky , podprdu nechám doma, vlasy týden neumyju a šampon vedle mne tak vynikne, že bé mít nejvječí počet bodů nebo na co se to hraje...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit
jbat
Sou kanystrový zkoušky a pak žumpamýtyng
seš mentálka fakt jako...okamžitě si to zapiš zlatym písmem do deníčku!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit
Lola1
to víš, babě se nedá věřit, důvěřuj, ale prověřuj.
no a proto mám v navigaci Lišku, akorát mě kapku vyděsil v neděli když mi uprostřed okruhu povídá takovým hlubokým hlasem jsem pavel liška jsem navigátor
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:13
- Nahlásit
Marush
seš mentálka fakt jako...okamžitě si to zapiš zlatym písmem do deníčku!
do deníčku si píšu černou propiskou, drž hubu ano?
a jako jedeš tam? nebo někdo, kdo by mě přemýstil? si vemu firemní mykynu teda...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:14
- Nahlásit
Alexa
y woe se tváříte??? ste přemejšlely koho zabít??????????
asik vymejšlely tu reality šou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:14
- Nahlásit
jbat
já je budu mít spíš jako elasťáky , podprdu nechám doma, vlasy týden neumyju a šampon vedle mne tak vynikne,
fantasto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:15
- Nahlásit
Gerda
Ženy, tak právě proto to musí mít
a co řikám vot začátku??? tydlety selebryty maj furt nějaký vrtochy..ideálně nesmyslný a drahý ))))
Alexa
Jste někdo s někým na něčem domluvený????????????????
teprf se bude jednat..jednak f kolik je tam nástup? a dvanak..zlatovláska pojede s petrem? mohli bysme je voba nabrat s fandou kerej tvrdí,že pojede..už sme vo tom v sobotu mluvili..dále kdo nabere bambiho..bajko? a kde by se petr nabíral? proto by bylo lepčí dyby byli někde na trase spolu s jirkou
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
jako jedeš tam?
samozřejmě ty jaruno že tam jedu s velko nyxou se prospat..a podpořit šampony
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Marush
fantasto
však počki. říkalas sexy outfit, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit
Marush
samozřejmě ty jaruno že tam jedu s velko nyxou se prospat..a podpořit šampony
a jo vlastně, tak mě vemeš simtě? a nechtěla bys vzít někoho, kdo by řídil, že bysme to pojaly jako romantický piknik a ožraly se jak hovada?
a šamponi už sou kanystři, ni???? bože já nic nevim...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:18
- Nahlásit
Crysa
koooňyci heský ))) úplnej Pyňón ten Vidra.-)))))
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:20 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Alexa
Sou kanystrový zkoušky a pak žumpamýtyng
tuhle neděli?, já myslela až 3.6.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:22
- Nahlásit
jbat
a jo vlastně, tak mě vemeš simtě? a nechtěla bys vzít někoho, kdo by řídil, že bysme to pojaly jako romantický piknik a ožraly se jak hovada?
a šamponi už sou kanystři, ni???? bože já nic nevim...
jo beru tě simtě furt to je jasný! , no já bych vzala svýho divnosluhu(změnila jsem mu titul a už má zpátky řidíčák),ale jede někam na šumavu prznit husopasky tak nemůže , jinak jen jeden šampon má kanystrofky druhej nemá ešče nic a už něco chce!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit
Lola1
je to trochu hlavnější ulice, ale obchvat rozhodně né.
u nás se takhle velkejm silnicím řiká hrdě vobchvat, nebo ještě hrději rychlostka
bábě nedůvěřuju vůbec, teď mě zase do Prahy chtěla hnát přes Slaný.. sem se jí drze vysmála do vobličeje a arogantně doporučila, ať si to teda přepočítá když je tak chytrá... ale paxem jí byla vděčná, páč jakmile sem se nedostala na sjezd kterej sem si vybrala taxem byla v prdeli jak baťa s dřevákama a okamžitě sem nevěděla gde sem, kam jedu, jaxe dostanu pryč a hlavně jaxe dostanu tam kam potřebuju
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
teprf se bude jednat..jednak f kolik je tam nástup? a dvanak..zlatovláska pojede s petrem? mohli bysme je voba nabrat s fandou kerej tvrdí,že pojede..už sme vo tom v sobotu mluvili..dále kdo nabere bambiho..bajko? a kde by se petr nabíral? proto by bylo lepčí dyby byli někde na trase spolu s jirkou
prosimtě Zlatovláska uš je asi trochu hysterickej a chce na tebe foun. Von ho nemá?????????tak buď tak moooooc laskavá a domluv se s nim jo. Nástup tak kol 8, zahájení je 8.30 tak aby sme to moc nezdržovali, páč má bejt hyc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Lola1
tuhle neděli, já myslela až 3.6.
no to je pátek ale
|