| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:29
- Nahlásit
Zdar lidi, jako vůbec, ale naprosto vůbec nic nestíhám
Jeden den si udělám volno a hned jsem tři dny ve skluzu jak je to možný
Od zítra vstávám v půl šestý,páč jdu zejtra poprvé na ty maloděti do školky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit
Alexa
chce na tebe foun. Von ho nemá
nevim esi HO nemá ,ale normálně mi furt píše,tak je asi hysterickej no.-))) cinknu mu večer z praáce
all
výsledkofka MR obranářů
http://www.vycvikpsa.cz/articles/000185.shtml
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit
Eldoguero
jdu zejtra poprvé na ty maloděti do školky
deš na ně,jo? A co ti udělaly chudinky? Nebo to má bejt nový krmivo pro velkodogy? jakože ultra fresh barf strava? To zní dobře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
Alexa
Nástup tak kol 8, zahájení je 8.30 tak aby sme to moc nezdržovali, páč má bejt hyc
jestli bude hyc, tak sme zas děsně marný, to mařena nebude vůbec cvičit. Minule to bylo super, páč byla mlha, nebylo vidět na ty dálkově vodložený a celkově bylo chladno a tak sme byli jen předposlední.
davítková
Jedou aji libeňácíí?
Marush
jede někam na šumavu prznit husopasky
)))))) ať si nepřiveze brebery nějaký )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
ale normálně mi furt píše,tak je asi hysterickej no
nebo tě normálně asik miluje...pamatuju jak řikal,že tě nějak zpětně vyšlehá skrzeva velikonoce...ale nechci si vám plýst jako do těhle praktik víš co...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:34
- Nahlásit
Prosim vás lidi, jak jste gdo dopadl na té výstavě, kdo už porodil, gdo rodí a jak to vypadá?
Má Monty tu fenku?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:34
- Nahlásit
Zdááár okamžitě mi řekněte kdy bé ten PROFIHADLÍŘ nutně potřebuju vystavit psa co sebou mlátí vo zem dělá že je mrtví a zuby ukazuje cca na pět sekund mezi přistoupením porotce a sežraným porotcem handlíř přežije pokud bé mit dostatečnou vzdálenost a ringo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit
davidkova renata
Jééé Buráček byl šestej, tomu fandim, je moc krásnej a líbí se mi jeho páníček
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit
Eldoguero
Má Monty tu fenku?
má a zbytek nevim. monty má dokonce pjet štěňat, myslím tři čubyčky a dva pejsky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:36
- Nahlásit
Marush
jasně, mladý maso, vypustím dogy ať se nažerou samy
je to nejvíc nejpřirozenější strava
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit
Gerda
Jedou aji libeňácíí?
nějak nic ilu neřikala..ale třá se někdo dohlásí eště ,se voptám tak ve středu..
Marush
nebo tě normálně asik miluje
alehovno..myluje akorát ferneta,případně becherofku,v nejhoršim fšecko co má víc jak 5% alkoholu ))
danajasa
PROFIHADLÍŘ
pozor! neplést si handlera s konským handlířem!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit
jbat
dík pani za info
Monty
strašně moc gratuluju, myslela jsem, na vás pani, jsem ráda, že to dopadlo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit
Eldoguero
jo máááááááááááááááááááááááááááááááám
jbatmonty má dokonce pjet štěňat, myslím tři čubyčky a dva pejsky.
no jeden chlapeček nakonec umřel tak jsou 3 holčičky a jeden chlapeček
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit
Gerda
ať si nepřiveze brebery nějaký
to on je tam už asi poveze ale já mu furt řikám neprzni husopasky,neprzni husopasky nebo se z toho zblázníš a von furt nic...tag nevim
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
neplést si handlera s konským handlířem
No a dyž vystavuje pakoně?tož je to co?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
líbí se mi jeho páníček
aha..
no některjm to nevyšlo tak dobře jak loni,ale tasmánckej čertík si ved docela dobře zas )) a avíízace skoro samý nuly
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:40
- Nahlásit
davidkova renata
pozor! neplést si handlera s konským handlířem
A mě už tam běhá ten cikán..ehm pardon koňskej handlíř s kudlou v zádech už dobrou půlhodinu..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
tady se můžeš mrknout na fotečky prcků
http://www.westik.eu/photogalery/Vrh%20F/album1/Li tter%20F.html
jinak moc děkuji za to, že jste paní na nás myslela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
Prosim vás lidi, jak jste gdo dopadl na té výstavě, kdo už porodil, gdo rodí a jak to vypadá?
Má Monty tu fenku?
Monty bude mít fenku Faith no more, už za osm týdnůch, asi simá vzít tu první, páč ta bude pěkná velká a prostě první. Aleksandra se Sisinou jsou megaúspěšný, maj BOB, BOJ, CACIB, dvě medajle a pytel krmení, Atuše má na Sirce VN1, Cryskovi sou 2/3 veterán žampyjon, Bajkofka má Hyjacynta VD, protože se pan rozhodec asi nějak hůř vyspal nebo co, pročež všichni víme, že Hyjacynt je nejkrásnější. A nesměj řikat na výstavě, že maj zkoušky, pak jim klesaj krásový body.
Sabina je teď na císaři, bude mít asi taky štěňata. Rodit bude brenda benžíjová, neboť je vysoce pregnantní. Porot vypadá tak, že ti z frndy vyleze děcko. Neleze samo, ještě nemá sílu v rukách. Jest taženo, potažmo vypuzeno. Chystáme se na další výstavu a na žumpamýtynk a na kanystry a na Jílovský tanierik. Když nepřijedou libeňáci, máme šance. Někteří z nás teda samozřejmě. Někteří z nás ne. A řeší se, kdo vezme Péťu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit
Gerda
Porot vypadá tak, že ti z frndy vyleze děcko. Neleze samo, ještě nemá sílu v rukách. Jest taženo, potažmo vypuzeno.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit
Monty
super super super
máš na výběr to je paráda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:44
- Nahlásit
Gerda
Rodit bude brenda benžíjová
uš??????
Marush
mě už tam běhá ten cikán..ehm pardon koňskej handlíř s kudlou v zádech už dobrou půlhodinu..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit
davidkova renata
uš??????
no eště chvilku a už, teď se dodělávaj plíce, páč Brenda řekla, že nechce děcko se žábrama. Asi nemaj tak velký akvárko, jinak si to neumim vysvětlit.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit
Gerda
dík pani skvělej vejcuc, přesně takhle bych si to představovala vždycky, když požádám o vejcuc
Alexa
gratuluju, to je skvělý úspěch
Atush
výborný začátek výstavní kariéry
Baico
bílí psi jsou sice nej, ale někteří lidi kolem jsou totální ko... ano pani, tohle znám, chápu, nebo spíš moc nechápu, ale vím, že se s tím nedá nic moc dělat příště to bude lepčí, až bude jinej rozhodčí
to mi připomíná jistou paní rozhodčí, která přijela kdysi na jednu výstavu pozdě,protože se dostala do zácpy po cestě, noc předtím na místě výstavy pršelo a ona si zrovna chtěla vzít lodičky (taky si je vzala), tudíž se tak trochu na louce v blátě bořila, byla zcela logicky nasraná na celý svět a vyházela 90% psů se známkou VD, včetně čuby a psa, kteří cca dva měsíce před tím běhali o BOBa - pochopitelně u ní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit
Gerda
jinak si to neumim vysvětlit.
no to je jediný možný vysvětlení,to je hotová věc!
ale esi maj aspon prasklý akvárko,můžou ho tam dát páč to je vlastně terárko(jak ti dyštak vysvětlí jébat) a f terárku sou vječinou hati a ty žábry nemaj! takže je to jasný celkem..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit
davidkova renata
jak ti dyštak vysvětlí jébat
co kecáš? ))) já právě tvrdím, že terárko je něco úpa jinýho než prakvárko (zkratka pro prasklý akvárko, kteréžto ale NENÍ terárko).
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit
jbat
á právě tvrdím, že terárko je něco úpa jinýho než prakvárko (zkratka pro prasklý akvárko, kteréžto ale NENÍ terárko).
prakvárko je poloviční akvárko a terárko není ani trochu, nebo když tak jen malou trochu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:56
- Nahlásit
makrel
malou trochu.
tu vječí nebo mnenčí půlku myslíš?
jbat
drž hubu!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
drž hubu!!!
makrel
prakvárko je poloviční akvárko a terárko není ani trochu, nebo když tak jen malou trochu.
co to hulíš, prosím tě??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:57 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
davidkova renata
menší půlku
jbat: jsem pouze vyjádřila svůj názor na danou problematiku..ale až teďmi došlo, že když to nemám, tak se nesmím vyjadřovat. tagže beru zpět
|