| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit
Eldoguero
máš na výběr to je paráda
no to doufám, protože chovatelčin manža mi psal sms, jak jsem se ptala, zda si můžu vybrat jméno a že chci Faith, tak mi odepsal, že je to akceptovatelné a že Renata (chovatelka) vybere vhodného nositele. Tak jako nevím co to má znamenat. Ještě jsem se na to nezaptala. Snad si zase nemyslí, že by mi štěndo dala za dara a já pokračovala v jejím chovu, zatím se mi do toho nechce, nevím možná v budoucnu, ale teď ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
davidkova renata
jbat
makrel
terárko je něco úpa jinýho než prakvárko
no dobře, takže brenda nakonec udělala dobře, dyš chtěla ty plíce, ne? Takhle nemusí shánět ani terárko, ani prakvárko a ušetří za vodu.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
davidkova renata
makrel
akvárko a terárko není ani trochu,
Já sem si doted myslela,že terárko je vlastně akvárko bez vody?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:01
- Nahlásit
makrel
že když to nemám, tak se nesmím vyjadřovat. tagže beru zpět
taxi prdni sklenici vod zelí a můžeš aspon číst teda .-)))
Gerda
brenda nakonec udělala dobře
hele já nevim...esi jako vůbec udělala dobře esi mi rozumíš.. žábrovec se eště ani nevylích a uš zanes hátky a neschody do žumpy!!
odjebávám se,nepyšte!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit
makrel
prakvárko je poloviční akvárko a terárko není ani trochu, nebo když tak jen malou trochu
dobrýýýýýýý
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:05
- Nahlásit
Monty
hele tady jeden westik hleda domov http://www.facebook.com/?ref=logo#!/media/set/?set =a.174961029226311.51731.100001372446781
Uznavam, ze je prevelice osklivy, ale kdyby se upravil....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit
makrel
ty už jsi zase přepracovaná co????
[imgs] [/imgs]
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
taxi prdni sklenici vod zelí a můžeš aspon číst teda .-)))
no zelí bude mít Makrel asi dost, jak to tak vidím...
danajasa
Já sem si doted myslela,že terárko je vlastně akvárko bez vody?
bože... a je to tu zas... není, už nemám sílu to znova vysvětlovat, ale řeknu ti to takhle - nemám akvárko bez vody, ale mám hata. aha??
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
jak to dneska vidis stavis se? nebo ti to muzu hodit nekam ja jestli chces Ja jdu vyvencit psika a fakt se du ucit, urcite, prisaham, doufam, snad...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
Nosí tady někdo čočky?
Protřela jsem si blbě oko a čočka mi sklouzla za horní víčko (bolest jak kráva, oko rudý, řasenka rozteklá). Pracně jsem ji vydloubala a vytáhla. S sebou nemám samo roztok ani kapky ani nic. Tak jsem ji polosuchou strčila zpátky do oka, ale teď mi to tam dělá neplechu. Asi je na ní nečistota. Můžu ji propláchnout obyč vodou z kohoutku????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit
jbatale řeknu ti to takhle - nemám akvárko bez vody, ale mám hata. aha??
tak máš vodvahu a nemáš rybičky.
Jako terárko může mejt i skříň s nějakym prosklením, jako aby jsme to tejrané zviřátko viděli, že. Ale proč nemuže bejt praquárko terárkem, jako.. podle mě může.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit
jbat
Co furt máte s těma terárkama?
Já mám terárko ze dřeva, jen čelní stěna je ze skla. Vodu bych v něm mít tudíž nemohla, tudíž to není to samé jako akvárko.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Protřela jsem si blbě oko a čočka mi sklouzla za horní víčko (bolest jak kráva, oko rudý, řasenka rozteklá). Pracně jsem ji vydloubala a vytáhla. S sebou nemám samo roztok ani kapky ani nic. Tak jsem ji polosuchou strčila zpátky do oka, ale teď mi to tam dělá neplechu. Asi je na ní nečistota. Můžu ji propláchnout obyč vodou z kohoutku????
Znám velmi dobře, já to propláchla převařenou vodou (vychladlou samo...) a nic se nestalo... jinak bych se posrala bolestí asi... lity lity pani!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
a nemas nekde blizko lekarnu, ze by sis skakla tam pro nejakou malou vodu na cocky? Ja kdysi nosila, ale uz si to nepamatuju jestli jsem je oplachovala normal vodou, aby je treba ten chlor neposkodil. Hodne mrkej at se to vsechno vyplavi a cocka se omyje. Nebo zaplakej a omyj to slzama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:12
- Nahlásit
pawLINka
neměla bys, ale nic jiného ti nezbývá, ještě na ni můžeš plivnout
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit
Crysa
proč nemuže bejt praquárko terárkem, jako.. podle mě může.
páč právě kvůli tomu sklu ze všech stran těško uděláš terarijní klíma. mi jako řekni, jak bys třeba leguána měla v akvárku a tvářila se, že je to terárko? bys i z vrchu mu to zadeklovala nebo jak?
pawLINka
tudíž to není to samé jako akvárko.
velmi správně, ani prakvárko nemůže být terárko prostě!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:14
- Nahlásit
jbat
taky simyslím, i kdyby 100X chtělo, tak nemůže
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit
makrel
a ono by chtělo, neb akvárko nikdy nebude to co terárko, takže trpí komplexem méněcennosti a to zcela oprávněně!!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
ty vole!! éééliška f šatech!!!
Gde si vzala mě v šatech????
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:16
- Nahlásit
Gerda
Alexa
z mého sovince právě vylétly dvě sovy do vašich sovincůch
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:16 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
lucYnka XIII
paní, ten odkaz mi nejde otevřít, ale rači ho sem ani znovu nedávejte, třetí westík v tuto chvíli nepřipadá v úvahu, jako neříkám, že bych nechtěla, ale nejde to.
Pro tuto chvíli si musím vystačit se dvěma (teda za necelých osm týdnů - se dvěma )
edit: aha, už vím, proč mi to nejde, je to z FB a my máme v práci FB zablokované
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:16
- Nahlásit
jbat
a ono by chtělo, neb akvárko nikdy nebude to co terárko, takže trpí komplexem méněcennosti a to zcela oprávněně!!!!! a evidentně podplatilo Davítkovou, aby za něj lobovala a teď v tom jedou spolu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit
jbattěško uděláš terarijní klíma to je ten vlchkej smrat?
jak bys třeba leguána měla v akvárku a tvářila se, že je to terárko? mít leguána taxe tvářim šíleně a bez ohledu na to kde mi to tu bydlí.
Jako já měla prakvárko na morčátkovou a ona to měla jako terárko, tedy neměla ani filtr na vodu, ani vodu, ani paví vočka jako spolubydlu tedy neměla akvárko. Takže moje mojčátková Abunka byla terarijní bydlič v prakvárku.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit
makrel
i kdyby 100x chtělo se du pochcat
jbat
podle mě teda je akvárko to ve kerym jest voda a terárko všechno kde voda neni...ale bojim se jít tady s tim názorem na světlo bóží...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit
Marushpodle mě teda je akvárko to ve kerym jest voda a terárko všechno kde voda neni...ale bojim se jít tady s tim názorem na světlo bóží...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit
makrel
a evidentně podplatilo Davítkovou, aby za něj lobovala a teď v tom jedou spolu
okavidně!!! a okavidně už dostali i Mařku...
podle mě teda je akvárko to ve kerym jest voda a terárko všechno kde voda neni.
ale bojim se jít tady s tim názorem na světlo bóží...
to jako dobře děláš... rači DH...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit
http://www.mojestarosti.cz/poradna/zvirata/akvaris tika/jaky-je-rozdil-mezi-akvariem-a-terariem-a-co- se-tam-da-chovat.html
už se dostali fakt všude...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit
Ježiš říkám vám ať nepýšete Nic nestíhám, doháním čas co sem ztratila tou trapnou diskuzí Sabáka nerodí, sme dojeli na veterinu, tam stál nachystaný celý tým - dva dochtoři,sestra a tři nějaký holky, asi studentky na praxi. Jo a uklízečka tam ještě byla . Dochtor hodinu zkoumal ščeňata na sonu, pak hodinu zkoumal Sabinu a pak řekl "dneska porodí, děte dom" . Toš sme šli. Sem zvědavá, už by to fakt porodit mohla, mě deptá gdyž nemůžu pokřtít ščeňata těma krásně vybranýma ménama
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit
Monty
a tak zase na druhou stranu, proč nezačít s touhle, však to stejně nejaký čas trvá a když bys začala s chovem za 2 roky,nebo třá by se dalo domluvit s chovatelkou, že by přímo krytí a odchov zařizovala ona, třá by do toho šla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit
Crysa
mít leguána taxe tvářim šíleně a bez ohledu na to kde mi to tu bydlí.
Jako já měla prakvárko na morčátkovou a ona to měla jako terárko, tedy neměla ani filtr na vodu, ani vodu, ani paví vočka jako spolubydlu tedy neměla akvárko. Takže moje mojčátková Abunka byla terarijní bydlič v prakvárku.
ty kráááso tys to dovedla k dokonalosti.-)))))))))))))))) vůbec nevim co je co a proč a vůbec netušim vo čem píšeš ))) jétatce jebne neš to zpracuje a vožere se jako čuně v Mazaným králíkoj zase..btw.mazenej králik klidně může bydlet f prakvárku dle mýho teda a nebé ani v dyzgomfortu ,že bydlí méněcenně.-)))
|