Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7542 . 7543 . 7544 . 7545 . 7546 . 7547 . 7548 . 7549 . 7550 . 7551 . 7552 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:25
- Nahlásit

Gerda
Mrtě moc.

nemethova5
Tak ty vole, tarzan to zabil :-DDDDDDDDD

Biluška
Člen
- Nahlásit

impact
Já tě zabijůůůůůůůůůů, sem si donesla šťávu, sednu k monitoru, loknu si, přečtu si Tarzana, zaskočí mi, začnu se dusit...málem si mě měla na svědomí Odnesli by to moji psi

Baico
Člen
- Nahlásit

Já se jdu pro dnešek svalyt. Takže dobrou a zítra se budu těšit při prtínání!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit

impactTak ty vole, tarzan to zabil :-DDDDDDDDD

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:32 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

nemethova5
pani a jak vy jste dopadla????
Pani ani se neptejte. Skončily jsme na 4. místě a výkon byl zatim nejhorší, co jsme kdy měly.

Biluška
máš maila

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit

Baico
dobrou s kobrou sestřenko Veverková ))))

Venta
No tak prostě halt nemůžeš bejt furt nejlepčí a na prvnim místě, no. Ale jako čtvrtý teda neni žádná trága. Pro jistotu Vendulu nakopni. Ale jen do bříška, ať jí nezraníš očíčko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:36 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Venta
No to nemám - žádný nepřišel, aby nebyla mýlka

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:39
- Nahlásit

Gerda
No trága to umístění není, ale ten výkon fakt příšernej. Prostě jako by tam bylo něco divnýho, co jí nesedlo nebo co. Plus teda obtížnej hmyz a navíc mravenec, co jí kousl při dlouhodobým odložení do zadku. Ale ty všichni za náma na tom byly s výkonama eště hůř. Asi zakletej cvičák nebo co.

Pro jistotu Vendulu nakopni. Ale jen do bříška, ať jí nezraníš očíčko.
No to vš že jpo. Teď spí, tak až se vzbudí, du do ní. Ať jí zbytečně teď nerušim.

Biluška
No to nemám
Já už taky ne, prej odešel. Tak se asi fláká někde bo co.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit

Venta
Já už taky ne, prej odešel. Tak se asi fláká někde bo co.
tak ho pošli radši na seznam - libuse.kotkova zavináč seznam.cz . na kanystrový mail to chodí někdy hodně moc dlouho

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit

Ventahm,tak priste bude lip,nemuze byt kazdy den posviceni pani,jsem si hned na vas vzpomnela hned pri tom pocasi,priste to bude lepsi neboj!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit

Venta
ale ten výkon fakt příšernej
no co, no, nemůže mít furt dobrý dny, i špatnej výkon je potřeba, aby čék viděl, že se to dá dělat i blbě. Třá my zatim čekáme na ten dobrej, tak to máš obráceně. Až Lucynkasčíslemcochodíjenvnoci umístí třínohou kočku, vše se v dobré obrátí.

Teď spí, tak až se vzbudí, du do ní. Ať jí zbytečně teď nerušim.
)))) blbáááá moc, skoro jako Cryska )))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit

Biluškana kanystrový mail to chodí někdy hodně moc dlouho
tak na ten jsem teď odeslala já oudaje ke kanystrování

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit

Děcka, my dem ven s FIlátkovejma zase na jedno krátký bez filtru, takže pak se zkusim napojit z domku. Nazdar.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:47
- Nahlásit

Venta
uš to přišlo

Crysa
Teď dorazili, akorát jsem na to koukala jak jsem odesílala ten Ventí.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:48 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

BiluškaTeď dorazili
ufff ateisticky jsem se dala na modlení aby to došlo do pátka

jo a měla bych malou zájemkyni vo gulak, myslíš že bych je mohla přitahnout do Jílovýho, že by se tam poptaly na podrobnostě? Je to známý dcerka s kavalírkou, kus žumpy už jí viděl jednou na bránění. Jsem jim to vytiskla, a malá se toho chytila jak hovno košile a že prostě pojede na mylyjondvěstěvosumdesátpětprocent ale chtěly by se poptal na nějaký podrobnostě a než jim to tlumočit, tak esli by ti nevadilo, že by tě vyzpovídaly rovnou face to face?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit

Dobré deň, jsem tady nebyla přítomna tuším už 5 dní.

Do zítřejšího rána chci výcuc nejdůležitějších informací cca od středy. Teď jdu už spát, ale zítra v 7 ráno jsem tady a očekávám ten vécuc.

A doufám, že někdo zařídíte od zítřka nějaký lepší počasí.

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit

Crysa
Prosim tě na tu voříškiádu když chci i kategoirii dítě a pes, tak mi stačí zaplatit jen za 1. a druhého psa? Nebo k tomu i tu částku za další kategorii?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:54
- Nahlásit

Crysa
jo, vem je s sebou, možná mě do té doby přejde to kardinální nasrání a budu zase schopná normální komunikace a vytvoření příznivého dojmu

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:57
- Nahlásit

VentaProsim tě na tu voříškiádu když chci i kategoirii dítě a pes, tak mi stačí zaplatit jen za 1. a druhého psa? Nebo k tomu i tu částku za další kategorii?
nechápu dotaz, ale prostě si zaplatíš za vystavení psa jako takovýho a pak si zaškrtneš kategorii Dítě a pes a je hotovo, platíš základní cenu za jednoho psa vystavenýho a Dítě a pes by mělo být v ceně, jaxem to pochopila.

Nebo můžeš přihlásit JEN do Dítě a pes, pak za cenu 50Kč.

Pokud budeš přihlašovat dva psy, pak platíš za vystavení obou celkem 300 (200 první a 100 druhý) a zároveň může jít s nima dítě do Dítě a pes, ale stihne v Dítě a pes vystavit leda jednoho.

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit

Crysa
Pochopilas to dobře, i když sem to napsala jak tatar. Jsi velice bystrá Tak děkuju za info, přesně to sem chtěla vědět.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:05
- Nahlásit

Děcka, zítra jdeme s Cícou zas na chirdu.
myslete na tu malou optimistickou sviňku, ať už mu to konečně můžeme zašít a brzo může zase trénit. Nebo mi zboří byt!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:06
- Nahlásit

Biluška
paní tý sově už upadly nožičky když tak dlouho stojí ve frontě

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:10
- Nahlásit

kejtlin
paní tý sově už upadly nožičky když tak dlouho stojí ve frontě
Asi jo. Páč když musím zabíjet čas nesmyslnýma diskuzema tak nemám čas dřít. Ale napravím to, slybuju

laguna
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:16
- Nahlásit

Maky a Trix
chudák malej, to se mu ten výlet do velkoměsta fakt vyplatil

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:18
- Nahlásit

laguna
njn... aspoň nebude přetrénovanej. měsíční pauza mu neuškodí... a jeho vztah ke psům je pořád stejnej, takže kromě toho stále většího hladu to na něm nenechalo žádný následky.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:23
- Nahlásit

davidkova renata

ke mně..... páč bych něco podnikla

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:25
- Nahlásit

URGENCE URGENCE!!! KDO MÁTE NA STAROSTI KRALUPSKÝ ÚTULEK, NECHŤ SE NĚKDO Z ÚTULKU NEBO NĚKDO Z VÁS SPOJÍ S KONTAKTNÍ OSOBOU UVEDENOU NA PŘIHLÁŠKÁCH A PROPOZICÍCH A DÁ VĚDĚT:
OFIKO NÁZEV - stran označení místa, které bude vyhrazeno jako zázemí pro útulek!!
KOLIK PSŮ A JAKÝCH PŘIJDE - pro uvedení v katalogu, aby byli hafani jmenováni a lidi si o nich něco i dočetli v katalogu.
Drhne komunikace, přesněji - není žádná
Buďto telefonicky nebo na mail.
Děkuji za pozornost, konec hlášení.

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:32
- Nahlásit

dotaz na odborníky - nevíte, co se mi stalo s počítačem, že mi zmizely fšechny přílohy z mailů????? A co s tím můžu udělat?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit

čus bus fšichni. Až teď jsem splnila svůj denní limit učení

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit

Lola1
restartuj to, oni se nejspíš zase objeví.

<< 1 ... 7542 . 7543 . 7544 . 7545 . 7546 . 7547 . 7548 . 7549 . 7550 . 7551 . 7552 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání