| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 16:51
- Nahlásit
davidkova renata
Začnem tak,že vyzvem lidi aby nám posílali prachy ,páč lidi sou blbý a my potřebný ..co ty na to?
Ženyjální myšlénka už to vidím ZACHRANTE FERDU A JEHO RODINU po předběžném průzkumu v tunelu blanka potřebujeme nejméně2mega na stavbu odvětraného mraveniště prosím přispějte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 16:53
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zena/styl/233075-nejlepe-pla cene-modelky-sveta.html
Hele, Adidaska mezi nima není Neměli bysme jí píchnout s nějakým zviditelněním se v bulváru, nebo tak něco? Aby jako měla reglamu a byla slavnější Třá ji nafotit jak krade v sámošce, nebo hajluje na Václaváku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
Crysa
moc gratuluju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:02
- Nahlásit
Nazdar bumbrdlícííí, už sme taky domki, byla to moc heská výstafka, šlo to děsně rychle, dokonce až tak, že než sme s Cryskou dokouřily, byla už odvystavovaná Atuška a nikdo jí nevyfotil Syrečka, který má Velmi nadějný V1. Takže vlastně za žumpu zklamal jenom princ Hyjacynt, u kterýho ten rozhodčí nepoznal, že je velmi nádherným. Maryje byla z výstavy smutná, ale jen do té doby, než zjistila, že ve stáncích sou ucha a dobroty a jídlo...granclema samozřejmě zhrdla, ale nemohli jsme ty kretény dostat od stánku Brit Care, kde psi důstojně dostávali lososové konzervičky na vidličku. Mohli si ochutnat od všech úplně nových druhů konzerv s králíčkem, lambíčkem, losůskem a kuřátkem a kravičkou. Zítra držíme palce Aleksandře se Sisinou, jedeme na pudle a grifónky. Filátko jede s námi, aji Bůšek, a pak se společně jako jedna velká rodina přesouváme v tomto složení do Zlovse, uvidíte FIlátko in natůra. Když bude mocinky chcát, tak samozřejmě ne, ale v takovýmhle póču kliďánko. Počítejte tedy s tím, že nejdřív rozbijeme Bůškem výstavní PVA letňany a pak přijedem rozbít i Zloves.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit
Tak jsme byli v ZOO s děckama dneska. Bylo úplně nádherně. Nafotila jsem mraky fantastických fotek. Geparda v pampeliškách (bez mříží), jak leží metr ode mě. Nafotila jsem se, jak si hladím žirafu.. Nafotila jsem děcka, jak krmí velbloudy.. Nafotila jsem krásné dravé ptáky. Prostě fantastický vykreslený sluníčkový fotky.. Úplně jsem se třepala na to, až tu fotky ukážu.. A jedu domů, už pak sama, jsem se odpojila od ostatních. Vytáhnu foťák a chtěla jsem promáznout ty škaredý přesvětlený fotky, kterých tam pár bylo..
A zbytek už je vám asi jasnej....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:08
- Nahlásit
impact
Nemělas kartu? Toš to je bekané
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit
impact
smazala si všechno?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:11
- Nahlásit
Gerda a Biluška
smazala si všechno?
Ještě jsme si to s dětma ve vlaku prohlíželi, než jsem přestupovala. A pak... Jsem se prostě přehmátla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:12
- Nahlásit
impact
Nedá se to nějak vytáhnout z koše?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit
čaute, dneska jsme byly asi 5 a půl hodiny celkově venku, jsem KO.
Co je tady nového???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:18
- Nahlásit
impact Klucí, viděli jste co udělal s těma fotkama???
lity lity
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:18
- Nahlásit
Biluška
Nedá, to šlo z karty rovnou pryč. Byla jsem ve vlaku. Jinak by to samozřejmě bylo v koši.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:20
- Nahlásit
Crysa
Dyž vony byly tak krásný, fakt. Jsem byla hrdá, že se mi podařilo vytvořit 150 nádherných fotek a jen asi pět paskvilů. Dřív to bejvalo naopak.
A může za to ta debilní diskuze o šeltii vedle, páč kdybych si na ní dopoledne nevymlátila telefon, taxem si ve vlaku hrála právě s mobilem a foťák nechala bejt.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:21
- Nahlásit
Marush
Já jen abych napsala tý Jbatce...je momentálně zavostalá totiž,tak aby se stihla někam dogestit
hm,zavostalá je,ale bydlí něgde na synkáči ne? nejlépe aby sedla do trambaje č. 18 a jela až na konečnou,což je tady.at tam stojí a nehejbe se a my jí naberem co????
twe a jede i gerdice a atuše..napadá mne jen..ježišykryste,von jede i Mates
danajasa
ZACHRANTE FERDU A JEHO RODINU po předběžném průzkumu v tunelu blanka potřebujeme nejméně2mega na stavbu odvětraného mraveniště prosím přispějte
¨
pani genyjální ste vy!!! velmi jímavý obrázek!!! eště bysme mohli vložit nějaký pasážea vobrásky z Polámal se mraveneček.. ..voko nezvostane suchý tě řikám!
Biluška
Třá ji nafotit jak krade v sámošce, nebo hajluje na Václaváku
vono bé stačit nějaká fotodokumentace z žumpaakce,to znemožní celou rodinu i s ihmedem navěky
impact
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:34
- Nahlásit
impact
já měla program, ze kterého jsem pak stáhla smazané věci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:47
- Nahlásit
Monty
No já ti nevím, ale jako že by to našel přímo na kartě ve foťáku? Ta se podle mě prostě smaže. Chápeš, že jsem jela ve vlaku, měla v ruce foťák, udělala klik a byly fuč?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:57
- Nahlásit
impact
já smazala kámošce fotky na kartě, stáhla jsem ten program (bohužel nevím jak se jmenoval, zkus dát do vyhledavače program na vymazané věci nebo tak něco...) a fotky se objevily, měla jsem štěstí, kámoška by mě jinak asi zabila
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:00
- Nahlásit
Monty
Ty jsi šílená žena.
http://www.slunecnice.cz/tipy/jak-zachranit-smazan e-fotky/
Du na to. Essi to půjde, tak tě miluju.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:08
- Nahlásit
Jenže mě to prostě nevyhodí nabídku na foťák, jako prohledat ho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:10
- Nahlásit
impact
nebo jestli ti not´as čte ty karty z fot´áku tak ji strč do not´asu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit
impact
nevím jestli to byl ten program, zkus hledat dál
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:14
- Nahlásit
Monty
Je to jak říká Kejtlin, musela bych mít čtečku. Už jsem si to našla na netu. Je to prakticky jen tenhle program, který to umí, ale potřebuju čtečku (externí nebo interní zabudovanou přímo do PC).
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:17
- Nahlásit
impact
jako, že tu kartu dáš přímo do PC???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:18
- Nahlásit
Monty
Jou. Pak se to nahlásí jako součást PC a jde to z toho vytáhnout, ty fotky. Píšou všude na netu. Ale já mám jen kábl. Musím sehnat čtečku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:27
- Nahlásit
impact
no já vím, že jsem tu kartu do PC určitě nedávala, hledej dál, určitě to najdeš
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:31
- Nahlásit
Já teda když zapnu foťák a připojim kablem, teda spíš připojim a pak zapnu a mám tam nastavenou ve foťáku jako prioritní plochu k ukládání kartu, tak mi to na Tento počítač hlásí foťák úpa stejně, jako samotnou kartu vloženou do čtečky v multifunkční tiskárně nebo vobyčejný čtečce.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:36
- Nahlásit
Crysa
mě se zdá taky, že jsem to tenktát dávala přes foťák tu katru do PC
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:37
- Nahlásit
cus,co je noveho?krom toho,ze tu silene leje a impact vysmahla pekny fotky?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:39
- Nahlásit
nemethova5
u nás je pěkně-zatím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 18:39
- Nahlásit
nemethova5
my byly přes pět a půl hodiny venku, jinak nevím co je nového, protože mi nikdo nepodal vejcuc
|