| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:20
- Nahlásit
nemethova5
taky sem chtěla kachničku, když máma nedovolila psa, chtěla sem jí nechat vanu. Máma nechtěla.
Akky0Aime
ta částka je tam psaná i jako odhad baj vočko, zhruba přibližně. A je jen čistě za pronájem placu. Pak máš ještě startovný a žrádlo a cigára a pití.
kejtlin
dej vědět, až se vylíhnou, určitě bych přijela moc ráda!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:20
- Nahlásit
kejtlin
Hele, kachňata vůbec lovit nebo chytat nemusíš.
Musíš ale být První koho uvidí při výstupu ze skořápky
Budou za tebou běhat dobrovolně a furt i do vany.
Tak si jen vyměň s kačkou postýlku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:24
- Nahlásit
Gerda
dej vědět, až se vylíhnou, určitě bych přijela moc ráda!
dám
agáta12
tak kachňata fakt vysedávat nehodlám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:28
- Nahlásit
kejtlintak kachňata fakt vysedávat nehodlám
no budes fugovat jako nahradni mama!!!!co by jsi pro ty malinky prece neudelala??se musis obetovat.
Gerdaja chtela hrocha a taky neprosel!tak mi mama usila aspon obrovskyho plysoveho,jmenoval se gogo!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:35
- Nahlásit
Gerda
no tak jídlo a pití to je mi jasný ale to počítám že si budem někam chodit do krámu nebo tak a startovný neřešim to se podá důležitý je za ten plac
tak díky a brou brou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:40
- Nahlásit
děcka, mám nervy, dnes jsem Sophi vytáhla deset klíšťat vůbec nic nám nezabírá
jinak fotky ještě chovatelka na stránkách nemá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:41
- Nahlásit
Montyto jsme na tom stejne,na amina to leze jak svina maji s hajou scalibor,haja nic a on je same kliste,plus jeste jsem ho nastrikala!pry je letos nejvic klistat!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit
nemethova5
Sophi měla bob martina pipetu, tahala jsem klíš'tata, zkusily jsme tu levanduli, snad ještě horší, spreje nepůsobí a na scalibor má alergickou reakci, už nevím co jí mám dát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:47
- Nahlásit
nemethova5
Monty
my taky máme hafo klíšt´at
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:50
- Nahlásit
kejtlin
Montyprej zrovna ted je nejhorsi obdobi!!a co zkusit obojek kiltix?na ten ma alergii haja
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:54
- Nahlásit
Monty
kiltix je výbornej, ale mě děsně smrdí naprosto mi to vleze do nosu a pak ho cítím všude i v práci apod.....na scalibor má alergii Sinda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:56
- Nahlásit
jdu spát, dobrou s krysama
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:56 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
nemethova5
no já nevím, bych se bála aby jí to pak malá nekousla, to by asi nebylo dobré.
někde jsem četla, že na malé bílé psy věci proti klíšťatům neučinkují jako ostatním je pravda, že Monťas měl klíšťat taky požehnaně, jak jsem měla před ním kokra, tak ten tolik klíšťat neměl a v té době na trhu nebylo tolik přípravků proti klíšťatům
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:59
- Nahlásit
Montyjo to nevim,co se tyce bile barvy,jestli jdou vice na bile,nebo na cerne,bo amin je cernej a ma jich taky pozehnane,no je to obojek,jo tak to ti nic jineho neporadim,uz me nic nenapada,bohuzel.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 23:11
- Nahlásit
nemethova5
Monty
holky, musite jit bydlet nekam do mocalu , mame tu kdeco, ale kliste jsem tu nikdy nevidela
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 23:19
- Nahlásit
leyenda
to se máte
byly jsme dneska u kamášky, která si před týdnem zlomila nohu ani si nepamutuje jak - byla v lihu, ta by se hodila k makrelce, Marush a adidasce
tak mi asistentovala u vytahování klíšťat, asi se z ní stane zdravotní sestra, má skoropřítele policajta a její mamka teď randí s hasičem, tak říkala, že už chybí jen to zdravotnictví
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 23:28
- Nahlásit
Monty
už chybí jen to zdravotnictví
kdepak, chybi hlavne milijonar
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 23:35
- Nahlásit
jo a samozřejmě co chtěla donest... frisca, tak jsme u ní pily friska
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 02:07
- Nahlásit
no my když jsme přišli z procházky s briárdama a kokrama tak jsme z brijárdů sundali z každého tak 30 pidi černých klíšťat a ještě to nebylo vše, Akky jsme prohlíželi taky ale vypadalo to že nemá, ale určitě nějaký bude mít oak zakouslí,
no a jak jsme nevěděli co stim a probírání chlupáču chlup po chlupu nám přišlo že by bylo vječné tak šli posilněni pipetou na balkon páč když si lehli a pak vstaly tak ty zm.di mrňavý lezli po koberci a pak i po nás
byla to klíštěcí invaze!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 05:30
- Nahlásit
Dobrý ráno vystavujícím a i ostatním.
Snad nejsem jediná kdo už půl hodiny lítá po baráku??? Držím všem palceee !!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:19
- Nahlásit
Atusch
ne, já makám.
Monty
já jsem prohlížela a nemáme ani jedno klíšťato. hlavně ať se už neotepluje
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:25
- Nahlásit
Monty
na malé bílé psy věci proti klíšťatům neučinkují jako ostatním
Essi ti přijde jack russell dostatečně malý a bílý, tak je to blbost.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:36
- Nahlásit
impact
možná to taková blbost nebude, můj bílej čivavák jich má vždycky o dost víc jak třeba krysaříci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:40
- Nahlásit
kejtlin
Možná jsou jenom líp vidět.
Jinak teda nechci tě nějak odstřelit, ale určitě nemám zkušenost s jedním bílým psem. A kromě svejch psů jich znám asi další stovku a nemám pocit, že by se klíšťata řešily víc než třeba tady. Včetně toho, že na ně normálně zabírají spot-ony.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:44
- Nahlásit
impact
jerry má alergii na všechny možný a snad i nemožný a znám taky víc bílejch psů a fakt mi přijde že jich mívají víc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:47
- Nahlásit
kejtlinimpact
můj pes taky není zrovna černý, většinu srsti má bílou. A spot on mu funguje perfektně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:49
- Nahlásit
kejtlin
Tak v tom případku nejsou jackové malí a bílí.
makrel
Osobně si myslím, že když už po nich lezou, tak jsou líp vidět. Takže z nudlí je zcvrnknu, Máfo a Gara je dotáhnou dom.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit
impact
neví, chodím do stejného lesa jako Monty a za 2,5 roku měl můj pes jen 2x sušené klíště.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:24
- Nahlásit
makáte lemury? Nebo aspoň vystavujete?
Vám něco řeknu. V noci mě ten zup bolel tak příšerně, že sem se sfetovala fším co jsem měla doma. To znamená štyry valetoly,movalis a novalgin. Nezabralo to. Tak sem o půl jedné ráno vyměkla, vzbudila sem Mášenka a jeli jsme až do Ostravy na tu pohotovost. Tam byla děsně protivná sestřička a ještě protivnější doktorka. Vypadaly, že jsem je asi vyrušila z lezbického seksu Napřed mě zkásly o devadesát korun (asi dobře věděli, že pokud pacient nezaplatí předem nemusel by zaplatit už vůbec ). Pak se na mě ta větší důra vyřítila s vrtačkou, aniž by se před ráčila informovat co, gdy,proč, nebo essi nemám na vrtačku alergii. Zastavila jsem ji a poprosila o umrtvení, páč jinak za sebe neručím. Už jsem se u zubaře jednou poblila (jako fakt) a třikrát omdlela. Ona se zasmála jak Franknštajn a řekla, že umrtvovat mi nic nebude, páč prý potřebuje VIDĚT JAK MĚ TO BOLÍ. No bolelo mě to hodně. Mezitím co vrtala mi sadistickým hlasem vykládala, že ji vůbec netěší vidět jak mě to bolí, že mi chce pomoc, nicméně, že to vidět MUSÍ. To by mě fakt zajímalo, který zákon jí to nařizuje Vyvrtala mi díru do zubu a tím to skončilo. Prý si mám v pondělí dojít za svým zubákem ať mi to zablombuje. Nedala mi tam ani žádnou vložku, nic. Doporučila mi ať nejím, páč by se to prý mohlo ucpat. Toš fajná dieta, Davídkové by se možná líbila, ale já mám hlad jak netopýr už včil a to je teprv sobota ráno Vyhodila mě pryč a hotovo. Lidi, gde se můžu odhlásit od zdravotního pojištění? Proč platím skoro tři litry měsíčně za to, abych musela jet dvěstěčtyřicet kiláků kvůli takovémuto pseudoošetření? Chci chodit na veterinu, na tu nejbližší to mám deset kiláků, jedou tam nonstop, dokonce i v pátek a psa mi vždycky napřed alespoň oblbí než se mu začnou hrabat v hubě
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:25
- Nahlásit
Gerda
Do mlíkoš jsem se nepřihlásila, někde tady byla tabulka. Ale počítám, že se tam určitě objevím, ale není problém, mám stan.
|