| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
Monty
eď nebudu celých osm týdnů o ničem jiném mluvit, samo, že ještě o Sophi
hmmm, to bysme si měli větší množství nějaké klepky obstarat fšichni
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:47
- Nahlásit
Monty
vidíte ještě někdo tatínka Faith???
NE!!!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Biluška
třeba kamión neurolů ten by možná stačil
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Biluška
jo, pošli Neurol a Fernet
Monty
evidentně ho vidíš jen ty. takže ani žádné štěně neexistuje. máš halucinace wole
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit
Makrel
Adidaska
http://www.novinky.cz/domaci/233338-cesko-je-zasaz eno-epidemii-alkoholismu-tvrdi-lekari.html
Hele vy alkoholičky, už se o vás ví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit
Atusch
sakra, na té fotce se mi moc líbil
tak teda tady tatínek
ale tady se mi nelíbí, mě se v postoji focení z profilu nelíběj
má více fotek jeho chovatelka na webu, ale to jaksi právě nejde vidět
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit
Monty
v kolik můžeš být nejdřív venku?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit
makrel
jo, pošli Neurol a Fernet
dobrá kombinace, ty neurol a já Fernet, jo?
Hele vy alkoholičky, už se o vás ví
a co poslala zprávu výše, to fakt sedí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:52
- Nahlásit
makrel
v těch 16:50, po půl příjdu domů, pak se budeme bouřlivě vítat, musím se převléct a nabalit, nesmím zapomenout vzít květinu pro mamku, v těch 50 tam budeme, jestli chceš dříve, tak bych musela jít z práce s poštou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:53
- Nahlásit
Monty
ale ne, akorát nebudu moct být dlouho, protože pak mám sraz u pošty u nás kvůli knížek, takže tak hodinu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 14:55
- Nahlásit
makrel
ok, my pak stejně jdeme k těm našim, tak tam alespoň budeme trochu déle, ikdyž naši mě asi vyrazí až jim budu pořád dokolečka omýlat, že za osm týdnu budu mít Faith
už to odpočívávám - za 56 dní si pro ní pojedu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Čus bus cambus!!
Byli jsem s klukama gestit na základce. Měli jsem obrofský úspěch a máti má velký plus u ředitele.
Kluci se mooc mazlíkovali
Baico se i cvičil
A na přání učitelek zakousnul pár děcek
A nakonce si s parchantama oba kluci zapózovali
Příště budu za foto s veverkama i vybírat prachy, aby se mi to i rentovalo. Dneska jsem to dělala jen za oběd a corneto. Jsem až moc levná.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:59
- Nahlásit
Baico
jééé, to je super
nic, pádím domů, oznámit mojí pincezně tu vynikající zprávu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit
Monty
tak dělej!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:01
- Nahlásit
Baico
krásný fotky, opravdu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:03
- Nahlásit
kejtlin
krásný fotky, opravdu
Díky, ale dělat to častějc, tak hrábne mě i klukům. Ty děcka jsou naprosto strašný a to jsem po nich vůbec nic nechtěla a stejnak byli na zabití.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:04
- Nahlásit
Baico dobrá práca, cééro
a klucí jak jsou vybělení do bíla dneska Faru ušetří za primalex
Tak, my jedem zas cvičit a pomoct s přípravama štětskýho vořechy, ochočovat Ferdu a Crysu a oživit babuše T1 Mějte se tu fajnovoo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:08
- Nahlásit
Crysa
dneska Faru ušetří za primalex
No to jo. jen ho ještě musm pročísnout a narovnat chlupy, aby byl na zítra uplně čany
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:25
- Nahlásit
nemáte někdo tip, jak pochytat kachňata na rozlehlé ale velmi nízké půdě? nepostavíte se tam jen max do polosedu což nedám stran bolesti zad, ale s útočící kachnou před obličejem jaksi se mi nechce ležet.......ještě ty kachňata nemá, ale sedí tam už dýl. ta si umí vybrat místo, loni je vyseděla na zahradě a chytejte na půli hektaru kachnu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:36
- Nahlásit
kejtlin
Nešla by ta kachna nalákat do nějaké bedny? Třá na zrní? Nebo ji do té bedny natlačit nějakým prknem. Musíš je chytat? Nemůžeš je tam nechat dokud neodejdou sami?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:42
- Nahlásit
Biluška
problém je že je půda 2 metry nad zemí a kdyby spadly tak se zabijou poněvadž malá kachňata neumí lítat, musím je chytit s kachnou a dát je do velké králíkárny spolu, aby je zahřejvala. Tu nenatlačíš a hlavně jak tam jen nakoukneš tak hned syčí a jde po tobě, napadlo mě si půjčit od souseda podběrák a odlapnout jí do něj, jenže nechci aby umlátila kachňata jak se bude mlít
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:48
- Nahlásit
Čau lofci beze zbraní
co je novýho?
Dneska byl velmi divný den Albertí,
jela jsem na terapýji a cestou tam potkala fakt divný individum napřed se ptal jestli nemám cigára - nemám pak jestli nemám zapíka - taky ne a nakonec jestli bych mu nedala kousnout sendviče co jsem držela v ruce nedala tak mi řekl že někerý lidi sou fakt ssoobecký jako hustě! Pak mi pozval na pařbu k Václavoj že tam jako jede bo budem dneska ti mistři f tom hokeju! Upozornila jsem ho že jede na druhou stranu než vystoupil tak mi řekl že jsem fakt pašák bo on by na to nepřišel!
Po terapyji jsem fičela dom a jen jsem nastoupila do busu tak se vymrštila starší pani a na celej bus zvolala pojďte si sednout s tim pejskem! Ať máte pro něj místo! tak nevi esli už nevypadám třá fakt divně že mi uš i důchodci pouštěj sednout!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit
hancaw
Po terapyji jsem fičela dom a jen jsem nastoupila do busu tak se vymrštila starší pani a na celej bus zvolala pojďte si sednout s tim pejskem! Ať máte pro něj místo! tak nevi esli už nevypadám třá fakt divně že mi uš i důchodci pouštěj sednout!
f klidu taky se mi to stává, teda dyš jedu se psem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:15
- Nahlásit
dybych neměla ty čokly tak sem si mohla koupit pamlsky pro sebe a ne pro ně a vůbec gdo z vás mě má hlídat abych nelezla do tenesca po vejplatě? naštěstí sem to tušila a vzala si jen 200kč-a nechala jsem tam 2 kč sekyru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:21
- Nahlásit
Až Biluše dopytlačí necht´ si přečte sovu, děkuji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:42
- Nahlásit
kejtlin
Ty kachňata už má, nebo teprv sedí na vejcích? Tak vem někoho s sebou, ten odláká pozornost a ty na ni zezadu skoč a drapni ji. Se mi to kecá takhle do monitoru, co?
Sova přečtena, stojí ve frontě na odeslání.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:56
- Nahlásit
Biluška
teprt sedí ale už dlouho dávám jim tak týden do líhnutí. Jak na ni zezdu můžu skočit, když budu ležet a opírat se o lokty , nějak to udělám sice nevím jak ale musím si poradit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 18:08
- Nahlásit
kejtlin
Jak na ni zezdu můžu skočit, když budu ležet a opírat se o lokty
Arnold Švarcenégr to ve filmu dělal běžně Puč si tři díly Ramba, shlédni to jako studijní literaturu a jdi na to
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 18:17
- Nahlásit
Biluška
Puč si tři díly Ramba, shlédni to jako studijní literaturu a jdi na to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 18:29
- Nahlásit
Biluška
Puč si tři díly Ramba
anebo at cinkne Čaku Norisovi ))))))) ten zvedne i nepřijatej hovor a eště jí poradí
hancaw
napřed se ptal jestli nemám cigára - nemám pak jestli nemám zapíka - taky ne a nakonec jestli bych mu nedala kousnout sendviče co jsem držela v ruce nedala tak mi řekl že někerý lidi sou fakt ssoobecký jako hustě! Pak mi pozval na pařbu k Václavoj že tam jako jede bo budem dneska ti mistři f tom hokeju! Upozornila jsem ho že jede na druhou stranu než vystoupil tak mi řekl že jsem fakt pašák bo on by na to nepřišel!
:twe máš zajímavý kontakty,vem ho s sebou někdy na žumpamítink,by zapat myslim )))
|