Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7533 . 7534 . 7535 . 7536 . 7537 . 7538 . 7539 . 7540 . 7541 . 7542 . 7543 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:12
- Nahlásit

kejtlin
Todle ju naučte nebo vyhrožuj,že tu přiklopíš kastrolem davidkova renata
panííí vy neznáte At žijí duchové
Šíš to mi vůbec nedošlo no tak to jasný ověřený léčivo po generace.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit

danajasa
to nedělá protože když má kachňata tak mají mělkej bazének aby se neutopily
nemethova5
novýho není nic

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit

hancaw
Jasná věc, přesmahnu znova, nou probléma, ale asi to zas bude trvat rok a půl ))))

kejtlin
jééé tak to je škoda...vono asi jak to neskokne hned, nejspíš už se to tam neobjeví. Al etaky možná jo - chceš se snim ještě někdy vidět?

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:21
- Nahlásit

kejtlin
Pani neví co bych vám poradila abyste se fakt nakonec neplazila eště z někým a mezi váma byla záclona naplá jak na vodchyt ptáků na kroužkování

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:22
- Nahlásit

Gerda
jééé tak to je škoda...vono asi jak to neskokne hned, nejspíš už se to tam neobjeví. Al etaky možná jo - chceš se snim ještě někdy vidět?

no nevim jako kamarád dobrý, ale nějak si neumím představit, že bych něco víc....
danajasa
se právě budu plazit sama

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit

danajasa
babka dávala na takové blbě kostku cukru kerou omočila v alpě
No a někdo pije i Iron.

impact
Mně na žáhu pomáhá, když nepiju víno a někdy funguje to mlíko (který stejně nemáš). Jo a prej na to neni dobrý jíst sladký.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit

Jo eště potřebuju RADU dyž mi do psa nabourá ciklista(na polnačce a pakůn debil se začuchal)može po mě něco chtít pokud by se zranil?Jako nic se nestalo dneska kluk se smál a říkal to je jěště štěně že nezná nástrahy života§tož sem ho pří tom nechala,páč chytl smyka do křoví akorát,ale pro příště?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:28
- Nahlásit

kejtlin
hele i kamarád se počítá.

danajasa
no jeslti mu pakůň vletí do cesty a on se zraní na kole, pak asi jo. Když ho bdue pakůň na kole jedoucího ohrožovat a chlap se zraní, tak jo, pokud pojede cyklouš jako vemeno a nakouří to do vás, pak na něj pakoňa pošli s jasným rozkazem - nikdo nesmí projet.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:30
- Nahlásit

Gerda
hele i kamarád se počítá.

sem si skoro jistá, že by chtěl víc

impact
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:31 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Venta
Já to mám z toho, že jsem ráno jedla tu pomazánku. A pak už nic.. Ta majonéza v tom. A mlíko nemám a smetanu jsem nalila do kuřecího s brokolicí. To je krize. Sladký možná nepomáhá, ale pomáhá polknout krystalovej cukr.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:34
- Nahlásit

kejtlin
sem si skoro jistá, že by chtěl víc
kdyby nechtěl, nebyl by normální...jen je škoda, že u tebe to neklaplo, mohla si bejt zas veselá a spokojená.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:54
- Nahlásit

děda byl u nějakýho známýho a to mají ovčáka, ale fakt sráče, do jeho křesla nikdo nesmí, ani páníčci, venku pokousal už 3 lidi v četně veterináře, takový zvíře bych chtěla

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:08
- Nahlásit

Gerda
nikdo nesmí projet.
No právě ten pakůn ci stoup na příč cestou a hlavu vrazil do křoví a normálně asi zkameněl je blbé bourat do stojícího psa jako normální pes by asi uskočil,né že tam bude stát jak kráva na porážku,jako chápu kyž je cyklyst rozjetej a pes rozběhlej a někde uprostřed se jim kříží dráhy tak to je vo obě držky.kejtlin
Paní tož máte smůlu hmyzopes je tak statečnej celejma čtyřma kylama(uř přibrala je tlustá fakt)ale ináč je to nejzlejší pes v okrese jako vážně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:13
- Nahlásit

danajasa
nejzlejší pes v okrese jako vážně.
jak se to projevuje?

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit

Lidi jsem dojatá. Nejen, že mě ségra dnes požádala, abych jí šla na svatbě za svědka, tak chce na svatbě i Bajkonůra s Fandou. Dokonce si je prosadila i proti matce. Asi to s ní neni zase tak špatný

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:19
- Nahlásit

GerdaDoufáme, že ani veverkovi a crysovi neudělají žumpjě ostudu a vybojují nějaké tituly.
no taky doufám, pže jinak bych nemohla se vysrati na Litonměřice a nemohla bych mít taky kanystrovýho psa abych byla jaků tůze in, pže jaxem pochopila, kdo nemá žlutou dečku nežije

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit

Baico
tak chce na svatbě i Bajkonůra s Fandou. Dokonce si je prosadila i proti matce. Asi to s ní neni zase tak špatný
to je moc gůt, žumpácký psi se dostanou fšude

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit

BaicoLidi jsem dojatá. Nejen, že mě ségra dnes požádala, abych jí šla na svatbě za svědka, tak chce na svatbě i Bajkonůra s Fandou
pěknýý
ale říct mi tohle moje segra, tak bych čekala, že spíš bé následně potřebovat ručitele na hypotéku

Ale fakt je ten, že Bajko i Faru jsou taknějak barevně předurčeni býti svatebními, to by vlkošed menohl. Mohli by kucí třá táhnout kočár, nebo aspoň kárku s vorchydejema, to vidím v barvách, bílé dvojspřeží, za nimi kára vověnčená, na ní takovej ten panáček a panenek co sedaj na čuňáku auta s nevestou, za nimi na vozíku Bílá Orchydej a hraje Eva a Vašek

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit

Gerda
Panííí na nově je velkopudl královský a je královnýýý.kejtlinkejtlin
jak se to projevuje?
de vraždit ůpa kohokolif a cokolif vona se tak bojí,že je zlá každým chlupem

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit

Crysa
Ale fakt je ten, že Bajko i Faru jsou taknějak barevně předurčeni býti svatebními,
Však říkala, že budou na svatebních fotách hezky vypadat. Asi chce ušetřit za dekoraci

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit

Jdu spát, zítra brzy vstávám, abych měla v Letňanech kde zaparkovat. Kluci jsou oba vymydlení a načesaní a obsadili mi postel. Tak si ju jdu vybojovat zpět. Dobrou!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit

Je tu někde BILUŠKÁÁÁ mám pro lilátko návod jak se stát neviditelným Lilátkem

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:01
- Nahlásit

danajasa
Tak když ti do stojícího psa nabourá cyklista, tak je to jeho problém, ne?

Už má kejltin toho kačera?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:01
- Nahlásit

Gerdaahoj!
kacera???ja myslela,ze lovi kachnu na vajcach?????????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:03
- Nahlásit

Gerda
Už má kejltin toho kačera?

budu lovit kachnu až vysedí mladý

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit

GERDA

ahoj okamžitě mi někto pověste jak je to s těma mlíkošema těch 360,- je na den bo na týden já to pochopila že na celí pobyt

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:12
- Nahlásit

nemethova5kejtlin kachnu nebo kačera, prostě nějakou husu, no )) Jéééé chtěla bych vidět malý kachňátko, eště sem ho nikdy neviděla!

Akky0Aime
pani, neblázněte, to byl jenom odhadovej výpočet, to neni jasná cena. A vůbec nevim, kde si vzala tuhle částku... a určo by se počítalo na celý týden, ne na den.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:14
- Nahlásit

Gerdaja mela kachnatka doma,kdyz prejel kachnu vlak,este mam nekde cernobile fota.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:16
- Nahlásit

Gerda

ve tvé tabulce je ta částka, takže pokud nás pojede 14 tak to bude tolik

no my s verčou pojedem budem ve stanu a celý termín takže v tabulce jsme dobře

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:18
- Nahlásit

Gerda
malý kachny jsou děsně krásný
klíd´o se přijed´ kouknout na malokolchoz až budou vylítnutý

<< 1 ... 7533 . 7534 . 7535 . 7536 . 7537 . 7538 . 7539 . 7540 . 7541 . 7542 . 7543 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání