Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7533 . 7534 . 7535 . 7536 . 7537 . 7538 . 7539 . 7540 . 7541 . 7542 . 7543 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit

zdar jelýtka uš ste vystavený? )))))))) doufám,že nám ty medajle přivezete!
Biluška
tvůj popis "doktorky" je moje noční můra ,litylitylity pani

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit

Biluška
ha a nestavila ses!!!! máš mínus

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:33
- Nahlásit

Biluška
V noci mě ten zup bolel tak příšerně, že sem se sfetovala fším co jsem měla doma.
lity, lity, fouk na zup.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:34
- Nahlásit

makrel
ha a nestavila ses!!!! máš mínus
Zvažovala jsem, že ti zavolám a vytáhnu tě na procházku, ale a) jsem si nevzala žádného psa a za b) jsem si nebyla jistá essi se budeš ráda procházet po běláku o půl druhé ráno

davidkova renata
Myslím, že napíšu nějaký elaborát k rukám vedení nemocnice, svojí zdravotní pojišťovně, cizím zdravotním pojišťovnám, ministerstvu zdravotnictví, lékařské komoře a primářovi toho daného oddělení. Při troše štěstí se stanu já její noční můrou

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit

Biluška
no to jsi mohla, akorát bych asi moc nechápala tvoje zfetované myšlenkové pochody

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit

Biluška
Při troše štěstí se stanu já její noční můrou
to se ti nepovede,sou sehraný a držej spolu..leda bys jí chodila strašit lolytkou až pude domů z práce

du nepyšte!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:41
- Nahlásit

davidkova renata
to se ti nepovede,sou sehraný a držej spolu
Mrchy

.leda bys jí chodila strašit lolytkou až pude domů z práce
Lolitce trčí ten křivý zup ven z tlamy Eště by jí ho taky vyvrtala Lolitka je hloupoučká a důvěřivá Pudu tam radši s Pumou, ta se o sebe umí postarat

impact
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

Lola1
Prej fouk na zup. Mám obavy, že essi ji foukneš do té díry, tak tě zabije.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit

impact
Hele, on je ten zup asi mrtvej. Jsem se zkusila opatrně napít a kupodivu jsem se z toho nezbláznila. Fouk ale radši riskovat nebudu

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit

impact
Biluška
no nejsem sadista, to víte, že jsem myslela fouk na tvář.

davidkova renata
du nepyšte!
k rybníčku? dyť je tam zima - aspoň tady.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 10:50
- Nahlásit

Brý poledně eném probíhám,drásáte málo dočetla sem vás gut.Biluška
Paní dyby vás ten kráter v zubu trápil zejtra převelice zatlučte si tam hřebíček jako né hřebík jako hřebík ale perníkový koření hřebíčk rostlina anobzž sušené popátko hřebíčkovníku Tady to máte odborně jako že nekecám http://www.bylinky.eu/hrebicek-lecive-koreni-s-vun i-dalek-a-vanoc.html

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit

Rozdávaj junior balíčky zdarma kdo má štěně? Dojde to ve fajne krabičce http://www.whiskas.cz/zaciname/juniorbalicek/zdroj /Aktivacniemaling/

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:15
- Nahlásit

Biluška
já mám naprosto skvělou zubařku-jezdím za ní až na konec Prahy, ale je fakt úžasná už jen tím, že má běžně v ordinaci své psy, a ta mi říkala, že když už to bolí, tak stejně umrtvení nezabere....jinak velmi lity, lity

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:24
- Nahlásit

kejtlin
že když už to bolí, tak stejně umrtvení nezabere....jinak velmi lity, lity
Mě teda umrtvení zabralo vždycky . Na samotné to vrtání, řezání a tak podobně. Jasně, že až to přijde k sobě tak to bolí zas, ale nepočůrám se bolestí když mi šťárá v tom zubu. Já jsem na tohle děsná cíťa, fakt špatně snáším bolest. Můj zubař je suprový a hlavně o mě tohleto ví, takže mi umrtvuje úplně fšechno sotva se objevím v čekárně a bez ptaní

Ale teď je to v klidu, zup nebolí. Je fakt, že jsem ještě nenašla odvahu se nasnídat Uš sem hlady skoro mrtvá, budu muset najít odvahu aspoň na něco polotekutého, nějaký džogurt, nebo tak něco

Co se týče těch klíšťat na bílých psech - někde jsem četla, myslím v nějakém článku od Dejavu, že klíšťata přitahuje bílá barva. Je fakt, že moji dvoubarevní psi, co mají např. bílou náprsenku, nohy a pod mají klíšťata vždycky v té bílé. Ale nikdy jsem si nevšimla, že by celobílá Mia mívala víc klíšťat než ostatní.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit

kejtlin
doktorku s čoklem v ordinaci bych si moc přála. Já mám z doktorů a ordinací panickou hrůzu a tohle by možná jako jediný zabralo

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:42
- Nahlásit

Čus bus!
Tak jsme doma odvystavovaný. Si představte, že existuje rozhodčí, který nedokáže ocenit kvality prince Hyacynta a dovolí si mu dát velmi dobrou a ještě na poslední místo. Vyhrál náš krásnější brácha.
Fanda jak začal kousat, tak asi přestal být krásný. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

Baico
že existuje rozhodčí, který nedokáže ocenit kvality prince Hyacynta a dovolí si mu dát velmi dobrou a ještě na poslední místo

malé Dudu i velké Dudu si ho píšou na svůj seznam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

gabifi
doktorku s čoklem v ordinaci bych si moc přála. Já mám z doktorů a ordinací panickou hrůzu a tohle by možná jako jediný zabralo

ona taky myslí že to na panický pacienty zabere bohužel na mě nezabírá nic

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
malé Dudu i velké Dudu si ho píšou na svůj seznam
S tím na 100% počítáme. Ale Fanoušek už neni smutný chrochtá si po dvoře s prasátkem a pan Bajkonůr si tam hlodá uzenou protézu
Jdu na na chvíli svalyt a pak vezu ještě ségru do Lysý.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:38
- Nahlásit

Baico
Si představte, že existuje rozhodčí, který nedokáže ocenit kvality prince Hyacynta a dovolí si mu dát velmi dobrou a ještě na poslední místo.
Příště s tebou pošlu své mladší pézetko, které mívá ve zvyku velmi hlasitě komentovat práci rozhodčího, zejména je-li pro nás nepříznivá . Slova, kterými poctila rozhodčího v Olomouci si sem netroufám napsat. Sprosté v podstatě nebylo akorát začínající "No to je...."

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:38
- Nahlásit

kejtlin
ona taky myslí že to na panický pacienty zabere bohužel na mě nezabírá nic
Mně by teda nepomohla ani celá smečka psů.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit

Takže kdo si je veme?? http://www.novinky.cz/koktejl/233383-kvuli-oprave- silnic-na-vysocine-stehovali-stovky-tisic-mravencu .html nic než se někdo najde du ven na procházku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:55 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

dnes při mytí nádobí děda tak letmo prohodil, že ty kachňata se asi začnou brzo líhnout, já na to od dřezu, že jo tak do týdne a děda na to že je velmi zvědavej jak tu kachnu odlapim, tak jsem mu nastínila všechny rady co jste mi tady daly a děda se tak zamyslel a řekl, že neklapne ani jedno, ale chtěl by bejt u toho až tu kachnu budu chytat ale ne z důvodu aby mi pomohl

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:55 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Baico lity lity, jsi měla jít k nám do kruhu my měli paní a tůůůze hodnou (to vím, pže jinak bych se na ní nehlásila ) a ta nedala u BOG ani BOM jediný VDčko!! u tervů nevím, to huž jsme prchli skrz stánky pejskový až ke stánkům krmícím a kolem poledne jsem sedala do dodávek a jela dom, s Výbornou Asíčkovou, Vítězkou třídy, 2/3tinovou Veteránžampyjonkou Tudíž je pracovní, ale ne pracovně šampionová, je krásná (pže je moje ) ale ne titulově šampionově krásná, tak aspoň bé průkazně starobně krásně šampionová

edit: Biluškááá, já tedy pojedu na tu canystrterapeutický tudlentooo, too, přezkoušení Večír máznu do majla jaxe s čupkou menujem a táák a v pyndělí pošlu penízůch.

Což mi připomnělo Gerdíí, poslala jsme ňák ve středu peníze švadlenkovitý paní a eštěk sem nenapsala ti číslo oučtu, takže ti sdělím večír majlom číslo oučtu, pže jsem tam nepsala žádný ty heslo Vesta a tak, pže mi jdou jen číselný oudaje vložit a slovo Vesta je trochu písmenková záležitost.

Konec hlášení, du pracovat a pejskovat a tak.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 14:06 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Kejtlin Původně sem chtěla vložit hru lov kachen at můžete trénovat ale nák to nefachá http://www.1000-her.cz/Akcni-hry/925/Lov-kachen-2. html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 15:29
- Nahlásit

kejtlin
ale chtěl by bejt u toho až tu kachnu budu chytat ale ne z důvodu aby mi pomohl

mám s dědou stejný m yšlenkový pochody)))))))))))))))))
danajasa
Takže kdo si je veme??

twe tak to je celkem dost průser bo víš co jich je???? a gde seženem tolika dobrejch lidůch??? neměli bysme založit nějaký sdružení pro tejraný mravencíííí???? Začnem tak,že vyzvem lidi aby nám posílali prachy ,páč lidi sou blbý a my potřebný ..co ty na to?
Crysa
Tudíž je pracovní, ale ne pracovně šampionová, je krásná (pže je moje ) ale ne titulově šampionově krásná, tak aspoň bé průkazně starobně krásně šampionová
jako úpa se f tom ztrácim,ale pro jistotu gratuluju))))))))))))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

davidkova renatajako úpa se f tom ztrácim,ale pro jistotu gratuluju))))))))))))))

No to je prostě úpa jednoduchý, je z pracovního spojení, nikolvek exterieráků, takže je pracovní, má i zkoušky, ale nemá titul pracovního šampiona, ani klubovýho, ani toho ČKSkovýho.
Je krásná, pže je moje, jinak je to VDčková čupka, ale je moje, je pro mě krásná, i nějaký Výborný od allroundů jsme posbíraly, ale není šampionem krásy ani klubovým, ani stran podmínek ČKS.
Ale může a vypadá to že bé krasavicí uznanou starobní. Tedy aspoň ňákýho šampionství se ve svém živote dožije - "Krasavice vo holích" teda Veterán šampion ČR esli teda v Kunraticích uznaj že je prostě kus baby k pohledání

Jsem šla sekat trávu a nějak mě unavilo rozbalování prodlužek, že se asik na nějaký aktiviti neska vyseruse a pudu jen venčíkovat

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 15:42
- Nahlásit

čus

davidkova renata
tagco zítra,bé zloves čili nic?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 15:48
- Nahlásit

Crysa
Je krásná, pže je moje
to je jediný čemu rozumim))))))
"Krasavice vo holích

Marush
čus vole.-))))no může bejt zloves! já bysem jela bo malodudu mne už dlouho nevidělo a bojim se že mě nepozná pak a zabyje mě..ale esi bé úpa moc chcát taxe mi nechce,esi bé jen zataženo a případně tak jedna kapka na kilometr štvereční tak jedem..uš sem to řikala bajkofce,že bud přijedem nebo ne..aby jako věděla)))))))))))))))))))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 16:02 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata
uš sem to řikala bajkofce,že bud přijedem nebo ne..aby jako věděla)))))))))))))))))))))))

tak to je dobře žes jí podala takový ucelený a jasný info , takže jako se rozhodnem operativně až zítra ráno,jo?Já jen abych napsala tý Jbatce...je momentálně zavostalá totiž,tak aby se stihla někam dogestit

Jo,jo malodudu tě ihned zadáví,to je hotovka!

<< 1 ... 7533 . 7534 . 7535 . 7536 . 7537 . 7538 . 7539 . 7540 . 7541 . 7542 . 7543 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání