| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit
Bré deň
gratulace všem narozeninovím šílencům k tomu že jsou zas starší
Dále všem narodivším se tvorečkům k jejich úspěšnému vylíhnutí a všem prostě ke všemu
A asi dobrou noc.. asik si du na chvíli lehnout, jsem uparacované do bezvědomýýýý..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:14
- Nahlásit
leyenda
Paní, moc děkuju za pomoc při shánění nejkrásnějšího francouzskýho psa . Vám za chvilku pošlu sovu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit
jbat
se nesmej, ja kdyz otevrela pak doma tu krabici, tak jsem mela presne tu samou reakci jako ona
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:19 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Biluška
opravdu nemate za co, kdybyste to prehodnotila a chtela nejakeho OPRAVDU hezkeho psa, tak rada poslu par mejlu chovatelum HEZKYCH psu
mimochodem jsem u jedne CHS narazila na odkaz na nejakou pani z Ostravy, co od nich zrejme ma fenku, mam vam to pohledat?
edit pohledala jsem, tady to je
http://www.picardieberger.websnadno.cz/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit
leyenda
kdybyste to prehodnotila a chtela nejakeho OPRAVDU hezkeho psa, tak rada poslu par mejlu chovatelum HEZKYCH psu
máme na vjec stejnej názor
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit
leyenda
mimochodem jsem u jedne CHS narazila na odkaz na nejakou pani z Ostravy, co od nich zrejme ma fenku, mam vam to pohledat?
To bude asi ta, co napadla Makrelovic Filípka a je odsouzena k zakousnutí Pumou. Toš to ani nehledej, ta čuba i ta paní jsou už prakticky mrtvé
opravdu nemate za co, kdybyste to prehodnotila a chtela nejakeho OPRAVDU hezkeho psa, tak rada poslu par mejlu chovatelum HEZKYCH psu
Opravdu chci tohoto psa, neboť je to naprosto nejhezčí pes A Lilátko chce kamaráda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit
leyenda
se nesmej, ja kdyz otevrela pak doma tu krabici, tak jsem mela presne tu samou reakci jako ona
ve francii nemáte šprcky nebo co?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit
leyenda
mela sestnacty narozeniny, a kdyz rozbalila krabici od bot, ve ktery byly nasypany ty prezervativy vsech barev, tvaru a vuni, tak se prej jako debil ptala co to je, mi praskla jeji mladsi segra (ktera vedela, co to je)
no co dělala ze sebe slušnou holčičku
děcka, teď mi psala chovatelka, že na veterině odrodili poslední holčičku, takže konečný stav je 3 holčičky a dva chlapečci
já se z toho po.eru, nebudu vědět, kterou si vybrat
u Sophyje jsem věděla hned na první fotce, že jí chci, to jen mamce se na první náštěvě líbila více její ségra
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit
Biluška
Lilátko chce kamaráda
toz to jo, ale pripravte se na tvrdy boj o prvni misto
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit
Monty
děcka, teď mi psala chovatelka, že na veterině odrodili poslední holčičku, takže konečný stav je 3 holčičky a dva chlapečci
vem si všechny tři.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit
jbat
ve francii nemáte šprcky nebo co?
simte, vis jak davno minula je doba, co jsem tohle pouzivala? A myslim, ze tenkrat ty obaly byly min vymakany a nepamatuju se na nejakej vyber barev a chuti, ja fakt myslela, ze jsou to zvejkacky
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit
Monty
vem si tu prvni
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit
leyenda
ja fakt myslela, ze jsou to zvejkacky
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no tak hlavně že jsi neochutnala...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit
Monty
vem si tu prvni
Ne ne, vem si tu bílou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:31
- Nahlásit
jbat
vem si všechny tři.
fole, bych musela vykrást banku a dostala bych se na psychinu, kdybych měla větší plat tak o dvojku, tak bych si časem možná třetí pořídila, ale teď to nepřipadá v úvahu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit
jbat
no tak hlavně že jsi neochutnala..
no to jo..., ale tak by se taky tolik nestalo, predpokladam, ze byly jeste nepouzity
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit
leyenda
uvidíme, jak mi bude sympatická
Biluška
Ne ne, vem si tu bílou
fole, bílé jsou všechny
All
teď mi chovatelka psala, že má jména Francis Frenn a Ferggie
ale, že jí mám dát další návrh, tak co jste pro tu Faith??? Faith je pěknější než ty tři ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit
Biluška
Ne ne, vem si tu bílou
to je fakt..měla by si vzít tu bílou...eště že nás má,jinak by se snad nerozhodla,trupka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit
Monty
no mě se teda víc líbí Francis i Ferdží
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
to je fakt..měla by si vzít tu bílou...eště že nás má,jinak by se snad nerozhodla,trupka
no jo no, mám to myšlení blondýny, fakt díky, bez vás bych se snad ani nenadechla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit
Biluška tadyk je i Pikadrskej vlčák v outulku, teda von není Pikardskej, ani vlčák, ale vypadá úúpa přesně jako to co scháníš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit
leyenda
ja fakt myslela, ze jsou to zvejkacky
nic si z toho nedělej, já si to nedávno v drogerce myslela taky.....ale to je vymakaná drogerka tam maj i jídlo-musli tyčinky, bonbóny apod....
jinak jí taky samo přeju vše nej
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Crysa
le vypadá úúpa přesně jako to co scháníš
No tak podoba by tam byla, to jo....ale já chci prostě utratit děsný prachy za malý čéně
Monty
fole, bílé jsou všechny
Fakt jo? Toš to bych nečekala...tak máš blbý rozhodování teda, ale vem určitě tu bílou
že má jména Francis Frenn a Ferggie
Nic moc teda. Jí nabídni, že si může půjčit nějaké z toho tématu o šelmyji. Beztak je všechny nevyužijem
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Crysa
to teda jo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit
Monty
Fejt je dobrá, ale Ferggie se mi líbí víc, můžeš na ni řvát "Ferenc, poď kurva sem a nežer to hovno!!!!!!!!"
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Děckááá mám dost včerá sme byli na náštěvě u starších manželů,měli na dvorku dva bernáky tak tlustý psy sem v životě neviděla fena připomínala barevnýho tuleně včetně chůze,ale pán mi vysvětlil,že má početné vrhy be pp po14-16ščenateh a do nešního dne již vrhla 89ščenat páč otec je neuchovněný šampion a matka z velmi významného rodu taktéž šampionů všech okolních států leč neměli peníze a čas někam jet ináč by byla celoevropsky nejnej.Po hodině přikládání mokrýho hadru na hlavu sem usoudila,že psi maj velkou zahradu lásku a spoustu jídla tak si přece nebudu zakládat na tik a žaludeční vředy
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Nic moc teda. Jí nabídni, že si může půjčit nějaké z toho tématu o šelmyji. Beztak je všechny nevyužijem
by jí chudáka omylo
kurňa, tak já nevím, ale ta Faith se mi fakt líbí, ale potřebuju aby mi to alespoň někdo potvrdil jsem strašný debil
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit
Biluška No tak podoba by tam byla, to jo....ale já chci prostě utratit děsný prachy za malý čéně
tak já tohodle vyzvednu a prodám ti ho jako chovnýho, i PP ti k tomu vytisknu, budou vypadat jako originál od chovatele z Guatemaly A neboj že si za něj řeknu málo, pod pade nepůjdu, abys měla pocit vydařenýho kaufu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit
Montykurňa, tak já nevím, ale ta Faith se mi fakt líbí, ale potřebuju aby mi to alespoň někdo potvrdil
potvrzuji. je to tuze pjekný, nechť je Fajtová!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit
Crysa
kuju moc, jdu psát sms
|