| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:32
- Nahlásit
Též jdu bucat dobrou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit
kachna_
7777
Šíš no dyt já sem málem zapoměla památná strákááááá,mám to a du taky hajíííí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:35
- Nahlásit
Venta
nechtěla bych bejt u tebe ve snu
nic není nemožný, zdálo se mi o leyendě a zuzce rosákový aniž bych věděla jak vypadají , v té době jsem je ještě neznala totiž....
all
já bych chtěla koukat na hory mají oči, ale jde to až od 0.25hod
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ja to neudelam na stopro! Mam vypsanou pulku genetiky, budu se to snazit zitra dodelat a v pondeli bych se u tebe mohla stavit pro tu botaniku a dam ti tu genetiku, kdyz ji dodelam ( o cemz teda ale silne pochybuju)
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:38
- Nahlásit
Takto dopadne každý kdo je aspoň čtyři dny mimo civilizaci a společnost mu dělá sedm malých dětí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:41
- Nahlásit
laguna
Hory majì oči
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty to mas vypsane ja ani poradne prectene
:velicepanickysmajlik:
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:43
- Nahlásit
Dêti, du kourit a bucat
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
já jdu asi jen bucat jsem úplně mrtvá
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:46
- Nahlásit
lucYnka XIII
velicepanickysmajlik
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 23:44
- Nahlásit
Zdravím po dlouhé době. Na západě stále prší, stále prší......
Renátko Davídkojc
BETADINE LIQ CHIR 1X1000ML
cena od 439 do 480,- Kč
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 07:40
- Nahlásit
Zdarec, lidé! Sem po šílených dvou týdnech v práci na chvíli vobživla a kousek sem Vás dočetla.
Biluška
Palačinky: Naliju do mísy mlíko od oka, mrsknu tam nějaký vajce, rozpustím máslo, trochu naliju do mlíka a přisypávám polohrubou mouku (dřív sem dělala s hladkou, ale tu teď doma většinou nemám). Šlehám šlehačem, až se mi zdá dobrá konzistence. Taky dávám špetku soli. Pánev teflonovou dám na plotnu, aby se rozpálila. Smažím na másle a to tak, že pánev vytřu peroutkou (nevím, jak se jmenuje v Oryjentu, snad mašlovačka?) namočenou v rozpuštěným másle. Když vytírám, musí to syčet a prskat, jinak pánev není dost rozpálená. Pak naliju těsto, až zežloutne, zahrkám pánví a palačinka by se měla pohybovat. Když ne, tak jí pomůžu od pánve obracečkou, ale to není většinou potřeba. No a pak profesionálním grifem palačinku přehodím na druhou stranu, chvilku nechám a je hotovo.
Moje housátko dělá palačinky zhruba od svých osmi let a vždycky se mu taky povedou. Takže, pani, dejte instrukce pézetkům a když se jim nepovedou, tak je zmlaťte, jakože ste jim to přece dostatečně vysvětlila.
Jinak bych Vás žádala o pochvalu, vyzdvižení či medajli, bo jsem v minulém týdnu makala asi vosumset hodin, v úterý jsem byla v práci od čtyř od rána do půlnoci tahem.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit
Fstávat a makat, já už jsem byla venku od 4- 4.20 a můžu doporučit, byl tam moc hezkej klid.a teď du makat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 08:31
- Nahlásit
Dobré deň. Tady pěkně chčije.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 09:33
- Nahlásit
zdravim vsecky!taky chcije permanentne od vcerejska!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit
lagunaTakto dopadne každý kdo je aspoň čtyři dny mimo civilizaci a společnost mu dělá sedm malých dětí
ano, vypadáš nevyspale
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
JInak brý ránko, tady nechcá, al je tu zíma a pot mkarem, ještě že jsem fčera tu trávu posekala. A za chvíli jdu na Den koně na jízdárnu na Mělník bé tam přehlídek koní a Vydra se skákáním bez otěží a vozatajové a parkury a prostě úpa asik všechno, tak se dem s Crysovou socyjálizovat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
tu uš nepršá, ale mrholí, fšechno je mokrý a je hnusně Dneska pytlačit nejdu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:23
- Nahlásit
Biluška
ahoj, prosím, jak daleko to máš do útulku Osoblažsko? Vybrala jsem tam psa pro skorotchyni, ale nemaj tam pořádně žádný fotky a chtěla bych nějaký relevantní info o tom, jak se chová ke psům a k lidem, případně k děckám... tak jestli tam nemáš nějaký známý, nebo cestu kolem třeba ted někdy...
Jenom tak orientačně, pak bych si jí asi sama odvezla...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:34
- Nahlásit
Maky a Trix
Mám to tam kousíček, cca deset kiláků. Klidně ti tam sjedu a nafotím. Nebo zavolej Tomášovi Schultzovi (číslo má na stránkách) co to tam vede, je hodný a ochotný, klidně ti pošle nové fotky a poví všechno co potřebuješ.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit
Biluška
díky, tak já mu zavolám případně využiju tebe.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit
kejtlin
kinta
Místo másla mám na vidličce nabolej špek a tím si trajdím po pánvi...
ale víc se mi líbí recept od kejtlin
bych mohla palačinky udělat na kanystrofky.....
ANO , ANO , ANO
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit
Maky a Trix
jj, klidně se ozvi. Kdy sem pojedeš? Mám tu bednu špagátů na vodítka, sehnala jsem i ty potiskané jak jsi chtěla (ale hnusné, šedé s černým potiskem, jiné neměli ) , bych to aspoň nemusela posílat
kejtlin
Jistěže udělej palačinky na kanystrofky a udělej jich moc moc moc moc moc moc moc s jahodovou marmeládou
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:03
- Nahlásit
Biluška
ještě uvidím. taky mě napadlo, jestli nemáš třeba někde v Olomouci nebo takhle přednášky, jestli bys nemohla čubinu vzít s sebou, ale vůbec nevim, jak je to s převzetím psa v outulku, když ho chci pro někoho. Vlastně vůbec nevim, jestli mi jí takhle daj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit
Maky a Trix
Asi jak v kterým. Ale s Schultzem se znám tak by to určitě šlo. V Olomouci moc nebývám, ale 28.5. jedu na výstavu do Zlína, nebo některý víkend budeme mít brigádu v Žumpalandu v Kojetíně.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit
Biluška
jééé, to by bylo super. Tak já mu zítra zavolám, do toho Zlína bych pro ní přijela... je to kříženka maltézáka...takže se snad vleze do vozu a nebude překážet (a ještě bychom ti mohli přispět na benzín )... navíc by se mi to přesně ten víkend hodila, potřebuju ještě zjistit, co všechno umí a neumí a případně doučit, než půjde ke skorotchýni...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit
Maky a Trix
která to je?
Do auta se v pohodě vleze, Míňa je velikánské autíčko
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:19
- Nahlásit
Biluška
ta 342. píšou, že je klidná, no, tak jsem zvědavá. Chtěla bych, aby jí mohla brát mezi děcka (je to ředitelka malotřídky) a aby to byl hodnej malej klidnej čoklík, kterej mi nesežere Trixe (protože je chci brát společně na víkendy na chatu, abychom jí trochu unavili ).
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Biluška
ale 28.5. jedu na výstavu do Zlína,
Paní doufám,že béte tak laskavá a dáte si snáma kafé f kelímku ihned po tom co mě opět vyhdí z pakoního kruhu za agresivitu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit
danajasa
zajisté paní Poznáte nás snadno, budu mít Lilátko
|