Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7542 . 7543 . 7544 . 7545 . 7546 . 7547 . 7548 . 7549 . 7550 . 7551 . 7552 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 17:49
- Nahlásit

Eninka
ta je krásná (když není jedovatá
Jj a moc se mi u nich líbí to,že je jich spousta barevných variací.
A jednou,až bude trochu víc zkušeností,půjdem do krajty zelené.Ty vypadaj opravdu jedovatě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 17:50
- Nahlásit

Eninka
škrtič si na tak velkou potvoru jako je člověk netroufne.
A na jedovatý hady musí bejt spešl povolení, jestli tě to potěší.Baico
je pitomá. Batochovatelka by jásala, mít takovýho majitele.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 17:51
- Nahlásit

davidkova renata
ale na vobjet mě rači nezvěte, jó?
Z toho strach mít nemusíš,sami máme málo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit

Baico
a řekla chovatelka proč to nechce? já to tedy osobně nechápu

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:02
- Nahlásit

Čus, tak nakonec nechcalo teda...tak jsme byli v lese s Nyxlou a šampusema a gusem...sme se trochu ztratili a zase našli pak, Nyxina má jako pamlsky nejraději eukanubí grancle...a tak!

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:02
- Nahlásit

Ahoooj,
dneska byl moc hezký den, na výstavě jsem přišla vo všecky peníze a ještě si musela půjčit. Děkuji Alexe za jejího CAJCe, díky kterému máme o 50% levnější grancle Enova. Jo a pán mi je fakt dovezl až domů, luxus A pak jsme šli kolem K9 Juliusu a já pořídila Bůchovi velkoobranářský obojek, je moc krásný a dá se v něm krásně lapit. Pak jsme byli ve Zlofsi, krásně si zakousl Matese. No a i jsme byli na vychajdě, dostal kýbl na hubu a běhal s běloušema, Mařenkou a Filátkem, Fanoušek ho provokoval neb věděl, že ho nemůže Bůch kousnout tak mu ukazoval jak má krásné klacíky. Bůch to pochopil a nebyl ani moc nasrát. A mají tam moc krásnou nádrž na vodu kam jsem Bůška nepustila , což ho nasralo velmi, neb veverky se koupat mohli a on chtěl taky a moc. A u nás si pak hrál Syreček s Filátkem - jsou skoro stejně velcí, akorát Fil má větší nožičky, ale Syreček zas delší čumáček, a mají moc krásné fotky u Katky.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:03
- Nahlásit

kejtlin
a řekla chovatelka proč to nechce?
Protože prej se mi na výstavách každej vysměje. Prej výstavy jsou něco jinýho než výcvik. Já jsem si totiž dovolila po gratulaci bráškovi říct,že my zase máme pro změnu už zkoušku. No a byla tam i Jana, která má taky od Evy dvě fenky a myslím, si že mi trochu závidí ty pracovní úspěchy, tak to asi chovatelce řekla. Tak jsem si vyslechla přednášku o tom, že každý nemá tolik času, co já a tak dobrýho figuranta jako já. A každej nemá tu možnost jezdit několikrát týdně na cvičák. A samozřejmě je to vd moje chyba, protože jsem psa špatně předvedla. Ona je fakt jinak zlatá, ale občas prostě takhle ulítne, protože mi prostě závidí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit

jo a zpomněla sem napráskat na Atušovic Bůška že ho chtěli jako reklamu na grancle páč mu pani dávala ochutnat z ruky, poté co je Atůše několikrát ujistila jak Aresek kuřecí grancle nežere a on je tak nežral že málem s nima pani sežral i ruku a rval se jí do pytle a prostě vypadal jak když mu Atůš dala nažrat naposled minulej tejden
b]davidkova renata[/b]
dík, simtě nemůžu si přece pamatovat šecky chlapy

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:14
- Nahlásit

Ympaktík
tak co pečení, vsadím se, že se ti to na ten alobal přilepilo, že jo!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:14
- Nahlásit

Baico
ale občas prostě takhle ulítne, protože mi prostě závidí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:18
- Nahlásit

Baico
ale občas prostě takhle ulítne, protože mi prostě závidí.
achojo spíš by na vás měla bejt pyšná

malinka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:24
- Nahlásit

Alexa
GRATULACE velikáááá

Baico
naše lejdy taky začínala jako VD, měla ho 2x a pak nějak dorostla i do šířky a měla už jen V1 a jednu V2 .
U vás to může bejt stejně. A hlavně záleží na posuzovatelovi, každýmu se zamlouvá jiná postava a chlupy.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:25
- Nahlásit

makrel
Ympaktík
tak co pečení, vsadím se, že se ti to na ten alobal přilepilo, že jo!!!!

Jo! Na vytřenej y vysypanej plech taky, ale tam se přichytla ta mouka, tže jsou jen zespod maličko moučný. Ale essi se mě podaří davítkové nápad skousnout mezi zuby, tak ju žabiju.

Tak bronz taky dobrééééééééééééééééééééééj!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:35
- Nahlásit

impact
alobal přilepilo, že jo!!!!
Jo!

bo si trupka)) máš počkat aš to vystydne a pak to pomalu sundat,mi nenapadlo že tě to nenapadne

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:35
- Nahlásit

impact
kdybych tu ještě byůa, tak bych ti to o tom alobalu napsala, mi se to tak stalo jak jsem pekla na silvestra, pak jsem to loupala dolů po kouskách ze štrůdlů

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:42
- Nahlásit

Sme byli trasovat trek. Pořád dem a dem a dem a koukáme, před náma vesnice. Tak říkám "to bude ta Rylovka, tady vyjdeme na silnici a půjdem k tomu rybníku". Vylezem na silnici a tam cedule "Osoblaha". Tak se holt trek půjde přes Osoblahu, se nezblázním

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:45
- Nahlásit

Alexa
achojo spíš by na vás měla bejt pyšná
To ona je. Jen je proatě strašně impulzivní a neudrží emoce na uzdě. Stejně bůhví, co jí ta Jana napovídala. Ale kašlu na to. Dojezdím toho junior šampiona a kašlu na to. Naýstavách vůbec neni taková sranda jako na cvičácích )

impact
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:45
- Nahlásit

davidkova renata
Si neřekla.

makrel
A ty taky ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:56
- Nahlásit

Alexa
Gratulujem Sisině

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:58
- Nahlásit

Alexa Gratulace Sysinkojidníí!!!!

Baico Tak si příště vode mě vemeš žlutý psy a piš si, že si tě nebudu dobírat ani za VD ani za zkoušky a ještě se tebou budu mocně chlubit!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:00
- Nahlásit

Brej odpoledenek děcka, měli sme tůze krásnej den, nejkrásnější dopoledne krs Sisinu, kerá, přestože je jak tichá voda, (co břehy mele) získala nejvíc ocenění ze všech maličkých pudlíčkůch. Měli tam velice nádherné pudlíčky aji velkopudlíčky aji střeďopudlíčky...děsně obrofské bernardýny a vousaté grifonky a veliké Atíky. SISINĚ MOCNĚ GRATULEJEME!!!!!!!! Má dvě medajle a ještě nějaké cennostě. Maryje dostala sportovní postroj short od Zera, páč sem viděla na fotkách, že to některým pejskům moc sluší, navíc je to homologovaný pás do auta. U stánku pani řekla, že je vidět, že pejsek rád papá. Tak sme ty popruhy ani nepovolovaly. CHodili sme a fotili, pak sme vyrazili do Zlovse na kafe. FIlátko překonávalo překážky a dokonce rozesmálo přecedu, neboť vytrvale se snažilo rozehrát Sametového čumáčka, který sledoval pouze Matese. A tak Filátko běhalo a hrálo si samo, občas skočilo Gremíčkovi na rukáv, jež držel. Gremíček ho, myslím, vůbec neviděl. Pak nám ujela kejtlina, nebo šla asi lovit kačera. Pak se Maryje zase zamilovala do Šéfíčka, a on za ní odešel až z placu. Asi se budou muset vzít. Pak sme šli ven a Bůšek lítal jako idiot, ani na vteřinu se nezastavil, naběhal o milion kilometrů víc než ostatní, s Fandou se málem zabili o kmeny stromů. Filátko si také hrálo, umí dělat velké smyky a změny směru, takže ani pro Bůška není snadné jej dostihnouti. Maryje si samozřejmě nehrála, ale pěkně šla. Pak sme ta unavená hovada naházeli do auta a odjeli domki. Prázdná, teda málo plná, Praha, děcka krs to pukohraní. No a vyhráli sme a to je dobře.
Vy, kerý ste nejeli, ste chybu udělali.

Pozvala sem přecedu aji Matýska na nedělní žumpamítynk, přijedou po kousání za námi do Jílu. Přeceda určo, Matýsek jen když bude mít čas.

Jdu věšet prádlo.

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:04
- Nahlásit

Alexa

Gratulace malosisině k velkoúspěchu!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:12
- Nahlásit

nažďár.....

se mi stejská, přijeďte někdo.....

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:22
- Nahlásit

Gerda
Úplně dokonalé hlášení
Biluška
Koukala, jsem kde je Osoblaha, Rylovka a rybník a objevila Bludný kámen, Džungli, Polsko a Damašek ...
Malá cesta kolem světa ?

A gratulace všem nejkrásnějším a těm šikovným taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:23
- Nahlásit

Pumpa
přijeďte někdo.....
káááám?

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:29
- Nahlásit

agáta12
objevila Bludný kámen, Džungli, Polsko a Damašek
Proč myslíš, že říkáme, že Biluše bydlí v Oryjentu? )

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:29
- Nahlásit

agáta12
Malá cesta kolem světa ?
Tak něco . Od té doby co jsem jednou kdesi v hospodě popsala dědovi Isdpchovi cestu k nám slovy "za Damaškem jsou koleje a před nima musíš doprava" tak nás překřtil na Oryjent

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:35
- Nahlásit

agáta12
vy se moc nesmějte, přeceda je nalákán na vás a na váš Sametový čumáček, sem mu řekla, že musí přijet krs vašeho bokséra.

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:36
- Nahlásit

Baico
Biluška
Já myslela, že jako tuze daleko.
Od nás je to asi tak na stejno
Rozšířila jsem obzory mozkové

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:51
- Nahlásit

agáta12
Přijeď na trek, rozšíříš si je mnohem víc . Myslím, že nikde jinde se ti nestane, abys ráno šplhala v horách, odpoledne se prodírala močálem a večer bivakovala vedle stáda jelenů

<< 1 ... 7542 . 7543 . 7544 . 7545 . 7546 . 7547 . 7548 . 7549 . 7550 . 7551 . 7552 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání