| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:15
- Nahlásit
Tinta76
Víte co? Něco vemte a přijeďte ))) ani nechci vědět, co přivezete, hlavně přivezte SE.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:17
- Nahlásit
kachna_
má v něm vodu, ale nemá v něm rybičky?
Tak tady se počítá teorie Gerdičky s časovým posunem kdy se losos v časovém kontinuu dočasně přesune krz akvárko.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:17
- Nahlásit
danajasa
Takže-pokud máte akvárko,máte v něm vodu,dozajista v něm máte rybyčky pokud,máte rybyčky znamená to že máte rádi zvířata,kdo má rád zvířata,má také rád lidi,pokud máte rád lidi máte rádi také ženy-z toho vyplívá pokud nemáte akvárko nemáte rád ženy,pokud nemáte akvárko ste buzerant!!!!!
Policejní akademie je naprosto NEJ!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit
Tinta76
essi se jedná o neděli, tak ti klidně jednoho psa budu opečovávat, já budu bezpsí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:22
- Nahlásit
Biluška
hele co ta malá čupka, co kvůli ní prdlo pár cévek??? nechtěla by už třeba rodit? nechceš ji vymáčknout jako citron??
Jinak mi řekněte, proč mě pořád zvou na telekonference v jazycích, který neovládám???!!! teď to bylo v dojč. tak jsem sama se sebou hrála piškvorky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:24
- Nahlásit
jbattak jsem sama se sebou hrála piškvorky.
a kdo vyhrál?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:25
- Nahlásit
Biluška
celej den čekám jestli už konečně začne rodit a ona nic fakt mě ta fenka štve ona snad začne rodit zítra a to nemám čas tu sedět.
Držím palce ať to dobře dopadne.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:25 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Crysa
a kdo vyhrál?
no chvíli to vypadalo, že vyhraju já, ale pak ne...
edit: vidíte, jakej jsem lůzr, hraju sama se sebou a prohraju.
v soutěži o největšího lůzra bych byla druhá, páč jsme takovej lůzr, že bych ani to nevyhrála.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:26
- Nahlásit
Crysa
a kdo vyhrál?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit
danajasa
má v něm vodu, ale nemá v něm rybičky?
Tak tady se počítá teorie Gerdičky s časovým posunem kdy se losos v časovém kontinuu dočasně přesune krz akvárko.
pani, berte to tak, že se tam kachně nic neposunuje, má biotop bez bia, má tedy jenom top. Pokud má tedy problém zakoupiti rybek, aby měla platné akvárium, čímž by nám všem ušetřila snažení nalézti řešení její svízelné situace, může zahájit pokusu jiného, avšak stejně zásadního. Může si svořit domácí kompletní potravinový řetězec, na jehož vrchole by sama měla jako homo stát. Stát, ale nikoli jako erectus, afšak sapyjens. Měla by tedy vítězit čím? Ro-zu-mem. Pokud nemá plankton, může začít muškou. Mušku spapká nějaká myška, myšku spapká kočička, kočičku spapká maličký vjetnamec, vjetnamce spapká veliká kočička, velikou kočičku spapká ještě větší krokodýl, krokodýla spapká veliká anakonda, anakondu už nespapká nikdo, tak doporučuji kachně,aby na tom vrchole stála fakt vysoko, aby na ní anakonda nemohla.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:30
- Nahlásit
Gerda
Mušku spapká nějaká myška, myšku spapká kočička, kočičku spapká maličký vjetnamec, vjetnamce spapká veliká kočička, velikou kočičku spapká ještě větší krokodýl, krokodýla spapká veliká anakonda, anakondu už nespapká nikdo, tak doporučuji kachně,aby na tom vrchole stála fakt vysoko, aby na ní anakonda nemohla.
ježišmarjá ty dneska jedeš...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:30
- Nahlásit
Gerda
šku spapká kočička, kočičku spapká maličký vjetnamec, vjetnamce spapká veliká kočička, velikou kočičku spapká ještě větší krokodýl, krokodýla spapká veliká anakonda, anakondu už nespapká nikdo, tak doporučuj
změň dýlera
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:31
- Nahlásit
Gerdaanakondu už nespapká nikdo a jsme zase u hata a hat je teráryjum. Takže je fše zacyklený až bicyklený a hat na kole neumí. A co fčíl..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:34
- Nahlásit
Gerda
má tedy jenom top
nemám, to je pomluva. Jsem si ho sice jednou koupila, ale páč mi dolem čouhaly prsa, tak jsem ho vyhodila.
Takže mám jen bio. Pak mám taky terarium, páč máme teru. Terarium na teru musí být logicky velké a anakonda se tam vejde. Já pak vyndám teru a anakondu za velký prachy prodám a nic, ale vůbec nic z toho Gerdičce nenechám!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:36
- Nahlásit
Crysa
a jsme zase u hata a hat je teráryjum
pozor, ne tak scela, anakonda je hat vodní, žije v řece a v blátě a číhá na velké krokodýly a jakuba, co chytá ty velké ryby. A strašně smrdí, to je myslim na ní taky dost zásadní. Myslíte teda, že ať děláte, co děláte, všechyn pokusy vedou k teráryju kontra akváriu? Možná jsme tím dosáhli nějakého objevu...něco jako Teorie Cyklického Návratu k Prvoteráriju....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit
Gerda
uš chápu, proč má žumpa tolik stran
Tak eště jednou - pokavad pojedeme v neděli, pojedou všici psové (krom Rexíka to dá rozum) a muš, žádný excesy stran černobílýho nevočekávám, bo počítám, že z toho bude vytrslej ... eště nevidel toliko psů pohromadě ...
... tamto vostatní se tejče venčení Žeryka s nenáviděným psem
jbat
essi se jedná o neděli, tak ti klidně jednoho psa budu opečovávat, já budu bezpsí.
pokavad teda pojedem a bylo by to nutné, vašich služeb bych jistě využila, ale nevim, esi vás poznám, hihi ... bezpečně poznám jenom Davítkovou a Gerdičku a možná eště někoho, ale už si nevzpomínám koho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:43
- Nahlásit
Haty žerou ješci. Anakondy žerou zvlášť velcí ješci, to je jasný.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:44 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Tinta76
okavad teda pojedem a bylo by to nutné, vašich služeb bych jistě využila, ale nevim, esi vás poznám, hihi ...
nevemu si teda mskáče, abych vás nezmátla ještě víc. myslím, že tam budu jedinej čék, co nebé mít psa. jinak jsem taková... já nevim. Gerda vás ke mně přivede. ta už mě viděla. od tý doby má ty stavy jako teď....
Biluška
Haty žerou ješci. Anakondy žerou zvlášť velcí ješci, to je jasný.
takže dikobrazi? to sou hooodně veliký ješci...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:48
- Nahlásit
jbat
takže dikobrazi? t
ale bacha střílej vostny a to bééé možná nepříjemný takovej vosten ve voku, asi bé horší jak posunutá čočka
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jbat
takže dikobrazi? to sou hooodně veliký ješci...
myslím, že by to chtělo eště většího ješka
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
všechyn pokusy vedou k teráryju kontra akváriu? Možná jsme tím dosáhli nějakého objevu...něco jako Teorie Cyklického Návratu k Prvoteráriju....
já by sem si z toho vodnesla že je Gerda zacyklená... a bylo by dobré do ní píchat klackem, aby se vodcyklila. A tim rovnou vyloučíme možnosti schnilosti a spálení (teorie danajsinýho pakůně) když strašně smrdí, to je myslim na ní taky dost zásadní.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:49
- Nahlásit
Alexa
takovej vosten ve voku, asi bé horší jak posunutá čočka
ale zase se říká lepší než drátem do voka... tak nevím no. možná aspoň lepší než spadnout ze schodů. především jsou-li od těmi schody dikobrasi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:51
- Nahlásit
jbat
především jsou-li od těmi schody dikobrasi.
dikobrasi lověj haty, ne?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:54
- Nahlásit
kachna_
dikobrasi lověj haty, ne?
proto si ho pořizuje danajsa na anakondu. ale jebat se nesmí přibližovat, nebo aspoň ne s hatem, dikoubraz bude trénovanej na jinčí kousky!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:54
- Nahlásit
Anakondy žerou zvlášť velcí ješci, to je jasný
Biluška
To mi teda pani laskavě ukažte ježka co žere todleto
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:55
- Nahlásit
danajasa
No musí to být fakt velký ješek, to je jasný. A to děcko musí sežrat něgdo jiný, ješci děcka nežerou.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:55
- Nahlásit
kachna_
jako že haty lověj dikobrasy nebo že dikobrasy lověj haty?
já se vo lof hatů moc nezajímám...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
jbat
á se vo lof hatů moc nezajímám...
ale to bys měla, nikdy nevíš, kdy se ze křoví vynoří megaježek a máš po hatovi.
danajasa
smečka ješků?
dikobrasi lověj haty, dělaj si z nich špízy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:59
- Nahlásit
Tinta76
bezpečně poznám jenom Davítkovou a Gerdičku a možná eště někoho
Pani, buďte v klidu, já už vás nepoznám, fakt, přísahám, mám děsně blbou paměť, dobrou jí má za nás jenom Davítková. Já v práci nepoznala ani čtvrtníčka, tam tak seděl u něčího stolu, já šla kolem a řikala sem si, že dežaví, že vůbec nevim, odkud ho znám, ale že ho bezpečně znám, jenom nevim, kdo to je a kde sme se už viděli.
jbat
Gerda vás ke mně přivede
viz výše. Nepoznám Tintičku. A buď v klidu, kdybych potkala ve městě tebe, nepoznám tě taky. Neměla bys totiž hata a měla na sobě něco jinýho než minule, no a to bych byla v řiti. Já nepoznala ani Lolu, dyš sme se viděli, jako přísahám, že neumim identifikovat lidi podle obličeje.
bonc
já by sem si z toho vodnesla že je Gerda zacyklená... a bylo by dobré do ní píchat klackem
závidíš, že nemáš žádnou Teorii, ale jenom prasklý akvárko, co, ty amatééére.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
Gerda
že neumim identifikovat lidi podle obličeje
tak to prostě bude veselé.
jdu dom, ženy. resp. nejdřív do Kotvy, neb tam jsou výprodeje značkových hader.
čus
|