| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit
kejtlin
hele vy teorýje sem se ptala ráno essi stačí, dyš nasmažim ty palačinky z 5ti litrů mlíka? nevim kolik nás bude....
To apsolutně nemůže stačit, udělej to radši z deseti . Budou tam prakticky fšichni.
jbat
jistě. dle místní ynteligentní dedukce máš místo mrazáku akvárko a místo zahrady terárko.
jsem zvědavá, jak se s tím popereš, doufám, že je ti jasný, že psi do terárka nemůžou...
Kam teda psi můžou? Do Psičária? Kde seberu Psičárium? Potřebuju nějaký velký, to je snad všem jasný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
kejtlin
to stačit nebude, přijede i přeceda a eldorádo a agáta a biluše s celou famílií svojí strašně vobrofskou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit
Biluška
Gerda
ste se zbláznily z 10ti? to abych začala v sobotu ráno kolem 4hod....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit
bonc
tera se u nás říká tomuhle!!!
zahradní malotraktor
hmmm, tady ta má dokonce tuningovou sedačku ze 120ky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit
bonc
kujú paní
až jí budu mít ve své moci, tak už ti zaručeně neunikne
Zatím jsou to myšičky, tak chovatelka moc nefotí, pro mě bohužel, pro ostatní tady bohudík
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Gerda
no vyhnu se tomu, že vemu tři psy a nebudu schopná si toho jednoho pacifikovat ...
ale zrovínka toho prudérního čokla bych se snažila zabavit jinak, aby nebyl z tý procházky jenom nasratej, aby měl i v přítomnosti "nenáviděnýho" psa nějakej hezkej zážitek
to zní hezky, na to nesmim zapomenout, až to zase nastane ... akorá právě nevim, jak mu to zpříjemnit ... na pamlsky totál prdí, když má jiný pro něj důležitější vjemy kor v podobě nenáviděnýho pesa aji na cvičáku s tim máme docela problém ... já jenom doufám, že časem to prostě povolí - už skorem tejden se večer Žeryk i s Betkou sami stěhujou na noc k nám asi bych chtěla všecko hned ...
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Gerda
ice-akvárium, neboť losos se pohybuje, v čase
nejhorší věta dne prskla jsem si do compu...ale samozřejmě souhlasím, myslim že i ty se pohybuješ v čase a hlavně v jiném časoprostoru a z něj píšeš tydle věci...jinak už to totiž neni vůbec myslitelný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:47 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
CO TO JÉÉÉÉÉÉÉ
ptám se znova CO TO JÉÉÉÉÉÉÉ
vy jako vůbec nejste normální, jste prachvobyčejný grafomani a nebudu vás dočítat, budu zase mimo mísu a nikdo neudělá tak krásnej vejcuc jako GerdaFakt nejste normální, než odpovím na emily a dovzdělám se, abych zejtra těm sladkým dětičkám neblábolila nějaký nesmysle, jakože třá že je úpa jedno co jim tady řeknu, že to je stejně banda smradůch a když budou prudit, ňákej pes jim stejně ukousne ručičku tak vy tady nadrásáte asi milijón stran
Tinta
hoď odkaz na nesmysle vedle ať si taky počtu dík
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:50
- Nahlásit
Eldoguero
hoď odkaz na nesmysle vedle ať si taky počtu dík
to je ta pseudodiskuse tady na foře vohledně tý sedmiletý šeltie, co se jí hledá nový domov
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit
Tinta76
na pamlsky totál prdí, když má jiný pro něj důležitější vjemy kor v podobě nenáviděnýho pesa
no ale tim nemyslim cpát mu je do chřtánu, když tě vůbec nevnímá - my sme se na to třá učili s Katkou oční kontakt. koukne na tebe, klik, odměna. Koukne, klik, odměna. A prodlužuješ tu dobu, co se na tebe má koukat. Dyš čumí na tebe, nemůže čumět na čokla. Dyš na tebe čumí dýl, nemůže se soustředit na čokla. Třá si i spojí - čokl, kerýho nesnášim, du čumět na paničku.
Marush
pšššt, nesmíme o NICH mluvit, nesmíme JE provařit. Mrkám na tebe levým okem....opakuji....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit
Gerda
tayk se pohne, dyš si vyndáš hranolky. Takže ano, jde o akvárium (zimní verze)
Tos Biluši pomohla teda...
Biluška
Kam teda psi můžou?
psi můžou i jinam než do psičária, což je tvůj dům, nemáš-li v něm hady. máš-li v domě hady, nemůžeš tam mít psy. nicméně můžeš tam mít ryby, je-li ten had vodní. pak by to mohlo být provizorní akvárium.
u tebe je problém, že kamkoliv budeš chtít se psy, musíš přes terárium a... já nevím.. nechceš se radši zabít...? budeš mít hroznej život...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit
Biluška
Mám lososa v mražáku . Je můj mražák agvárijum?
no tak vo tom žádná, co máš v mražáku? Aqu. Tak je to aquárium s pevnym skupenstvím vody. A až ho dáš do trouby, uděláš tam moc a moc páry tak bude zase v aquárium, v plynnym skupenství
psícárium bé klec, přepravka, kenela...
kachna_
tera se u nás říká tomuhle!!!
zahradní malotraktor
no tak teď už víš, že máš na zahradě terárko
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit
Gerda
pšššt, nesmíme o NICH mluvit, nesmíme JE provařit. Mrkám na tebe levým okem....opakuji
kód přijat,rozumim....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
jbat
u tebe je problém, že kamkoliv budeš chtít se psy, musíš přes terárium a...
Eště můžu vyskakovat z okna na ulici
já nevím.. nechceš se radši zabít...? budeš mít hroznej život...
Asi jo. Pustila bych si plyn, ale mám elektrickou troubu . Tak se nejspíš pověsím na půdě vedle Kvjetoša
bonc
Neřeš akvu, právě dorazily poháry na trek Sou čanané moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
jbat
psi můžou i jinam než do psičária
já si myslim, že se to dá dále členit na druhy a řády a čeledě. Psi, co mají plovací blány, mohou přes lednici a mělkou část zahrady do domu. Psi, co mají paspárky, to jsou zase francouzi, mohou přes restauraci a vinotéku do lesa, jelikož tam se paspárky hodí, nboť tam běhá spárkatá zvěř. Psi, kteří nemají nic z výše uvedeného, je nutné proveřit na schopnostě dýchání pod vodou, pokud má některý z nich radost, pak je rybkou a rozhodně smí být v zahradě celý den. Ti, co radost nemají, jdou bez jiného zržování a prověřování do země, tedy POD terárium a stávají se automaticky podestýlkou. A podestýlka může všude. Krom zimní verze akvárka prosimvás, aby se zas někdo blbě neptal.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit
Čočka se vzpamatovala a přestala zlobit. Jsem tady mrkala, koulela očima a usilovně slzela a oko ten bordel z ní vyplavilo. Nechtělo se mi utrácet za roztok, když jsem před 2 dny načala půllitrový.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit
Biluška
rávě dorazily poháry na trek Sou čanané moc
JÉÉÉÉÉÉÉ! a budou se dávat za účast? páč jinak si je můžem tak akorát prohlídnout ci aspoň diplom za účast s výrazněným PŘEŽIL. páč to je náš jediný cíl
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit
Jsem v obchodě neodolala a koupila jsem si Tofínka. Znátě někdo tofínka? To je neskutečná dobrota.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit
Du pryč a doufám,že se to tady dneska jen zdálo a že se brzo z toho snu probudim...du do auta,který je akvárioum bo tam neni hat ale chvíli tam hat byl,tak to bylo terárium,ha! Bože už mě to pohltilo........
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit
Gerda
aha už to chápu takže jsem zas zpátky u toho, že mě nejprv musí brát za paničku a to holt nepude hned
to stačit nebude, přijede i přeceda a eldorádo a agáta a biluše s celou famílií svojí strašně vobrofskou.
kam? co? kdy? kde? jak? nějaká žumpí akce???
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
mňáááám, neznám, ale máme tu takový placky, jsou plněný jakýmsi karamelem, nebo medem, nebo sirupem, taky zakhle vroubkatý, s lepkavou, děsně sladkou náplní, strašlivá ňamka!
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Gerda
tedy POD terárium a stávají se automaticky podestýlkou. A podestýlka může všude. Krom zimní verze akvárka prosimvás, aby se zas někdo blbě neptal
)))))))))))))) ty vole ty seš fakt z nějakýho paralelního svjeta, kde Davítková je vedoucí v podnikové jídelně, já jsem krásná, Monty nemá foťák, Marush drží hubu a RD vůbec není egojista.
))))
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
aha, tak to nesleduju, dík, zkouknu to, když je to tak zajímavý
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit
Gerda
Nóó, vždyť to popisuješ Tofínka. To je táááák dobrýýýýý.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:05
- Nahlásit
Eldoguero
no vono to nejni ani tak zajímavý, jako poblijónský
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:06
- Nahlásit
Lidi, včil mě něco napadlo. Mám akvárko. Ale ono to vlastně není akvárko, bo v něm nejsou rybičky. Ale dřív bylo. Bydlel v něm křeček. Teda úplně nejdřív v něm bydlely rybičky. Pak ten křeček. Pak křeček zdechnul. Neměla jsem do čeho naložit utopence tak sem je dala tady do toho akvárka. Je prasklý, ale neteče. Co to vlastně je? Jak se jmenuje rium na utopence?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
Marush drží hubu a RD vůbec není egojista.
v tomdle jinym svjetě je RD můj manžel a je metrosexuál
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
hele já bych si s nim to koukání cvičila hned, páníček nepáníček...když budeš brát jen jeho, budeš se mu děsně věnovat a pozorovat ho. Když vemeš i čubu k temu borderáku, budeš mít dělenou pozornost, tudíž i jen poloviční nervy.
kam? co? kdy? kde? jak? nějaká žumpí akce???
Pani, vy ste se nesoustředila, dyš se to tu asi už 14 dní píše ))) V neděli jsou kanystrový zkoušky v Jílovém, přijede moc lidůch, přijeďte taky a toho kreténa vemte s sebou, mu tam zklapne, eldorádo doveze dogy a kanárka, jébatka hata, adidasky šampusky, malo a velko Dudu, přeceda bokséra, agáta bokséra, zas jich tam bdue děsně moc. Takže daražte aji s mizerou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:08
- Nahlásit
Marush
jbat
nebo mi jenom moc nerozumíte...... ))))))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:09 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Gerda
jébatka hata,
nebude hat, hat bude u maminky mojí ještě týden. budu sama, ale pučím si psa nějakýho, tady všichni maj hodně psů.
Marush
tomdle jinym svjetě je RD můj manžel a je metrosexuál
jo, je to možný, když já jsem v tom svjetě krásná.
Gerda
nebo mi jenom moc nerozumíte......
no to je taky varijanta. ))))))))
|