| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit
kejtlin
normálně, masárium, nebo Strašně moc tataráku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit
Seru na vás, nikdo se se mnou nebaví a nechce mi říct, co Bušák. Jdu si ulovit něco k obědu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit
pawLINka
nechce mi říct, co Bušák.
Bušák dobušil a poplakal si, ta'tka Peťka se rozmnožil a kozoděd vostal sám a vostatní dva si našli úplně cizí baby
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit
Gerda
Gerdárium od kolika je ten žumpí mýting?! Mám úkol to zjistit(kromě úkolu zneškodinit muže s koženou brašnou) a od kolika jsou ty kanystrofky...se ptám trá Alexária taky!!! Ségra totiž dojede ráno s kokosem a my s Jbat přijedem až pozdějc i rrambíkem a Nyxáriem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
kurňa co furt píšete jak blbý? Nemám na vás čas, musím dřít a jezdit se Sabákou na veterinu Mám takovej pocit, že manželka od veta už na mě začíná žárlit
Pojďte uzavřít nějaké sázky gdy to ta lemuřice porodí. Dám vám dobrej kurz, abysem na tom zbohatla a vy ste neměli dojem, že ste úplně zrujnovaný
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
Jako proč za dvě hodiny popíšete pjet stránek?
to je zas dementáryjum totok.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit
Biluška
neporodí vůbec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit
makrel
tím myslíš jakože to skončí císařem, nebo že nás celou dobu tahá za fusekli a na sonu místo štěňat vidíme ledviny?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit
Biluška
jako že vůbec není březí a vy se jen zviditelňujete
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit
Biluška
Ty voe, zítra mám dovolenou, tak přijdu o celou tu realyty šou. Nemůže porodit teď? Než půjdu domů?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit
pawLINka
Zeptala jsem se jí a poslala mě do pr... Tak asi ne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:40 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Marush
Ségra totiž dojede ráno s kokosem a my s Jbat přijedem až pozdějc i rrambíkem a Nyxáriem
a teď už je to jasný úplně.
tak kdy teda?
Biluška
ty a nemá ona nedostatek hliníku? že bys ji flákla lopatou..?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit
Že tady eště votravuju s tim černobílym joudou - myslíte si, že když budu to vrčení ignorovat, jako že se budu tvářit, že vůbec nevrčí, že by to mohlo přestat????
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:47
- Nahlásit
moje sázka:
17 štěňat, z toho 7 šoltyjí a 10 romských bidbulů, Biluška vdaná za veterináře a paní veterinářová a Mášánek na Bahamách, páč se jim celej nekonečnej příběh "budeš rodit nebo ne" povede prodat do Novy, kde ho budou vysílat místo Žeherezády v růžový zahradě.
Sabino už poroď, ať nemusím furt čumět do kompu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit
Právě sme dokoukali taťku Péťu, dobré to bylo, Bušák je děsnej, mamka mu teda pěkně zavařila celej život.
Marushárium
Hele já jedu v neděli na dvanáctou nejpozdějc, hlava nehlava, když budou eště kanystřit, můžem se procházet, stejnak je tohle otázka na Biluši, v kolik skončej, abysme mohli najet na sraz. Přeceda s Bajkofcema dorazej po kousání, počítám kol druhý, max třetí...snad doufám dřív.
Biluška
určitě porodí až v neděli, na žumpasrazu.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit
jbat
tak kdy teda?
copak mi tu někdo vodpověděl od kolika je žumpamýtink?! Ne,tak do tý doby to nevim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit
Gerda
ad žumpamýtink
Aj sí..oukej,tak já zas nevim v kolik máme dogestit...asi třá na 12tou nefim...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:50
- Nahlásit
Gerda
kdes to dokoukala, na netu to ještě není
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit
Tinta76
myslíte si, že když budu to vrčení ignorovat, jako že se budu tvářit, že vůbec nevrčí, že by to mohlo přestat????
ne..ale nebude tě to tak nervovat.-)))
Gerda
jedu v neděli na dvanáctou nejpozdějc
to jo můžem procháskovat můžem klidně i vo něco dříf
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
bude jich aspoň vosm, z toho pět černejch holčiček a tři chlapečci...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
Gerda
určitě porodí až v neděli, na žumpasrazu.
shodly jsme se s vetem, že je to velmi pravděpodobné, neboť on musí jet do Brna, já musím jet na kanystrofky a u psů bude chůva, která v životě nerodila
Hele já jedu v neděli na dvanáctou nejpozdějc
Tak to jeď mnohem pozdějc, kanystrujem děsně moc lidí, essi skončíme ve tři tak to bude malej zázrak, spíš až tak ve čtyři.
gabifi
páč se jim celej nekonečnej příběh "budeš rodit nebo ne" povede prodat do Novy, kde ho budou vysílat místo Žeherezády v růžový zahradě.
Myslíš, že by to Znova koupila? Gde se na ně dá najít číslo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit
Tinta76
myslíte si, že když budu to vrčení ignorovat, jako že se budu tvářit, že vůbec nevrčí, že by to mohlo přestat????
hele to vůbec nevim, ale třá kámoška měla berňáka, kterej si pořád chodil povrčoval a poštěkával, furt si vrčel, když se někde opozdila, tak jí vynadal a štěkal, on si prostě vrčel a štěkal. Zlatej pes, hodnej a milej, až skoro laskavej...šel si a vrčel. Jen tak, sám pro sebe...
gabifi
vy ste strašně blbááááááá ))))) Mášenek s frau veterinářovou na Bahamě ))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit
Tinta76
Ne, ale když ho zmlátíš traverzou tak asi jo.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
ne..ale nebude tě to tak nervovat.-)))
tak já nevim, co jsem si jako celou dobu myslela, asi že mi vopravíte psa, nebo co tak dík teda, ste mě převelice uklidnila
a když si z toho přestenete dělat bžundu, tak vodpověď zní taky ne????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
Marush
Gerda
tak když tam nafuníme řekněme na 11.? žerete margotkovou buchtu, dezoláti? essi ne, nevadí,sežeru si ji tam sama. a zapiju to vínem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit
Biluška
essi skončíme ve tři tak to bude malej zázrak, spíš až tak ve čtyři.
Ty vado, zabitá neděle....jako nevim, jestli se má eldorádo a agáta hnát přes půl republiky na čtvrtou do jílovýho....to teda musíme ještě pořešit.
Děcka, co kdybychom si v nedělu dali sraz ve Zlovsi a do Jílu se přesunuli na druhou nebo třetí?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit
Gerda
Děcka, co kdybychom si v nedělu dali sraz ve Zlovsi
ano já jsem velmi pro!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit
jbat
žerete margotkovou buchtu, dezoláti
neznám jí,ale už ted vim,že jí nesmim žrát a že budu chtít
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:58
- Nahlásit
Gerda
Děcka, co kdybychom si v nedělu dali sraz ve Zlovsi a do Jílu se přesunuli na druhou nebo třetí?
no my s Jbat jsme rozhodně pro aleeeeeeee,my musíme vyzvednout eště rambíka v průhonicích,takže to spíš asik ne...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:58 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Marush
neznám jí,ale už ted vim,že jí nesmim žrát a že budu chtít
neblbni, když tak dáme moji oblíbenou dijetu - ožerem se jak prasata a pak nám bude tři dny tak zle, že budem jen vyměšovat a nikolif přijímat.
Marush
aleeeeeeee,my musíme vyzvednout eště rambíka v průhonicích,takže to spíš asik ne...
kazišuk ten rambík, fakt jako...
|