| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit
Baico
Pani tak my to zařídíme tak, abychom tam do 14.00 byli, aby nám nesežrali všechny palačinky, jo?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit
Sere te mi, a to fakt jako že moc. Jednak píšete jak grafomanský maniaci srostlý s klávesnicí, to normálně pracující čék prostě nemá šanc stíhat. Dvaknakvak, a to výrazně, že plánujete žumpaakce zásadně tak, abysem tam nemohla. 2 žumpoakce, přesně tytéž dva víkendy co jsou treky. By se z vás jeden posral. Pak budu mít pomalu 2 měsíce víkendy volný, ale to zase nic žumpího nebé co?
Sabáka bude rodit ze středy na čtvrtek, 6 štěnců, 4 holky a 2 kluci. Budou vypadat spíš jako welškorgi než šoltyje. Tak pravil Jan Jakub Matouš v evangeliu třetím.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit
bonc
Jednak píšete jak grafomanský maniaci srostlý s klávesnicí, to normálně pracující čék prostě nemá šanc stíhat
Ani normálně nepracující člověk nemá šanci stíhat. Zrovna koukám, kolik toho tady je, tak mě ani nenapadne to dočítat.
A bude tu někdo dělat zase vejcuc, jestli teda je něco novýho???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit
bonc
Pak budu mít pomalu 2 měsíce víkendy volný, ale to zase nic žumpího nebé co?
co kecáte pani? Jedeme na ty štětský vořechy, pak sou ty Magioni v Jílovym, na začátku červínka, pak bude ádršpach, dyk se děje furt něco...
Venta
A bude tu někdo dělat zase vejcuc, jestli teda je něco novýho???
neděje se nic, vše při starém, dojely se riumy, tam už každej ví, na čem je, dojeli se farmáři, těšíme se na další řadu, řešej se palačinky na neděli, na neděli se řeší logistika a místa srazu a hodina srazu a tak, to se vás netýká, vy kanystrujete, řeší se Sabina, kolik a kdy porodí, řeší se, kolik vzít fíků pro jébata - máme jen Bambiho, Zlatovlásku, Péťu a matýska, ale toho Bajkofka nechce dát, neboť se bojí, že by jí již nechtěl figurovat veverky. Pak se řeší, že má hancaw pískot v nose a dutou hlavu, pak se taky řeší, že pan Cicik má U-stech, pročež se těší do prahy na novou dírku v kožíšku, řeší se, že maruš je fírer a chce mít órdnung v datech, Psík vstal z mrtvých a nechce jít s maruš na sraz, neboť se bude učit, řeší se, že bonc má novou kočku s očima, ale má moc noch, pak se vůbec neví, a někdo tu pere koberce, už nevim, kdo.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit
Venta
novýho neni vůbec nic, všici jedou do Jílu, teď už dokonce i Psíček, jenom já ne. Už sem se zamyslela i nad tim, esli to nááhodou v neděli cestou z jihu od rakouskejch hranic na západ západovič nemam přes Jíl, ale furt se mi to tam nějak nechce vlézt
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:30 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Gerda
ano ano, pani, kdypa je Magion? 4 či 5.6. dypa dělá Biluše trek? 2-5.6. Nad těma štětskejma vořechama přemejšlim, ale vo ádršpachu nic nevim, tam je strašně moc tuze kráásně - co tam bé??
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:34
- Nahlásit
Gerda
))) pani děkuju za výcuc. Je moc krásnej, i když se stejně nechytám, ale to je asi tim, že mám taky dutou hlavu (ale nepíská mi v ní zatim).
V neděli sice mám volný auto, ale jedu na ráno a eště navíc směrem od Brna, takže asi na nic.
bonc
Psíček taky jo? No tak na něj se teda těšim Já tam jedu taky, takže seš asi fakt jediná, kdo tam nebude... i když já jedu na zkoušky a na ten sraz odpoledne už asi nebudu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:39
- Nahlásit
bonc
Nad těma štětskejma vořechama přemejšlim
to bys měla, no )))
vo ádršpachu nic nevim, tam je strašně moc tuze kráásně - co tam bé??
jedeme tam s Atuší na prodlouženej víkent, nebo jenom na víkent, slaňovat psy ze skály. Zatím se nikdo další nepřihlásil, možná to zvládne Makyjofka, jestli bude v Ústí a po zkouškách...nebo v laborce, teď nevim.
Venta
Já tam jedu taky, takže seš asi fakt jediná, kdo tam nebude...
trochu ste krutá, že? ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:42
- Nahlásit
mamko.......si v práci?.....si tu ještě?....nesedíš?....
http://www.novinky.cz/krimi/233614-pipka-23-vytahl a-z-muzu-pres-seznamku-statisice-dostala-podminku. html?ref=boxF
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:43
- Nahlásit
Gerda
trochu ste krutá, že?
Jen trochu, páč sem hned dodala, že tam budu jen zkouškovat a že odpol. tam taky nebudu. Aby bonc nebyla až tak moc hodně smutná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit
Uááá, za chvílu domůůůů. A zítra se budu dovolovat. Heč.
Není náhodou den pičů? Mám ňáký chutě a nevím na co to mám svést.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:51
- Nahlásit
Kultúúúra stolování :
http://www.youtube.com/watch_popup?v=EVwlMVYqMu4&v q=medium#t=125
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:08
- Nahlásit
Venta
ááá to je nádherný!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:09
- Nahlásit
Venta
Aby bonc nebyla až tak moc hodně smutná
nebuj, to já se spíš zdravě naseru
Gerda
Adršpach se mi líbí, mam na Bonici tuze moc postrojůch, na to slaňování máte nějakej trošek přibližnej termín? a proč je tak malá účast?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit
bonc
máte nějakej trošek přibližnej termín? a proč je tak malá účast?
zhruba půlka června, účast je malá, bo se ostatní bojej slaňování se psy.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:18
- Nahlásit
Gerda
zhruba půlka června,
to by bylo ok
bo se ostatní bojej slaňování se psy.
no, tak jako, já si zaslaňuju ráda, si matně pamatuju že mě to jako dítě bavilo, ale teda nevim co na to řeknou čokle - uš vidim Atuš jak slaňuje Atíka s Bůchem
koukam do kalendáře a to štětí by šlo, za předpokladu že budu 3 víkendy za sebou v hajzlu... musela bych vzít jenom ovec, bonec bude vodpočívat jak závodní koník mezi startama tagže mi laskavje řekněte gde je štětí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:21
- Nahlásit
bonc
uš vidim Atuš jak slaňuje Atíka s Bůchem
Atík nepojede, už by to neušel, byl by děsně bolavej, i kvůli mařeně to budeme muset dělat mírnější.
tagže mi laskavje řekněte gde je štětí.
jooo tak to já nevim, jedeme tam přes kralupy. jestli pojedeš sama v kombíku, přidělíme ti člověka a psa z outulku na odvoz na vejstafku.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:26
- Nahlásit
Gerda
Atík nepojede, už by to neušel, byl by děsně bolavej, i kvůli mařeně to budeme muset dělat mírnější.
fajné fajné, ovec neni (bohužel stále ještě) žádnej sportsman, miluje mírné procházky
komba již žádnýho nevlastnim, ale psa s člověkem určitě narvu. Ještě nic neslibuju, ale pokaď pojedu, určo naložim co se vejde - posádku bych tvořila jen já a ovec, takže přibrat můžu vícero noch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit
bonc
nauč Ovec ještě cenit ty zoupky na přiblížení ruky, to mu šlo moc pěkně.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:38
- Nahlásit
pawLINka
Není náhodou den pičů?
dáš-li tam "na" tak je a tím pádem je třeba se ožrat.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:41
- Nahlásit
Vy jste tu furt?! Se zabim,Jébate máš zprávu na fuckbůku,eště ti jí pošlu teda do mailu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:49
- Nahlásit
http://www.robertsonwinery.co.za/rwr2lbib.htm
pawlinka
todle je moc dobrý...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit
Marush
Jébate máš zprávu na fuckbůk
tam budu až večír, pani.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:55
- Nahlásit
hele já asi pudu dom už, co vy na to?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:55
- Nahlásit
zdar lidi, dnes je den totálně na pi...
A to začalo všechno tak dobře, děti ve školce byly v pohodě, dokonce položily i tři skutečný dotazy po cestě zpátky jsem vyzvedla u mamky malou a frčím domů, strašně se mi zavíraly oči, ale otevřela jsem si okýnko dokořán a snažila se být při vědomí, pak si pamatuju, jak projíždím už u nás ve vesnici kolem krámu a pak ... až jak strašně rychle vracím auto na silnici zadním kolem jsem trefila kamený patník, naštěstí jsem se vzbudila včas a strhla auto ještě zpátky do silnice, páč za tím patníkem bylo zábradlí a potok ... ovšem asi 3 metry pod úrovní silnice kdybych to nestihla, tak bychom se převrátuly
No, kolo v prdeli, guma naštěstí nerupla (je to velmi luxusní zimák), prasklý nějaký nosný péro asi a možná hnutá náprava po hodině čekání přijel chlap z podválem a odvezli jsme to ke známýmu na opravu. Další známej mě pak i se psema, malou a všema věcma z auta vezl domů.
Upozorňuju, že se to pochopitelně nestalo na tý mojí stoletý kraksně, ale na mušově skoronovém obrvoze, který mi se zatnutýma zubama ráno půjčoval.
Takže schrnuto - auto, pokud to dobře půjde by mohlo být snad hotový v neděli, všechny moje peníze (který nemám ) padnou na opravu auta - snad to nebude moc.
Doma se mnou nemluví ani klika vod hajzlu a tento stav zřejmě potrvá minimálně ještě tejden
A teď to nejdůležitější - ruším tímto bohužel kanystrový zkoušky, páč svým autem do práglu nemůžu, by mě tam nepustili Mrzí mě to, ale bohužel
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:58
- Nahlásit
Eldoguero
pani, lity lity velmi moc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit
Eldoguero
sakra! Ještě že se vám nic nestalo, to je nejdůležitější.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 16:05
- Nahlásit
Eldoguero
Ježišmarjá paní, spěte v posteli, ne v autě A kor gdyž vezete děcko a malodogy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 16:06
- Nahlásit
Eldoguero
to je hodně blbý, ale na plechy a kola se vykašli, hlavně že jste v pořádku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 16:10
- Nahlásit
jbat
dík pani
Gerda
no, když vedle zastavil chlap co jezdí u obce s traktorem a šel to vobhlídnout, tak prohlásil, že jsem prej měla - cituji: "Fakt z prdele kliku"
Biluška
vím vo tom, že je to vhodnější jen v poslední době to nějak není vůbec joko ono tak celkově
Lidi díky za účast, držte palce všechny, který máte ať to je jen nějaká kravina (což je jedna z možností co ten servisman naznačoval) - jakýsi ruplý očku, jak maj prej i náklaďáky - prosim vás hlavně po mě nechtějte bližší informace.
A já zas jdu, teda spíš konečně jdu něco dělat, pokusím se připojit ještě večír, pokud se nepřipojím muš mě utloukl kyjem
|