Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
laguna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:22
- Nahlásit

Co jde to naúčtuj. Je jasný že na tom v každým případku proděláš.
Ale možná se konečně poučíš

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:24
- Nahlásit

Biluška
Jé, gde ste potkala Lesního Skřítka
Pouze po drátě,páč sme se dávno dávno sřídali nákej ten rok o kukan u závory,tak se ptal jak vypadá tady ten konec světa.Akorát mě napadlo,ale nesihla sem mu to sdělit,že když pojede k rodičům na náštěvu tak ten žumpalend má vlastně za rohem vodtamtád.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:24
- Nahlásit

Biluška
ach jo a paní je Slánčiková

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:26
- Nahlásit

jo malej kočičák co přežil tak je napitej a teploučkej, takže se o něj Beruška stará
a jinak na žumpamítingu budu prodávat vajíčka domácí za 2.50 ks budu jich mít asi 50ks

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:32
- Nahlásit

uš vám něgdo řek že ste kreténi????????????????? to přeci neni normální 8 stran!!!!

eldorádo
co chrápeš f autě ty jelyto?! si to zařid jak chceš,ale já tě chci v neděli prostě vidět a ci a ci a ci a eště víc jak puve!!!
Biluška
hele víš co?at si tu čupku vodvezou ihned! bestak rodit nebé v dohledný době,tak at si jí naložej esi je to tak jak píšeš.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:32
- Nahlásit

Zdar ženy!

Teda člověk tu tejden není a nadrásáno sto stran Prosím vejcuc, děkuji velmi

Nestíhám vůbec nic, nová práce je velmi vykutálená, ani se mi to nechce vykládat, tak jen ve zkratce: je nás kriticky málo a celkem nic nám nefunguje. Naštěstí se zatím jen školíme, v reálu to pocítíme až od července, ale už teď z toho propadáme deprézi. A vedení se poplácává po ramenou, jak sou dobří. Ach jo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:36
- Nahlásit

Baysha
Prosím vejcuc,
nelze..
akorát se tě můžu voptat esi máš doma akváryjum nebo teráryjum nebo prakváryjum..

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
skleník čili akváryjum máme v práci, sedí v něm vedení i gdyž vlastně je to spíš teráryjum, neb šéf se menuje Myška

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:39
- Nahlásit

davidkova renata
co chrápeš f autě ty jelyto?! si to zařid jak chceš,ale já tě chci v neděli prostě vidět a ci a ci a ci a eště víc jak puve!!!
Sem jí říkala, že ji přivezem . Ale chtělo by to, aby se dogestila aspoň kousek jižněji, přes Liberec je to apsolutně šílená zajížďka
Sem ochotná dokonce nebrat akity (které se děsně těšily), aby se vešel do auta kanárek. Vemu místo akit malé šelmyje, ty se taky potřebujou socializovat.

hele víš co?at si tu čupku vodvezou ihned! bestak rodit nebé v dohledný době,tak at si jí naložej esi je to tak jak píšeš.
Mám sto chutí zavolat jim ať si pro ni přijedou i kdyby rodila Jenže víš co? Ať udělám co udělám tak budu nejhorší já. Když jim teď řeknu ať si ji odvezou tak budu hyjena co slíbila pomoc a potom rodící fenu vykopla. Když jim řeknu ať si ji odvezou příští týden jak chtějí tak jim logicky štěňata pozdechají (i kdyby zvládli transport jako takový tak podle mě nezvládnou nápor cizích bakterií v cizím prostředí, případně seznámení s onou jezevčicí) tak budu špatná taky já, páč jsem je nevarovala, nebo jim v tom jinak nezabránila a nakonec se stejně bude povídat, že jsem vykopla fenu s týdenníma štěňatama. No a když jim ji nedám tak je to taky špatně, to se řeší už bůhvíkolikátý den Já jsem fakt taková kráva, že bych zasloužila hospitalizaci na uzavřeném oddělení Tímto znova připomínám Makrel a Baico jejich fackovací povinnosti

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit

Baysha
skleník čili akváryjum máme v práci, sedí v něm vedení
Essi v něm není voda tak to není akvárijum. Essi je v něm hat tak je to terárijum. Když je v něm myška tak to bude zaručeně myškáryjum. Bacha, myšky nelze chovat v akváriju, zejména ne dohromady s rybičkama

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:44
- Nahlásit

Biluška
tak si pro ty facky přijeď, ti je nebudu vozit přece!!!
Baysha
a tady je to prosím debylárijum

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit

Baysha
akváryjum máme v práci, sedí v něm vedení i gdyž vlastně je to spíš teráryjum, neb šéf se menuje Myška
výborně pani,přišla ste fčas,můžem probrat jak to vlastně je..odborníci na fšecka Ria sou jébat a maruna..aš dorazej ,jistě se vyjádřej.-)))))
Biluška
Já jsem fakt taková kráva
to seš,řikala sem ti to už víckrát.
proč ta pypyna uš nerodí,kdy bude a proč vet nedělá císaře, nějak se to tu ztratilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit

Biluška
Essi v něm není voda tak to není akvárijum. Essi je v něm hat tak je to terárijum. Když je v něm myška tak to bude zaručeně myškáryjum. Bacha, myšky nelze chovat v akváriju, zejména ne dohromady s rybičkama
jako pozor! máme novej prvek a to je skleník! to se musí ydentyfykovat! vopsach uš známe...seděj tam kokoti samý..jakej z toho je závěr teda?

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit

Biluška
su mimo, co máš za rodivou čubu?

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:48
- Nahlásit

davidkova renata
když tam sedí kokoti, tak to může být jedině kokotáryjum

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

eldorádo
ty woe ty máš věci, fujtajbl, anděl strážnej se musel dost vorosit.

Biluška
no co na to říct, prostě seš blpka a příště se na to vyser

Baysha
přečti si šeltiji hledající domof

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:49
- Nahlásit

makrel
kokotáryjum
woe slováci majú kotáry, my máme kokotáry

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
a to je skleník! to se musí ydentyfykovat! vopsach uš známe...seděj tam kokoti samý..jakej z toho je závěr teda?
a gdyž tam seděj sekretářky tak je to sekretárium a to se dooost podobá kniháriu a gdyž písařky tak pisárium a to bacha aby si to někdo nesplet s pisoárem

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:53
- Nahlásit

Alexa
fuj sekretárium ve mě evokuje úplně jiné představy než sekretářky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit

Alexa
pisárium a to bacha aby si to někdo nesplet s pisoárem
twe to jo! to je hnet takovej vomyl a rozdíl je zásadní..i dyš vlastně ani ne bo tam dělaj taky hovno

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit

makrel
tak si pro ty facky přijeď, ti je nebudu vozit přece!!!
To se pozná, že seš odborník, sem ráda, že se můžu učit od tebe

davidkova renata
proč ta pypyna uš nerodí,kdy bude a proč vet nedělá císaře, nějak se to tu ztratilo
protože vet tvrdí, že na císař je čas, že čuba prostě dýl pracuje k porodu a že je zbytečný dělat jí do břicha díru gdyž je šance, že to zvládne sama. Na rovinu, essi to nedá nejpozději do čtvrtka tak budu na tom císaři trvat, páč dýl ty telefonáty prostě nevydržím

Baysha
Si přečti téma šelmyje Sabina hledá nové pány, nebo tak nějak. Zejména od strany cca šestnáct to začíná být fakt výživné

Alexa
no co na to říct, prostě seš blpka a příště se na to vyser
Si piš. Tohle je fakt skutečně poslední zvíře,kterému pomáhám. Končím s charitou

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit

Eldorádo
Pani lity lity a držím palce, ať je to na autě jen nějaká prkotina.
Baysha
Vítej zpět děfčico, dost si tu chyběla.
Biluška
Tímto znova připomínám Makrel a Baico jejich fackovací povinnosti
O.K. Tak já si tě budu hlídat. Ale stejně bych neřekla, že lidi můžou být tak pitomý. Čímž nemyslím tebe,ale ten zbytek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:08
- Nahlásit

jen já mám masiště

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit

kejtlin
máš sovu

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit

Zítra, ve středu 18.5. vychází další číslo časopisu Blesk nejPes. Najdete v něm profil plemene Thajský ridgeback, rozhovor s Patricií Solaříkovou, reportáž z pekárny pro psy, nejlépe oblékaného pejska světa, rady jak správně ošetřit vašeho čtyřnohého miláčka, lékárničku pro psy, fotky a příběhy od čtenářů a mnoho dalšího. Pokud se vám tedy první číslo líbilo, nezapomeňte se zítra zastavit pro nové.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit

Biluška
Si piš. Tohle je fakt skutečně poslední zvíře,kterému pomáhám. Končím s charitou

Naprosto ti rozumím. Lidi jsou stejně hovada. Což mě přivádí na myšlenku, jestli tady v Žumpě jsou vůbec lidi, protože tady hovada nejsou

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:15
- Nahlásit

impact[
i]Zítra, ve středu 18.5. vychází další číslo časopisu Blesk nejPes. [/i]
Se zase vystavuješ?

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:15
- Nahlásit

impact
Paní to si koupím krzevá to pečení už sem si zamluvila f trafice adínkus.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:16
- Nahlásit

Baico
jestli tady v Žumpě jsou vůbec lidi, protože tady hovada nejsou
tady je debyláryjum přeci)))
impact
ok,ty lobisto))))

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:16 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

vzpomínka na Monťáčka, který by měl dneska 11 roků

<< 1 ... 7578 . 7579 . 7580 . 7581 . 7582 . 7583 . 7584 . 7585 . 7586 . 7587 . 7588 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání