Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:41
- Nahlásit

impact
to se dělalo kamarádčinýmu kokrovi-teda navím jestli to samý, ale vypadalo to podobně, vždycky to vyléčila lihem-ten vysušuje

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:42
- Nahlásit

jablunka
no tywole to je teda hustý, hele brůsiček je takovej koník ve psim balení ne? taky bílej - šimla byla největší dement pokuď šlo o zranění a ten kekel na krku si pořídil fakt za jednu noc???

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit

bonc
hele brůsiček je takovej koník ve psim balení ne?
čéče,ani snad ne,on je takovej drsňák nerozbitnej,jedinej problém co měl,byly záda,to šel večer spát a ráno byl na zadní vochrnutej,ale to bylo během dvou dnů na kapačkách v pohodě,měl jen skříplej nerf nebo co a pak tohle.
a ten kekel na krku si pořídil fakt za jednu noc???
Jj,on je totiž trošku magor co se týká vody,je schopnej potápět celou hlavu do misky,a nabral si pod ten límec(kterej měl jen na tu noc,přez den jsem hlídala) a jak byl v teple,tak se zapařil.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:56
- Nahlásit

jablunka
No Máfa to nesvědí. Naštěstí. Vůbec o to nemá zájem.

kejtlin a jablunka
Suším právě, suším. Nic jinýho na to zatím nebudu matlat a cinknu vetce radši. Ať mi poradí.

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit

Brý ráno diskomfortária!!!
jablunka

AD kastrace

po ránu celkem hustý maso...Brůs je velkej drsňák!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit

čus debylové,co je novýhjo krom hnusu co má Máfo? mi zajímá co to je a co s tim,můj první ovčoun to míval taky,bylo to pěkně hnusný,ale měl to na zádech třá ,nebo nad vocasem..už nevim co se s tim dělalao,ale bylo to na dlouho a hnusný..zapaření nevim esi to bylo
Venta
Budeme Bilušce taky asi volat, nejlíp v noci
výýýbornej nápad! hned si rozdělíme služby! já fstávám f půl 4 tagže můžu od tý doby volat!!
hele kdes to byla v sobotu na těch závodech..nebylas v libni?

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit

jabloň
Nebyl ten grém Imacort? Herdek, ten mám někde doma, právě pro takový případky. Ale nevim gde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

DObré jitro, játra.
Gratluluji Bayshe a hancew ke komunikaci krs západní německo, ympaktoj k máfímu fleku, jablunce k fijalovému bokséroj, bajkofce k cestování vlakem, boncoj a ventoj ke hatátitlům.
Maryje ještě zapařeninu z vody neměla. Myslím, že ji ani mít nebude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:02
- Nahlásit

impact
No Máfa to nesvědí. Naštěstí. Vůbec o to nemá zájem.
Počkej až se to začne hojit.
Marush
AD kastrace

po ránu celkem hustý maso...Brůs je velkej drsňák!!!

Njn,my mu původně chtěli nechat aspoň tu jednu gulku co měl normálně sestouplou,jenže ta se začala zvětšovat a vet říkal,že to bylo za 5 minut dvanáct,pak by měl strach z rakovinnýho bujení,tak šly obě a ta jedna se prej hledala hodně těžko,proto ta jizva jako prase.On se i vet omlouval,že ji 2x zvětšoval,páč gulka se furt schovávala.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:04
- Nahlásit

Zdar lidi, tak co nového zde? U mě nic, stále se mnou doma nemluví ani klika vod hajzlu, nic nového o autíčku zatím nevím, chlap slíbil, že se na to dnes podívá, pokud tam půjdou náhradní díly, který má doma ze staršího chryslera, tak je tam prý hned hodí a autí by mohlo být třá už zítra, když ne, tak se bude muset zajet pro nové po Pardubic a to mě už muš asi umlátí techničákem

Jinak teda kocourkov mají koukám i u sousedů
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/233701-v-p iestanech-chteji-zakazat-hlasity-smich-a-stekot-ps u.html

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit

čau dezoláti, jsem ráda, že se mi fotky nezobrazují, jeden bubák už na mě čekal v mailu, toto bych nezvládla zcela jistě už. ))))
proč su furt tak unavenééé??
a už se vyjádřila Sapča, kdy jako bé rodit?

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit

impact

Nebyl ten grém Imacort? Herdek, ten mám někde doma, právě pro takový případky. Ale nevim gde
Ne,byl to Cortizeme,ale nejspíš to bude něco podobnýho.
Gerda
jablunce k fijalovému bokséroj
To už je rok starý,už je zase bílej.
Maryje ještě zapařeninu z vody neměla. Myslím, že ji ani mít nebude.

Vzhledem k jejímu fstahu k vodě se není čemu divit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

Eldoguero
Radní chtějí rovněž donutit psy, aby po desáté hodině večerní štěkali potichu
ty voe))))))))))))))))

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit

jablunka
chuděra, my tento týden viděli ang. buldoka se satelitem a Soph na něj čuměla jak péro z gauče

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:10 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Eldoguero
davidkova renata
Radní chtějí rovněž donutit psy, aby po desáté hodině večerní štěkali potichu

si děláte prdelky a naše sousedka ultra velkokráva nám napsala sms,že teda nesmíme psy odvolávat z louky dřív než po 8mé hodině raní a zase večer už ne po 10té večerní,že jí to ruší jak na ně voláme a pak si na sloupek u svýho domu dala jako ceduli s přeškrtlym seroucim psem(abysme jako věděli že naši psi nesměj prostě srát nikdy jí v dohledu)...asi si udělám ceduli s přeškrtlou krávou a dám to na náš plot vedle jejich

AD článek hlasitý smích
Voe,to za chvíli zakážou zpívat a budem muset všichni chodit jak švec do království krále Miroslava si brouknout ...

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit

Marush
Brý ráno diskomfortária!!!
Taky už zařezáváš v kokotáriu? To je od tebe milé, že jsi nás přišla pozdravit do debylária?

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit

Eldoguero
už vidím jak dávám povel psovi "štěkej, ale potichu"

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:15
- Nahlásit

Marush
asi si udělám ceduli s přeškrtlou krávou a dám to na náš plot vedle jejich

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:15
- Nahlásit

Baico
Taky už zařezáváš v kokotáriu? To je od tebe milé, že jsi nás přišla pozdravit do debylária?

Sem si všimla,že ses už všera nakazila téma riárama...tak pozdravum Frantárium a Bajkonůrium!

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:18
- Nahlásit

Marush
že teda nesmíme psy odvolávat z louky dřív než po 8mé hodině raní a zase večer už ne po 10té večerní,že jí to ruší jak na ně voláme
Díky bohu za tu prdel, kde bydlím. Je to echt gold vesnice, takže nikomu štěkající čokli nevaděj, protože na 99% dvorků je nějakej stále štěkající vořech. Dokonce jsme zamrzli na tom, že si někteří pouštěj volně po vesnici slepice a kachny
Sousedi budou prodávat barák, tak doufám, že když tam budou jezdit zájemnci, co jim vaděj psy, tak když uviděj moje veverky za plotem, tak si koupi rozmyslej.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit

Marush
Sem si všimla,že ses už všera nakazila téma riárama
Jo, ale dlouho jsem odolávala
tak pozdravum Frantárium a Bajkonůrium
Odpoledne vyřídím. Zatím ještě nemají svoje mobily, abych jim to mohla ihned zavolat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:23
- Nahlásit

davidkova renata
Marush
dobrý ne, aspoň trochu mě to po ránu pobavilo, nejvíc mě těší, že kreténi se najdou i za hranicema našeho absurdistánu
nesmíme psy odvolávat z louky dřív než po 8mé hodině raní a zase večer už ne po 10té večerní,že jí to ruší jak na ně voláme
tohle je výborný, tak je tam nech přes noc běhat, třá změní znění sms a budete mít výjimku
To naše sousedka mi jedenkrát řekla, že jestli jí naši psi znovu napadnou (ano myslela dogy a kanárka, ne stále žije, páč naši psi ji nikdy nenapadli) tak, že je nakopne tak jsem propukla v mohutný smích a řekla jsem jí, že teda joooo v pohodě klidně je nakopni nepochopila to a nasrala se

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit

Baico
Díky bohu za tu prdel, kde bydlím. Je to echt gold vesnice, takže nikomu štěkající čokli nevaděj,

Mníšek pod Prdy je taky echtgold vesnice i když si myslí že je město a sousedka má dva jezevce,který furt rafou,ale když zavolám na psa,tak se může posrat...je to strašně moc velká kráva...uplně na to čeká,aby mohla zas prudit! To se mě ještě přišla zeptat..aha to máš fenu zas jo,hmmm super(jakože bé hárat a všichni psi budou štěkat)...prostě no comment...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:26
- Nahlásit

Baico
doufám, že když tam budou jezdit zájemnci, co jim vaděj psy, tak když uviděj moje veverky za plotem, tak si koupi rozmyslej.
nechci vám pani kazit radost, ale náš původní plac cvičákovský ve Frýdlantě je na stejným místě už někdy od války (2. světový), poměrně nedávno se v okolí začaly stavět baráky, lidi věděli do čeho jdou, věděli, že když si postaví barák těsně vedle cvičáku, tak je dost dobře možný, že jim budou o víkendu po ránu řvát psi pod voknama a co myslíte - ňák jim to najednou vadí (to je taky jeden z důvodů, proč chceme na trvalo jinam)

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:26
- Nahlásit

Eldoguero
že jestli jí naši psi znovu napadnou (ano myslela dogy a kanárka, ne stále žije, páč naši psi ji nikdy nenapadli) tak, že je nakopne tak jsem propukla v mohutný smích a řekla jsem jí, že teda joooo v pohodě klidně je nakopni

jooo,tak ta ti to nandala teda ...bože já to nedávám ty lidi snad musej na tu blbost něco polykat nějaký ampule s esencí kretenismu nebo co

Tinta76
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:27
- Nahlásit

Dobrý den celý den

impact
Vidíte to? To jsem teď objevila na Máfoi.
To sme měli taky ... teda takhle to začlo, pak jsme měli skoro rok naprosto příšerný kožní problémy, který jeden vet identifikoval jako svrab a taky to tak "léčil" ... nechala jsem dělat stěry a byl to hnusnej pomnoženej stafylokok ... zabraly ATB ... takže bych na to dávala jó bacha, kdyby se to chtělo rozlejzat ...

Ad Jílové - bohužel tam teda nakonec nepojedeme alébrž pojedeme úpa jinam, na Slovencko

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:31
- Nahlásit

Tinta76
alébrž pojedeme úpa jinam, na Slovencko
tak hlavně štěkejte potichu prosím tě!!!

Tinta76
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:35
- Nahlásit

jbat
tak jako štěkání je asi to nejmenčí ... ne nadarmo jsem u nás v místní hospě přezdívána chechtalkou

Eldoguero
téda, pani, teď jsem dočetla co se vám to událo to je děsný, hlavně ale že ste v pořátku!

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit

Tinta76
ne nadarmo jsem u nás v místní hospě přezdívána chechtalkou

jako myslím, že kdybys tam teda jela ty a Janiky Ričinek, tak se radši celý Piešťany přestěhujou....

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:39
- Nahlásit

Marush
Mníšek pod Prdy je taky echtgold vesnice
Nojo, ale tam proběhla ta nová výstavba a dost lidí se tam přestěhovalo z Prahy. Tady je většina starousedlíků. Prostě jsem ráda, že nepruděj kvůlivá čoklům.
Eldoguero
nechci vám pani kazit radost
No pokud by měl vyjít můj plán, tak by si ho mohla koupit moje kamarádka s dvěma choďákama. V tomto případku by to bylo v naprostým klidu

<< 1 ... 7587 . 7588 . 7589 . 7590 . 7591 . 7592 . 7593 . 7594 . 7595 . 7596 . 7597 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání