| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit
zuzanarosakovakam deš vole??
no huž předala rodinné žezlo, tak jde napsat do deníčku koho ještě mýýluje a jak moc a kde všude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit
Crysa
vobjednáme autobus z Jílu rovnou
jooooo!! žumpaautobus! chlapeček s kamenem je f propadlyšti dějin ))))
zuzanarosakova
Zásadně lidem truní za krkem nebo na hlavě a kdyby se mu to nahodou panička pokusila zakázat, okamžitě jí kousne do kozy!
twe jak taghle slabej kus může vykonávat takový povolání??? dyk je úpa jasný že léčbu by potřebovala vona sama u mě by tim okamžitě skončila..umělkyně.-))) btw co je to za rasu? ten pes jako né vona )))
Monty
fotečky
ťuťuťu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:56
- Nahlásit
davidkova renata
ťuťuťu
už začínají vypadat jako nemyšičky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:58
- Nahlásit
nevíte někdo jsk se dostanu do těch hořovic? ale nééé přes prahu!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:02
- Nahlásit
kejtlinnevíte někdo jsk se dostanu do těch hořovic? ale nééé přes prahu!!!
na Kralupy, jima projet na silnici č. 240, v Přílepech se dát na křížovatce do prava jako na Okoř a pak porát po hlavní do Tuchoměřic, na začátku Tucho hned do prava, značeno Slaný dálnice, tam podjet dálnici a napojit se směr Praha, pak frčáát až na sjezd na Plzeň a tam už bys to měla dát.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit
Crysa
na okoř umím pak už ne napiš mi to prosím do mailu, díky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:09
- Nahlásit
kejtlinna okoř umím pak už ne napiš mi to prosím do mailu, díky
http://mapy.cz/#x=14.312836&y=50.155337&z=12&d=mun i_3591_0_1&t=s&q=Ho%C5%99ovice&qp=9.555846_47.8000 88_21.526204_51.523764_6
tady jak je vlevo ta 5tka s červenou pumpou, tak tam se napojíš na rychlostku od Slanýho a pak už frčíš po okruhu, až na sjezd Plzeň, je značenej, a pak dál po dálnici Plzeň a Hořovice jsou taky značený, nebo byly když jsem jela před rokem a půl na belgičáky na Plzeň.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:10
- Nahlásit
Zdáááár žumpoooo máme odbráněné pakůn byl dneska moooc dobrej mám z něj radost z chlupatého darebáka Dále se hmyzopes naučila ale krááásně kemě je děsně srandovní jak předsedá s vervou drajvové maliny celýma čtyřma kylama,načež si vyvrací svou nepatrnou hlavinku aby mi narazila čumáček mezi kotníky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:13
- Nahlásit
Zdar lidi, jsem zas tu. Nahrávám nový fotky štěňuch, tak až se mi to podaří hodím něco sem ať můžete taky slintat
Monty
mimina jsou kouzelný vypadají skoro jako malý dogy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit
Okamžitě mi poraťte co mám dát na kolena. Sem odpo upadla a bolí mě koleno jak sviňa, mám ho horký a trochu nateklý
Crysa
hele psal mi Zlatovláska essi bys nemohla vzít ringo, i když sem teda nepochopila proč by jedno nestačilo????
Jinak v tý T1 jste zatím jenom 4 v OPT1 už je 8, slovy osm lidí a v ZMT 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit
davidkova renata
Je to Jack Russel no nejvíc příšernej čokl, měla ho na klině ten pes vrčel a cenil zuby na všechny vokolo ( to teda ne v ordinaci naštěstí, ale na návštěvě u známejch) a vona na něj : neďelej slepičku a ja řikam, hele nenech ho takle vrčet na lidi a ona: Kubíku, to nesmíš a on jí kous do kozy pak se ještě hrozně divila, že třeba svý psy někdy i trestám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Monty
proč má to mimi modrej vocásek????????????????
Biluška
už rodíš??????????????????????????????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit
Alexa
tý jo pani, namažte si koleno opodeldokem jinak nevím asi jen chladit si myslím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit
Eldoguero
jo to jsou
pozítří budu psát šéfce, že si beru 2 týdny dovču, tak jestli mi to ta babizna neodsouhlasí tak jí asi v nočních hodinách hodím granát do okna-
Už jsem se dneska domluvila s kolegyné jestli by to ty dva týdny za mě vzala a řekla, že to není problém
pokud bude dělat cavyky, tak jí řeknu, že jedu na nějakou diabetologickou rekreaci, že jsem na tom s diabetem špatně (to bych jí asi ani moc nelhala )
oni jsou ti vílé miminka skoro všechny podobné, minule sem dávala Baico fotečky malých veverek a bylo to skoro stejné
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit
Alexa
mám ho horký a trochu nateklý
Co takovej ten voltaren bo co to je?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit
jinak lidi dneska je fajn den, slepičárna není zabitá, dneska vážím kamiony s kuřatama a protože jezdí němci tak s nima jezdí moje kamarádka, která tam pracuje a bude tam jiná firma a možná budou přibírat lidi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit
Alexa
Jinak v tý T1 jste zatím jenom 4 v OPT1 už je 8, slovy osm lidí a v ZMT 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stopni T1 hnet.-)))) jo a pičítáš i s fandou teda? a kolik je ve vloženým závodě se ptá gerdička?
zuzanarosakova
neďelej slepičku
ona: Kubíku, to nesmíš a on jí kous do kozy pak se ještě hrozně divila, že třeba svý psy někdy i trestám
hele tě řikám,že ta žencká je normálná pako a nebespečný k tomu..něgdo by to měl hlásit na komoru..lékařskou jako si přectaf že k takovýdle egzystenci se někerý zoufalý lidi vobracej vo pomoc.. hustý dost..maruna měla eště přidat nějaký ty čerty
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
Bré večír!!
Alexa
Jinak v tý T1 jste zatím jenom 4
My s Renatou, Fanda a kdo ještě? A do toho vlžrnýho závodu je kolik čoklůch?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
a kolik je ve vloženým závodě se ptá gerdička?
taky 4
jo a pičítáš i s fandou teda?
ne. Kam de?????? essi do t1 tak je vás 5
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit
Alexa
proč má to mimi modrej vocásek????????????????
že by chlapeček??? ale vlastně ho ani nemusejí mít označeného, když ten druhý zemřel ale asi se značili hned po porodu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit
Alexa
už rodíš??????????????????????????????
Ježiš proč se mě na to furt něgdo ptá? Vím, že sem tlustá, ale snad nejsem tak tlustá, abych vypadala jak v devátým měsíci, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit
Baico
My s Renatou, Fanda a kdo ještě?
Crysa a Fanda od nás
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Alexa
a kolik je ve vloženým závodě se ptá gerdička?
taky 4
Ty vogo, to by jsme mohli i s Fandou zabodovat. protže cvičí líp než Jany Bona
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Biluška
abych vypadala jak v devátým měsíci, ne
ty ne, ale slonice Sabča
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Alexa
My s Renatou, Fanda a kdo ještě?
Crysa a Fanda od nás
Dobrý, tak to budeme zase pátý. Máš zase pro mě vaječňák?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
jo a pičítáš i s fandou teda?
ne. Kam de?????? essi do t1 tak je vás 5
de do T1
taky 4
tak to je gůt! to by mohla urvat nějakou medajly )) eště se někdo dohlásí nebo uš konec?
Biluška
mám ti ráno brnknout esi uš něco???
edit aleksáááááá
budou endoprotézy????? já esi mám vyndat náně maso na sobotu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:31
- Nahlásit
davidkova renata
hele tě řikám,že ta žencká je normálná pako a nebespečný k tomu..něgdo by to měl hlásit na komoru
Hele ta pani je total mimo, například o mě rozhlašuje, že chodim zvracet po jidle ( ne po chlastu, to by měla pravdu) a že mám anorexii no špaténková pani
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:32
- Nahlásit
davidkova renata
edit aleksáááááá
budou endoprotézy?????
Budou, už jsem se ptala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit
davidkova renata
budou endoprotézy?????
jasně
Biluška
mám ti ráno brnknout esi uš něco???
hele gdyž mě zase bude Sisina, nebo bolací koleno budit, mám volat essi už rodíš????????????????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit
Monty
to snad pochopí, zvlášť když to za tebe kolegyně vezme
Jo jo máš recht, jsou dlouho hodně podobný, řekla bych, že až tak kolem třetího týdne je konečně poznat jestli z toho vyroste vestík, argentina, evet. třá veverka
|