Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7596 . 7597 . 7598 . 7599 . 7600 . 7601 . 7602 . 7603 . 7604 . 7605 . 7606 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:40
- Nahlásit

Biluška
Bylo na čase, viď?
Konečně!!
Asi tu ZOO nainstalujem v Žumpalandu
Výbornenj nápad. Ještě si seženem čévéčko, samozřejmě výborně socialzovaný a budeme ho vydávat za ochočenýho vlka a to bude teprvá vejvar

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:45
- Nahlásit

Baico
Ještě si seženem čévéčko, samozřejmě výborně socialzovaný a budeme ho vydávat za ochočenýho vlka a to bude teprvá vejvar
To by šlo. Malé děcko oblečem do červených šatiček, dáme jí košíček a bude dělat Karkulku V košíčku bude nosit piškotky a vlk bude oddaně cupitat za ní. DAvídková by mohla dělat babičku, páč ta se akorát válí v posteli, to by se Davídkové mohlo líbit

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:49
- Nahlásit

pawLINka
Tak on to nemá od obojku, ani od náhubku. Má to prostě na tváři. Jediný místo na těle, kde mu nevětraj chlupy, ale má je takový hodně připláclý.
Jinak určitě, když vyleze z rybníka, tak všechno posundavat a co jsem četla, tak třá projíždět srst prstama, aby se načechrala a líp schnula.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit

Baico
Biluška
přidam do zolo zmutovanou zakrslou ovci, chcete? ale nesmí jí sežrat vlk ani lední medvěd

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit

Biluška
Malé děcko oblečem do červených šatiček, dáme jí košíček a bude dělat Karkulku V košíčku bude nosit piškotky a vlk bude oddaně cupitat za ní. DAvídková by mohla dělat babičku, páč ta se akorát válí v posteli, to by se Davídkové mohlo líbit
Bude to velmi interaktivní a moderní a do práce budeme všichni v podstatě za zábavou a ještě z toho budou těžký prachy. Velmi krásná vize

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:54 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

malinka no toto prej ˇkóóóńečně

Gerda
ahooooooooj ja dobry je fajn jeje rok prenaset ja se tesim az zhubnu zas a schodim ten pivni mozol jeste ze vim ze uz to bude koncem cervence zacatkem srpna ..ikdyz ho nemam tak velkej nastesti tak mi to moc v pohybu nebrani radim jak cerna ruka co se vycviku atd tyce ..jen teda se neperu s agresorama nakejma vetsima ,to by rozumny asi nebylo ....... tuhle cca tri dny zpet sem odchytavala filu jednem klientum koupili si stene potom co si ocihli chovku stenatka vybrali atd majitelka jim ho dovezla vypustila na zahradu a od te doby bylo nechytitelne jo uz skoro pul rocni chovatelka jim rekla ze je to prirozene chovani no byli nadseni ze po ix dnech si muzou pohladit vlastniho psa tak vycvikuju no spis chočim filicku zatim,skvela cubis ale ta chovatelka je na ranu za to co jim nakecala a provedla stim psem........
jo jeste perla chovatelky na konec ..fili se necvici nepotrebuji to nejlepe samovolne nechat zit na zahrade hlidani maj v povaze atd a nejvetsi perla pokud si dovedete domu stene nejmene tyden nechodte snim ven aby se naucil ze u vas je doma.........no mazec myslim ze holubi se nevypousti ven aby si zvykli na novi domov ale pes......??? no ja nevim jeste malo znam

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit

impact
My právě k vodě zásadně jen ty kovové obojky, a pak aportovat a aportovat, aby rychle uschli.
Tak snad se mu to brzo zahojí. My s tím už k vetovi ani nechodíme. Jen kapeme prurivet a v případě, že se to rozlízá, tak stříhám chlupy kolem.
Chudáček Mafiánek.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit

pawLINka
Von to má i na zádech. Kurva!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:03
- Nahlásit

impact
Jééé, to je vůl.

Tak jestli to má pod srstí, tak to obstřihni trochu. Ať to větrá a nerozlízá se mu to ještě dál. Hlavně má utrum s koupáním než se to zahojí, chudák.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

ketty
jeste ze vim ze uz to bude koncem cervence zacatkem srpna
drž to do srpna, je nás tady srpňáčků víc, lidi, co se v srpnu narodili, jsou děsně bezva, takže ho drž do 5/8 minimálně, to je prostě nutnost, opovaž se rodit dřív )) Co domeček, jak už ho máte upravenej? Přistavěli jste něco? A jak se má ten fila, jéééžiš jak se jmenoval? Mazlík s výstrahou....budeš mít ty lidi s fenou filovou na výcvik?

impact
chudák Máfek...je to teda ten hot spot? A máš to určitě mazat? Nechce to vysušit jako vysušit třeba hypermošem nebo...co by se stalo, kdybys to zasušila novikovem? Aby mu tam eště do toho hnislýho mouchy nenakladly vajce...
A budou nějaký fotky detailů žumpalendu?

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:09
- Nahlásit

Dobré ráno raníčko,venku svítí sluníčko!

ketty

Ahoj! jak se má morče vod nás? Je v komfortu?

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit

bonc
paní nic si z toho nedělejte, můj pes je schopnej se rozklepat jen proto, že se mu zdá, že se na něj divně dívám. Momentálně se odmítá venku pohybovat, protože je tam prý děsné vedro (což teda jako je), ale vleče se jak kdyby měl do 5 minut chcípnout.takže mám taky divnýho psa, nejste v tom sama

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit

Baico
Biluška

nechcete eště šampony, uríznete jim uši a budou to přeoperovaný tuleni...stejně už tak vypadaj teď

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit

pawLINka
Jééé, to je vůl.
Je. Dostane traverzou. Jinak stříhám, stříhám. Bude vypadat jak kokůtek

Gerda
Sušit nemám. Mám stříhat, čistit od bordela a mazat. Mouchy snad nehrozej, nestraš.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit

impact
a co když to neni hotspot, ale alergie nebo zánět?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:14
- Nahlásit

Gerda
My jsme taky nevysušovali, ale vždycky to kapu tím prurivetem a ten je hodně moc mastný. Zabírá ale fantasticky.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit

kachna_
a co když to neni hotspot, ale alergie nebo zánět?
No, tohle bych nechala s dovolením na posouzení naší veterinářky.

Tinta76
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:18 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

dobrý den celý den

impact
esi je to hotspot, tak na ten mi můdr kdysivá poradila aloe ("gel" z čerstvýho rozříznutho listu přiložit) ... poslechla jsem, do dvou dnů to bylo pryč ... hele a má to jenom rozmokvaný, nebo tam má i strupy a loupe se mu kůže a i s chlupama?

No, tohle bych nechala s dovolením na posouzení naší veterinářky.
to sme taky udělali a půl roku jsme léčili svrab

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:19 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Gerda
A budou nějaký fotky detailů žumpalendu?
Až nafasuju klíče, tak klidně.

Tinta76
Áloi nemám. Má to "jenom" rozmokvaný.

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:21 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Gerda
takže ho drž do 5/8 minimálně, to je prostě nutnost, opovaž se rodit dřív )) ........budu se snazit ale nevim hele
Co domeček, jak už ho máte upravenej? Přistavěli jste něco?no jeste ne ale brzy to buude uz huz A jak se má ten fila, jéééžiš jak se jmenoval? Mazlík s výstrahou
ralfiiik ma novi domooov takze super lita si u baraku na zahrade a hlida zodpovedne
[b]Marush

Ahoj! jak se má morče vod nás? Je v komfortu?
[/b]ahoooooooooooj no jasne v tom nejvetsim opecovavam ho jako vlastni uz je ted venku co je teplo a to se mu libi a obcas lita na travniku to ma rada hlavne kdyz je v pampeliskach skoda ze neni vetsi zebych nemusela sekat travu

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit

impact
pawLINka
holky já vůbec hot spot neznám, nikdy jsem o něm ani neslyšela, to až na psích forách, stejně jako o pyjometře sem nikdy dřív neslyšela, o spoustě věcí, třá i o tom, že by mohl pes na svýho čéka vrčet u misky...prostě to sou divný věci....jenom mě právě překvapuje, že něco hnisavýho se má mazat, ani prurivet neznám, na všechno používám hypermangán a ten novikov, takže hlavně všecko vysušuju, a když je to suchý, mažu framykoinem....Takhlavně ať se Máfek nerozežere celej...chudák, to musí děsně svědit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit

impact
Áloi nemám.
a co takový ty nápoje z áloe? Nebo řepíčkovej čaj a vyplachovat? Mařena když měla mokvavou nohu, moc hezky jí pomáhalo to furt máčet a vosušovat, ale nebyl to tenhleten spot, ani nevim, co to je, když se jí to děje...

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:25
- Nahlásit

my máme v práci zase žranici, další dvě kolegyně mají narozky, kuva furt samé narozky a já budu stokilová, a to jsem 5 kilo zhubla, tak je nechci mít zase zpátky

Tinta76
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:26
- Nahlásit

impact
Áloi nemám. Má to "jenom" rozmokvaný.
No já už ji taky nemám, jsem to porád vořezávala až dovořezala ale dala bych jí radši než ten kortikoid
Rexík to měl taky zezačátku rozmokvaný a jenom na břiše (původem byla alergie), ale se mu to pak rozlezlo a nešlo to ničim zastavit (to už byl pomnoženej ten stafylokok) ...
ten hotspot měl nad vocasem - špatně jsem ho po koupání vosušila

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:31
- Nahlásit

impact
paní, má to škaredé snad se to rychle zahojí

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:37
- Nahlásit

lidi já su tak fsteklá, že mi asi rupnou céfky Fšechny Napsala mi nějaká ženská, že chce bližší info o gulaku. Tak jsem jí fšechno popsala a ona mi odepsala, že a) chce, abych si pro její haranty zajela do Prahy a zpět b) chce, abych jí krmila čokly během tábora, c) že cena tábora je "horentní a náplň furiantská". Gulak stojí 5500,- na čtrnáct dní Lála jede na koňský tábor a platím 4000,- za TÝDEN. Loni byla na jiném koňském táboře a cena byla taky tak nějak.

Ty woe, u nás mají haranti k dispozici celý barák, jejich psi taky, zničí na co přijdou, psi mi tady imrvére chčí po stěnách v chodbě páč to haranti nedokážou uhlídat, věnuju se jim 24 hodin denně. Ty děcka fakt mají náplň pořád, nedělám to jak na jiným táboře, že jim strčím balon a celé odpoledne hrajou vybišku a jim se snad zdá, že bych to měla dělat zadara a nejlíp je ještě živit ze svýho

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:39
- Nahlásit

Biluška
že cena tábora je "horentní a náplň furiantská".

Furiantská? to je spíš pochvala,ne? Lidi se navotravujou furt...dementi,nikdy se jim nezavděčíš! A čím víc jim dáš,tím míń si toho vážej...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:39
- Nahlásit

Biluška
abych si pro její haranty zajela do Prahy
se staf aš pojedeš))))))))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit

Biluška
Tak jsem jí fšechno popsala a ona mi odepsala, že a) chce, abych si pro její haranty zajela do Prahy a zpět b) chce, abych jí krmila čokly během tábora, c) že cena tábora je "horentní a náplň furiantská".
Zvláště bod a) mi přijde velmi k nasrání!!
Takový lidi jsou fakt na zabití. Jakoby nemohla napsat: Tak děkuji, ale nemámuž zájem.

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit

Biluška
mi odepsala, že a) chce, abych si pro její haranty zajela do Prahy a zpět
Jestli budeš vozit každýho haranta tam i zpátky, tak ti na tábor zbydou tak dva dny a aspoň ti tam toho nestihnou zničit tolik

<< 1 ... 7596 . 7597 . 7598 . 7599 . 7600 . 7601 . 7602 . 7603 . 7604 . 7605 . 7606 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání